Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#101 27. 9. 2011 9:16

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nevěra manželky po 22 letech

globemaster napsal(a):

Zdravím všechny a díky za hromadu názorů,a kladných či zápo*ných,z mého pohledu.Díky.S manželkou se snažím navázat konstruktivní dialog několik dní,ale jsem neúspěšný,je zamilovaná až po uši a s tím nic neudělám,příroda vítězí.Nevím proč mě pořád někdo chytá za slůvka "zavolal jsem si ji do dílny", promiňte ,ale snad jsem to vysvětlil ve svém druhém příspěvku ,manželku bych nikdy nepodrobil výslechu,tak bych se nikdy nesnížil.Moje jednání v té chvíli bylo silně emotivní afektní a s ohledem na syna jsem jinak nemohl.Dnes už to vím,tehdy jsem se nebyl schopen ovládnout,promiňte,ale bylo to tak. Dnes ,kdy už se snažím emoce jakž takž krotit,mi dochází celá řada vlastních nedostatků v chování vůči manželce.Už o těch chybách vím."Přehrál" jsem si v té mé technokratické makovici celých 26 let co se známe.Přehrál jsem si hromadu hodin videozáznamu a prošel stovky fotek v rodinných albech. Po pravdě řečeno,za některé situace nesu plnou vinu.Nemám problém uznat vlastní chyby a nedokonalosti,vždy nikdo nejsme dokonalý. Dnes už začínám řešit ,co bude až manželka se synem odejdou z domu.Dcera je dospělá ,rozhodne se sama za kým půjde,aby dodělala fakultu. Vím že žena si hledá byt.Snad to bude mít syn ke mě blízko,kéž by. Mé pocity se už přesouvají do jiné dimenze či úrovně,chcete-li. Řeším jestli vůbec žít s manželkou i nadále,jestli jí začít znovu důvěřovat,dochází mi,že jsme si moc asi nerozuměli a že jsme ani jeden z nás pro záchranu vztahu nic neudělali.Vadí mi tento fakt a zatím nevím jak se tímto poperu. Ta nedůvěra vůči ní sílí,bohužel,vyjadřuji zde jen a pouze své vnitřní pocity,nic víc za tím nehledejte.Možná se toto změní.Vím že určitě dělám další chyby. Uf takový náročný úkol jsem nikdy neřešil ... Postarat se o sebe dovedu,pracoval jsem v zahraničí na řadě projektů v různých zemích a někde to bylo hodně náročné. Přemýšlím,jestli vyvinout max. úsilí o syna. Chtěl bych ho mít doma,zvládnu to.Vím že potřebuje kluk maminu,ale už je ve věku kdy role otce vychází do popředí,je mu 13 let. Představa,že mého syna vychovává nějaký ... sorry silná káva pro mě.Promiňte ,dovolím si položit otázku zdejšímu "publiku". Za jak dlouho může přejít u manželky zamilovanost do normálu? Prosím,nepište ,že je to individuální,prosím o vlastní zkušenosti a názory.Potřebuji s ní normálně v pohodě v klidu promluvit,ale teď to nejde.Za jak dlouho tedy ?Děkuji všem za podporu,pomáháte mi.

Víš myslím, že tohle ted u vás příliž možné není. Sám říkᚠ, žře tebou ted clomají různé pocity ( nelze se tomu divit, že).
možná by byla v tuto chvíli lepší "jet si sám za sebe" . Soustředit se na to, aby mi bylo ( v rámci možností) dobře, abychsi vyjasnil co chci já a na jaký kompromis jsem ochotný přistoupit. no a teprve potom si s ženou sednout někde v klidu ( doporučuji spíš kiné prostředí než vlastní domácnost ) a promluvit si.

