27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
globemaster napsal(a):
Ji z názvu předmětu je jasné ,co mě v ivotě potkalo.....
Podle mého názoru by měl člověk v takovéhle situaci:
1. Vnitřně uznat, e ve věcech lásky nemá na nic nárok a e mu není nic do vztahů, kterých se neúčastní; o paní má prostě zájem jetě jiný mu a protoe na to jde zřejmě (na rozdíl od tebe) chytře a má co nabídnout, má úspěch
2. Nechovat se trapně
Není tady
globemaster, u jste si s tvou paní popovídali? Jiným způsobem, ne kdy jsi ji zavolal do dílny? Nebo si to jetě v sobě probírá, co dál a co chce?
Kuřátko napsal(a):
Já bývám pomalu alergický na vyjádření, e kdy má chlap enu jistou, tak hledá někde jinde. e by se měla ena dělat tajemnou a zajímavou.
Já nevím...moná to vechno vnímám jinak, ale tohle mi přijde dobré tak maximálně na začátku vztahu a ne v několikaletém manelství. To u je vztah o něčem jiném.
Moná, e to vechno je způsobeno právě tím, e lidi by chtěli vechno. jak pevný vztah, zázemí a rodinu, tak ty motýlky, vánivé milování a utajované touhy. Ale nikdo přece nemůe mít vechno.
Mi jaksi dnení lidé přijdou moc rozmazlení, nebo jak to popsat. Kdysi si váili obyčejných věcí, teď jim je vechno málo
Asi patřím do jiné doby.
Myslet si můe co chce, důleité je, jestli ti to funguje, jestli ti vycházejí vztahy atd. Funguje?
Mně osobně tenhle postoj přijde jako obyčejná lenost.
Není tady
Majkafo - já TI rozumím
jen moná to není o tom,e to není Tvůj manel, e neutíká od Tebe, ale k Tobě.
Ale o tom,e nejsi na něm závislá a on na Tobě.
Není tady
majkafa napsal(a):
Já s tímhle muem neiju ve společné domácnosti. A v tom je pro mě ten zásadní rozdíl. A můu si dělat, co chci, co uznám za vhodné, tím, e on je zadaný. Můu si dělat třeba i to, e mu budu věrná.
Mám totální svobodu v tomto vztahu a tak to chci. Nic nemusím a vechno můu.
majkafo, jen si pochvaluj takovou svobodu, kdy po schůzce s Tebou odchází Tvůj milý domů ke svojí eně
Není tady
Kiaro, ty si to plete. Mluvím o své svobodě. A moc si ji uívám.
Do svobody mého milého mi nic není. Pro nás je důleitý čas, co trávíme spolu. A pro mě pak ten můj mimo toho, co jsme spolu. Do jeho času, kdy není se mnou, mi nic není.
Kdovi. Moná to tak má i globemasterova paní. Moná si dobíjí baterky. A je i na něm, kde si je bude dobíjet v budoucnosti.
majkafa napsal(a):
Já s tímhle muem neiju ve společné domácnosti. A v tom je pro mě ten zásadní rozdíl. A můu si dělat, co chci, co uznám za vhodné, tím, e on je zadaný. Můu si dělat třeba i to, e mu budu věrná.
hm, pro mě nejsou ve vztahu vůbec rozhodující společné zdi nebo nějaký cár papíru (i kdy jsem zastáncem manelství), ale vadila by mi ta "zrada", naruení intimity...... nemohla bych takového člověka brát váně. Jo, uít si a jít kadý po svém, to se dá pochopit, ale milovat ho a váit si ho.....to asi ne....
A dělat si, co chci, to můu i já, to můeme vichni, to není jen tvá výsada.....nic nemusíme a můeme vechno.....záleí jen na nás, pro co se rozhodneme.
Upravil(a) mia (26. 9. 2011 21:37)
Není tady
mia, můe to být i tak, e on intimitu nenaruuje. Ale jinak, ne ty si myslí. Věci nejsou vdy takové, jakými se zdají být.
Btw nepsala jsem, e je jen má výsada dělat si, co chci.
Upravil(a) majkafa (26. 9. 2011 21:38)
majkafa napsal(a):
Kiaro, ty si to plete. Mluvím o své svobodě.
A moc si ji uívám.
Do svobody mého milého mi nic není. Pro nás je důleitý čas, co trávíme spolu. A pro mě pak ten můj mimo toho, co jsme spolu. Do jeho času, kdy není se mnou, mi nic není.
