Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#251 4. 10. 2011 15:23

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Re: Nevěra manželky po 22 letech

Hir - koukla jsem na prsty, nemám je vocucaný tongue
Budu muset Globa upozornit, že nemᚠsparingpartnera na slovíčkaření...holka, u mě se nechytáš. Domněnky? Tak si domněnkuj o mých domněnkách albert To bys už měla dávno vědět, že každý zde píše jen co si myslí, co se domnívá...jen občas se tu najdou někteří, kteří se domnívají, že jiní se domnívají naprosto blbě, tudíž mají nutkavou potřebu je jaksi vést ku poslušnosti a správnému ne/domněnkování.
Víš co Hir...měj se hezky, požádej jinou (třeba čarodějnici), aby si s tebou hodila řeč rock

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#252 4. 10. 2011 15:34

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Zklamaná napsal(a):

...požádej jinou (třeba čarodějnici), aby si s tebou hodila řeč rock

A proc bych to jako mela delat?

Mluvis tady o tom co se jen domnivas ze ja,namitnu toto,ze ja vnucuju ,ze ja neco nutim a ze ja tohle a tamto.
To ze si to myslis a ze se to domnivas to muzes,ja ale tvrdim,ze jsi vedle jak ta jedle. stolt
A to je cele. smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#253 4. 10. 2011 16:14

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

...požádej jinou (třeba čarodějnici), aby si s tebou hodila řeč rock

A proc bych to jako mela delat?

Mluvis tady o tom co se jen domnivas ze ja,namitnu toto,ze ja vnucuju ,ze ja neco nutim a ze ja tohle a tamto.
To ze si to myslis a ze se to domnivas to muzes,ja ale tvrdim,ze jsi vedle jak ta jedle. stolt
A to je cele. smile

No a přesně totéž platí v opačném gardu - ty si něco myslíš, domnívᚠse a já ti říkám, že si vedle, jak ta jedle - to je celé. stolt

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#254 4. 10. 2011 17:00

Axi
♥♥♥♥♥♥-

globemaster napsal(a):

Ta žena mi dala dvě nádherné děti,za což jí patří dík a uznání.

Pokud paní není úplně jednoduchá, tahle si to nakonec bude muset vůči tobě nastavit taky. Tolik let té nejintenzivnější části života nakonec bude muset přijmout jako nějakým způsobem důležitou a přínosnou, jako něco, co je až do smrti její součástí (a pokud to neudělá, bude taková nějaká všeobecně vytočená a nebude vědět proč – stačí se tu začíst). Chápu, že dostat kopačky je nepříjemné, ale jsem si jistý, že se to dá ustát i bez trapnosti. Obě? Zklamání? Má takováhle slova zapotřebí chlap, který vnitřně propouští někoho, koho miluje, aby šel za svým štěstím?

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#255 4. 10. 2011 18:35

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

No a přesně totéž platí v opačném gardu - ty si něco myslíš, domnívᚠse a já ti říkám, že si vedle, jak ta jedle - to je celé. stolt

Jakoze takhle? : To vsechno co jsem oznacila tmave je podle Tebe teda jako to,ze ja si jen myslim-domnivam se, ze jsou to Tve domnenky?valol

Není tady

#256 4. 10. 2011 21:47

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi napsal(a):

globemaster napsal(a):

Ta žena mi dala dvě nádherné děti,za což jí patří dík a uznání.

Pokud paní není úplně jednoduchá, tahle si to nakonec bude muset vůči tobě nastavit taky. Tolik let té nejintenzivnější části života nakonec bude muset přijmout jako nějakým způsobem důležitou a přínosnou, jako něco, co je až do smrti její součástí (a pokud to neudělá, bude taková nějaká všeobecně vytočená a nebude vědět proč – stačí se tu začíst). Chápu, že dostat kopačky je nepříjemné, ale jsem si jistý, že se to dá ustát i bez trapnosti. Obě? Zklamání? Má takováhle slova zapotřebí chlap, který vnitřně propouští někoho, koho miluje, aby šel za svým štěstím?

Nu Axi, tady si myslím globe bude muset položit otázku, zda jeho ženu propouští jeho uražená pýcha a nebo milující srdce....Ta pýcha to za potřebí má, milující srdce nikoliv...
No a třeba on je právě na cestě od té uražené potfóóóry k tomu svému řekla bych opravdu probuzenému srdci stolt

Globe, přeji ti, aby ta cesta nebyla dlouhá, neměla spoustu objížděk a slepých ulic, ale aby byla co nejkratší a co nejvíc přímá pussa

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#257 5. 10. 2011 9:02

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

javeno big_smile
Jasně, že mluvíme obě o stejném...
z mého - když jsem si BM brala, dovolím si tvrdit, že jsme byli oba "rozumní" ... jenže pak mu začalo občas přeskakovat do "nerozumu", jistě, že jsem se to snažila nějak zaflikovat, protože jsem rozumná, protože děti, protože a protože...a jelikož si zvykl na to, že je to OK, byl čím dál víc nerozumný...až jsem prostě rozumně dala žádost o rozvod. Takto si myslím (?) že to bylo nějak podobné i u tebe...

to moje - když jsou oba rozumní, nedojde k rozvodu, nebo oba činí tak, aby k němu nedošlo - to mám především na mysli to, že prostě ctí nějaký ten mravní kodex oba...nelžou, nekradou, pracují, nepodvádějí, nejsou nevěrní, nevezou se, ctí partnera, netyranizují...a já nevím, co ještě...tudíž nečiní nic, co by narušilo ten jejich partnerský vztah. Prostě neaházejí klády do cesty. No a pokud tedy nějaké to břevno hodí - dokáží si to nějak uvědomit, zpracovat a pak už tedy záleží na tom, zda chtějí společnými silami tu překážku zdolat, nebo holt v horším případě tam nahází celou fůru těch klád, v lepším případě se dokonce mohou i dohodnout na jití každý svou cestou (což opět obnáší kus toho rozumu)

hm, a co když si už prostě "jen" nerozumí ? nemají si co říct, jsou si naprosto lhostejní?

Není tady

#258 5. 10. 2011 9:38

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

agewa napsal(a):

hm, a co když si už prostě "jen" nerozumí ? nemají si co říct, jsou si naprosto lhostejní?

Píšu o tom, že nečiní nic, co by ten vztah narušilo....ignorace a nezájem, lhostejnost, to už je narušení, nebo třeba taková lhostejnost je dost nehezká - co když ten jeden nějakým způsobem onemocní a ten druhý bude vůči němu naprosto lhostejný? Někdo s tou lhostejností asi začal = tzn. začal se chovat nerozumně (ostatně, psala jsem, ..."nevím, co ještě"....., což může klidně obsahovat právě tu lhostejnost, ignoraci atd.)

Není tady

#259 5. 10. 2011 9:50

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamana napsal(a):

to mám především na mysli to, že prostě ctí nějaký ten mravní kodex oba...nelžou, nekradou, pracují, nepodvádějí, nejsou nevěrní, nevezou se, ctí partnera, netyranizují...a já nevím, co ještě...tudíž nečiní nic, co by narušilo ten jejich partnerský vztah. Prostě neaházejí klády do cesty. No a pokud tedy nějaké to břevno hodí - dokáží si to nějak uvědomit, zpracovat a pak už tedy záleží na tom, zda chtějí společnými silami tu překážku zdolat, nebo holt v horším případě tam nahází celou fůru těch klád, v lepším případě se dokonce mohou i dohodnout na jití každý svou cestou (což opět obnáší kus toho rozumu)

Co znamena -nevezou se?

