Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#76 26. 9. 2011 21:02

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nevěra manželky po 22 letech

globemaster napsal(a):

Již z názvu předmětu je jasné ,co mě v životě potkalo.....

Podle mého názoru by měl člověk v takovéhle situaci:

1. Vnitřně uznat, že ve věcech lásky nemá na nic nárok a že mu není nic do vztahů, kterých se neúčastní; o paní má prostě zájem ještě jiný muž a protože na to jde zřejmě (na rozdíl od tebe) chytře a má co nabídnout, má úspěch

2. Nechovat se trapně

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#77 26. 9. 2011 21:03

majkafa
Host

globemaster, už jste si s tvou paní popovídali? Jiným způsobem, než když jsi ji zavolal do dílny? Nebo si to ještě v sobě probíráš, co dál a co chceš?

#78 26. 9. 2011 21:06

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Kuřátko napsal(a):

Já bývám pomalu alergický na vyjádření, že když má chlap ženu jistou, tak hledá někde jinde. Že by se měla žena dělat tajemnou a zajímavou.

Já nevím...možná to všechno vnímám jinak, ale tohle mi přijde dobré tak maximálně na začátku vztahu a ne v několikaletém manželství. To už je vztah o něčem jiném.
Možná, že to všechno je způsobeno právě tím, že lidi by chtěli všechno. jak pevný vztah, zázemí a rodinu, tak ty motýlky, vášnivé milování a utajované touhy. Ale nikdo přece nemůže mít všechno.
Mi jaksi dnešní lidé přijdou moc rozmazlení, nebo jak to popsat. Kdysi si vážili obyčejných věcí, teď jim je všechno málo sad

Asi patřím do jiné doby.

Myslet si můžeš co chceš, důležité je, jestli ti to funguje, jestli ti vycházejí vztahy atd. Funguje?
Mně osobně tenhle postoj přijde jako obyčejná lenost.

Není tady

#79 26. 9. 2011 21:13

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Majkafo - já TI rozumím
jen možná to není o tom,že to není Tvůj manžel, že neutíká od Tebe, ale k Tobě.
Ale o tom,že nejsi na něm závislá a on na Tobě.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#80 26. 9. 2011 21:21

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

majkafa napsal(a):

Já s tímhle mužem nežiju ve společné domácnosti. A v tom je pro mě ten zásadní rozdíl. A můžu si dělat, co chci, co uznám za vhodné, tím, že on je zadaný. Můžu si dělat třeba i to, že mu budu věrná. smile Mám totální svobodu v tomto vztahu a tak to chci. Nic nemusím a všechno můžu.  stolt

majkafo, jen si pochvaluj takovou svobodu, kdy po schůzce s Tebou odchází Tvůj milý domů ke svojí ženě mad

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#81 26. 9. 2011 21:32

majkafa
Host

Kiaro, ty si to pleteš. Mluvím o své svobodě. smilestolt A moc si ji užívám. stolt
Do svobody mého milého mi nic není. Pro nás je důležitý čas, co trávíme spolu. A pro mě pak ten můj mimo toho, co jsme spolu. Do jeho času, když není se mnou, mi nic není.

Kdovi. Možná to tak má i globemasterova paní. Možná si dobíjí baterky. A je i na něm, kde si je bude dobíjet v budoucnosti.

#82 26. 9. 2011 21:33

mia
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Já s tímhle mužem nežiju ve společné domácnosti. A v tom je pro mě ten zásadní rozdíl. A můžu si dělat, co chci, co uznám za vhodné, tím, že on je zadaný. Můžu si dělat třeba i to, že mu budu věrná. smile Mám totální svobodu v tomto vztahu a tak to chci. Nic nemusím a všechno můžu.  stolt

hm, pro mě nejsou ve vztahu vůbec rozhodující společné zdi nebo nějaký cár papíru (i když jsem zastáncem manželství), ale vadila by mi ta "zrada", narušení intimity...... nemohla bych takového člověka brát vážně. Jo, užít si a jít každý po svém, to se dá pochopit, ale milovat ho a vážit si ho.....to asi ne....

A dělat si, co chci, to můžu i já, to můžeme všichni, to není jen tvá výsada.....nic nemusíme a můžeme všechno.....záleží jen na nás, pro co se rozhodneme.

Upravil(a) mia (26. 9. 2011 21:37)

Není tady

#83 26. 9. 2011 21:37

majkafa
Host

mia, může to být i tak, že on intimitu nenarušuje. Ale jinak, než ty si myslíš. Věci nejsou vždy takové, jakými se zdají být.

Btw nepsala jsem, že je jen má výsada dělat si, co chci. smile

Upravil(a) majkafa (26. 9. 2011 21:38)

#84 26. 9. 2011 21:45

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

majkafa napsal(a):

Kiaro, ty si to pleteš. Mluvím o své svobodě. smilestolt A moc si ji užívám. stolt
Do svobody mého milého mi nic není. Pro nás je důležitý čas, co trávíme spolu. A pro mě pak ten můj mimo toho, co jsme spolu. Do jeho času, když není se mnou, mi nic není.

Kdovi. Možná to tak má i globemasterova paní. Možná si dobíjí baterky. A je i na něm, kde si je bude dobíjet v budoucnosti.

majkafo, proti gustu žádný dišputát ... Ty to mᚠtak, jak to mᚠTy, ale zákonitá manželka Tvého milého to takhle vůbec mít nemusí. A až se rozhodne vám dvěma hrdličkám zatnout tipec, opláčeš to, vzpomeneš si na mě ... stolt

Protože manželky pro nějaké to dobíjení baterek u svých manželů pochopení zpravidla nemívají a většinou se rozhodnou dobít raději tu milenku lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#85 26. 9. 2011 21:47

mia
♥♥♥♥♥♥-

no vždy si dělej, jak uznᚠza vhodné....každý svého štěstí strůjcem..... wink

Není tady

#86 26. 9. 2011 21:47

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

majkafa napsal(a):

Majkafo ,
Tvuj mily planuje se svoji zenou zustat?
A Ty,mas plan jaky? Zustat v tomhle ,nebo v jinem svobodnem svazku a z do smrti smrtouci. ? big_smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#87 26. 9. 2011 21:50

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Kiara napsal(a):

Protože manželky pro nějaké to dobíjení baterek u svých manželů pochopení zpravidla nemívají a většinou se rozhodnou dobít raději tu milenku lol

lol

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#88 26. 9. 2011 22:18

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Arcanum napsal(a):

majkafa napsal(a):

Majkafo ,
Tvuj mily planuje se svoji zenou zustat?
A Ty,mas plan jaky? Zustat v tomhle ,nebo v jinem svobodnem svazku a z do smrti smrtouci. ? big_smile

Podle mého názoru je daleko nejlepší zabývat se vlastními plány.