Není tady

#102 27. 9. 2011 9:33

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Globe,

ta tvoje "technokratická makovice" je teď momentálně tvůj největší nepřítel, protože ve vztazích to funguje jinak, než třeba v obchodě, v tvé práci ap. Hlavně ve vztazích není třeba - někdy je to dokonce naprosto nežádoucí - vždy všechno řešit teď hned.

K tomu "zavolal si do dílny" - já přece napsala, že chápu, že na VĚDOMÉ úrovni to tak nebereš, nešlo ti o žádný výslech, ale tvé činy a vyjadřování prostě mluví o tom, co mᚠněkde UVNITŘ, aniž bys si toho byl vědom. V podstatě je to přesně o té "technokratické makovici", jak sám píšeš. Ona je bezva pro práci, ale ve vztazích to může být dost průšvih.

Pokud jde o tvé emoce, ze zkušenosti ti mohu potvrdit, že není dobré je krotit, potlačovat...ony tě pak zradí přesně v ten nejnevhodnější okamžik, vyplynou stejně na povrch a budeš za "blba", se kterým nemá cenu se bavit.
Mohu-li ti tedy poradit, nezůstávej s těmi svými vnitřními běsy sám, najdi někoho, kdo ti je pomůže vědomě ventilovat a s nimi pak výjdou na povrch i tvoje vnitřní trápení, které ti je způsobují.
Emoce totiž vznikají, ty negativní rozumí se, po blbých myšlenkách. No a ty svoje "blbý myšlenky" ty potřebuješ najít a vyventilovat, poradit si s nimi, vyčistit si hlavu a srdce.
Pak budeš na spoustui věcí nazírat jinak a zcela se zbavíš negativních emocí.

Nu a jak dlouho trvá zamilovanost?
Já bych řekla, že tahle otázka je zcela irelevantní.
Pro vaši vzájemnou komunikaci je zcela jedno, jak dlouho bude tvoje žena zamilovaná, podstatnější je, jak dlouho na tebe bude alergická, bude mít odpor k jakékoliv kominikaci, bude na tebe naštvaná.
Tady je důležité si uvědomit, že ty nemůžeš změnit její pocity, pokud nezměníš ty svoje.
Klidně si přiznej, že i ty jsi na ni alergický, naštvaný a kdyby ti nešlo o syna, neztratíš s ní slovo.

Zkus teď udělat všechno pro to, abys zůstal především dobrým rodičem, myslel na to, co chce a hlavně potřebuje vᚠsyn a ne na to, co chceš ty.
Drž se.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#103 27. 9. 2011 9:55

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

majkafa napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Majkafo,Tvuj mily planuje se svoji zenou zustat?
A Ty,mas plan jaky? Zustat v tomhle ,nebo v jinem svobodnem svazku a z do smrti smrtouci. ? big_smile

Nemáme ohledně našeho vztahu žádné plány.
Protože zítra tu už nemusíme být.

Takový plán, být v manželství s mým BM do smrti smroucí, jo, ten už jsem měla. A kde je mu konec? smile
K čemu plány ve vztazích? Nevíme dne ani hodiny.
Žít tady a teď.

Majkafo,
tohle o cem mluvis dokaze zit jen malo kdo. Jen malo kdo dokaze pouze jen byt.
Ziti tady a ted= proste byti (bez ega)  -takove poznani lze jedine prozit. Zadne jen povrchove -rozumove pochopeni nestaci bez prozite skutecnosti.  smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#104 27. 9. 2011 10:02

majkafa
Host

Arcanum napsal(a):

majkafa napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Majkafo,Tvuj mily planuje se svoji zenou zustat?
A Ty,mas plan jaky? Zustat v tomhle ,nebo v jinem svobodnem svazku a z do smrti smrtouci. ? big_smile

Takový plán, být v manželství s mým BM do smrti smroucí, jo, ten už jsem měla. A kde je mu konec? smile
Žít tady a teď.

Majkafo,
Ziti tady a ted= proste byti (bez ega)  -takove poznani lze jedine prozit. Zadne jen povrchove -rozumove pochopeni nestaci bez prozite skutecnostismile

Ano. Tak to je.
Moc se mi to líbí, cítím se takhle dobře. Klidně, spokojeně a vyrovnaně.
Už prosím neřešme mě, není to mé vlákno.
Omlouvám se autorovi vlákna.

Upravil(a) majkafa (27. 9. 2011 10:12)

#105 27. 9. 2011 10:06

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Arcanum napsal(a):

majkafa napsal(a):

Žít tady a teď.

Majkafo,
Ziti tady a ted= proste byti (bez ega)  -takove poznani lze jedine prozit. Zadne jen povrchove -rozumove pochopeni nestaci bez prozite skutecnostismile

Ano. Tak to je.
Moc se mi to líbí, cítím se takhle dobře. Klidně, spokojeně a vyrovnaně.

Muzes me prosim ten skutecny prozitek toho prosteho byti popsat? Jak jsi ten prozitek prakticky uskutecnila ?

Není tady

#106 27. 9. 2011 10:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já s tímhle mužem nežiju ve společné domácnosti. A v tom je pro mě ten zásadní rozdíl. A můžu si dělat, co chci, co uznám za vhodné, tím, že on je zadaný. Můžu si dělat třeba i to, že mu budu věrná. smile Mám totální svobodu v tomto vztahu a tak to chci. Nic nemusím a všechno můžu.  stolt

no a nemělo by tohle platit i v manželství?
Mᚠpocit, že všechno je jinak , jen proto že spolu nežijete?

ne stoprocentně. v manželství už mᚠjisté závazky k tomu druhému. ano, každej musí mít určitou svobodu, ale ne tak, jak jsi to vytučnila u majkafy.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#107 27. 9. 2011 10:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kuřátko, co mᚠpořád s tou hrdostí, že o tom mluvíš na více vláknech ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#108 27. 9. 2011 10:19

majkafa
Host

PPavlaa napsal(a):

agewa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já s tímhle mužem nežiju ve společné domácnosti. A v tom je pro mě ten zásadní rozdíl. A můžu si dělat, co chci, co uznám za vhodné, tím, že on je zadaný. Můžu si dělat třeba i to, že mu budu věrná. smile Mám totální svobodu v tomto vztahu a tak to chci. Nic nemusím a všechno můžu.  stolt

no a nemělo by tohle platit i v manželství?
Mᚠpocit, že všechno je jinak , jen proto že spolu nežijete?

ne stoprocentně. v manželství už mᚠjisté závazky k tomu druhému. ano, každej musí mít určitou svobodu, ale ne tak, jak jsi to vytučnila u majkafy.

V manželství a obzvláště když jsou děti malé (já mám děti dospělé a samostatné) přece jenom nějaké povinnosti jsou.
Přesně jak píše Ppavla. Třeba společné dluhy, hypotéky, postarat se o děti do školy, společně je vychovávat, nakoupit, vyprat, vyžehlit... smile Jít popřát rodičům k výročím, Vánoce, spousta a spousta dalšího, co prostě musím, prosím nerozebírat, napsala jsem jen pár příkladů, co mě napadly.
Tam opravdu není taková svoboda, jakou mám teď já a o jaké píšu.

Takový vztah má teď se svým milým podle mě i globemasterova manželka. A jen čas ukáže, co bude dál. Jen si myslím, že podstatnou a pro někoho hlavní roli hraje láska. Ve vztahu bez lásky se podle mě povinnosti plní hůř.

Upravil(a) majkafa (27. 9. 2011 10:30)

#109 27. 9. 2011 10:27

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Nevím...třeba to o mě něco vypovídá cool

Jednoduše si prostě myslím, že spousta žen v dnešní době nemá žádnou hrdost. Ponižují se, nechávají se ponižovat, i ve svých kolikrát "zasloužilých" letech se chovají tak jak by se nechovala ani 16-ti letá puberačka.
A to hlavně ve vztahu...a už partnerském, manželském, mileneckém....k muži.

Není tady

#110 27. 9. 2011 10:31

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Ale tohle se přece netýká jen manželství, ale partnerství. pokud s někým sdílým život, tak tyhle věci řešíme spolu.
To o čem ty mluvíš jako o svobodě ve vztahu vnímám jako já toho druhého do svého života pustím jen někdy. neumím to asi vysvětlit, ale  pro mě to není vztah , ale občasné setkání a i strach z intimity .

Není tady

#111 27. 9. 2011 10:41

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Omlouvám se autorovi vlákna.

Majko, každá si v tom TVÉM nachází to SVÉ  a to řeší. To dělají muži i ženy, ale je celkem typickou ženskou vlastností, že neudržíme zájem jen v jednom bodě, ale jdeme do "šířky".
Globe v tom tak asi bude mít maglajz, ale tomu zabráníš jen tak, že nebudeš reagovat.
Stejně nikomu nic nevysvětlíš. A proč taky bys měla wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#112 27. 9. 2011 10:41

majkafa
Host

agewa napsal(a):

Ale tohle se přece netýká jen manželství, ale partnerství. pokud s někým sdílým život, tak tyhle věci řešíme spolu.
To o čem ty mluvíš jako o svobodě ve vztahu vnímám jako já toho druhého do svého života pustím jen někdy. neumím to asi vysvětlit, ale  pro mě to není vztah , ale občasné setkání a i strach z intimity .

Ano. Souhlasím s tvým názorem, tohle mám na mysli.
S tím rozdílem, že pro mě to vztah je. Intimitu sdílí milenci v tom nejužším slova smyslu. Oni nesdílí ty povinnosti.

#113 27. 9. 2011 10:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kuřátko napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Nevím...třeba to o mě něco vypovídá cool

Jednoduše si prostě myslím, že spousta žen v dnešní době nemá žádnou hrdost. Ponižují se, nechávají se ponižovat, i ve svých kolikrát "zasloužilých" letech se chovají tak jak by se nechovala ani 16-ti letá puberačka.
A to hlavně ve vztahu...a už partnerském, manželském, mileneckém....k muži.

no, nevím, jestli to o tobě vypovídá právě to, že hrdá jsi. hrdí lidi prostě hrdí jsou a nemají potřebu o tom pořád mluvit. je to jejich přirozenost.

jinak, souhlasím jen částečně. dneska je v určitým směru dost těžká doba, vztahy divoký, to, co na tebe působí tak, že někdo nemá hrdost tak být může, ale taky nemusí a může to mít hromadu jiných příčin.

Není tady

#114 27. 9. 2011 10:46

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Zena neveru moc neresi,zamiluje se a odejde.Ted pracuji v praci s kolegini,ktera se svym muzem zije 20 let,maji 10 letou dceru.Jeji muz je pekny elegantni chlap a ona seda myska.
Ona se zamilovala o prazdninach do muze se kterym chodila jako nactileta a setkali se spolu,kdyz ona byla u rodicu.
Ona si pronajala byt a od muze se i s dcerou odstehovala.Jeji muz zustal sam jak kul v plote.Neumi si uvarit, o nic se postarat vse delala jeho zena.Dceru maji ve stridave peci,protoze ona pracuje na smeny.Dceri k veceri umi udelat akorat instantni polivku.On je zoufaly a pry nechape proc to udelala,kdyz meli manzeslstvi bez hadek.
Manzelstvi meli bez hadek,protoze ona ho,uz neresila s nicim ji za ty leta nepomohl,nebyl schopny ani zatopit.Sex z bidou 1 za mesic.
Ona ted vidi,ze jeji mily je bohaty,ze ji v domacnosti se vsim pomuze.Co se tyce financi ani v manzelstvi ona nestradala.
Nedavno jsem tu psala tenhle pribeh,situace se trochu zmenila.Milenec se nesnese s jeji 10 letou dcerou a o vikendu odjel a nasleduje rozchod.Pri ji priveze jeste nejake penize,aby nestradala.Tento muz byl svobodny,bezdetny nevi co vychova deti znamena....ona zoufala,protoze ted nevi jak financne utahne pronajaty byt

