29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Arcanum napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Mohla předcházet nevěra manželky/manžela .....
Aaaaa te nevere predchazelo co? (? )
Svatba.
Není tady
Bramborka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Mohla předcházet nevěra manželky/manžela .....
Aaaaa te nevere predchazelo co? (? )
Svatba.
A vejce nebo slepice?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Mno praaaave. Neco tomu predchazelo ale nemysli si ze poznas kdo s cim zacal ,ze to jako muzes urcit.kdo se vlastne zacal chovat tzv. nerozumne.
no- to něco muselo předcházet, že by to dospělo až tam, že bych začala ignorova, nebo být vůči druhému lhostejná... nevím,jak ty, ale já bych dokázala určit, co je příčinou toho, že druhého začnu ignorovat a být lhostejná...
Ja tvrdim ze neurcis kdo je tim kdo se vlastne zacal chovat nerozumne.
Já ti věřím, že TY neurčíš.....
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Najednou ses jednoho rána probudila a uvědomila sis, že ti je lhostejný, tudíž ho tedy asi začneš ignorovat a mít nezájem? To asi ne, že? Asi tomu něco předcházelo.
Mno praaaave. Neco tomu predchazelo ale nemysli si ze poznas kdo s cim zacal ,ze to jako muzes urcit.
kdo se vlastne zacal chovat tzv. nerozumne.
jasně že můžeš určit kdo s tím začal a kdo to způsobil. O ruku požádal chlap, aspoň tak je to normální, takže tam je ten počátek , může za to on, kdyby jí nežádal, nemuseli se brát a teď se nemuseli rozcházet a rozvádět. Mizera je to
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
majkafa napsal(a):
hirondel, přijdeš mi už stejně trapná s těmi příspěvky jako Morpheus. Nemáš co dělat a musíš za každou cenu něco napsat?
Dej si ifnor a neotravuj.
hele, nauč se alespoň základy česky, ty rybyčko a ifnore....a neotravuj
![]()
a logiku - logiku občas použij
Zklamčo, česky se nauč ty, správně se píše NEWOTRAWOOY
Není tady
PetrHl napsal(a):
jasně že můžeš určit kdo s tím začal a kdo to způsobil. O ruku požádal chlap, aspoň tak je to normální, takže tam je ten počátek
, může za to on, kdyby jí nežádal, nemuseli se brát a teď se nemuseli rozcházet a rozvádět. Mizera je to
Dobrej smysl pro humor.
Není tady
Arcanum napsal(a):
PetrHl napsal(a):
jasně že můžeš určit kdo s tím začal a kdo to způsobil. O ruku požádal chlap, aspoň tak je to normální, takže tam je ten počátek
, může za to on, kdyby jí nežádal, nemuseli se brát a teď se nemuseli rozcházet a rozvádět. Mizera je to
Dobrej smysl pro humor.
možná bychom mohli jít do hloubky problému a zjišťovat kdo první pohlédl na druhého a způsobil tu jiskru .... ale to bychom se mohli dostat až k praotci Čechovi
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
no- to něco muselo předcházet, že by to dospělo až tam, že bych začala ignorova, nebo být vůči druhému lhostejná... nevím,jak ty, ale já bych dokázala určit, co je příčinou toho, že druhého začnu ignorovat a být lhostejná...Ja tvrdim ze neurcis kdo je tim kdo se vlastne zacal chovat nerozumne.
Já ti věřím, že TY neurčíš.....
Ja verim ze Ty urcis.
Svoji logickou mysli. A to jako prej bude stacit. Tobe.
Není tady
PetrHl napsal(a):
Arcanum napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Dobrej smysl pro humor.
možná bychom mohli jít do hloubky problému a zjišťovat kdo první pohlédl na druhého a způsobil tu jiskru .... ale to bychom se mohli dostat až k praotci Čechovi
Ba ne Peto,tohle jedine se zklamcou ....jenine s ni. To jedine Zklamca VI.
Není tady
no možná .... když tak nad tím dumám .... možná začátek hledat u toho kdo miloval toho druhého jen bez chyb, s chybami už ne ... těžko říci ... každopádně nikdy to není na 100 % na jedné straně
Není tady
PetrHl napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Dej si ifnor a neotravuj.hele, nauč se alespoň základy česky, ty rybyčko a ifnore....a neotravuj
![]()
a logiku - logiku občas použijZklamčo, česky se nauč ty, správně se píše NEWOTRAWOOY
![]()
nooo, tak teď jsem totálně táám...no v pérdeli pane hrábě - teď už schlípne jsem stáhla vocas a jdu chcípnout do houští
Není tady
PetrHl napsal(a):
.... možná začátek hledat u toho kdo miloval toho druhého jen bez chyb, s chybami už ne ... těžko říci ... každopádně nikdy to není na 100 % na jedné straně
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Ja tvrdim ze neurcis kdo je tim kdo se vlastne zacal chovat nerozumne.Já ti věřím, že TY neurčíš.....
Ja verim ze Ty urcis.
Svoji logickou mysli. A to jako prej bude stacit.Tobe.
Si piš, že kvůli tomu nebudu podnikat duševní exkurze, stačí mi k tomu takové udělátko - rybyčka ...... a to máš vidět, jak problémy mají ihned řešení, jak se nachází jádro pudla apd. Rychlé, jasné, produktivní....
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Já ti věřím, že TY neurčíš.....Ja verim ze Ty urcis.
Si piš, že kvůli tomu nebudu podnikat duševní exkurze, stačí mi k tomu takové udělátko - rybyčka ...... a to máš vidět, jak problémy mají ihned řešení, jak se nachází jádro pudla apd. Rychlé, jasné, produktivní....
a proč ne? Rybyčka je rodu ženského, měla by se psát s tvrdým ... jenže vlastně by se našel důvod proč psát s tvrdým i v mužském rodě
Není tady
PetrHl napsal(a):
a proč ne? Rybyčka je rodu ženského, měla by se psát s tvrdým ... jenže vlastně by se našel důvod proč psát s tvrdým i v mužském rodě
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Já ti věřím, že TY neurčíš.....Ja verim ze Ty urcis.
Jasne zklamco,ze ti to ta rybycka vyresila.
Aaaaaale nezapominas presto na to ze cesty jsou barevne ,zejo? To co Ty zijes subjektivne,nelze aplikovat na jiny subjektivni svet.
By jsi koukala co by se delo kdyby jsi prisla s rybyckou na me.
Ten Tvuj se proste podelal do gati. Mno jo.
Zivot je proste Bozi legrace.
Není tady
možná začátek hledat u toho kdo miloval toho druhého jen bez chyb, s chybami už ne
Nebo naopak... u toho, kdo své "chyby" dokázal utajit, dokud nebyla noha v nohávě
Vždyť je to ceý nesmysl... zkoumat, kdo je větší hříšník, kdo za co může a kdo co nechtěl nebo neuměl skousnout. Snad jedině s výjimkou skutečných násilníků, nemakačenků, alkoholiků a pod. Ale pokud je vztah v 3,14či, třeba kvůli tý lhostejnosti, nekomunikaci, ignoranci atd., pak je "hledání viníka" úplně zbytečný tejrání se k rozchodu navíc.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Ja verim ze Ty urcis.
Aaaaaale nezapominas presto na to ze cesty jsou barevne ,zejo? To co Ty zijes subjektivne,nelze aplikovat na jiny subjektivni svet.
By jsi koukala co by se delo kdyby jsi prisla s rybyckou na me.![]()
Zivot je proste Bozi legrace.
Legrace je, že se snažíš, abych fungovala podle tvého nastavení, protože si myslíš, že jen tak je to správně. Výhra je, že nemusím. Natož, abych koukala, co by se dělo v souvislosti s tebou.Nemám s tebou nic společného a ani v budoucnu se k tomu nechystám.
Zapomínáš na jednu věc, že některé subjektivní světy jsou si velmi podobné a kompaktibilní, na některý (tvůj subjektivní svět) však i při jeho úpo*né snaze jiný subjektivní svět (já) z vysoka kálí.
Podělal do gatí? Já věřím, že si to myslíš...ale tady si moc barevnou cestu neviděla, že? mno jo
Jo, život je legrace
Není tady
Boziiiiinku zase ty iluze.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Právě proto si tvoří novou cestu...Presto by si kracet jinou cestou zaslouzil,pokud by si ji stvoril.
On se snažil, leč neovlivnil, že mu spolukráčející naházela do cesty překážky - které holt nechce zdolávat. Jistě namítneš, že pravděpodobně musel učinit něco, že to tu jeho ženu "donutilo" tu kládu na cestu hodit....k tomu mohu říct, že mohl něco uničit, ale je i pravděpodobné, že nemusel učinit nic - třeba se ta kláda jen u cesty válela a ona ji zvedla a jaksi se ji už do té cesty vysmekla, páč ji nezvládla. problém nastal, když ji měli oba z té cesty odstranit - a ona jaksi nechtěla - takže Globe tu kládu obešel a zjistil, že je možné jít i jinou cestou...tak si ji teď začal tvořit.
Je mi jasné, že mu budeš mermomocí chtít nasadit psí hlavu, že určitě musel něco udělat - ale to v současné době je nepodstatné. Podstatné je to, že i kdyby něco učinil, co by přimělo jeho ženu hodit kládu do cesty - je situace taková, kdy oba ví, ale oba (resp. jeden) nechtěl učinit společnou nápravu, takže mu nevnucuj, že udělal chybu. Lidé občas chyby dělají, jde o to,m jak se k tomu potom postaví. nenuť ho tahat za sebou minulost, jak dřevěnýho kačera...
Ty foléééé, to je ale věda děda Vševěda....
Globe učinil, uničil, neučinil...... no hlavně, že nic neučunil
Globe, hlavně teď NEUČIŇ nic, čeho bys později litoval.
Hodně štěstí.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Si piš, že kvůli tomu nebudu podnikat duševní exkurze, stačí mi k tomu takové udělátko - rybyčka ...... a to máš vidět, jak problémy mají ihned řešení, jak se nachází jádro pudla apd. Rychlé, jasné, produktivní....Jasne zklamco,ze ti to ta rybycka vyresila.
Zivot je proste Bozi legrace.Legrace je, že se snažíš, abych fungovala podle tvého nastavení, protože si myslíš, že jen tak je to správně. Výhra je, že nemusím. Natož, abych koukala, co by se dělo v souvislosti s tebou.Nemám s tebou nic společného a ani v budoucnu se k tomu nechystám.
Zapomínáš na jednu věc, že některé subjektivní světy jsou si velmi podobné a kompaktibilní, na některý (tvůj subjektivní svět) však i při jeho úpo*né snaze jiný subjektivní svět (já) z vysoka kálí.
Podělal do gatí? Já věřím, že si to myslíš...ale tady si moc barevnou cestu neviděla, že? mno jo
Jo, život je legrace
Kompatibilní.
Tvůj subjektivní svět a svět Arcanum jakousi kompatibilitu (a možná dokonce i jistého druhu magnetismus) přeci jenom vykazuje, nelze si nevšimnout tvé neutuchající dobré snahy stále a stále ve stejném duchu reagovat na její příspěvky, rybyčko Zklamaná
Není tady
Už to nějak dopadlo s tím pánem z úvodního příspěvku? Hledám nějaký jeho příspěvek o "dobrém konci zvonci a šťastně spolu až do smrti" a nenacházím.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Presto by si kracet jinou cestou zaslouzil,pokud by si ji stvoril.
On se snažil, leč neovlivnil, že mu spolukráčející naházela do cesty překážky - které holt nechce zdolávat. Jistě namítneš, že pravděpodobně musel učinit něco, že to tu jeho ženu "donutilo" tu kládu na cestu hodit....k tomu mohu říct, že mohl něco uničit, ale je i pravděpodobné, že nemusel učinit nic - třeba se ta kláda jen u cesty válela a ona ji zvedla a jaksi se ji už do té cesty vysmekla, páč ji nezvládla. problém nastal, když ji měli oba z té cesty odstranit - a ona jaksi nechtěla - takže Globe tu kládu obešel a zjistil, že je možné jít i jinou cestou...tak si ji teď začal tvořit.
Je mi jasné, že mu budeš mermomocí chtít nasadit psí hlavu, že určitě musel něco udělat - ale to v současné době je nepodstatné. Podstatné je to, že i kdyby něco učinil, co by přimělo jeho ženu hodit kládu do cesty - je situace taková, kdy oba ví, ale oba (resp. jeden) nechtěl učinit společnou nápravu, takže mu nevnucuj, že udělal chybu. Lidé občas chyby dělají, jde o to,m jak se k tomu potom postaví. nenuť ho tahat za sebou minulost, jak dřevěnýho kačera...Ty foléééé, to je ale věda děda Vševěda....
Globe učinil, uničil, neučinil...... no hlavně, že nic neučunil
Globe, hlavně teď NEUČIŇ nic, čeho bys později litoval.
Hodně štěstí.
Pandoro - ty jsi takový hnidopich....
Když někoho označíme za hnidopicha, použili jsme toto zajímavě znějící slovo jako označení, cituji Slovník spisovného jazyka českého, člověka, který "si všímá jen maličkostí, malicherností", který je "omezený puntičkář". Také prý se takovým lidem říká hnidař a Vladislav Vančura to slovo použil v podobě hnidous.
Slovo hnidopich prvně použil nebo spíš zpopularizoval politik, novinář a vydavatel Julius Grégr v článku, který vyšel roku 1886.
Když se zamyslíme nad výrazem hnidopich, asi nás napadne, že nějak souvisí se slovem hnida, pojmenováním vších vajíček. Ano, souvisí. Pro lepší pochopení oné souvislosti ocituji zase jednou z knížky Pavla Eisnera Čeština poklepem a poslechem. "Hledati, vypichovati hnidy. Řeklo by se, že hledati vší vajíčka na slušných lidech bude počínáním marným, ale není: nějaká ta hnida se vždy najde, a aby ji našel, od toho je na světě hnidopich; nemluvě ani o případech, kdy najde něco, co je povážlivostí, chybou, vadou právě jen v jeho očích. Co je v životě pidimužíčků, prskavců, slintavců, kteří jásají své Heuréka! našedše hnidu. Co budulínků a valihrášků umných, chytrých, slovutných, kteří vypíchnuvše hnidu na cizí hlavě, začnou sami sobě skoro připadat jako muži." Tak tedy, jak svědčí Pavel Eisner, hnida jako vší vajíčko, a vypichování, zdůrazňovaní malicherností podobných hnidám, daly vzniknout zajímavému, dodnes používanému slovu, které má pro většinu z nás nesrozumitelný původ.
(Michal Novotný)
Není tady
haiel napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zivot je proste Bozi legrace.Legrace je, že se snažíš, abych fungovala podle tvého nastavení, protože si myslíš, že jen tak je to správně. Výhra je, že nemusím. Natož, abych koukala, co by se dělo v souvislosti s tebou.Nemám s tebou nic společného a ani v budoucnu se k tomu nechystám.
Jo, život je legraceKompatibilní.
Tvůj subjektivní svět a svět Arcanum jakousi kompatibilitu (a možná dokonce i jistého druhu magnetismus) přeci jenom vykazuje, nelze si nevšimnout tvé neutuchající dobré snahy stále a stále ve stejném duchu reagovat na její příspěvky, rybyčko Zklamaná
ale to je zajímavé - mohla bys to předložit i hirondel? Však já ji již několikrát psala - "když ji miluješ, není co řešit"
A z jakého úhlu pohledu na to koukáš, že vidíš "pouze" mou neutuchající snahu? není tak ta snaha oboustranná?
Není tady
haiel napsal(a):
Už to nějak dopadlo s tím pánem z úvodního příspěvku? Hledám nějaký jeho příspěvek o "dobrém konci zvonci a šťastně spolu až do smrti" a nenacházím.
Pán psal, že píše žádost o rozvod... tudíž v jistém slova smyslu konec dobrý
Není tady