Kdovi. Moná to tak má i globemasterova paní. Moná si dobíjí baterky. A je i na něm, kde si je bude dobíjet v budoucnosti.
majkafo, proti gustu ádný diputát ... Ty to má tak, jak to má Ty, ale zákonitá manelka Tvého milého to takhle vůbec mít nemusí. A a se rozhodne vám dvěma hrdličkám zatnout tipec, opláče to, vzpomene si na mě ...
Protoe manelky pro nějaké to dobíjení baterek u svých manelů pochopení zpravidla nemívají a větinou se rozhodnou dobít raději tu milenku
Není tady
no vdy si dělej, jak uzná za vhodné....kadý svého těstí strůjcem.....
Není tady
majkafa napsal(a):
A moc si ji uívám.
Majkafo ,
Tvuj mily planuje se svoji zenou zustat?
A Ty,mas plan jaky? Zustat v tomhle ,nebo v jinem svobodnem svazku a z do smrti smrtouci. ?
Není tady
Kiara napsal(a):
Protoe manelky pro nějaké to dobíjení baterek u svých manelů pochopení zpravidla nemívají a větinou se rozhodnou dobít raději tu milenku
Není tady
Arcanum napsal(a):
majkafa napsal(a):
A moc si ji uívám.
Kdovi. Moná to tak má i globemasterova paní. Moná si dobíjí baterky. A je i na něm, kde si je bude dobíjet v budoucnosti.Majkafo ,
Tvuj mily planuje se svoji zenou zustat?
A Ty,mas plan jaky? Zustat v tomhle ,nebo v jinem svobodnem svazku a z do smrti smrtouci. ?
Podle mého názoru je daleko nejlepí zabývat se vlastními plány.
Není tady
Zdravím vechny a díky za hromadu názorů,a kladných či zápo*ných,z mého pohledu.Díky.S manelkou se snaím navázat konstruktivní dialog několik dní,ale jsem neúspěný,je zamilovaná a po ui a s tím nic neudělám,příroda vítězí.Nevím proč mě pořád někdo chytá za slůvka "zavolal jsem si ji do dílny", promiňte ,ale snad jsem to vysvětlil ve svém druhém příspěvku ,manelku bych nikdy nepodrobil výslechu,tak bych se nikdy nesníil.Moje jednání v té chvíli bylo silně emotivní afektní a s ohledem na syna jsem jinak nemohl.Dnes u to vím,tehdy jsem se nebyl schopen ovládnout,promiňte,ale bylo to tak. Dnes ,kdy u se snaím emoce jak tak krotit,mi dochází celá řada vlastních nedostatků v chování vůči manelce.U o těch chybách vím."Přehrál" jsem si v té mé technokratické makovici celých 26 let co se známe.Přehrál jsem si hromadu hodin videozáznamu a proel stovky fotek v rodinných albech. Po pravdě řečeno,za některé situace nesu plnou vinu.Nemám problém uznat vlastní chyby a nedokonalosti,vdy nikdo nejsme dokonalý. Dnes u začínám řeit ,co bude a manelka se synem odejdou z domu.Dcera je dospělá ,rozhodne se sama za kým půjde,aby dodělala fakultu. Vím e ena si hledá byt.Snad to bude mít syn ke mě blízko,ké by. Mé pocity se u přesouvají do jiné dimenze či úrovně,chcete-li. Řeím jestli vůbec ít s manelkou i nadále,jestli jí začít znovu důvěřovat,dochází mi,e jsme si moc asi nerozuměli a e jsme ani jeden z nás pro záchranu vztahu nic neudělali.Vadí mi tento fakt a zatím nevím jak se tímto poperu. Ta nedůvěra vůči ní sílí,bohuel,vyjadřuji zde jen a pouze své vnitřní pocity,nic víc za tím nehledejte.Moná se toto změní.Vím e určitě dělám dalí chyby. Uf takový náročný úkol jsem nikdy neřeil ... Postarat se o sebe dovedu,pracoval jsem v zahraničí na řadě projektů v různých zemích a někde to bylo hodně náročné. Přemýlím,jestli vyvinout max. úsilí o syna. Chtěl bych ho mít doma,zvládnu to.Vím e potřebuje kluk maminu,ale u je ve věku kdy role otce vychází do popředí,je mu 13 let. Představa,e mého syna vychovává nějaký ... sorry silná káva pro mě.Promiňte ,dovolím si poloit otázku zdejímu "publiku". Za jak dlouho můe přejít u manelky zamilovanost do normálu? Prosím,nepite ,e je to individuální,prosím o vlastní zkuenosti a názory.Potřebuji s ní normálně v pohodě v klidu promluvit,ale teď to nejde.Za jak dlouho tedy ?Děkuji vem za podporu,pomáháte mi.
Není tady
Momentálně to neví ani ona sama,kdy budetedy schopna se na něčem s tebou konstrutivně domluvit,nato abychom to věděly my.
Co to je za týpka - je nyní enatý,má děti,jestli je svobodný tak proč a kolik vlastně má roků - víc nebo míň ne tvoje ena?
Je na tom hůř se společ.postavením ne ty nebo je dobře fin.zajitěn?
To ve bude mít taky vliv na buducí ivot tvé eny.Ty teď ale musí vědět jedno-chce se kadopádně rozvést nebo počkat,jestli si skutečně najde bydlení a odstěhuje se a pak ten výe zmiňovaný "normál" se u ní dostaví dozajista hodně rychle.A nebude vyloučeno,e se k tobě vrátí zpět i s prosíkem o odputění.
Tady v tom vidím schůdnějí variantu,ne se honem rozvádět,co je dost o penězích krom jiného.
Páč kdy 2 rozjaření zamilovaní spolu začnou bydlet,obvykle k rychlému vystřízlivění dojde-krom standardní starosti o domácnost přibudou tvé eně i nové a nepříjemné-např.zvládání syna,který ji toto určitě schvalovat nebude,spoluití partnera a syna,atd,atd.Téměř s jistotou lze předpokládt,e obě děti ji za toto odvrhnou - zeptej se jí,jestli se kvůli jednomu chlapovi vzdá svých dětí a celé svojí dosavadní rodiny,připomeň jí,e pak přijde o manela i o milence.
Není tady
Globemastere -
byla jsem nevěrná svému manelovi. I kdy, já to jako nevěru nepovaovala, v té době jsme u jsem mu řekla, e v manelství končím (po 16tiletech) a nebylo to kvůli chlapovi.
Já nebyla zamilovaná, ale ví co mi doma chybělo? To pohlazení, chycení za ruku, komunikace ádná, byla jsem stále sama. I kdy plný barák dětí. Chtěla jsem se mu vyplakat na rameni, chvíli být jako malá holka.
To enský chybí.
Navrhla bych, aby si na ní netlači, aby si jí nepřemlouval, nedolejzal.
Co třeba s klukem podniknout výlet a zeptat se jí, jestli by jela s Váma. To u nás zabralo. Rodinný výet, vypadnout z baráku, na výletě je čas, pokecat, zavzpomínat si.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Majkafo,Tvuj mily planuje se svoji zenou zustat?
Nemáme ohledně naeho vztahu ádné plány.
Protoe zítra tu u nemusíme být.
Takový plán, být v manelství s mým BM do smrti smroucí, jo, ten u jsem měla. A kde je mu konec?
K čemu plány ve vztazích? Nevíme dne ani hodiny.
ít tady a teď.
Upravil(a) majkafa (27. 9. 2011 7:26)
Kiara napsal(a):
majkafo, proti gustu ádný diputát ... Ty to má tak, jak to má Ty, ale zákonitá manelka Tvého milého to takhle vůbec mít nemusí. A a se rozhodne vám dvěma hrdličkám zatnout tipec, opláče to, vzpomene si na mě ...
![]()
Nu, snad bude mít úctu ke stáří a nebude bít o 14 let starí paní.
Ano, maminko, vzpomenu si na tebe, es mi to říkala.
I ne. Vím, e se můe stát cokoliv a přijímám za své činy plnou odpovědnost. Jsem dospělá ena. A e něco opláču? Nu, staly se mi u horí věci. A to, e nebudu třeba se svým milým, není to nejhorí, co se mi můe stát. Nehledě na to, e nemusíme být spolu ze stovky jiných důvodů, ne z toho jednoho, který tu jmenuje ty.
Kiaro, co se ti přihodilo? Tvá psaní bývala moudrá.
Nebo v tomhle vidí něco své nedořeené? Mně nemusí odpovídat. Odpověz sobě.
Majkafo - moná, e jen Ty vidí u Kiary změnu psaní. Já ji toti nevidím, stále pro mě Kiara píe rozumně a moudře i ted.
Není tady
Vzpomene si na mě - to říkávají nemoudré maminky svým dětem.
globemaster, to je dobře, es to vzal takhle. I kdy je jetě daleká cesta před tebou.
Za jak dlouho opadne zamilování? Na to ti nikdo neodpoví. To není matematická úloha ani technický problém.
majkafa napsal(a):
no a nemělo by tohle platit i v manelství?
Má pocit, e vechno je jinak , jen proto e spolu neijete?
Není tady
Axi napsal(a):
Myslet si můe co chce, důleité je, jestli ti to funguje, jestli ti vycházejí vztahy atd. Funguje?
Mně osobně tenhle postoj přijde jako obyčejná lenost.
Tak zatím mi můj vztah vychází. Moná e proto, e jsem nala stejně zaloeného chlapa. Chlapa, co nepotřebuje unikat a moc dobře ví, e já bych ho nehonila, ale na patě se otočila. Tak samo to má tuím i on. Kdyby mě měl honit....tak mě raději kopne do zadku
Není tady
Majkafo....hodně rychle jsi zapomněla, jak bylo tobě kdy se provalila nevěra tvého BM
A ty teď to samé činí jiné eně. Ano, na to musejí být vdycky dva.....ale ze zkueností, co teď mám vím, e kdyby enská nechtěla, chlap se můe na hlavu postavit. Jene enské teď nemají hrdost, úctu a slunost.
Jen aby jim bylo dovře, aby ony byly spokojené a po druhých je mi prd.
Není tady
globemaster napsal(a):
Zdravím vechny a díky za hromadu názorů,a kladných či zápo*ných,z mého pohledu.Díky.S manelkou se snaím navázat konstruktivní dialog několik dní,ale jsem neúspěný,je zamilovaná a po ui a s tím nic neudělám,příroda vítězí.Nevím proč mě pořád někdo chytá za slůvka "zavolal jsem si ji do dílny", promiňte ,ale snad jsem to vysvětlil ve svém druhém příspěvku ,manelku bych nikdy nepodrobil výslechu,tak bych se nikdy nesníil.Moje jednání v té chvíli bylo silně emotivní afektní a s ohledem na syna jsem jinak nemohl.Dnes u to vím,tehdy jsem se nebyl schopen ovládnout,promiňte,ale bylo to tak. Dnes ,kdy u se snaím emoce jak tak krotit,mi dochází celá řada vlastních nedostatků v chování vůči manelce.U o těch chybách vím."Přehrál" jsem si v té mé technokratické makovici celých 26 let co se známe.Přehrál jsem si hromadu hodin videozáznamu a proel stovky fotek v rodinných albech. Po pravdě řečeno,za některé situace nesu plnou vinu.Nemám problém uznat vlastní chyby a nedokonalosti,vdy nikdo nejsme dokonalý. Dnes u začínám řeit ,co bude a manelka se synem odejdou z domu.Dcera je dospělá ,rozhodne se sama za kým půjde,aby dodělala fakultu. Vím e ena si hledá byt.Snad to bude mít syn ke mě blízko,ké by. Mé pocity se u přesouvají do jiné dimenze či úrovně,chcete-li. Řeím jestli vůbec ít s manelkou i nadále,jestli jí začít znovu důvěřovat,dochází mi,e jsme si moc asi nerozuměli a e jsme ani jeden z nás pro záchranu vztahu nic neudělali.Vadí mi tento fakt a zatím nevím jak se tímto poperu. Ta nedůvěra vůči ní sílí,bohuel,vyjadřuji zde jen a pouze své vnitřní pocity,nic víc za tím nehledejte.Moná se toto změní.Vím e určitě dělám dalí chyby. Uf takový náročný úkol jsem nikdy neřeil ... Postarat se o sebe dovedu,pracoval jsem v zahraničí na řadě projektů v různých zemích a někde to bylo hodně náročné. Přemýlím,jestli vyvinout max. úsilí o syna. Chtěl bych ho mít doma,zvládnu to.Vím e potřebuje kluk maminu,ale u je ve věku kdy role otce vychází do popředí,je mu 13 let. Představa,e mého syna vychovává nějaký ... sorry silná káva pro mě.Promiňte ,dovolím si poloit otázku zdejímu "publiku". Za jak dlouho můe přejít u manelky zamilovanost do normálu? Prosím,nepite ,e je to individuální,prosím o vlastní zkuenosti a názory.Potřebuji s ní normálně v pohodě v klidu promluvit,ale teď to nejde.Za jak dlouho tedy ?Děkuji vem za podporu,pomáháte mi.
Ono je to u enských vechno nějak sloitějí. Kolikrát se nevyznají ani ony samy v sobě.
Zamilovanost ztrvá cca rok....ale záleí na hodně faktorech. Myslím, e tvá ena u není ádná "puberačka" a kdyby začala s oním muem ít, začne postupem času hodně porovnávat a srovnávat. Můe tak přijít na to, e to byla chyba, tebe miluje a bude se chtít vrátit. Nebo přijde na to, e tohle jí chybělo celý ivot a vá vztah byl třeba u jen o zvyku. Nebo bude zmatená a bude běhat od jednoho k druhému, protoe kadý z vás má něco.
Co chce ty? Na tom postav základy a podle toho se zařiď.
Není tady