Nedavno jsem tu psala tenhle pribeh,situace se trochu zmenila.Milenec se nesnese s jeji 10 letou dcerou a o vikendu odjel a nasleduje rozchod.Pri ji priveze jeste nejake penize,aby nestradala.Tento muz byl svobodny,bezdetny nevi co vychova deti znamena....ona zoufala,protoze ted nevi jak financne utahne pronajaty byt

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#115 27. 9. 2011 10:51

majkafa
Host

PPavlaa napsal(a):

jinak, souhlasím jen částečně. dneska je v určitým směru dost těžká doba, vztahy divoký, to, co na tebe působí tak, že někdo nemá hrdost tak být může, ale taky nemusí a může to mít hromadu jiných příčin.

stolt

#116 27. 9. 2011 11:16

agewa
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

agewa napsal(a):

Ano. Souhlasím s tvým názorem, tohle mám na mysli.
S tím rozdílem, že pro mě to vztah je. Intimitu sdílí milenci v tom nejužším slova smyslu. Oni nesdílí ty povinnosti.

co je podle tebe intimita?
Podle mě je to nejen sex a hezké chvíle bez ostatních chvil mého života, ale i sdílení mých a jeho myšlenek, starostí , radostí a i těch povinností. To jak to popisuješ ty podle mě právě mluví o strachu z intimity , o strachu pustit si toho druhého do života se vším všudy. Jako když si v cukrárně vybírᚠjen dort a sebe i ostatní přesvědčuješ, že to ti uplně k jídlu stačí .

Není tady

#117 27. 9. 2011 11:31

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

no, nevím, jestli to o tobě vypovídá právě to, že hrdá jsi. hrdí lidi prostě hrdí jsou a nemají potřebu o tom pořád mluvit. je to jejich přirozenost.

Já Pavli právě nenapsala že to o mě vypovídá, že jsem hrdá.....i když jsem za to dala smajlu s brýlkami wink
Ale tohle je už jen mé a musím si na to přijít a pořešit si to sama.

Není tady

#118 27. 9. 2011 11:35

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

vissla vissla lol

Pan napsal(a):

Stejně nikomu nic nevysvětlíš. A proč taky bys měla.

Ne vysvetlit ,ale podelit se o svuj prozitek kterym jakoze dosahla to byti o kterm tu mluvi.
cool wink

Není tady

#119 27. 9. 2011 11:38

majkafa
Host

Co to je, hrdost?
Já si myslím, že je to naprosto individuální záležitost. Co jednomu může připadat jako hrdost, druhému tak připadat nemusí.

Intimita - to je stejné. Záleží na osobní definici.
agevo, taky si v cukrárně můžu vybírat jen dort proto, že mám tady a teď chu na dort a nechci k němu špičku, smile a nemám potřebu sebe ani jiné o ničem přesvědčovat.
Intimita v nejužším slova smyslu, jak jsem přesně psala, je pro mě milování. Nezaměńovat se sexem. V širším slova smyslu - duševní souznění.

Upravil(a) majkafa (27. 9. 2011 11:47)

#120 27. 9. 2011 11:38

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

globemaster napsal(a):

.Dnes už to vím,tehdy jsem se nebyl schopen ovládnout,promiňte,ale bylo to tak.

Dnes ,kdy už se snažím emoce jakž takž krotit,mi dochází celá řada vlastních nedostatků v chování vůči manželce.Už o těch chybách vím.

Prominte? Proc to pises Globe?

Parada ze o nich vis. big_smile

Není tady

#121 27. 9. 2011 11:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kuřátko napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Já Pavli právě nenapsala že to o mě vypovídá, že jsem hrdá.....i když jsem za to dala smajlu s brýlkami wink
Ale tohle je už jen mé a musím si na to přijít a pořešit si to sama.

tak dobře, no smile

když je té hrdosti moc, je to taky na pytel. jako u všeho.

Upravil(a) PPavlaa (27. 9. 2011 11:54)

Není tady

#122 27. 9. 2011 12:51

holcina
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

takže není zoufalá, že to skončil, ale že nemá jak zaplatit byt? Nojo, chlap není pokladnička:-)

Není tady

#123 27. 9. 2011 13:17

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

eremuruss napsal(a):

V tom případě jí nezbývá nic jiného, než se schlíple i s dítětem vrátit k manželovi ... big_smile A je Tvoje známá ráda, že se situace vykrystalizovala ještě předtím, než se stačila rozvést vissla protože manžel ji chtě-nechtě do společného obydlí zatím pustit musí.

Ovšem co bude dál, to je ve hvězdách. Manžel je sice povinen nechat ji ve společné domácnosti až do rozvodu bydlet, ale vůbec ji nemusí "vzít zpátky" jako manželku a naopak to může být on, kdo podá žádost o rozvod. Takovejch případů už bylo, kdy jeden partner opustil společnou domácnost kvůli milence/milenci a opuštěný partner se oklepal natolik, že si okamžitě někoho našel. A když tomu, kdo se odstěhoval, nevyšel vztah, ten druhý na něj udělal akorát tak reta a za živého boha už ho nechtěl vzít zpátky stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#124 27. 9. 2011 19:47

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Kuřátko napsal(a):

Axi napsal(a):

Myslet si můžeš co chceš, důležité je, jestli ti to funguje, jestli ti vycházejí vztahy atd. Funguje?
Mně osobně tenhle postoj přijde jako obyčejná lenost.

Tak zatím mi můj vztah vychází. Možná že proto, že jsem našla stejně založeného chlapa. Chlapa, co nepotřebuje unikat a moc dobře ví, že já bych ho nehonila, ale na patě se otočila. Tak samo to má tuším i on. Kdyby mě měl honit....tak mě raději kopne do zadku big_smile

Já nehovořím "zúženě" o nějakém unikání, ale o tom, že pokud neinvestujeme i do té milenecké části vztahu, že se nám to vrátí. Třeba jako tomu pánovi co založil tohle vlákno.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#125 27. 9. 2011 20:35

globemaster
♥------

Dnes jsou tomu přesně 3 týdny,kdy jsem se to vše dozvěděl. Vím,že je brzy na závěry,ale vnitřně cítím,že se oba vzdalujeme a že hrozí rozpad manželství.Manželka je ke mě arogantní a nelze s ní komunikovat jinak než konfrontací.Prostě nejsme schopni najít k sobě aspoň na chvilinku cestu.Drtí mě to víc a víc.Na ní je vidět obrovské sebevědomí a pocit vítězství.Moje role je nade vše jasná.Nicméně začínám občas pociovat návrat tolik potřebné síly.Někdy mi probleskne myšlenka typu: "Vykašli se na to,nemysli na to pořád a věnuj se něčemu smysluplnému." Jakmile se však na něco vrhnu,za chvíli mám zase plnou makovici našeho problému a výčitek svědomí.Jsou to příšerné stavy,jsem tím zdrcen a totálně jsem byl nepřipraven.Zatím nejsem schopen analýzy,odpovědí na otázku PROČ? Už a to skončí a je mi jedno jak.Propadám depresi a proto musím chodit hodně na vzduch a rozdýchat to. Uf ,díky za podporu a pitvání mého problému,snad to k něčemu vše bude a já se poučím.Mějte se krásněji než se mám já !!!

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí