Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 29. 9. 2011 9:34

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Re: Nevěra manželky po 22 letech

Zklamaná napsal(a):

Hirondel - samozřejmě, že mě každá situace něčemu naučí - neznamená to však, že když mě někdo ukradne plnou šrajtofli, a budu vědět, kdo to byl, že půjdu a poděkuju mu za to, že mě "naučil" díky tomu, že si ji budu napříště lépe hlídat. Jistě - takto můžeme děkovat...můžeme děkovat i vrahům našich blízkých, že nás naučili (bohužel, ti zavraždění již to díky říct nemohou) - ale my můžeme děkovat za to, že nás ti vrazi naučili, že nemáme po nocích courat někde přes park... je jasné, že když poryju držkou v zemi, mohu poděkovat za zkušenost a mám naději se téo situaci propříště vyhnout. Tohle všechno je poučení z minulosti, z chyb, kterých jsem se nevědomky dopustili - když tu minulost "vygumujeme" a nebudeme si ji pamatovat, budeme tou držkou rýt znova a znova....není třeba lkát nad minulostí, tu nezměníme, ale poučení z ní si nést můžeme.

Paaaaani ,Ty jsi se nam ale rozjela Zklami. va

A naaahle Zklamca odbocila a mluvi nahle i o vrazich namisto se drzet diskuze v ktere byla rec (toho ja se drzela a drzim ma mila big_smile) o tom o cem je take tohle vlakno a neboli o tom o cem jsi zacla zprvu mluvit =lzi, ztrata duvery k partnerovi protoze a protoze.  vissla

Tak takhle ne zklami ....takhle ne. cool

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#177 29. 9. 2011 9:35

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Globe,
tvoje současné pocity jsou naprosto legitimní. Cloumá s tebou vztek, zklamání, bolest...... Hroutí se tvůj domeček z karet, skleněný zámek, který sis postavil.
Že to všechno mělo chatrné základy se teď odráží ve tvých emocích. Dovol si je, protože v nich je klíč, jak z té šlamastiky ven. Je to cesta od chlapečka k muži. Na tvém místě bych po ní ale nešla sama, našla bych si dobrého kauče, který by mi nedovolil uhnout, který by mě v tom nenechal se utopit.

Upravil(a) Pandorraa (29. 9. 2011 9:37)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#178 29. 9. 2011 9:39

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

Z minulosti se můžeme poučit, ale neměli bychom si ji tahat do budoucnosti.

Naucit se ale netahat,nevlacet si to se sebou zakopane v Almare. big_smilewink

Blby je kdyz si to ten clovek ani neuvedomuje ze si to sebou taha a stale se presvedcuje ze ne.
Tam pak je to zakopany, schovany. smile

Není tady

#179 29. 9. 2011 9:45

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Arcanum napsal(a):

" Nikdy už nebudeš plně důvěřovat člověku, který tě jakýmkoliv způsobem "podrazil", který ti lhal ...... "

Ja jsem se Te puvodne zamerne ptala jestli tohle co nahore je okopirovano mam chapat jako vnucovani Tveho sveta jemu- Globemu. smile
Ty mu sve mysleni a svuj svet podavas tak jako by se to melo uskutecnit i jemu a tecka. ..... a na to ja reguju tim cim reaguju. 

" Mnozí (a je jich většina - stačí číst například konkrétně tyto vlákna na nevěře) to tak prostě nemají a mít nebudou,  a ani třeba nebudou chtít mít jinak, nebo se to nebudou chtít naučit. "

Vyborne -a nebo se to nebudou chtit naucit,jo a o to tu bezi. styrka  a nebudou to chtit mit treba jinak. jo jo. roll
Ziji pak nadale s clovekem co je "podrazil" ,lhal,ale uz mu nikdy neduveruji. Mno-jaky si to udelame takove to mame. stoltbig_smile
Takovy clovek neobsahnul vsechno ve svem vedomi a dost mozna nema ani tuseni ze podrazem to pojmenoval sam. stolt  Ale to uz jinde jsme ,to je jina dimenze.
Nicmene jsem tady prave i proto abych zde vyjadrila svuj nazor a to prave proto ze to mam jinak. smile

"Takže jestliže tebe někdo podrazí, podvede, okrade, bude ti lhát - ty vezmeš gumu a začneš gumovat, abys mohla být znovu obelstěna, okradena, podvedena, a mohlo ti být dále lháno."