Není tady

#89 26. 9. 2011 22:50

globemaster
♥------

Zdravím všechny a díky za hromadu názorů,a kladných či zápo*ných,z mého pohledu.Díky.S manželkou se snažím navázat konstruktivní dialog několik dní,ale jsem neúspěšný,je zamilovaná až po uši a s tím nic neudělám,příroda vítězí.Nevím proč mě pořád někdo chytá za slůvka "zavolal jsem si ji do dílny", promiňte ,ale snad jsem to vysvětlil ve svém druhém příspěvku ,manželku bych nikdy nepodrobil výslechu,tak bych se nikdy nesnížil.Moje jednání v té chvíli bylo silně emotivní afektní a s ohledem na syna jsem jinak nemohl.Dnes už to vím,tehdy jsem se nebyl schopen ovládnout,promiňte,ale bylo to tak. Dnes ,kdy už se snažím emoce jakž takž krotit,mi dochází celá řada vlastních nedostatků v chování vůči manželce.Už o těch chybách vím."Přehrál" jsem si v té mé technokratické makovici celých 26 let co se známe.Přehrál jsem si hromadu hodin videozáznamu a prošel stovky fotek v rodinných albech. Po pravdě řečeno,za některé situace nesu plnou vinu.Nemám problém uznat vlastní chyby a nedokonalosti,vždy nikdo nejsme dokonalý. Dnes už začínám řešit ,co bude až manželka se synem odejdou z domu.Dcera je dospělá ,rozhodne se sama za kým půjde,aby dodělala fakultu. Vím že žena si hledá byt.Snad to bude mít syn ke mě blízko,kéž by. Mé pocity se už přesouvají do jiné dimenze či úrovně,chcete-li. Řeším jestli vůbec žít s manželkou i nadále,jestli jí začít znovu důvěřovat,dochází mi,že jsme si moc asi nerozuměli a že jsme ani jeden z nás pro záchranu vztahu nic neudělali.Vadí mi tento fakt a zatím nevím jak se tímto poperu. Ta nedůvěra vůči ní sílí,bohužel,vyjadřuji zde jen a pouze své vnitřní pocity,nic víc za tím nehledejte.Možná se toto změní.Vím že určitě dělám další chyby. Uf takový náročný úkol jsem nikdy neřešil ... Postarat se o sebe dovedu,pracoval jsem v zahraničí na řadě projektů v různých zemích a někde to bylo hodně náročné. Přemýšlím,jestli vyvinout max. úsilí o syna. Chtěl bych ho mít doma,zvládnu to.Vím že potřebuje kluk maminu,ale už je ve věku kdy role otce vychází do popředí,je mu 13 let. Představa,že mého syna vychovává nějaký ... sorry silná káva pro mě.Promiňte ,dovolím si položit otázku zdejšímu "publiku". Za jak dlouho může přejít u manželky zamilovanost do normálu? Prosím,nepište ,že je to individuální,prosím o vlastní zkušenosti a názory.Potřebuji s ní normálně v pohodě v klidu promluvit,ale teď to nejde.Za jak dlouho tedy ?Děkuji všem za podporu,pomáháte mi.

Není tady

#90 26. 9. 2011 23:48

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Momentálně to neví ani ona sama,kdy budetedy schopna se na něčem s tebou konstrutivně domluvit,natož abychom to věděly my.
Co to je za týpka - je nyní ženatý,má děti,jestli je svobodný tak proč a kolik vlastně má roků - víc nebo míň než tvoje žena?
Je na tom hůř se společ.postavením než ty nebo je dobře fin.zajištěn?

To vše bude mít taky vliv na buducí život tvé ženy.Ty teď ale musíš vědět jedno-chceš se každopádně rozvést nebo počkat,jestli si skutečně najde bydlení a odstěhuje se a pak ten výše zmiňovaný "normál" se u ní dostaví dozajista hodně rychle.A nebude vyloučeno,že se k tobě vrátí zpět i s prosíkem o odpuštění.
Tady v tom vidím schůdnější variantu,než se honem rozvádět,což je dost o penězích krom jiného.
Páč když 2 rozjaření zamilovaní spolu začnou bydlet,obvykle k rychlému vystřízlivění dojde-krom standardní starosti o domácnost přibudou tvé ženě i nové a nepříjemné-např.zvládání syna,který ji toto určitě schvalovat nebude,spolužití partnera a syna,atd,atd.Téměř s jistotou lze předpokládt,že obě děti ji za toto odvrhnou - zeptej se jí,jestli se kvůli jednomu chlapovi vzdá svých dětí a celé svojí dosavadní rodiny,připomeň jí,že pak přijde o manžela i o milence.

Není tady

#91 27. 9. 2011 6:38

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Globemastere -
byla jsem nevěrná svému manželovi. I když, já to jako nevěru nepovažovala, v té době jsme už jsem mu řekla, že v manželství končím (po 16tiletech) a nebylo to kvůli chlapovi.
Já nebyla zamilovaná, ale víš co mi doma chybělo? To pohlazení, chycení za ruku, komunikace žádná, byla jsem stále sama. I když plný barák dětí. Chtěla jsem se mu vyplakat na rameni, chvíli být jako malá holka.
To ženský chybí.
Navrhla bych, aby si na ní netlači, aby si jí nepřemlouval, nedolejzal.
Co třeba s klukem podniknout výlet a zeptat se jí, jestli by jela s Váma. To u nás zabralo. Rodinný výet, vypadnout z baráku, na výletě je čas, pokecat, zavzpomínat si. stolt

Není tady

#92 27. 9. 2011 7:25

majkafa
Host

Arcanum napsal(a):

Majkafo,Tvuj mily planuje se svoji zenou zustat?

Nemáme ohledně našeho vztahu žádné plány.
Protože zítra tu už nemusíme být.

Takový plán, být v manželství s mým BM do smrti smroucí, jo, ten už jsem měla. A kde je mu konec? smile
K čemu plány ve vztazích? Nevíme dne ani hodiny.
Žít tady a teď.

Upravil(a) majkafa (27. 9. 2011 7:26)

#93 27. 9. 2011 7:36

majkafa
Host

Kiara napsal(a):

majkafo, proti gustu žádný dišputát ... Ty to mᚠtak, jak to mᚠTy, ale zákonitá manželka Tvého milého to takhle vůbec mít nemusí. A až se rozhodne vám dvěma hrdličkám zatnout tipec, opláčeš to, vzpomeneš si na mě ... stolt

Nu, snad bude mít úctu ke stáří a nebude bít o 14 let starší paní. smile
Ano, maminko, vzpomenu si na tebe, žes mi to říkala. big_smile

I ne. Vím, že se může stát cokoliv a přijímám za své činy plnou odpovědnost. Jsem dospělá žena. A že něco opláču? Nu, staly se mi už horší věci. A to, že nebudu třeba se svým milým, není to nejhorší, co se mi může stát. Nehledě na to, že nemusíme být spolu ze stovky jiných důvodů, než z toho jednoho, který tu jmenuješ ty.

Kiaro, co se ti přihodilo? Tvá psaní bývala moudrá.
Nebo v tomhle vidíš něco své nedořešené? Mně nemusíš odpovídat. Odpověz sobě.

#94 27. 9. 2011 7:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Majkafo - možná, že jen Ty vidíš u Kiary změnu psaní. vissla Já ji totiž nevidím, stále pro mě Kiara píše rozumně a moudře i ted.

Není tady

#95 27. 9. 2011 7:56

majkafa
Host

Vzpomeneš si na mě - to říkávají nemoudré maminky svým dětem. smile

#96 27. 9. 2011 8:01

majkafa
Host

globemaster, to je dobře, žes to vzal takhle. I když je ještě daleká cesta před tebou.
Za jak dlouho opadne zamilování? Na to ti nikdo neodpoví. To není matematická úloha ani technický problém.

#97 27. 9. 2011 8:35

agewa
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

no a nemělo by tohle platit i v manželství?
Mᚠpocit, že všechno je jinak , jen proto že spolu nežijete?

Není tady

#98 27. 9. 2011 8:38

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Myslet si můžeš co chceš, důležité je, jestli ti to funguje, jestli ti vycházejí vztahy atd. Funguje?
Mně osobně tenhle postoj přijde jako obyčejná lenost.

Tak zatím mi můj vztah vychází. Možná že proto, že jsem našla stejně založeného chlapa. Chlapa, co nepotřebuje unikat a moc dobře ví, že já bych ho nehonila, ale na patě se otočila. Tak samo to má tuším i on. Kdyby mě měl honit....tak mě raději kopne do zadku big_smile

Není tady

#99 27. 9. 2011 8:41

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Majkafo....hodně rychle jsi zapomněla, jak bylo tobě když se provalila nevěra tvého BM  sad

A ty teď to samé činíš jiné ženě. Ano, na to musejí být vždycky dva.....ale ze zkušeností, co teď mám vím, že kdyby ženská nechtěla, chlap se může na hlavu postavit. Jenže ženské teď nemají hrdost, úctu a slušnost.
Jen aby jim bylo dovře, aby ony byly spokojené a po druhých je mi prd.

Není tady

#100 27. 9. 2011 8:46

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

globemaster napsal(a):

Zdravím všechny a díky za hromadu názorů,a kladných či zápo*ných,z mého pohledu.Díky.S manželkou se snažím navázat konstruktivní dialog několik dní,ale jsem neúspěšný,je zamilovaná až po uši a s tím nic neudělám,příroda vítězí.Nevím proč mě pořád někdo chytá za slůvka "zavolal jsem si ji do dílny", promiňte ,ale snad jsem to vysvětlil ve svém druhém příspěvku ,manželku bych nikdy nepodrobil výslechu,tak bych se nikdy nesnížil.Moje jednání v té chvíli bylo silně emotivní afektní a s ohledem na syna jsem jinak nemohl.Dnes už to vím,tehdy jsem se nebyl schopen ovládnout,promiňte,ale bylo to tak. Dnes ,kdy už se snažím emoce jakž takž krotit,mi dochází celá řada vlastních nedostatků v chování vůči manželce.Už o těch chybách vím."Přehrál" jsem si v té mé technokratické makovici celých 26 let co se známe.Přehrál jsem si hromadu hodin videozáznamu a prošel stovky fotek v rodinných albech. Po pravdě řečeno,za některé situace nesu plnou vinu.Nemám problém uznat vlastní chyby a nedokonalosti,vždy nikdo nejsme dokonalý. Dnes už začínám řešit ,co bude až manželka se synem odejdou z domu.Dcera je dospělá ,rozhodne se sama za kým půjde,aby dodělala fakultu. Vím že žena si hledá byt.Snad to bude mít syn ke mě blízko,kéž by. Mé pocity se už přesouvají do jiné dimenze či úrovně,chcete-li. Řeším jestli vůbec žít s manželkou i nadále,jestli jí začít znovu důvěřovat,dochází mi,že jsme si moc asi nerozuměli a že jsme ani jeden z nás pro záchranu vztahu nic neudělali.Vadí mi tento fakt a zatím nevím jak se tímto poperu. Ta nedůvěra vůči ní sílí,bohužel,vyjadřuji zde jen a pouze své vnitřní pocity,nic víc za tím nehledejte.Možná se toto změní.Vím že určitě dělám další chyby. Uf takový náročný úkol jsem nikdy neřešil ... Postarat se o sebe dovedu,pracoval jsem v zahraničí na řadě projektů v různých zemích a někde to bylo hodně náročné. Přemýšlím,jestli vyvinout max. úsilí o syna. Chtěl bych ho mít doma,zvládnu to.Vím že potřebuje kluk maminu,ale už je ve věku kdy role otce vychází do popředí,je mu 13 let. Představa,že mého syna vychovává nějaký ... sorry silná káva pro mě.Promiňte ,dovolím si položit otázku zdejšímu "publiku". Za jak dlouho může přejít u manželky zamilovanost do normálu? Prosím,nepište ,že je to individuální,prosím o vlastní zkušenosti a názory.Potřebuji s ní normálně v pohodě v klidu promluvit,ale teď to nejde.Za jak dlouho tedy ?Děkuji všem za podporu,pomáháte mi.

Ono je to u ženských všechno nějak složitější. Kolikrát se nevyznají ani ony samy v sobě.

Zamilovanost ztrvá cca rok....ale záleží na hodně faktorech. Myslím, že tvá žena už není žádná "puberačka" a kdyby začala s oním mužem žít, začne postupem času hodně porovnávat a srovnávat. Může tak přijít na to, že to byla chyba, tebe miluje a bude se chtít vrátit. Nebo přijde na to, že tohle jí chybělo celý život a vᚠvztah byl třeba už jen o zvyku. Nebo bude zmatená a bude běhat od jednoho k druhému, protože každý z vás má něco.

Co chceš ty? Na tom postav základy a podle toho se zařiď.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí