6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
přijde mi, e si jede podle nějáké ablony a nevidí, e lidi jsou různí, důvody nevěr jsou různé, stejně jako reakce na ni.
Tak ti to tak přijde, co já s tím. Důvody jsou různé - co ti kdo řekne. Já slyela osobně asi tři důvody od toho, e mě nemiluje, e měl málo sexu, a jetě něco... kámoka je zas úplně blbá a nedá se sní mluvit... koda, e na to přiel a po deseti letech a třech dětech... kámo je tak hroznej manel, e u od něj ena potřetí odchází... nejdřív o ní a děti neměl zájem, pak jí byl furt za zadkem a teď si nala jinej důvod... ale ten spojovatel nejen těhle nevěr a krachů vztahů je vratkej základ na kterých stály. Reakce jsou fakt jiný, ale i tak je to dost jak přes kopírák.
Můj pocit, můj názor. Nikomu nevnucuju. Přijde mi, e ty jo...
A nepřekrucuju nic - mluvila jsem o rozdílných potřebách sexu a sem ti to okopčila abys nemyslela, e něco překrucuju. Moná jsi to spí nepochopila.
"I kdy jsou chlapi nebo enský, co maj bokovky třeba kvůli sexu nebo tak... tak pokud mají s partnerkou kvalitní vztah, vyváený, nedopustí, aby se to domákla/domákl. Protoe kvůli nějakýmu ouchu nebudou ničit něco, co je pěkný, jen to má drobnou vadu na kráse - já chci sex kadej den a druhý ne, plus tyhle praktiky bych po ní/něm nikdy nechtěl/a... a kdy se to domáknou, nepřijdou s kecama okolo - jí miluju, tebe taky... nevím co mám dělat.. u tě nemiluju... bla, bla. Postaví se k tomu tak, aby druhý věděl přesně, e lo o čistě tělesnou potřebu a tečka. Nic osobního."
Tvý názory ale nehodnotím jestli líbí nebo ne... Mě nebo komukoli... proč. Má jiný, no.
Není tady
aha, nepřekrucuje, moje názory ti nevadí, hm, mám na to jiný názor.
Není tady
Já mému BM do mobilu při nevěřene nevlezla....ale bylo to z důvodu, e ve u nás mělo tak rychlý spád, e jsem to ani nestihla. Jinak musím přiznat, e bych to udělala.
Jestlie měl zároveň s naim manelstvím dalí vtah, tak sory...ale tohle se mě jo sakra týká. Já nestojím o chlapa, co má tyhle potřeby. A jestli jemu to vyhovuje, tak fajn, ale a si k tomu najde jako "sparing partnera" kočku, které to bude taky vyhovovat.
Není tady
Jinak Jav....a co kdy vidím, e v tom vztahu je něco patně, partnera se ptám a on pořád tvrdí, e je ve v pohodě, ve mu vyhovuje a nic by neměnil? to u si musí ten druhý přece připadat jako úplný "trotl" nebo e mu váně přeskočilo a vidí to co není.
A taky....jak pozná, e základy vaeho vztahu jsou pevné? Tohle přece nikdy nemůe vědět
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Jinak Jav....a co kdy vidím, e v tom vztahu je něco patně, partnera se ptám a on pořád tvrdí, e je ve v pohodě, ve mu vyhovuje a nic by neměnil? to u si musí ten druhý přece připadat jako úplný "trotl" nebo e mu váně přeskočilo a vidí to co není.
A taky....jak pozná, e základy vaeho vztahu jsou pevné? Tohle přece nikdy nemůe vědět
Kuřátko, základy kadého vztahu prověří první krizová situace
U někoho ta krizovka přijde dříve, u někoho přichází později, ale potká to zákonitě kadý pár. A stává se bohuel, e ti dva lidé si tak nějak ijí vedle sebe a první krizovka přijde dejme tomu po pěti-deseti-patnácti letech a člověk, který je tou krizovkou podstatně zasaen - a je tudí oproti tomu druhému v nevýhodě - se nastačí divit, vedle koho to celých těch pět-deset-patnáct roků il
Není tady
Kiaro, dovolím si oponovat. Ani PRVNÍ krizová situace nemusí základy vztahu prověřit. Vechno je naprosto individuální. Mluvím z osobní zkuenosti.
Kuřátko napsal(a):
Tak já konkrétně jsem se neptala jestli někoho má, ale narovinu mu řekla, e takhle jak ijem to nejde, e mě to nevyhovuje a jestli jemu jo... jemu to taky nevyhovovalo, ale nějak musel dělat, musel tohle, musel tamto... ale bylo vidět, e se alespoň začal snait být víc doma a věci řeit... "aby byl doma klid". To je vidět, e jde o to, aby se vlk naral a koza zůstala celá. Tak jsem si říkala, e uvidíme, neprudila... aby jsme to nějak překonali... nějakou dobu to běelo plus mínus v pohodě, spí díky toleranci z mojí strany a pak začalo období, kdy u mu bylo fuk, jestli koza ere... a začal se chovat divně a to mi bylo jasný, e někoho má.
A ty základy... no, to já věděla u před svatbou, e je máme kurňa vratký. To nebyla novinka. My spolu ili dva roky před svatbou a jak píe Kiara, tohle ukáe první krizovka, problém... vidí, jak ten člověk řeí problémy, jak se staví k ivotu... je dobrý si nic nenalhávat.
Jinak jsem si nepřipadala jako trotl... bylo mi jasný, e zapírá a vadilo mi, e le. Nemám ráda lidi, co lou. Nasadila jsem těí kalibr... a zabralo to. Ani nevím, jak se paní jmenovala příjmením. Co o ní vím mi řekl sám. Nikde jsem nepátrala.
Upravil(a) javena (26. 9. 2011 14:20)
Není tady
My jsme ustáli dvě obrovské krizovky. Tenkrát jsem si říkala, e vůbec nevím, jestli vztah lze jetě jednou mít pěkný po té, čím jsme proli. A bylo to moné. Ná vztah po obou krizích byl, aspoň z mého pohledu, netroufám si mluvit za BM, hezčí a lepí ne před krizí. A má soukromá domněnka je, e i pro něj, podle jeho slov. A třetí krizi jsme neustáli.
Take není pravda, e PRVNÍ krize.
Proč by se asi rozváděli lidé třeba v 60? e by do té doby jetě krizi neměli? Takových je opravdu málo.
Take stanovit pravidlo první krize je nesmyslné paualizování.
Upravil(a) majkafa (26. 9. 2011 14:08)
javena napsal(a):
...A ty základy... no, to já věděla u před svatbou, e je máme kurňa vratký. To nebyla novinka. My spolu ili dva roky před svatbou a jak píe Kiara, tohle ukáe první krizovka, problém... vidí, jak ten člověk řeí problémy, jak se staví k ivotu... je dobrý si nic nenalhávat.
Ano, javeno ... přesně tohle jsem měla na mysli. Při PRVNÍ krizovce vidí, jak ten člověk řeí problémy a jakým způsobem se staví k ivotu.
Jestli se ten člověk při PRVNÍ krizovce nezachová zrovna dvakrát extra, mělo by to být pro jeho partnera podstatné varování, e s tím člověkem a potamo s jejich vztahem nebude tak úplně vechno v pořádku a fatální chybou je omlouvat, přehlíet a nalhávat si. Protoe potom můe přijít zákonitě jetě mnohem větí problém, který tenhle vztah neustojí a dotyčný se potom tluče do hlavy, jak to, e nepoznal dřív, co je jeho partner zač. Přitom si neuvědomí, e se třeba daleko dřív v dávné minulosti u projevily první varovné signály, kterých si buďto neviml, nebo je nechtěl vidět či je přeel pouhým mávnutím rukou.
Já si myslím, e nikdy nic nepřichází samo od sebe jako blesk z čistého nebe, ale e u se dávno předtím sem a tam v minulosti objevují určité náznaky "něčeho shnilého v království Dánském". A kdy se kadý zadívá do své minulosti, určitě si vzpomene třeba na maličkosti či nepodstatné detaily, kterých si předtím neviml a které - kdy si s odstupem času sloí vechna fakta dohromady - mu utvoří poměrně jasný celek.
To platí předevím na Tebe, majkafo - já nevěřím tomu, e vae manelství klapalo splavně několik desítek let a e nevěra Tvého mue byla jediná, první a přila jako blesk z čistého nebe nakonec jsi někde psala o tom, e jsi celé vae manelství trpěla chronickými problémy intimního rázu a naznačovala jsi tím, ze Ti byl manel opakovaně nevěrný. Promiň, ale ani takový vztah dle mého skromného mínění na ádných pevných základech nestojí a to, e od Tebe při takovém stylu ivota mu velmi pravděpodobně odejde se dalo téměř s jistotou předvídat
Není tady
Kiaro, zřejmě jsi to nepochopila.
Já jsem se to, e mi byl nevěrný během manelství, dozvěděla a při poslední krizi. Nevěděla jsem, proč trpím depresemi. To mohlo mít tisíc jiných důvodů.
Pro mě bylo mé manelství jedno z těch lepích, vnímala jsem to tak já i mé okolí včetně obojích rodičů, obzvlátě manelových. A doteď tvrdím, e bylo jedno z těch hezčích a lepích. My jsme se i po dvaceti letech dreli v kině, v divadle, na koncertě, za ruce, ... Ale to je jedno.
Jen e si dělá nesprávné domněnky.
Upravil(a) majkafa (26. 9. 2011 14:30)
majkafo, Ty jsi sem psala, e jsi netrpěla pouze depresemi, ale trpěla jsi po celou dobu manelství gynekologickými záněty (já fakt nemám chu Ti to hledat mezi třiadvaceti tisíci Tvých příspěvků). Z čeho se dá docela logicky usoudit, e Tvůj manel byl vdycky veselý chlapec, který si s dodrováním manelské věrnosti hlavu příli nelámal a postrádal i elementární slunost vůči své zákonité manelce v tom smyslu, e se při mimomanelských aférkách nijak účinně nechránil
Take ne, e se u vás doma v minulosti nikdy nic nedělo - ono se vdycky dělo, ale Tys to mlčky tolerovala a věřila jsi, e se manelovy úlety budou omezovat právě jenom na ty úlety a k rozbití rodiny nikdy nedojde
Není tady
Nepsala jsem celé. Takovým závěrům, jako celé, nikdy, vdy u se opravdu vyhýbám, protoe tomu tak není.
Nemám ráda, kdy lidé včetně mě přehání. Proto se toho snaím vyvarovat. A já jsem to netolerovala, protoe jsem o tom nevěděla.
Kdy jsem se to dozvěděla poprvé, lo nae manelství do háje.
Kiaro, plácej si co chce. Ale já vím, jak to bylo a vím, e jsem o jeho nevěrách neměla tuení.
Několikrát jsem i na babi psala, e bych neila s muem, kdy by měl milenky a já o nich věděla. Na to ani psychicky nemám. Ani teď ne. Pokud bych se o mui, se kterým iju, dozvěděla, e má milenku, dnes u končím radikálněji. Protoe u se nehodlám vdávat a v mém věku u nemám ádný důvod odpoutět, jako jsem měla před 6 lety, kdy se to provalilo, abych udrela rodinu.
Dnes u ne a řeila bych to rychle a rázně. U se nenechám týrat, věřím, e jsem se poučila.
Jsem natolik cenná, e nemám zapotřebí z jakýchkoliv důvodů ít s muem, který má milenku a já o tom vím.
Upravil(a) majkafa (26. 9. 2011 14:46)
Tak já vím, e jsme s BM měli hezké manelství. Jen jsme oba do něj li mladí a po společné cestě jsme se nějak rozdělili. Já věděla, e tam něco je patně, protoe jsem na tyhle věci citlivá. Ale i přesto mi můj BM říkal, e mě miluje a chce se mnou být. On vlastně se mnou chtěl být....ale poslední rok dva u jen kvůli naeho syna a e chtěl, aby jsem já a syn byla astná. Z něj se nějak ta láska vytratila.
On to přehlíel, nedával najevo. Já si sem tam rýpla, e se něco děje, e u to není jako dřív a tak. A myslím, e kdyby BM nepotkal enu, do které se zbláznil, tak takhle ijeme do dnes. Ale jinak jsme se nehádali, neměli ádné jiné problémy.
Není tady
Kiara napsal(a):
majkafo, Ty jsi sem psala, e jsi netrpěla pouze depresemi, ale trpěla jsi po celou dobu manelství gynekologickými záněty (já fakt nemám chu Ti to hledat mezi třiadvaceti tisíci Tvých příspěvků). Z čeho se dá docela logicky usoudit, e Tvůj manel byl vdycky veselý chlapec, který si s dodrováním manelské věrnosti hlavu příli nelámal a postrádal i elementární slunost vůči své zákonité manelce v tom smyslu, e se při mimomanelských aférkách nijak účinně nechránil
Take ne, e se u vás doma v minulosti nikdy nic nedělo - ono se vdycky dělo, ale Tys to mlčky tolerovala a věřila jsi, e se manelovy úlety budou omezovat právě jenom na ty úlety a k rozbití rodiny nikdy nedojde
prosím tě, jako tohle můe vědět
Není tady
Kiara je asi jasnovidka.
Vůbec, moc ráda jsem ji četla, ale poslední dobou si tvoří naprosto nesmyslné závěry.
koda.
Dnes u ne a řeila bych to rychle a rázně. U se nenechám týrat, věřím, e jsem se poučila.
Majkafo - moc jsem nepochopila, proč toto píe.
Píe,e by si neila s chlapem,který by měl milenku. Ale ty si to přece nevěděla.
Tak proč píe,e se u nenechá týrat.
Není tady
dusička napsal(a):
Tak proč píe,e se u nenechá týrat.
Píu, e TEĎ u bych neila s chlapem,který by měl milenku, kdy bych to věděla.
To je samozřejmé, e kdy nevím, tak neřeím.
Větou o týrání mám na mysli poslední měsíce s mým BM, kdy jsem chtěla mému BM jeho nevěru, o které jsem se dozvěděla, odpustit. A nějaké měsíce jsem s ním ila, kdy jsem věděla, e má milenku a bylo to pro mě nebetyčné trápení. Protoe jsem byla hloupá a závislá. Dnes si myslím, e to byly zbytečně protrápené měsíce a měla jsem to řeit rázně a hned a nedělat ze sebe chudinku a nechtít ho za kadou cenu, aby se mnu zůstal.
koda těch straných měsíců pro mě i mé děti. e jsem nebyla silnějí. A koda toho roku, co následoval, e jsem rozchod tak těce nesla.
Asi jsem se nesrozumitelně vyjádřila.
Upravil(a) majkafa (26. 9. 2011 15:13)
a jak bys podle tebe měla nést rozchod
ít s někým tak dlouho, proít spolu takovou část ivota, i toho hezkýho, nad tím se nedá ze dne na den mávnout rukou a jít dál.
Není tady
majkafa napsal(a):
dusička napsal(a):
Tak proč píe,e se u nenechá týrat.Píu, e TEĎ u bych neila s chlapem,který by měl milenku, kdy bych to věděla.
To je samozřejmé, e kdy nevím, tak neřeím.
Větou o týrání mám na mysli poslední měsíce s mým BM, kdy jsem chtěla mému BM jeho nevěru, o které jsem se dozvěděla, odpustit. A nějaké měsíce jsem s ním ila, kdy jsem věděla, e má milenku a bylo to pro mě nebetyčné trápení. Protoe jsem byla hloupá a závislá. Dnes si myslím, e to byly zbytečně protrápené měsíce a měla jsem to řeit rázně a hned a nedělat ze sebe chudinku a nechtít ho za kadou cenu, aby se mnu zůstal.
koda těch straných měsíců pro mě i mé děti. e jsem nebyla silnějí. A koda toho roku, co následoval, e jsem rozchod tak těce nesla.
Asi jsem se nesrozumitelně vyjádřila.
Píe majkafo,e by si u nikdy nechtěla ít s muem,který by měl milenku.Trochu naivní člověk by dle toho usoudil,e nesnese,aby tedy kterýkoli chlap měl krom tebe jetě nějakou jinou...,co?Ale ono to tak není.Zajímavé,ty nejsi vůbec z těch,které se řídím tím známým příslovím,e co nemá sám rád,nečiň druhému.
Ale to jen tak bokem,nechci tě soudit,chápu,e je to supr se suprovým chlapem v posteli.To byla jen poznámka na okraj:sjuk:
A co se týká těch podváděných - kadý svého těstí struůjcem.
Upravil(a) Kuty (26. 9. 2011 15:31)
Není tady
U Ti Majkafo rozumím
ví jak, pozdě bycha honiti. Moná,e kdyby si za svým ,v té době manelem,tolik nepálila a nechala to plynout, kdo ví,třeba byste se udobřili. Měl Tě moc jistou, cítil tu Tvou závislost na něm, a asi i proto vycouval.
Třeba ani neměl bokovky a milenky, nevím,těko říct, nemůu soudit.
Spí bych ale řekla e měl, ale e nechtěl aby ses to dozvěděla, měli jste děti a nechtěl rozvracet rodinu.
Někde jsem četla, e nevěru ani tak nepozná,e s tebou nechce chlap spát, nevěra můe být i - právě e se s tebou chce milovat víc ne kdy jindy, aby to jakoby zamaskoval.
No a asi se zamiloval, kdy odeel, děti u jste měli velký. To taky nikdy neví, co ho přimělo opustit rodinu.
Upravil(a) dusička (26. 9. 2011 15:45)
Není tady
Já osobně bych řekla, e nevěra není důvod k rozvodu.
Pokud je dobře utajená,
enská po x letech manelství zatouí být chvilku obletována milencem, to vzruení při pohledu do očí, ruměnec ve tváří. Já vím, vyprchá to.
Ano, kadý můe do toho sklouznout, zamilovat se. navíc kdy je doma po x letech v manelství stereotyp a pomalu se vytrácí ze vztahu ta táva. Nemusí tam být nějaký obr problém.
A jetě jsem chtěla - ale zase je dost na kdy chlap má manelku a milenku a táhne to s obouma a nemá ádný problém. MIlenka se trápí, manelka se trápí a on? V pohodě
Upravil(a) dusička (26. 9. 2011 15:49)
Není tady
Moc dobře Ti Majkafo rozumím, e si ho drela a prosila at s Tebou zůstane.
Bylo to silnějí ne Ty a věděla si, e za ním dolejzá vid. Já to znám,kdy jsem přemlouvala mou první lásku,at se mnou zůstane. Taky to vidím s odstupem času,e to je blbost přemlouvat chlapa. Chlapi udělaj toti vdycky to, co chtěj sami.
A my enský vlastně taky.
Není tady
dusička napsal(a):
U Ti Majkafo rozumím
ví jak, pozdě bycha honiti. Moná,e kdyby si za svým ,v té době manelem,tolik nepálila a nechala to plynout, kdo ví,třeba byste se udobřili. Měl Tě moc jistou, cítil tu Tvou závislost na něm, a asi i proto vycouval.
Třeba ani neměl bokovky a milenky, nevím,těko říct, nemůu soudit.
Spí bych ale řekla e měl, ale e nechtěl aby ses to dozvěděla, měli jste děti a nechtěl rozvracet rodinu.
Někde jsem četla, e nevěru ani tak nepozná,e s tebou nechce chlap spát, nevěra můe být i - právě e se s tebou chce milovat víc ne kdy jindy, aby to jakoby zamaskoval.
No a asi se zamiloval, kdy odeel, děti u jste měli velký. To taky nikdy neví, co ho přimělo opustit rodinu.
děti měli velký ? kdy jsou na tohle děti velký, dui ?
Není tady
dusička napsal(a):
Já osobně bych řekla, e nevěra není důvod k rozvodu.
Pokud je dobře utajená,
enská po x letech manelství zatouí být chvilku obletována milencem, to vzruení při pohledu do očí, ruměnec ve tváří. Já vím, vyprchá to.
Ano, kadý můe do toho sklouznout, zamilovat se. navíc kdy je doma po x letech v manelství stereotyp a pomalu se vytrácí ze vztahu ta táva. Nemusí tam být nějaký obr problém.
A jetě jsem chtěla - ale zase je dost na kdy chlap má manelku a milenku a táhne to s obouma a nemá ádný problém. MIlenka se trápí, manelka se trápí a on? V pohodě
Není tady