A tady to mame Zklamco. Je to uplne jinak. stolt
Tohle neni o tom abych byla znovu obelstena,podvedena a mohlo me byt lhano.
Neztotoznuju se s takovou mysli,protoze nepremyslim takhle.  A nac bych taky mela. smile

Jestli rozumis.
Jo a nevim jak Ty,ale ja tady zadnou hirondel nevidim. lol

ad1/ to je tvůj pohled, že to vidíš jako vnucování - to, že nebudeš důvěřovat člověku, co tě podrazil je holý fakt. Jen "blbec" by znova a znova věřil takovému typu člověka.  Povšimni si, že jsem psala slovo PLNĚ - tzn. můžeš nadále důvěřovat v oblastech, kde jsi tímto člověkem nebyla podražena, budeš obezřetná v oblasti, kde jsi podvedená byla. Samozřejmě, pokud to máš ty jinak, tak to tak máš ... Globe to může mít naprosto stejně, jak ty - dovolíš mi tedy myslet si o něm, že je co je...že je to, co ty -...rozumíme si, že? jestli ne. nevadí, mě to žíly nedrásá tongue jenže já si myslím, že Globe prostě není, jak ty, tudíž, že je v pocitech asi tak stejný (dle psaní), jak většina normálně uvažujících lidí.

ad2/ naprosto stejná odpověď, jak u ad1/ - doplňuji důraz na slovo PLNĚ....promiň, tvá dimenze nepobírá dimenzi většinovou, já se k té většinové řadím - ještzě ze mě světelná a bezemoční bytost nevznikla - sorry.

ad3/ ne, nerozumím ti hirondel, cos tím chtěla říct, neboť si vlastně neřekla naprosto nic. Takže otázka (na kterou stejně neopovíš - známe své lakedaimonské) jak se budeš chovat k člověku, který tě obelstil, lhal, okradl, podvedl? Je několik možností, kterou právě ty preferuješ? Já s člověkem, co mě podvedl žiji dál, jen nejsem PLNĚ DŮVĚŘIVÁ  tak, jak jsem byla předtím, než se NĚCO stalo, co nás poznamenalo. Nejsem stejná, jak jsem byla dřív a není ani ten člověk již stejný, jaký byl dřív - oba nás to pozanmenalo - ale ani jeden nemá gumu, aby vzpomínky vymazal a žil tak, jak předtím. Ale také jsem mohla bezpardonu mu zabalit těch pět švestek a popřát mu šťastné žití s jinou bytostí....

ad4/ vidím tu stále jen hirondel, která se sice snaží převtělit do jiné dimenze, včetně nového jména, ale je naprosto stejná, jak byla dřív - to je můj názor. který doufám budeš respektovat tongue
pa hirondel....nemusíš mi odpovídat, protože by ses mohla do svých osidel opět zamotat a ztratit tak "nit"

nerozumím tomu , proč píšeš ZNOVA a ZNOVA? Jako že i kdyby to bylo náhodné uklouuznutí, je tvoje nedůvěra nafurt? A TYPU člověka? v tom případě se nejdná o konkrétního jediného, ale o TYP? Takže i jiní odnesou tvou nedůvěru?

Není tady

#180 29. 9. 2011 9:47

ready
♥♥♥♥♥--

Globe,
takhle prostě nevěrné ženy často reagují, bude tě ničit víc a víc. Buď budeš ustupovat a začne s tebou mávat, nebo nebudeš a pak bude agresivní kvůli tomu, že se jí s tebou mávat nedaří. Prostě bude stále podvědomě hledat chyby v tobě - to je bohužel typické.
Čtením místních "duchovních aspektů", budeš za chvíli totálně zmatený a nebudeš vědět, která bije a kdo vlastně jsi. Doporučuju ti, odejdi z diskuze pryč. Odejdi z domu. Po čase uvidíš, zda změní přístup. Protože je evidentní, že ty se chceš zamyslet nad vaším vztahem, kdežto ona zatím ne.
A prosím, opravdu se zařiď podle toho, co jsem ti psal. To se ti v této chvíli zdá vzhledem k problému možná malicherné, ale velmi to ovlivní tvůj budoucí život.
Jinak pocity, které máš jsou zcela přirozené. Ventiluj je u psychologa.
drž se

globemaster napsal(a):

Dnes jsou tomu přesně 3 týdny,kdy jsem se to vše dozvěděl. Vím,že je brzy na závěry,ale vnitřně cítím,že se oba vzdalujeme a že hrozí rozpad manželství.Manželka je ke mě arogantní a nelze s ní komunikovat jinak než konfrontací.Prostě nejsme schopni najít k sobě aspoň na chvilinku cestu.Drtí mě to víc a víc.Na ní je vidět obrovské sebevědomí a pocit vítězství.Moje role je nade vše jasná.Nicméně začínám občas pociťovat návrat tolik potřebné síly.Někdy mi probleskne myšlenka typu: "Vykašli se na to,nemysli na to pořád a věnuj se něčemu smysluplnému." Jakmile se však na něco vrhnu,za chvíli mám zase plnou makovici našeho problému a výčitek svědomí.Jsou to příšerné stavy,jsem tím zdrcen a totálně jsem byl nepřipraven.Zatím nejsem schopen analýzy,odpovědí na otázku PROČ? Už ať to skončí a je mi jedno jak.Propadám depresi a proto musím chodit hodně na vzduch a rozdýchat to. Uf ,díky za podporu a pitvání mého problému,snad to k něčemu vše bude a já se poučím.Mějte se krásněji než se mám já !!!

Není tady

#181 29. 9. 2011 9:50

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

....takže znova - já a plno dalších lidí již PLNĚ nebude důvěřovat lidem, kteří nás jakýmkoliv způsobem podvedli, zradili, atd.  Nenechám se znova od stejného člověka zlákat na bonbonky, aby mě v průjezdu znásilnil....nebo mu dle tvého myšlení mám znova důvěřovat a ty bonbony si od něj zase vzít a nechat se v průjezdu znásilnit? (to je jen příklad - nedělej si z toho závěry, že o tom píšu, tudíž jsem tu nutně musela prožít - ale jako názorný příklad o DŮVĚŘE k STEJNÉMU ČLOVĚKU NA STEJNOU SITUACI. Jistě, že v budoucnu ta situace už nemusí "nikdy" přijít od toho stejného člověka....ale vystihuje to tu absurditu, o které tu píšeš. Já to tak prostě nemám, přesto to neznamená, že tu minulost pořád sebou tahám... ale asi nechápeš, to nic, já zas nechápu tebe (já si to alespoň přiznám, že tě nechápu - neb máš pro mě velmi divné myšlení...a co s tím nadělám? Nic :-) )

Vim ze me nechapes.Vim ale ze Tebe chapu velice dobre.
Co Ty na to?

Není tady

#182 29. 9. 2011 10:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Samozřejmě - jen tady a teď...a proč se tím zabýváš (alespoň po písmenkách), a ujišťuješ tak nejen sebe, ale i ostatní o tom, že pro tebe není důležité, co se děje tehdy, když s tebou tvůj ženatý přítel není?

Přítel? Hezký. Zklamaná, tvé podvědomí mluví.
Poslouchej ho, nenechávej ho tolik překřikovat rozumem.

kde ? tady mi připadá, že nemáš co říct, tak reaguješ takhle. kde z ní vidíš mluvit podvědomí ? že toho tvého nazvala přítelem ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#183 29. 9. 2011 10:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kuřátko napsal(a):

Taky si myslím jako Zklamča, že po provalené nevěře už nikdy nebude nic stejné jako před ní. Říká se, že člověk časem odpustí, ale že nikdy nezapomene. A to že nezapomene jde ruku v ruce s důvěrou. Ta už bude totiž vždycky nahlodána.
Troufám si říct, že snad u všech.

Teď vám totiž může připadat, že mu věříte, ale on může přijít okamžik, který najednou bude v něčem podobný jako když vás ten člověk zklamal a začne hlodat červík.

kuřátko, ale ono teoreticky nemůžeš věřit nikomu. jen proto, že se ti nic nedoneslo to neznamená, že se nic nestalo. věřit můžeš jen sobě a to ještě kdo ví ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#184 29. 9. 2011 10:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

teda ready, já čumím.

Není tady

#185 29. 9. 2011 10:27

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Kuřátko napsal(a):

Teď vám totiž může připadat, že mu věříte, ale on může přijít okamžik, který najednou bude v něčem podobný jako když vás ten člověk zklamal a začne hlodat červík.

..... jen proto, že se ti nic nedoneslo to neznamená, že se nic nestalo.

Tohle co pises Pavli ,to musi byt pro ty kdo maji strach a cervy v hlavince desiva ,dusiva predstava.

Není tady

#186 29. 9. 2011 10:27

javena
♥♥♥♥♥♥-

Arcanum napsal(a):

javena napsal(a):

Z minulosti se můžeme poučit, ale neměli bychom si ji tahat do budoucnosti.

Naucit se ale netahat,nevlacet si to se sebou zakopane v Almare. big_smilewink

Blby je kdyz si to ten clovek ani neuvedomuje ze si to sebou taha a stale se presvedcuje ze ne.
Tam pak je to zakopany, schovany. smile

Ano, může být... jedenl mě kdysi podvedl, co když mě tenhle novej přítel... jednou... chuděru... taky podvede?
Njn, to je život. wink
Já si nevláčela nevěru, ale peníze. Mi víc vadilo, že manžel nesplácí půjčky, než že se zapomněl mezi stehny jedné paní... tongue

Není tady

#187 29. 9. 2011 10:36

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

..... než že se zapomněl mezi stehny jedné paní... tongue

Teda poceeeem tahle hlaska je vazne dobra. lol

javena napsal(a):

Ano, může být... jedenl mě kdysi podvedl, co když mě tenhle novej přítel... jednou... chuděru... taky podvede?

No a aby toho nebylo malo tak to jeste vic zkomplikuju jo? wink

Takhle smyslejici clovek pak nanestesti vlastne podvedome privolava do sveho zivota toho prave to ceho se tolik obava.

Není tady

#188 29. 9. 2011 10:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Arcanum napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Kuřátko napsal(a):

..... jen proto, že se ti nic nedoneslo to neznamená, že se nic nestalo.

Tohle co pises Pavli ,to musi byt pro ty kdo maji strach a cervy v hlavince desiva ,dusiva predstava.

tak to určitě.

Není tady

#189 29. 9. 2011 10:54

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Arcanum napsal(a):

Takhle smyslejici clovek pak nanestesti vlastne podvedome privolava do sveho zivota toho prave to ceho se tolik obava.

Tak to se mám na co těšit gloria

Není tady

#190 29. 9. 2011 11:01

javena
♥♥♥♥♥♥-

Ano, arcanum, já to tak taky vnímám... přitahnem si spoustu věcí...
Ale zase - já o manželovi věděla, co je to za týpka... a tak mi to zas moc nevyrazilo dech. Takže je otázka, jestli jsem si to přivolala, nebo jestli jsem prostě dobře odhadla situaci. wink I když já to čekala až tak po čtyřicítce. tongue
Ale třeba s těma prachama se tím řídím, abych si někoho takovýho nepřitáhla... Na druhou stranu... se mi to kecá, jsem rozvedená, můj majetek dostanou děti a tak blbá či bohatá, abych někomu půjčovala nebo za někoho cizího platila, fakt nejsem. big_smile
Uvidíme, uvidíme... smile

Není tady

#191 29. 9. 2011 11:12

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

Ale zase - já o manželovi věděla, co je to za týpka... a tak mi to zas moc nevyrazilo dech. Takže je otázka, jestli jsem si to přivolala, nebo jestli jsem prostě dobře odhadla situaci. wink I když já to čekala až tak po čtyřicítce. tongue

Jo ,mas na mysli to ze jsi vedela ze se muze zapomenout nekde u nejake pani mezi stehny? big_smile

Kdyz rikas ze jsi vedela jaky je to typek tak ono je to pak propejeny jedno s druhym podle mne. smile

Není tady

#192 29. 9. 2011 11:13

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Kuřátko napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Tak to se mám na co těšit gloria

Se radeji netes a otoc to jinym smerem. wink

Není tady

#193 29. 9. 2011 14:08

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Arcanum napsal(a):

K tomuhle tedy jen tolik:  jsi mimon. stolt 
Snad na to prijdes i sama.
Mluvim o necem jinem od sameho zacatku,tak hledej a najdes. cool (a nebo ne no. vissla)

Jooooo a jste tohle: nepise se ze clovek kvaka ale clovek mluvi,vis?  Neumis se normalne vyjadrovat nebo co ,znas jen takovouhle rec?  vavissla

Mimoň? No v poho, já o sobě vím, že mimoň nejsem, že jen ty mě tak vnímáš....neboť dokážeš pochopit a chápat jen sebe.

Důležitá je ta tvá kontruktivní kritika (SI) neboť neřekla naprosto nic (viz - jsi mimoň, nebo mluvím o něčem jiném - hledej a najdeš) - takže ano, kvákáš, a buď ráda, že mi nestojíš za to, abych tu vypísmenkovala, co...  wink

Jinak nevím, o čem mluvíš ty, ale já mluvím o důvěře k člověku, co tě jakýmkoliv způsobem podvedl, okradl, ublížil, lhal....až mám obavu vypsat podobné synonyma, neboť tvé myšlení je schopné mi to zas vnutit, jako mou za sebou si táhnoucí minulost. Ty neumíš normálně diskutovat, pokaždé se to snažíš překroutit, takže člověk, aby si dával bacha na písmenka a stokrát si to přemlel, jen abys na tom nenašla smítko, s kterým bys mohla začít operaci Omegu. Ale jestli tě to baví, tak prosím, dokud to bude bavit i mě, budu ti dělat sparing partnera pro tvé ego big_smile

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#194 29. 9. 2011 14:27

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Paaaaani ,Ty jsi se nam ale rozjela Zklami. va

A naaahle Zklamca odbocila a mluvi nahle i o vrazich namisto se drzet diskuze v ktere byla rec (toho ja se drzela a drzim ma mila big_smile) o tom o cem je take tohle vlakno a neboli o tom o cem jsi zacla zprvu mluvit =lzi, ztrata duvery k partnerovi protoze a protoze.  vissla

Tak takhle ne zklami ....takhle ne. cool

páááni hir, ty máš ale kuráž mi říkat jak ano a jak ne cool

Zklami neodbočila - je jasné, že právě na konkrétní ztrátu důvěry (důvěra ve vraha, nebo dejme tomu, abychom mu mohli znova naletět, tak tyrana) nemáš adekvátní odpověď, tak se z toho snažíš vybruslit, že o tomhle to není. Je to o tom, drahá Hir pussa Důvěra k člověku je stále stejná veličina. Máš ji, důvěřuješ a přijde jakýkoliv zlom. Jen hloupý člověk by se z toho nepoučil a důvěřoval v této oblasti znova PLNĚ. Neznamená to, že ztrácíš k tomu člověku důvěru na plné čáře ( v některých oblastech na plné čáře - ono to záleží také na osobních hranicích), nýbrž si vykolíkuješ oblast, kde se tomu člověku nedá zcela důvěřovat - jinak ten člověk je pro tebe ještě natolik důležitý, že ho neodkopneš do věčných lovišť, nýbrž že s ním dál sdílíš svůj život, jen v určité oblasti má holt smůlu, že tam to pohnojil.
Takže asi tak, jak píše javena - odpustíš - nezapomeneš - nepátráš, kde byl, s kým byl - ona vždy nějaká ta levárny vypluje na povrch, ani se nemusíš nikterak snažit, navíc, někdo vlastní radar na kdejakou lumpárnu gloria Nebo - odpustíš - nezapomeneš - ale držíš si ho od těla, nebo  odpustíš - nezapomeneš - ale držíš si finance bez jeho přístupu, nebo - odpustíš - nezspomeneš - a rovnou na něj nehrneš hlínu - totální odpis... ono to je totiž jen a jen na tobě, co s tou důvěrou uděláš - ty třeba gumuj a znova skákej...

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#195 29. 9. 2011 14:34

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Povidas tohle vsechno znovu komu Zklami?

Není tady

#196 29. 9. 2011 14:38

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

PPavlaa napsal(a):

Kuřátko napsal(a):

Taky si myslím jako Zklamča, že po provalené nevěře už nikdy nebude nic stejné jako před ní. Říká se, že člověk časem odpustí, ale že nikdy nezapomene. A to že nezapomene jde ruku v ruce s důvěrou. Ta už bude totiž vždycky nahlodána.
Troufám si říct, že snad u všech.

kuřátko, ale ono teoreticky nemůžeš věřit nikomu. jen proto, že se ti nic nedoneslo to neznamená, že se nic nestalo. věřit můžeš jen sobě a to ještě kdo ví ...

asi tak nějak....

Není tady

#197 29. 9. 2011 14:39

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Povidas tohle vsechno znovu komu Zklami?

jsem tu celé dopoledne nebyla, tak aby sis nemyslela, že tě tu nechám plácat játro
jinak já vím, že mi nerozumíš a vím, že já ti rozumím až moc dobře - co ty na to? cool

Není tady

#198 29. 9. 2011 14:42

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Dai Terr se probudil.  lollol

Není tady

#199 29. 9. 2011 14:50

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ready napsal(a):

Globe,
takhle prostě nevěrné ženy často reagují, bude tě ničit víc a víc. Buď budeš ustupovat a začne s tebou mávat, nebo nebudeš a pak bude agresivní kvůli tomu, že se jí s tebou mávat nedaří. Prostě bude stále podvědomě hledat chyby v tobě - to je bohužel typické.
Čtením místních "duchovních aspektů", budeš za chvíli totálně zmatený a nebudeš vědět, která bije a kdo vlastně jsi. Doporučuju ti, odejdi z diskuze pryč. Odejdi z domu. Po čase uvidíš, zda změní přístup. Protože je evidentní, že ty se chceš zamyslet nad vaším vztahem, kdežto ona zatím ne.
A prosím, opravdu se zařiď podle toho, co jsem ti psal. To se ti v této chvíli zdá vzhledem k problému možná malicherné, ale velmi to ovlivní tvůj budoucí život.
Jinak pocity, které máš jsou zcela přirozené. Ventiluj je u psychologa.

drž se

ahoj ready - jo, asi nejrozumější počin, co by Globe mohl udělat...jen se eventuelně také přimlouvám za (pokud je to nutné) psychologa - než nějakého KOUČE wink

jen bych ještě dopsala, že tady v 80% bych nehledala u žen jejich podporu a názor, neboť právě v těch 80% jsou to ženy nevěrné, nebo ženy, co nevěru tolerují, nebo se ji přímo i účastní (nemyslím tím ty podvedené - už vidím, jak se tu některé chytají ke skoku na slovíčko) - a podle toho taky ty jejich názory vypadají, byť mnohdy vyzerají i rozumně, ten podtext to tam má...

Není tady

#200 29. 9. 2011 14:55

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

ahoj ready - jo, asi nejrozumější počin, co by Globe mohl udělat...jen se eventuelně také přimlouvám za (pokud je to nutné) psychologa - než nějakého KOUČE wink

jen bych ještě dopsala, že tady v 80% bych nehledala u žen jejich podporu a názor, neboť právě v těch 80% jsou to ženy nevěrné, nebo ženy, co nevěru tolerují, nebo se ji přímo i účastní (nemyslím tím ty podvedené - už vidím, jak se tu některé chytají ke skoku na slovíčko) - a podle toho taky ty jejich názory vypadají, byť mnohdy vyzerají i rozumně, ten podtext to tam má...

Jinak jak bych k tomuhle doplnila Globe ,ze Zklamanou radeji necti ,nebo se ti vytvorej mysky v kebuli a jeste ji skocis na spek. lol

Jo a jeste tohle Globe. Kouc je v jinem slova smyslu nekdo kdo Te doprovodi,nekdo koho si sam najdes. stolt  To znamena napriklad i psycholog-kouc. big_smilevissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí