18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hir - koukla jsem na prsty, nemám je vocucaný
Budu muset Globa upozornit, e nemá sparingpartnera na slovíčkaření...holka, u mě se nechytá. Domněnky? Tak si domněnkuj o mých domněnkách To bys u měla dávno vědět, e kadý zde píe jen co si myslí, co se domnívá...jen občas se tu najdou někteří, kteří se domnívají, e jiní se domnívají naprosto blbě, tudí mají nutkavou potřebu je jaksi vést ku poslunosti a správnému ne/domněnkování.
Ví co Hir...měj se hezky, poádej jinou (třeba čarodějnici), aby si s tebou hodila řeč
Není tady
Zklamaná napsal(a):
...poádej jinou (třeba čarodějnici), aby si s tebou hodila řeč
A proc bych to jako mela delat?
Mluvis tady o tom co se jen domnivas ze ja,namitnu toto,ze ja vnucuju ,ze ja neco nutim a ze ja tohle a tamto.
To ze si to myslis a ze se to domnivas to muzes,ja ale tvrdim,ze jsi vedle jak ta jedle.
A to je cele.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
...poádej jinou (třeba čarodějnici), aby si s tebou hodila řeč
A proc bych to jako mela delat?
Mluvis tady o tom co se jen domnivas ze ja,namitnu toto,ze ja vnucuju ,ze ja neco nutim a ze ja tohle a tamto.
To ze si to myslis a ze se to domnivas to muzes,ja ale tvrdim,ze jsi vedle jak ta jedle.
A to je cele.
No a přesně toté platí v opačném gardu - ty si něco myslí, domnívá se a já ti říkám, e si vedle, jak ta jedle - to je celé.
Není tady
globemaster napsal(a):
Ta ena mi dala dvě nádherné děti,za co jí patří dík a uznání.
Pokud paní není úplně jednoduchá, tahle si to nakonec bude muset vůči tobě nastavit taky. Tolik let té nejintenzivnějí části ivota nakonec bude muset přijmout jako nějakým způsobem důleitou a přínosnou, jako něco, co je a do smrti její součástí (a pokud to neudělá, bude taková nějaká veobecně vytočená a nebude vědět proč stačí se tu začíst). Chápu, e dostat kopačky je nepříjemné, ale jsem si jistý, e se to dá ustát i bez trapnosti. Obě? Zklamání? Má takováhle slova zapotřebí chlap, který vnitřně propoutí někoho, koho miluje, aby el za svým těstím?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
No a přesně toté platí v opačném gardu - ty si něco myslí, domnívá se a já ti říkám, e si vedle, jak ta jedle - to je celé.
Jakoze takhle? : To vsechno co jsem oznacila tmave je podle Tebe teda jako to,ze ja si jen myslim-domnivam se, ze jsou to Tve domnenky?
Není tady
Axi napsal(a):
globemaster napsal(a):
Ta ena mi dala dvě nádherné děti,za co jí patří dík a uznání.
Pokud paní není úplně jednoduchá, tahle si to nakonec bude muset vůči tobě nastavit taky. Tolik let té nejintenzivnějí části ivota nakonec bude muset přijmout jako nějakým způsobem důleitou a přínosnou, jako něco, co je a do smrti její součástí (a pokud to neudělá, bude taková nějaká veobecně vytočená a nebude vědět proč stačí se tu začíst). Chápu, e dostat kopačky je nepříjemné, ale jsem si jistý, e se to dá ustát i bez trapnosti. Obě? Zklamání? Má takováhle slova zapotřebí chlap, který vnitřně propoutí někoho, koho miluje, aby el za svým těstím?
Nu Axi, tady si myslím globe bude muset poloit otázku, zda jeho enu propoutí jeho uraená pýcha a nebo milující srdce....Ta pýcha to za potřebí má, milující srdce nikoliv...
No a třeba on je právě na cestě od té uraené potfóóóry k tomu svému řekla bych opravdu probuzenému srdci
Globe, přeji ti, aby ta cesta nebyla dlouhá, neměla spoustu objíděk a slepých ulic, ale aby byla co nejkratí a co nejvíc přímá
Není tady
Zklamaná napsal(a):
javeno
Jasně, e mluvíme obě o stejném...
z mého - kdy jsem si BM brala, dovolím si tvrdit, e jsme byli oba "rozumní" ... jene pak mu začalo občas přeskakovat do "nerozumu", jistě, e jsem se to snaila nějak zaflikovat, protoe jsem rozumná, protoe děti, protoe a protoe...a jeliko si zvykl na to, e je to OK, byl čím dál víc nerozumný...a jsem prostě rozumně dala ádost o rozvod. Takto si myslím (?) e to bylo nějak podobné i u tebe...
to moje - kdy jsou oba rozumní, nedojde k rozvodu, nebo oba činí tak, aby k němu nedolo - to mám předevím na mysli to, e prostě ctí nějaký ten mravní kodex oba...nelou, nekradou, pracují, nepodvádějí, nejsou nevěrní, nevezou se, ctí partnera, netyranizují...a já nevím, co jetě...tudí nečiní nic, co by naruilo ten jejich partnerský vztah. Prostě neaházejí klády do cesty. No a pokud tedy nějaké to břevno hodí - dokáí si to nějak uvědomit, zpracovat a pak u tedy záleí na tom, zda chtějí společnými silami tu překáku zdolat, nebo holt v horím případě tam nahází celou fůru těch klád, v lepím případě se dokonce mohou i dohodnout na jití kadý svou cestou (co opět obnáí kus toho rozumu)
hm, a co kdy si u prostě "jen" nerozumí ? nemají si co říct, jsou si naprosto lhostejní?
Není tady
agewa napsal(a):
hm, a co kdy si u prostě "jen" nerozumí ? nemají si co říct, jsou si naprosto lhostejní?
Píu o tom, e nečiní nic, co by ten vztah naruilo....ignorace a nezájem, lhostejnost, to u je naruení, nebo třeba taková lhostejnost je dost nehezká - co kdy ten jeden nějakým způsobem onemocní a ten druhý bude vůči němu naprosto lhostejný? Někdo s tou lhostejností asi začal = tzn. začal se chovat nerozumně (ostatně, psala jsem, ..."nevím, co jetě"....., co můe klidně obsahovat právě tu lhostejnost, ignoraci atd.)
Není tady
Zklamana napsal(a):
to mám předevím na mysli to, e prostě ctí nějaký ten mravní kodex oba...nelou, nekradou, pracují, nepodvádějí, nejsou nevěrní, nevezou se, ctí partnera, netyranizují...a já nevím, co jetě...tudí nečiní nic, co by naruilo ten jejich partnerský vztah. Prostě neaházejí klády do cesty. No a pokud tedy nějaké to břevno hodí - dokáí si to nějak uvědomit, zpracovat a pak u tedy záleí na tom, zda chtějí společnými silami tu překáku zdolat, nebo holt v horím případě tam nahází celou fůru těch klád, v lepím případě se dokonce mohou i dohodnout na jití kadý svou cestou (co opět obnáí kus toho rozumu)
Co znamena -nevezou se?
No a pokud nejake to brevno (ty brdo to je slovo) do cesty jeden ze dvou hodi,pak....pak ten druhy mu da kudlicku (nejlepe tu malou rybycku znate ,ne? ) na krk aby si to jako honem honem uvedomil,nebo necht jde svoji cestou (tohle jako pry obnasi kus toho rozumu=rozumneho pocinani -nozik na krcek-aby nedoslo k rozvodu)
No ,on to kazdy nejak vidi a rika tomu rozumne podle sebe,ze jo?
Není tady
hirondel, přijde mi u stejně trapná s těmi příspěvky jako Morpheus. Nemá co dělat a musí za kadou cenu něco napsat?
Zklamaná napsal(a):
Někdo s tou lhostejností asi začal = tzn. začal se chovat nerozumně
Jak se pozna kdo s cim zacal? Tohle by mne opravdu zajimalo Colombo. Paniucitelko.
Není tady
majkafa napsal(a):
hirondel, přijde mi u stejně trapná s těmi příspěvky jako Morpheus. Nemá co dělat a musí za kadou cenu něco napsat?
Dej si ifnor a neotravuj.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Jak se pozna kdo s cim zacal? Tohle by mne opravdu zajimalo Colombo. Paniucitelko.
Dámy, víte vůbec o čem byl původní příspěvek vlákna?
Pěkně ste se rozjely
Upravil(a) PetrHl (5. 10. 2011 11:30)
Není tady
PetrHl napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Dámy, víte vůbec o čem byl původní příspěvek vlákna?
Pěkně jste se rozjely
Jo Peto.
Ale Globe se vyparil,neni tu.
Takze vlakno zije svym zpusobem a pritom je to stale o tematu ze zivota.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Hirondel - bě se zeptat na nádraí, kdy tě to zajímá
Není tady
Arcanum napsal(a):
majkafa napsal(a):
Dej si ifnor a neotravuj.
hele, nauč se alespoň základy česky, ty rybyčko a ifnore....a neotravuj
a logiku - logiku občas pouij
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Hirondel - bě se zeptat na nádraí, kdy tě to zajímá
Mnooo jo ,me bylo hned jasny ze nevis. Tohle totiz nelze urcit bambulicku.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
a logiku - logiku občas pouij
WHY? Protoze Ty to chces?
A nebo proto ze si TY myslis ze to nedelam? Hmm?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
agewa napsal(a):
Píu o tom, e nečiní nic, co by ten vztah naruilo....ignorace a nezájem, lhostejnost, to u je naruení, nebo třeba taková lhostejnost je dost nehezká - co kdy ten jeden nějakým způsobem onemocní a ten druhý bude vůči němu naprosto lhostejný? Někdo s tou lhostejností asi začal = tzn. začal se chovat nerozumně (ostatně, psala jsem, ..."nevím, co jetě"....., co můe klidně obsahovat právě tu lhostejnost, ignoraci atd.)
proboha , co to znamená? e pokud je mi manel (např. ) lhostejný je nerozumné si to připustit a něco dělat. naopak je rozumné si to nepřipustit a nečinit nic. Brrrrr.
a proč by s tím někdo měl začínat? lidé se mění, take k této situaci můe dojít samo od sebe. Nebo prostě musím být rozumná a neměnit se a totéchtít od partnera?
Není tady
agewo:
v normálně fungujícím vztahu nemá ignorace, lhostejnost a nezájem místo. JE-li ti manel lhostejný je rozumné si to připustit a něco dělat. Nebo ona ta lhostejnost jen tak přila? Z ničeho nic? Najednou ses jednoho rána probudila a uvědomila sis, e ti je lhostejný, tudí ho tedy asi začne ignorovat a mít nezájem? To asi ne, e? Asi tomu něco předcházelo.
Nebo ty si fakt myslí, e ignorace, nezájem a lhostejnost vztah nenaruí?
Jak jako dojde ke lhostejnosti nějak samo od sebe? Váně si neumím představit pod tímto pojmem "samo od sebe" nic... má na mysli, něco, jako e vyumí? Není tam ten náboj? Chápu slova, nemají si co říct, tzn. e vázne komunikace, nemají o čem mluvit - ale e by a tak nemají si co říct, e by si nedokázali říct ani ahoj, jak se má, co si dá, nemá chu, neel bys, to nae dítě má zase poznámku, to nae dítě neumí zlomky, mrkni nato.......jako váně nic? Bude se s lhostejností koukat, jak jde skákat z okna (třeba)?
Člověk se ve své podstatě fakt a tak nemění - ale připoutím, e jsou situace, kdy k té změně můe dojít - např. z normálně uvaujícího člověka, tak nějak normíálně ijícího se stane během pár týdnů, či měsíců naprosto jiný, jinak smýlející člověk. Třeba, kdy začn hltat různé ulítlosti, začne věřit nějakým bludům apd. začne fantazírovat nad nesmrtelností (třeba chrousta)...ano, připoutím, e v tomto směru se člověk můe měnit. Nebo nemám zas tak bujnou fantazii, taky jsem si neprola vím, take nemohu obsáhnout vekeré moné změny, které z člověka udělají naprosto jinou bytost.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Najednou ses jednoho rána probudila a uvědomila sis, e ti je lhostejný, tudí ho tedy asi začne ignorovat a mít nezájem? To asi ne, e? Asi tomu něco předcházelo.
Mno praaaave. Neco tomu predchazelo ale nemysli si ze poznas kdo s cim zacal ,ze to jako muzes urcit. kdo se vlastne zacal chovat tzv. nerozumne.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Najednou ses jednoho rána probudila a uvědomila sis, e ti je lhostejný, tudí ho tedy asi začne ignorovat a mít nezájem? To asi ne, e? Asi tomu něco předcházelo.
Mno praaaave. Neco tomu predchazelo ale nemysli si ze poznas kdo s cim zacal ,ze to jako muzes urcit. kdo se vlastne zacal chovat tzv. nerozumne.
no- to něco muselo předcházet, e by to dospělo a tam, e bych začala ignorova, nebo být vůči druhému lhostejná... nevím,jak ty, ale já bych dokázala určit, co je příčinou toho, e druhého začnu ignorovat a být lhostejná...
Není tady
Mohla předcházet nevěra manelky/manela po 5ti letech, 7mi letech, 10ti letech, 15ti letech ......21 letech.
Člověk můe být překvapen, ředitele zeměkoulí nevyjímaje.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
no- to něco muselo předcházet, e by to dospělo a tam, e bych začala ignorova, nebo být vůči druhému lhostejná... nevím,jak ty, ale já bych dokázala určit, co je příčinou toho, e druhého začnu ignorovat a být lhostejná...
Ja tvrdim ze neurcis kdo je tim kdo se vlastne zacal chovat nerozumne.
Není tady
Bramborka napsal(a):
Mohla předcházet nevěra manelky/manela .....
Aaaaa te nevere predchazelo co? (? )
Není tady