|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Hir - tady a právě zde má psycholog x (versus) kouč zcela jiný podtext
ps. přestaň si tu hrát na náborové středisko 
Upravil(a) Zklamaná (29. 9. 2011 15:03)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Hir - tady a právě zde má psycholog x kouč zcela jiný podtext
ps. přestaň si tu hrát na náborové středisko :LOL:
Zase myyysky vid?
Ja bych s Tebou fakt nemenila ......mit to takhle v kebuli to musi byt peklo,ne? (ne neodpovidej to je jen recnicka
) . Tjada da da daaaaa 
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Hir - tady a právě zde má psycholog x kouč zcela jiný podtext
ps. přestaň si tu hrát na náborové středisko :LOL:Zase myyysky vid?
Ja bych s Tebou fakt nemenila ......mit to takhle v kebuli to musi byt peklo,ne? (ne neodpovidej to je jen recnicka
) . Tjada da da daaaaa
odpovím, i když mě žádáš, abych neodpovídala..
je to ale pech, viď hir, když tu není nikdo, kdo by s tebou vedl sáhodlouhé, mnohdy na palici, nic neříkající rozhovory...te´d už nevíš, co by, tak nakupuješ v OBI...tentokrát bys ráda myšky do kebule - co to bude příště? Drahá hir - i kdyby se ti poštěstilo mít to v hlavě tak, jak mám já, nevěděla bys, co si s tím počít - pravdu díš, bylo by to pro tebe peklo - myslet racionálně, pragmaticky a logicky....bez omluvenek z vyšších sfér a druhých břehů....
pa, a přečti si nějakou knížku s tématikou blízkou tvému srdci 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
No a je to jen na nich, zda s tím mohou dál žít, nebo prostě ne... a docela se umím vžít, že to může být asi pěkně blbý pocit, vědět, že konkrétní člověk ti již nedůvěřuje.....
Panejo ,to jsou veci na tom svete. Hmmmmn... hmmmmm... hmmmmm...
Zachran se kdo muzes pred takovouhle mysli.
Amen.
Není tady
Hir - je to od tebe hezké, že zpětně stále zkoumáš mé příspěvky a vracíš se k nim.... (když není do čeho píchnout)
hmmmmmmmmmmm..... hmmmmmmmm.... hmmmmmm....
:
Není tady

Zklamaná napsal(a):
ready napsal(a):
Globe,
takhle prostě nevěrné ženy často reagují, bude tě ničit víc a víc. Buď budeš ustupovat a začne s tebou mávat, nebo nebudeš a pak bude agresivní kvůli tomu, že se jí s tebou mávat nedaří. Prostě bude stále podvědomě hledat chyby v tobě - to je bohužel typické.
Čtením místních "duchovních aspektů", budeš za chvíli totálně zmatený a nebudeš vědět, která bije a kdo vlastně jsi. Doporučuju ti, odejdi z diskuze pryč. Odejdi z domu. Po čase uvidíš, zda změní přístup. Protože je evidentní, že ty se chceš zamyslet nad vaším vztahem, kdežto ona zatím ne.
A prosím, opravdu se zařiď podle toho, co jsem ti psal. To se ti v této chvíli zdá vzhledem k problému možná malicherné, ale velmi to ovlivní tvůj budoucí život.
Jinak pocity, které máš jsou zcela přirozené. Ventiluj je u psychologa.
drž seahoj ready - jo, asi nejrozumější počin, co by Globe mohl udělat...jen se eventuelně také přimlouvám za (pokud je to nutné) psychologa - než nějakého KOUČE
jen bych ještě dopsala, že tady v 80% bych nehledala u žen jejich podporu a názor, neboť právě v těch 80% jsou to ženy nevěrné, nebo ženy, co nevěru tolerují, nebo se ji přímo i účastní (nemyslím tím ty podvedené - už vidím, jak se tu některé chytají ke skoku na slovíčko) - a podle toho taky ty jejich názory vypadají, byť mnohdy vyzerají i rozumně, ten podtext to tam má...
Zklamčo,
taky zdravím. Někdy ti napíšu, jak to všechno u nás dopadlo... Budeš čumět. Teďka to ale nejde. Globovi jsem napsal, tak snad si to vezme k srdci...
Není tady
Ja mam porad do ceho pichnout. 
Zrovna jsem trhla hrusky ze stromu a jsou vyyyyborny. 

No a ted se jdu jeste opalovat. Pa 
Není tady
ready napsal(a):
Zklamčo,
taky zdravím. Někdy ti napíšu, jak to všechno u nás dopadlo... Budeš čumět. Teďka to ale nejde. Globovi jsem napsal, tak snad si to vezme k srdci...
OK budu se těšit, měj se hezky 
Není tady

javena napsal(a):
Ono to není až tak o důvěřuju - prověřuju... nebo nedůvěřuju, protože mě podvedl, ublížil... či slepě důvěřuju, protože jsme si řekli, že to překonáme a budeme spolu.
Pokud se rozhodnu, že mi ten člověk za to stojí a dohodli jsme se, že se pokusíme to ustát,
měla bych to brát tak, že teď je nám fajn, chceme být spolu a kam a proč jde je jeho věc. Já se k tomu můžu postavit tak, že se budu užírat, kde je, jestli je s ní... nebo jinou... a nebo si můžu říct, že jestliže se vrací ke mě a já cítím, že ten vztah je hezký a jsem spokojená a tak... pak chce být se mnou. Tečka. Z minulosti se můžeme poučit, ale neměli bychom si ji tahat do budoucnosti.
Alespoň já to tak měla.
Pěkný
. O to víc musí zamrzet, když chlap, který má babu s tímhle nastavením se ukáže jako typ, který na to nemá.
Není tady

Kuřátko napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ano. Jen tato chvíle je důležitá. a tato a tato a tato...
Tady a teď.
Proto pro mě není důležité, co se děje tehdy, když se mnou ten, co ho miluji, není. Jen tady a teď, když jsme spolu.Sobeckost a snaha omluvit si své chování sama před sebou.
Pýcha, vnitřní malost, nedostatek moudrosti. To co píšeš možný je, ale těžko to může posoudit někdo, kdo je kuře. 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
Axi napsal(a):
Lakedaimonské, hmm ...
chápu tvůj ryk - tobě se to stát prostě nemůže, že se sekneš...tak fajn, ne lakedaimonské, nýbrž pappenheimské....už si spokojen? Jsem ráda, že jsem ti polechtala egouška....řičí uspokojením...něco na způsob - husí kůže = orgasmus
Je naší svatou povinností snažit se tě alespoň trochu polidštit 
Už ses zeptala pána, hmm?
Není tady
Axi napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ano. Jen tato chvíle je důležitá. a tato a tato a tato...
Tady a teď.
Proto pro mě není důležité, co se děje tehdy, když se mnou ten, co ho miluji, není. Jen tady a teď, když jsme spolu.Sobeckost a snaha omluvit si své chování sama před sebou.
Pýcha, vnitřní malost, nedostatek moudrosti. To co píšeš možný je, ale těžko to může posoudit někdo, kdo je kuře.
Pýcha, vnitřní malost, nedostatek moudrosti. To co píšeš možný je, ale těžko to může posoudit někdo, kdo je Axi. 
ps. kuře tu není, maximálně kuřátko...ale možná máš na mysli Kuře z fimu Byl jednou jeden polda 
Není tady
Axi napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Axi napsal(a):
Lakedaimonské, hmm ...
chápu tvůj ryk - tobě se to stát prostě nemůže, že se sekneš...tak fajn, ne lakedaimonské, nýbrž pappenheimské....už si spokojen? Jsem ráda, že jsem ti polechtala egouška....řičí uspokojením...něco na způsob - husí kůže = orgasmus
Už ses zeptala pána, hmm?
Ty si nějakej vtipnej Axi
a kterýho pána máš na mysli? Pána Boha?
Ohledně té husí kůže - mám to zmáknutý, chodím do sklepa 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
ps. kuře tu není, maximálně kuřátko...ale možná máš na mysli Kuře z fimu Byl jednou jeden polda
Covece,to zacina byt vazny toto.
........se to rapidne stupnuje. 
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
ty neznáš Kuře?
http://www.youtube.com/watch?v=RalEkAbw2JA
pouč se 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
ty neznáš Kuře?
pouč se
Přiznám se,shlédla jsem video,vím že to běželo v tv,ale my tyto nesmysly nesledujem,takže taky jsem dosud neznala "to kuře".
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
ty neznáš Kuře?
pouč se
Uj... 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
Axi napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Už ses zeptala pána, hmm?Ty si nějakej vtipnej Axi
Ohledně té husí kůže - mám to zmáknutý, chodím do sklepa
Tvého pána. Toho člověka, který tě nosí na rukou, který tě miluje bez podmínek, který za tebou stojí pevně jako skála v dobrém i ve zlém, ve zdraví i nemoci, v bohatství i chudobě. To proto jsi tak nepřehlédnutelně vyklidněná, ne?
Není tady

Zklamaná napsal(a):
ready napsal(a):
Globe,
takhle prostě nevěrné ženy často reagují, bude tě ničit víc a víc. Buď budeš ustupovat a začne s tebou mávat, nebo nebudeš a pak bude agresivní kvůli tomu, že se jí s tebou mávat nedaří. Prostě bude stále podvědomě hledat chyby v tobě - to je bohužel typické.
Čtením místních "duchovních aspektů", budeš za chvíli totálně zmatený a nebudeš vědět, která bije a kdo vlastně jsi. Doporučuju ti, odejdi z diskuze pryč. Odejdi z domu. Po čase uvidíš, zda změní přístup. Protože je evidentní, že ty se chceš zamyslet nad vaším vztahem, kdežto ona zatím ne.
A prosím, opravdu se zařiď podle toho, co jsem ti psal. To se ti v této chvíli zdá vzhledem k problému možná malicherné, ale velmi to ovlivní tvůj budoucí život.
Jinak pocity, které máš jsou zcela přirozené. Ventiluj je u psychologa.
drž seahoj ready - jo, asi nejrozumější počin, co by Globe mohl udělat...jen se eventuelně také přimlouvám za (pokud je to nutné) psychologa - než nějakého KOUČE
jen bych ještě dopsala, že tady v 80% bych nehledala u žen jejich podporu a názor, neboť právě v těch 80% jsou to ženy nevěrné, nebo ženy, co nevěru tolerují, nebo se ji přímo i účastní (nemyslím tím ty podvedené - už vidím, jak se tu některé chytají ke skoku na slovíčko) - a podle toho taky ty jejich názory vypadají, byť mnohdy vyzerají i rozumně, ten podtext to tam má...

jinak, fakt bezva diskuze 
Upravil(a) PetrHl (30. 9. 2011 22:30)
Není tady
Já mám z tohohle tématu přímo vizionářské zážitky - živě vidím, jak tu Pandora poskytuje svoje rady zakladateli vlákna, až ho nakonec za pomoci náborových pracovnic zpracuje tak, že
se ten nešťastník rozhodne přihlásit do její Školičky... a u příležitosti jeho odjezdu do vymývacího
kurzu Zklamanou odváží rychlá záchranná, protože tohle už je prostě nad její síly...

Není tady
Xsara: jako scénář dobrý
realita - pochybná, o první půlce nemohu soudit, druhou půlku mám v naprosto osobní režii.. tohle neklapne...nenapínám tímto směrem své síly, nejsem na tomto scénáři ekonomicky závislá 
Není tady
Axi napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Axi napsal(a):
Už ses zeptala pána, hmm?Ty si nějakej vtipnej Axi
Ohledně té husí kůže - mám to zmáknutý, chodím do sklepaTvého pána. Toho člověka, který tě nosí na rukou, který tě miluje bez podmínek, který za tebou stojí pevně jako skála v dobrém i ve zlém, ve zdraví i nemoci, v bohatství i chudobě. To proto jsi tak nepřehlédnutelně vyklidněná, ne?
nepreferuji názvosloví "můj pán"...jinak popis životního partnera je přesný...
co je to vyklidněná? Ona si už i Pandora tohle slovíčko vypůjčila (přitom se dušuje,že si nepůjčuje, přesto mě tímto slovem také obšťastnila 
Není tady
Xsara napsal(a):
Já mám z tohohle tématu přímo vizionářské zážitky - živě vidím, jak tu Pandora poskytuje svoje rady zakladateli vlákna, až ho nakonec za pomoci náborových pracovnic zpracuje tak, že
se ten nešťastník rozhodne přihlásit do její Školičky... a u příležitosti jeho odjezdu do vymývacího
kurzu Zklamanou odváží rychlá záchranná, protože tohle už je prostě nad její síly...![]()
![]()

Ty jsi ďábel, to je fakt roztomilá představa, Zklamčina závislost na mé osobě už skutečně hraničí s patologií, ale je to naštěstí jen představa.
Jednak PŠvP je pouze pro ženy (příští víkend je už ale obsazeno) a pak si umím živě představit, jaká SZ varování před zlotřilou Pandorou, která lidem pomáhá od hmoty mozkové i hmoty finanční, ten nešťastný pán dostal. Na štěstí pro Zklamču, protože ta už má co rozdýchávat bety a další servry, kde škola žije dál svým životem.
Pokud jde o pána, myslím, že má vlastní mozek s hmotou zachovalou a určitě si poradí i bez mé úžasné školičky 
Každopádně mu držím palce 
Není tady

Jeeemine, par dni me "nepritomnosti zde",
(=dikybanu) a jsem ZCELA Z OBLIGA...
222 prispevku, no to uz je dost na troufalost, kterou si chci nyni dovolit...
Toto se mi taky libilo, ale nechtelo se mi to kopirovat, pac mam "casovy deficit" (nedohnatelny...
):
"""javena napsal(a):
Ono to není až tak o důvěřuju - prověřuju... nebo nedůvěřuju, protože mě podvedl, ublížil... či slepě důvěřuju, protože jsme si řekli, že to překonáme a budeme spolu.
Pokud se rozhodnu, že mi ten člověk za to stojí a dohodli jsme se, že se pokusíme to ustát,
měla bych to brát tak, že teď je nám fajn, chceme být spolu a kam a proč jde je jeho věc. Já se k tomu můžu postavit tak, že se budu užírat, kde je, jestli je s ní... nebo jinou... a nebo si můžu říct, že jestliže se vrací ke mě a já cítím, že ten vztah je hezký a jsem spokojená a tak... pak chce být se mnou. Tečka. Z minulosti se můžeme poučit, ale neměli bychom si ji tahat do budoucnosti.
Alespoň já to tak měla.
Pěkný . O to víc musí zamrzet, když chlap, který má babu s tímhle nastavením se ukáže jako typ, který na to nemá... """
Tohle je proste DOBRE, dle mne. Bohuzel me cas tlacia tak nemuzu to vice rozebrat... 
Není tady

Zdravím především přispěvovatelky. Já už mám několik dní jasno. PŮJDU SVOU CESTOU. Děkuji všem za různorodé názory a především všem přeji ,aby nemuseli NIKDY řešit takový problém ,jaký jsem měl já. Byla a ještě stále je a bude to pro mne obrovská životní zkušenost. Za tu obrovskou oběť , si však i něco odnáším do dalšího života,poučilo mě to v mnoha směrech a vím že ještě budu stále cítit vliv této události. Teď stále cítím obrovské zklamání z blízké osoby, se kterou jsem kráčel bok po boku tolik let. Cesta to byla mnohdy trnitá ,ale taky mnohdy velmi příjemná,asi jsem si jinou cestou nezasloužil kráčet.Proto jsem odbočil a půjdu jinou cestou života. Ta žena mi dala dvě nádherné děti,za což jí patří dík a uznání. Vím že děti budou stále se mnou,když už ne fyzicky,tak určitě v mé mysli. Jsou fakt oba perfektní. Co mě čeká pochopitelně vůbec netuším,nicméně už spřádám pomalu ale jistě základní osnovu životního plánu. Věřím,že ta síť se bude zahušťovat a to mě žene dál,musím už konečně získat motivaci a nastartovat. Pravda,ještě té síly moc není,ale ona přijde.Skládám "slohové cvičení" na téma rozvod.Vůbec mě to nebaví,je to nezáživné a hnusné,ale já to dopíšu ... Blížím se k cíli a já doběhnu,to mi věřte. Díky za různorodou podporu a chovejte se lépe než já,jinak ...
Není tady