18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Arcanum napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Mohla předcházet nevěra manelky/manela .....
Aaaaa te nevere predchazelo co? (? )
Svatba.
Není tady
Bramborka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Mohla předcházet nevěra manelky/manela .....
Aaaaa te nevere predchazelo co? (? )
Svatba.
A vejce nebo slepice?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Mno praaaave. Neco tomu predchazelo ale nemysli si ze poznas kdo s cim zacal ,ze to jako muzes urcit. kdo se vlastne zacal chovat tzv. nerozumne.no- to něco muselo předcházet, e by to dospělo a tam, e bych začala ignorova, nebo být vůči druhému lhostejná... nevím,jak ty, ale já bych dokázala určit, co je příčinou toho, e druhého začnu ignorovat a být lhostejná...
Ja tvrdim ze neurcis kdo je tim kdo se vlastne zacal chovat nerozumne.
Já ti věřím, e TY neurčí.....
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Najednou ses jednoho rána probudila a uvědomila sis, e ti je lhostejný, tudí ho tedy asi začne ignorovat a mít nezájem? To asi ne, e? Asi tomu něco předcházelo.
Mno praaaave. Neco tomu predchazelo ale nemysli si ze poznas kdo s cim zacal ,ze to jako muzes urcit. kdo se vlastne zacal chovat tzv. nerozumne.
jasně e můe určit kdo s tím začal a kdo to způsobil. O ruku poádal chlap, aspoň tak je to normální, take tam je ten počátek , můe za to on, kdyby jí neádal, nemuseli se brát a teď se nemuseli rozcházet a rozvádět. Mizera je to
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
majkafa napsal(a):
hirondel, přijde mi u stejně trapná s těmi příspěvky jako Morpheus. Nemá co dělat a musí za kadou cenu něco napsat?
Dej si ifnor a neotravuj.
hele, nauč se alespoň základy česky, ty rybyčko a ifnore....a neotravuj
a logiku - logiku občas pouij
Zklamčo, česky se nauč ty, správně se píe NEWOTRAWOOY
Není tady
PetrHl napsal(a):
jasně e můe určit kdo s tím začal a kdo to způsobil. O ruku poádal chlap, aspoň tak je to normální, take tam je ten počátek , můe za to on, kdyby jí neádal, nemuseli se brát a teď se nemuseli rozcházet a rozvádět. Mizera je to
Dobrej smysl pro humor.
Není tady
Arcanum napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Dobrej smysl pro humor.
moná bychom mohli jít do hloubky problému a zjiovat kdo první pohlédl na druhého a způsobil tu jiskru .... ale to bychom se mohli dostat a k praotci Čechovi
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
no- to něco muselo předcházet, e by to dospělo a tam, e bych začala ignorova, nebo být vůči druhému lhostejná... nevím,jak ty, ale já bych dokázala určit, co je příčinou toho, e druhého začnu ignorovat a být lhostejná...Ja tvrdim ze neurcis kdo je tim kdo se vlastne zacal chovat nerozumne.
Já ti věřím, e TY neurčí.....
Ja verim ze Ty urcis.
Svoji logickou mysli. A to jako prej bude stacit. Tobe.
Není tady
PetrHl napsal(a):
Arcanum napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Dobrej smysl pro humor.
moná bychom mohli jít do hloubky problému a zjiovat kdo první pohlédl na druhého a způsobil tu jiskru .... ale to bychom se mohli dostat a k praotci Čechovi
Ba ne Peto,tohle jedine se zklamcou ....jenine s ni. To jedine Zklamca VI.
Není tady
no moná .... kdy tak nad tím dumám .... moná začátek hledat u toho kdo miloval toho druhého jen bez chyb, s chybami u ne ... těko říci ... kadopádně nikdy to není na 100 % na jedné straně
Není tady
PetrHl napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Dej si ifnor a neotravuj.hele, nauč se alespoň základy česky, ty rybyčko a ifnore....a neotravuj
a logiku - logiku občas pouijZklamčo, česky se nauč ty, správně se píe NEWOTRAWOOY
nooo, tak teď jsem totálně táám...no v pérdeli pane hrábě - teď u schlípne jsem stáhla vocas a jdu chcípnout do houtí
Není tady
PetrHl napsal(a):
.... moná začátek hledat u toho kdo miloval toho druhého jen bez chyb, s chybami u ne ... těko říci ... kadopádně nikdy to není na 100 % na jedné straně
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Ja tvrdim ze neurcis kdo je tim kdo se vlastne zacal chovat nerozumne.Já ti věřím, e TY neurčí.....
Ja verim ze Ty urcis.
Svoji logickou mysli. A to jako prej bude stacit. Tobe.
Si pi, e kvůli tomu nebudu podnikat duevní exkurze, stačí mi k tomu takové udělátko - rybyčka ...... a to má vidět, jak problémy mají ihned řeení, jak se nachází jádro pudla apd. Rychlé, jasné, produktivní....
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Já ti věřím, e TY neurčí.....Ja verim ze Ty urcis.
Svoji logickou mysli. A to jako prej bude stacit. Tobe.Si pi, e kvůli tomu nebudu podnikat duevní exkurze, stačí mi k tomu takové udělátko - rybyčka ...... a to má vidět, jak problémy mají ihned řeení, jak se nachází jádro pudla apd. Rychlé, jasné, produktivní....
a proč ne? Rybyčka je rodu enského, měla by se psát s tvrdým ... jene vlastně by se nael důvod proč psát s tvrdým i v muském rodě
Není tady
PetrHl napsal(a):
a proč ne? Rybyčka je rodu enského, měla by se psát s tvrdým ... jene vlastně by se nael důvod proč psát s tvrdým i v muském rodě
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Já ti věřím, e TY neurčí.....Ja verim ze Ty urcis.
Svoji logickou mysli. A to jako prej bude stacit. Tobe.Si pi, e kvůli tomu nebudu podnikat duevní exkurze, stačí mi k tomu takové udělátko - rybyčka ...... a to má vidět, jak problémy mají ihned řeení, jak se nachází jádro pudla apd. Rychlé, jasné, produktivní....
Jasne zklamco,ze ti to ta rybycka vyresila.
Aaaaaale nezapominas presto na to ze cesty jsou barevne ,zejo? To co Ty zijes subjektivne,nelze aplikovat na jiny subjektivni svet.
By jsi koukala co by se delo kdyby jsi prisla s rybyckou na me.
Ten Tvuj se proste podelal do gati. Mno jo.
Zivot je proste Bozi legrace.
Není tady
moná začátek hledat u toho kdo miloval toho druhého jen bez chyb, s chybami u ne
Nebo naopak... u toho, kdo své "chyby" dokázal utajit, dokud nebyla noha v nohávě
Vdy je to ceý nesmysl... zkoumat, kdo je větí hříník, kdo za co můe a kdo co nechtěl nebo neuměl skousnout. Snad jedině s výjimkou skutečných násilníků, nemakačenků, alkoholiků a pod. Ale pokud je vztah v 3,14či, třeba kvůli tý lhostejnosti, nekomunikaci, ignoranci atd., pak je "hledání viníka" úplně zbytečný tejrání se k rozchodu navíc.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Ja verim ze Ty urcis.
Aaaaaale nezapominas presto na to ze cesty jsou barevne ,zejo? To co Ty zijes subjektivne,nelze aplikovat na jiny subjektivni svet.
Zivot je proste Bozi legrace.
Legrace je, e se snaí, abych fungovala podle tvého nastavení, protoe si myslí, e jen tak je to správně. Výhra je, e nemusím. Nato, abych koukala, co by se dělo v souvislosti s tebou.Nemám s tebou nic společného a ani v budoucnu se k tomu nechystám.
Zapomíná na jednu věc, e některé subjektivní světy jsou si velmi podobné a kompaktibilní, na některý (tvůj subjektivní svět) vak i při jeho úpo*né snaze jiný subjektivní svět (já) z vysoka kálí.
Podělal do gatí? Já věřím, e si to myslí...ale tady si moc barevnou cestu neviděla, e? mno jo
Jo, ivot je legrace
Není tady
Boziiiiinku zase ty iluze.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Právě proto si tvoří novou cestu...Presto by si kracet jinou cestou zaslouzil,pokud by si ji stvoril.
On se snail, leč neovlivnil, e mu spolukráčející naházela do cesty překáky - které holt nechce zdolávat. Jistě namítne, e pravděpodobně musel učinit něco, e to tu jeho enu "donutilo" tu kládu na cestu hodit....k tomu mohu říct, e mohl něco uničit, ale je i pravděpodobné, e nemusel učinit nic - třeba se ta kláda jen u cesty válela a ona ji zvedla a jaksi se ji u do té cesty vysmekla, páč ji nezvládla. problém nastal, kdy ji měli oba z té cesty odstranit - a ona jaksi nechtěla - take Globe tu kládu obeel a zjistil, e je moné jít i jinou cestou...tak si ji teď začal tvořit.
Je mi jasné, e mu bude mermomocí chtít nasadit psí hlavu, e určitě musel něco udělat - ale to v současné době je nepodstatné. Podstatné je to, e i kdyby něco učinil, co by přimělo jeho enu hodit kládu do cesty - je situace taková, kdy oba ví, ale oba (resp. jeden) nechtěl učinit společnou nápravu, take mu nevnucuj, e udělal chybu. Lidé občas chyby dělají, jde o to,m jak se k tomu potom postaví. nenu ho tahat za sebou minulost, jak dřevěnýho kačera...
Ty foléééé, to je ale věda děda Vevěda....
Globe učinil, uničil, neučinil...... no hlavně, e nic neučunil
Globe, hlavně teď NEUČIŇ nic, čeho bys později litoval.
Hodně těstí.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Si pi, e kvůli tomu nebudu podnikat duevní exkurze, stačí mi k tomu takové udělátko - rybyčka ...... a to má vidět, jak problémy mají ihned řeení, jak se nachází jádro pudla apd. Rychlé, jasné, produktivní....Jasne zklamco,ze ti to ta rybycka vyresila.
Zivot je proste Bozi legrace.Legrace je, e se snaí, abych fungovala podle tvého nastavení, protoe si myslí, e jen tak je to správně. Výhra je, e nemusím. Nato, abych koukala, co by se dělo v souvislosti s tebou.Nemám s tebou nic společného a ani v budoucnu se k tomu nechystám.
Zapomíná na jednu věc, e některé subjektivní světy jsou si velmi podobné a kompaktibilní, na některý (tvůj subjektivní svět) vak i při jeho úpo*né snaze jiný subjektivní svět (já) z vysoka kálí.
Podělal do gatí? Já věřím, e si to myslí...ale tady si moc barevnou cestu neviděla, e? mno jo
Jo, ivot je legrace
Kompatibilní.
Tvůj subjektivní svět a svět Arcanum jakousi kompatibilitu (a moná dokonce i jistého druhu magnetismus) přeci jenom vykazuje, nelze si nevimnout tvé neutuchající dobré snahy stále a stále ve stejném duchu reagovat na její příspěvky, rybyčko Zklamaná
Není tady
U to nějak dopadlo s tím pánem z úvodního příspěvku? Hledám nějaký jeho příspěvek o "dobrém konci zvonci a astně spolu a do smrti" a nenacházím.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Presto by si kracet jinou cestou zaslouzil,pokud by si ji stvoril.
On se snail, leč neovlivnil, e mu spolukráčející naházela do cesty překáky - které holt nechce zdolávat. Jistě namítne, e pravděpodobně musel učinit něco, e to tu jeho enu "donutilo" tu kládu na cestu hodit....k tomu mohu říct, e mohl něco uničit, ale je i pravděpodobné, e nemusel učinit nic - třeba se ta kláda jen u cesty válela a ona ji zvedla a jaksi se ji u do té cesty vysmekla, páč ji nezvládla. problém nastal, kdy ji měli oba z té cesty odstranit - a ona jaksi nechtěla - take Globe tu kládu obeel a zjistil, e je moné jít i jinou cestou...tak si ji teď začal tvořit.
Je mi jasné, e mu bude mermomocí chtít nasadit psí hlavu, e určitě musel něco udělat - ale to v současné době je nepodstatné. Podstatné je to, e i kdyby něco učinil, co by přimělo jeho enu hodit kládu do cesty - je situace taková, kdy oba ví, ale oba (resp. jeden) nechtěl učinit společnou nápravu, take mu nevnucuj, e udělal chybu. Lidé občas chyby dělají, jde o to,m jak se k tomu potom postaví. nenu ho tahat za sebou minulost, jak dřevěnýho kačera...Ty foléééé, to je ale věda děda Vevěda....
Globe učinil, uničil, neučinil...... no hlavně, e nic neučunil
Globe, hlavně teď NEUČIŇ nic, čeho bys později litoval.
Hodně těstí.
Pandoro - ty jsi takový hnidopich....
Kdy někoho označíme za hnidopicha, pouili jsme toto zajímavě znějící slovo jako označení, cituji Slovník spisovného jazyka českého, člověka, který "si vímá jen maličkostí, malicherností", který je "omezený puntičkář". Také prý se takovým lidem říká hnidař a Vladislav Vančura to slovo pouil v podobě hnidous.
Slovo hnidopich prvně pouil nebo spí zpopularizoval politik, novinář a vydavatel Julius Grégr v článku, který vyel roku 1886.
Kdy se zamyslíme nad výrazem hnidopich, asi nás napadne, e nějak souvisí se slovem hnida, pojmenováním vích vajíček. Ano, souvisí. Pro lepí pochopení oné souvislosti ocituji zase jednou z kníky Pavla Eisnera Četina poklepem a poslechem. "Hledati, vypichovati hnidy. Řeklo by se, e hledati ví vajíčka na sluných lidech bude počínáním marným, ale není: nějaká ta hnida se vdy najde, a aby ji nael, od toho je na světě hnidopich; nemluvě ani o případech, kdy najde něco, co je poválivostí, chybou, vadou právě jen v jeho očích. Co je v ivotě pidimuíčků, prskavců, slintavců, kteří jásají své Heuréka! naede hnidu. Co budulínků a valihráků umných, chytrých, slovutných, kteří vypíchnuve hnidu na cizí hlavě, začnou sami sobě skoro připadat jako mui." Tak tedy, jak svědčí Pavel Eisner, hnida jako ví vajíčko, a vypichování, zdůrazňovaní malicherností podobných hnidám, daly vzniknout zajímavému, dodnes pouívanému slovu, které má pro větinu z nás nesrozumitelný původ.
(Michal Novotný)
Není tady
haiel napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zivot je proste Bozi legrace.Legrace je, e se snaí, abych fungovala podle tvého nastavení, protoe si myslí, e jen tak je to správně. Výhra je, e nemusím. Nato, abych koukala, co by se dělo v souvislosti s tebou.Nemám s tebou nic společného a ani v budoucnu se k tomu nechystám.
Jo, ivot je legraceKompatibilní.
Tvůj subjektivní svět a svět Arcanum jakousi kompatibilitu (a moná dokonce i jistého druhu magnetismus) přeci jenom vykazuje, nelze si nevimnout tvé neutuchající dobré snahy stále a stále ve stejném duchu reagovat na její příspěvky, rybyčko Zklamaná
ale to je zajímavé - mohla bys to předloit i hirondel? Vak já ji ji několikrát psala - "kdy ji miluje, není co řeit"
A z jakého úhlu pohledu na to kouká, e vidí "pouze" mou neutuchající snahu? není tak ta snaha oboustranná?
Není tady
haiel napsal(a):
U to nějak dopadlo s tím pánem z úvodního příspěvku? Hledám nějaký jeho příspěvek o "dobrém konci zvonci a astně spolu a do smrti" a nenacházím.
Pán psal, e píe ádost o rozvod... tudí v jistém slova smyslu konec dobrý
Není tady