No a pokud nejake to brevno (ty brdo to je slovo) do cesty jeden ze dvou hodi,pak....pak ten druhy mu da kudlicku (nejlepe tu malou rybycku znate ,ne? lol) na krk aby si to jako honem honem uvedomil,nebo necht jde svoji cestou (tohle  jako pry obnasi kus toho rozumu=rozumneho pocinani -nozik na krcek-aby nedoslo k rozvodu) lol

No ,on to kazdy nejak vidi a rika tomu rozumne podle sebe,ze jo? big_smile

Není tady

#260 5. 10. 2011 9:56

majkafa
Host

hirondel, přijdeš mi už stejně trapná s těmi příspěvky jako Morpheus. Nemᚠco dělat a musíš za každou cenu něco napsat?

#261 5. 10. 2011 9:58

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Někdo s tou lhostejností asi začal = tzn. začal se chovat nerozumně

Jak se pozna kdo s cim zacal? Tohle by mne opravdu zajimalo Colombo. Paniucitelko. lol

Není tady

#262 5. 10. 2011 9:59

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

hirondel, přijdeš mi už stejně trapná s těmi příspěvky jako Morpheus. Nemᚠco dělat a musíš za každou cenu něco napsat?

Dej si ifnor a neotravuj. pussabig_smile

Není tady

#263 5. 10. 2011 11:11

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Jak se pozna kdo s cim zacal? Tohle by mne opravdu zajimalo Colombo. Paniucitelko. lol

Dámy, víte vůbec o čem byl původní příspěvek vlákna?
Pěkně ste se rozjely tongue

Upravil(a) PetrHl (5. 10. 2011 11:30)

Není tady

#264 5. 10. 2011 11:19

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Dámy, víte vůbec o čem byl původní příspěvek vlákna?
Pěkně jste se rozjely tongue

Jo Peto. smile

Ale Globe se vyparil,neni tu.
Takze vlakno zije svym zpusobem a pritom je to stale o tematu ze zivota. smile

Není tady

#265 5. 10. 2011 13:32

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Hirondel - běž se zeptat na nádraží, když tě to zajímá tongue

Není tady

#266 5. 10. 2011 13:35

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

majkafa napsal(a):

Dej si ifnor a neotravuj. pussabig_smile

hele, nauč se alespoň základy česky, ty rybyčko a ifnore....a neotravuj pussa
a logiku - logiku občas použij stolt

Není tady

#267 5. 10. 2011 13:55

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Hirondel - běž se zeptat na nádraží, když tě to zajímá tongue

Mnooo jo ,me bylo hned jasny ze nevis. Tohle totiz nelze urcit bambulicku. pussa

Není tady

#268 5. 10. 2011 13:56

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

a logiku - logiku občas použij stolt

WHY? va  Protoze Ty to chces? visslavisslavissla
A nebo proto ze si TY myslis ze to nedelam? Hmm? sjuk

Není tady

#269 5. 10. 2011 15:33

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

agewa napsal(a):

Píšu o tom, že nečiní nic, co by ten vztah narušilo....ignorace a nezájem, lhostejnost, to už je narušení, nebo třeba taková lhostejnost je dost nehezká - co když ten jeden nějakým způsobem onemocní a ten druhý bude vůči němu naprosto lhostejný? Někdo s tou lhostejností asi začal = tzn. začal se chovat nerozumně (ostatně, psala jsem, ..."nevím, co ještě"....., což může klidně obsahovat právě tu lhostejnost, ignoraci atd.)

proboha , co to znamená? e pokud je mi manžel (např. ) lhostejný je nerozumné si to připustit a něco dělat. naopak je rozumné si to nepřipustit a nečinit nic. Brrrrr.
a proč by s tím někdo měl začínat? lidé se mění, takže k této situaci může dojít samo od sebe. Nebo prostě musím být rozumná a neměnit se  a totéžchtít od partnera?

Není tady

#270 5. 10. 2011 16:33

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

agewo:
v normálně fungujícím vztahu nemá ignorace, lhostejnost a nezájem místo. JE-li ti manžel lhostejný je rozumné si to připustit a něco dělat. Nebo ona ta lhostejnost jen tak přišla? Z ničeho nic? Najednou ses jednoho rána probudila a uvědomila sis, že ti je lhostejný, tudíž ho tedy asi začneš ignorovat a mít nezájem? To asi ne, že? Asi tomu něco předcházelo.

Nebo ty si fakt myslíš, že ignorace, nezájem a lhostejnost vztah nenaruší?

Jak jako dojde ke lhostejnosti nějak samo od sebe? Vážně si neumím představit pod tímto pojmem "samo od sebe" nic... mᚠna mysli, něco, jako že vyšumí? Není tam ten náboj? Chápu slova, nemají si co říct, tzn. že vázne komunikace, nemají o čem mluvit - ale že by až tak nemají si co říct, že by si nedokázali říct ani ahoj, jak se máš, co si dáš, nemᚠchu, nešel bys, to naše dítě má zase poznámku, to naše dítě neumí zlomky, mrkni nato.......jako vážně nic? Budeš se s lhostejností koukat, jak jde skákat z okna (třeba)?

Člověk se ve své podstatě fakt až tak nemění - ale připouštím, že jsou situace, kdy k té změně může dojít - např. z normálně uvažujícího člověka, tak nějak normíálně žijícího se stane během pár týdnů, či měsíců naprosto jiný, jinak smýšlející člověk. Třeba, když začnš hltat různé ulítlosti, začne věřit nějakým bludům apd. začne fantazírovat nad nesmrtelností (třeba chrousta)...ano, připouštím, že v tomto směru se člověk může měnit. Nebo nemám zas tak bujnou fantazii, taky jsem si neprošla vším, takže nemohu obsáhnout veškeré možné změny, které z člověka udělají naprosto jinou bytost.

Není tady

#271 5. 10. 2011 17:47

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Najednou ses jednoho rána probudila a uvědomila sis, že ti je lhostejný, tudíž ho tedy asi začneš ignorovat a mít nezájem? To asi ne, že? Asi tomu něco předcházelo.

Mno praaaave. Neco tomu predchazelo ale nemysli si ze poznas kdo s cim zacal ,ze to jako muzes urcit. vissla  kdo se vlastne zacal chovat tzv. nerozumne. lol

Není tady

#272 5. 10. 2011 18:14

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Najednou ses jednoho rána probudila a uvědomila sis, že ti je lhostejný, tudíž ho tedy asi začneš ignorovat a mít nezájem? To asi ne, že? Asi tomu něco předcházelo.

Mno praaaave. Neco tomu predchazelo ale nemysli si ze poznas kdo s cim zacal ,ze to jako muzes urcit. vissla  kdo se vlastne zacal chovat tzv. nerozumne. lol

no- to něco muselo předcházet, že by to dospělo až tam, že bych začala ignorova, nebo být vůči druhému lhostejná... nevím,jak ty, ale já bych dokázala určit, co je příčinou toho, že druhého začnu ignorovat a být lhostejná...

Není tady

#273 5. 10. 2011 18:23

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Mohla předcházet nevěra manželky/manžela po 5ti letech, 7mi letech, 10ti letech, 15ti letech ......21 letech.
Člověk může být překvapen, ředitele zeměkoulí nevyjímaje.

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#274 5. 10. 2011 18:24

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

no- to něco muselo předcházet, že by to dospělo až tam, že bych začala ignorova, nebo být vůči druhému lhostejná... nevím,jak ty, ale já bych dokázala určit, co je příčinou toho, že druhého začnu ignorovat a být lhostejná...

Ja tvrdim ze neurcis kdo je tim kdo se vlastne zacal chovat nerozumne.

Není tady

#275 5. 10. 2011 18:26

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Bramborka napsal(a):

Mohla předcházet nevěra manželky/manžela .....

Aaaaa te nevere predchazelo co? (? )

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí