6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ji z názvu předmětu je jasné ,co mě v ivotě potkalo.ijeme s manelkou v manelství 22 let a nedávno jsem odhalil její nevěru.Manelka si přivydělává sjednáváním pojitění a proto poměrně hodně cestuje a je mimo domov. Tuto činnost začala dělat asi před rokem i přes to,e jsem jí to rozmlouval,mě nejsou pojiováci a jim podobní dealeři sympatičtí. Pokud tuto slubu potřebuji,vyhledám si je sám. Nicméně manelka to stále provozuje i kdy dnes u má zaměstnání na plný úvazek s pravidelnou prac.dobou. Na letoní dovolené u moře jsem na ní pozoroval poměrně velkou změnu v chování vůči mě. Pořád mě to vrtalo hlavou,co se s ní děje,proč se tak chová? Napadla mě nevěra,jeliko kolega v práci řeil podobnou záleitost se svojí dnes u bývalou enou taky. Začal jsem se více zajímat,kam jede a kdy se vrátí. Dostával jsem pořád neurčité odpovědi ,někdy i sprosté. Napětí se stupňovalo a já začal zoufat,ničemu jsem nerozuměl. Jednoho dne se vak zapomněla odhlásit ze svého e-mailu a já dostal náhodnou příleitost jí nahlédnout do poty. V té vypjaté domácí atmosféře,jsem ztratil vekeré zábrany ctít její soukromí a potu přečetl. Nebylo tam celkem nic zajímavého,samé "babské" řeči a na jednu zprávu od milence.Asi ji zapomněla zlikvidovat. Po přečtení zprávy se mě zmocnila doslova panika a ve se mi v ten okamik zhroutilo před očima.Začal jsem brečet,jak malý kluk,kterému někdo rozkopal na pískoviti hrad vlastnoručně a pracně postavený. Po jejím návratu domů,jsem si ji zavolal do dílny,mimo doslech dětí a ve na ni vychrlil. Moc ji to nerozhodilo a ani se neměla k nějakému vysvětlování či omlouvání. Prostě odela zpět do domu. Já jsem dnes stále z celé záleitosti totálně rozhozen a na ní není vidět ani kapka provinění.Prostě já trpím ona si ije "v klidu" dál,jako by se téměř nic nestalo.Na vysvětlenou mi řekla,e jsem ji hodně let sexuálně týral a vyhrooval. Vytřetil jsem na ni oči a vůbec nevím co mám dělat,jak reagovat,bránit se.Nemám na to teď sílu,je ze mě ivá mrtvola ,neschopná pragmatického uvaování. Navtívil jsem psychologa a stručně mu ve sdělil;po jeho radě,nechat to teď ve v klidu, e je na ve hodně brzy,tohoto nejsem schopen se dret a občas spustím výčitky a končí to nesmyslnou hádkou .Je ze mě neřízená střela. Spolu máme dospělou studující dceru a 13-ti letého syna. Najde se někdo,kdo by mi alespoň naznačil,jak se z těch sr.... co nejrychleji vyhrabat a začít věc řeit? Jak jste vy řeily vlastní problém? Děkuji za kadou rozumnou radu a omlouvám se za někdy zmatený slovosled.
Není tady
Zena neveru moc neresi,zamiluje se a odejde.Ted pracuji v praci s kolegini,ktera se svym muzem zije 20 let,maji 10 letou dceru.Jeji muz je pekny elegantni chlap a ona seda myska.
Ona se zamilovala o prazdninach do muze se kterym chodila jako nactileta a setkali se spolu,kdyz ona byla u rodicu.
Ona si pronajala byt a od muze se i s dcerou odstehovala.Jeji muz zustal sam jak kul v plote.Neumi si uvarit, o nic se postarat vse delala jeho zena.Dceru maji ve stridave peci,protoze ona pracuje na smeny.Dceri k veceri umi udelat akorat instantni polivku.On je zoufaly a pry nechape proc to udelala,kdyz meli manzeslstvi bez hadek.
Manzelstvi meli bez hadek,protoze ona ho,uz neresila s nicim ji za ty leta nepomohl,nebyl schopny ani zatopit.Sex z bidou 1 za mesic.
Ona ted vidi,ze jeji mily je bohaty,ze ji v domacnosti se vsim pomuze.Co se tyce financi ani v manzelstvi ona nestradala.
Nedavno jsem tu psala tenhle pribeh,situace se trochu zmenila.Milenec se nesnese s jeji 10 letou dcerou a o vikendu odjel a nasleduje rozchod.Pri ji priveze jeste nejake penize,aby nestradala.Tento muz byl svobodny,bezdetny nevi co vychova deti znamena....ona zoufala,protoze ted nevi jak financne utahne pronajaty byt
Upravil(a) eremuruss (27. 9. 2011 10:45)
Není tady
globemaster napsal(a):
Já jsem dnes stále z celé záleitosti totálně rozhozen a na ní není vidět ani kapka provinění.
Nevím, co ti poradit. Zaila jsem tuto situaci, kdy jsem zjistila po 20 letech manelství, e je v naem vztahu jetě jiná ena.
Včetně pocitu, e se mi během pár vteřin zbořil můj skleněný hrad a zůstaly jen střepy, zabodnuté do mého srdce. Skleněný hrad postavený na písku.
Moná to je právě to. Ty nae nereálné hrady bez základů, co si postavíme a pak se divíme, kdy nám jednou spadnou.
Jak se z toho vyhrabat? Teď u bych jenom zjiovala v sobě, jestli ho jetě miluji a chci s ním ít. Anebo je jen ublíené mé ego, protoe mi bylo "ukradeno" mé vlastnictví, které nikdy mým vlastnictvím nebylo, protoe člověka vlastnit nelze? Anebo jestli u ho nemiluji. Nechci s ním ít... Je spousta moností, které lze v sobě objevit.A podle toho, co bych v sobě nala, a co budu chtít do budoucna, bych se zachovala dál.
Jsem rozvedená. A hrady u nestavím.
Z tvého psaní mě pratilo do oka - na ní není vidět ani kapka provinění.
A co na tobě?
Vdy jsou z jisté části "vinni" oba partneři, e svůj vztah nehýčkali, nepracovali na něm a nechali ho umírat. Ani by to třeba vůbec vnímali. Probrat si svou část "viny", to co je mé. A neřeit to, co mé není. Dokonce s nesmyslným poadavkem, aby si kajícník sypal popel na hlavu, bičoval se... nebo jak dával najevo "kapku provinění"?
Být k sobě sluní. I kdy u láska moná není. I to se můe stát. Ale lidé by k sobě měli zůstat slunými, i kdy v zajetí emocí, ublíení, oku, tomu bohuel větinou tak není. I kdy u třeba "jen" proto, e v jedné krásné chvíli vznikly jejich společné děti.
co přesně bys chtěl řeit? Jak by to měo podle tebe dopadnout?
podle tvého vyprávění tam nečtu moc o vzájemné komunikaci a spolupráci.
Není tady
globemaster napsal(a):
Po jejím návratu domů,jsem si ji zavolal do dílny,mimo doslech dětí a ve na ni vychrlil. Moc ji to nerozhodilo a ani se neměla k nějakému vysvětlování či omlouvání. Prostě odela zpět do domu. Já jsem dnes stále z celé záleitosti totálně rozhozen a na ní není vidět ani kapka provinění.Prostě já trpím ona si ije "v klidu" dál,jako by se téměř nic nestalo.d.
Tak tohle je typický příklad toho, jak funguje univerzální Řád, konkretně zákon: jaký si to udělá, takový to má, nebo-li: co vyle, to se ti vrátí
- zavolal sis ji? Já vím, es to myslel dobře, aby děti nic neslyely, ale ten výraz: zavolal jsem si ji...
To zní naprosto příerně. Zavolal sis ji na kobereček? K výslechu? Aby se zodpovídala? Já vím, e ty mi bude odporovat a na vědomé úrovni to tak ani necítí, jene podvědomí, které ti vloilo tahle písmenka pod prsty o tobě mluví něco jiného. Někde to tam prostě má...
- neměla se k vysvětlování a omlouvání.... a proč by se měla mít? To ti jako má vysvětlovat, e ten
druhý je v tom a tom lepí, má toho a toho víc, kdeto ty toho má míň? Nebo tě měla jak malá
holka otce ujiovat, e u to teda nikdy neudělá a od teď bude hodná? e odela, to bylo to nejlepí,co mohla udělat. Taky mohla odejít i někam dál ne jen zpět do domu. Ty jsi poruil její osobní prostor a teď se s tím, co jsi zjistil, nemůe srovnat, dokonce po ní snad chce, aby to udělala za tebe? To je dost hloupé a klukovské chování.
- já trpím a ona ije v klidu.... a proč by se měla nervovat? Vdy toho dina z láhve jsi vypustil ty, proč by ho za tebe měla cpát zpět? To ty y jsi zvolil způsob, jak to řeit a ten jí evidentně nevyhovuje. S tím prostě nic nenadělá.
Tvůj psycholog má pravdu - dej si čas, odstup. Přemýlej o tom, co ti ena nakonec řekla. Ona to tak cítí, e ty tomu nerozumí, to není nic, s čím je ádoucí se po letech manelství chlubit. Ale i to se stává, e mu nerozumí své eně nebo ena nerozumí svému mui...Pak ale zákonitě přijde karambol.
Pokud spolu dva lidé ve vztahu neumějí komunikovat, ani to jinak dopadnout nemůe...
Ty jsi pojal podezření, e je ti tvá ena nevěrná a začal jsi ji kontrolovat. Ani jednou tě nenapadlo, zeptat jí, co jí chybí? Co se mezi Vámi děje? Proč se ti vzdaluje?
Kdy u nic jiného, můe pak mít alespoň oprávněný pocit, e jsi pro vztah něco udělal. Kdy začne hned kontrolovat, nedělá nic pro vztah, ale pro sebe, pro své vlastní ego.... A pokud iví ego, pak zákonitě trpí, protoe ten druhý to pozná a staví se na zadní. I on má toti své ego. Pokud spolu lidé komunikují jen prostřednictvím svého ega, nemají anci spolupracovat. Jen se pak jen hádají, ubliují si a nejsou schopni se domluvit.
Zkus nechat svou enu na pokoji a zabývej se hlavně sám sebou, tím, co nemůe "rozdejchat". Pokračuj u psychologa, ten ti s tím pomůe. Věnuj se sám sobě. Pokud některé své vzorce chování rozklíčuje a změní, změní se nejen tvoje vnímání, ale i vnímání tvé eny. A pak se konečně můe dočkat i nějaké omluvy. Otázkou ale je, zda pak o ni bude jetě stát...
Kadopádně je to dlouhá cesta, nebude to hned.
Dr se.
Není tady
Díky za vechny názory,i ty negativní mi dávají "návod",jak začít,kde hledat východisko.S komunikací v naem vztahu to lo z kopce,to je fakt.Nicméně celou vinu nenesu jen já na tomto faktu.V mnoha věcech jsme se přestali chápat za ta léta.Kdy děti vyrůstaly,bylo to daleko lepí mezi námi,ale jak se začali osamostatňovat,tak jsme měli celkem dost času a ten jsme nevěnovali jeden druhému,to vidím v tuto chvíli,jako hlavní důvod.Já si hleděl své náročné technické profese a s tím spojených aktivit více ne bylo zdrávo,ona začala studovat V a při jejím vytíení jí u taky nezbyla energie na mě.Začínám chápat podstatu problému,si tedy aspoň teď myslím. Jinak s tím "zavoláním do dílny"to nebylo myleno,e bych ji podrobil výslechu,jen jsem chtěl od ní vyjádření a vůbec nějaký názor.Ve s ohledem na přítomnost dětí,nepřál jsem si ,aby vůbec něco zaregistrovali,proto to "nevhodné"místo pro komunikaci.Byl jsem hodně rozruen v tu chvíli odhalení.Nikdy jsem manelku fyzicky nenapadl ani nepodroboval kříovým výslechům,to bych si nikdy nedovolil,tak hluboko bych neklesl.Stále se trápím představou ,jaká vlastně bude budoucnost v naí rodině.Pořád mám v tomto nejasno a asi jetě dlouho tento stav bude trvat. Hlavou se mi vak začínají honit mylenky,jestli vůbec jí jetě někdy budu schopen důvěřovat? Nevím jestli toto dokáu překonat.Ta rovnice nemá pro mě zatím řeení.Podařilo se někomu z vás něco podobného vyřeit a tím zachránit rodinu? Stále chci rodinu udret,ale nevím jak to provést s co nejmeními ztrátami. Je to vůbec moné?Nesemele nás to časem?
Není tady
My jsme se rozvedli, protoe manel chtěl být s ní.
Dnes jsem za to ráda. Kdy vidím, jak naprostá větina vztahů, kde prvotní nevěru překonali, stejně dříve nebo později končí.
Globe,
myslím, e to bere za správný konec, přemýlí o tom, jaký vá vztah byl, co by mohlo být lepí....
A jaký bude? Nu, takový, jaký bude ty sám.
Zkus si udělat malý pokus: jeden den choď mezi lidmi a na vechny se řádně mrač, buď protivný a nekomunikativní. A vechny lidi kolem sebe pečlově pozoruj, jejich reakce, tváře, chování....
Za pár dní udělej toté, ale na vechny se usmívej. Buď příjemný a komunikativní, povídej si s lidmi, spí jim naslouchej.
Pak můe oba dny vyhodnotit.
Hlavně pozoruj SVÉ vlastní pocity z obou dní.
A pokud to udělá poctivě, zjistí, kdo má v ruce klíč k tomu vemu
Není tady
globemaster napsal(a):
.Stále se trápím představou ,jaká vlastně bude budoucnost v naí rodině.Pořád mám v tomto nejasno a asi jetě dlouho tento stav bude trvat. Hlavou se mi vak začínají honit mylenky,jestli vůbec jí jetě někdy budu schopen důvěřovat? Nevím jestli toto dokáu překonat.Ta rovnice nemá pro mě zatím řeení.Podařilo se někomu z vás něco podobného vyřeit a tím zachránit rodinu? Stále chci rodinu udret,ale nevím jak to provést s co nejmeními ztrátami. Je to vůbec moné?Nesemele nás to časem?
Překonat ? Ten vztah ste společně zdevastovali , tak je asi potřeba na něm zase začít pracovat . Ty píe pořád o tom, jak jsi zraněnej ,ale ona moná bude taky zraněná a u dávno . Ona asi měla důvod, proč si někoho najít , tak zkus změnit vá ivot ,aby nikoho jinýho nepotřebovala .
Není tady
majkafa napsal(a):
My jsme se rozvedli, protoe manel chtěl být s ní.
Dnes jsem za to ráda. Kdy vidím, jak naprostá větina vztahů, kde prvotní nevěru překonali, stejně dříve nebo později končí.
já to vidím tak půl na půl.
Není tady
Globe, co si sednout někde v klidu a zeptat se eny, jak to vidí dál a říct jí jak to vidí ty?
Nečekej, e se bude omlouvat a bude zdevastovaná jako ty. Větina nevěrníků do toho jde s tím, e je opatrnej a e se to neproflákne... postupně mu to začne být fuk a pak u je mu i jasný, e by to měl řeit, páč se to stejně proflákne... jene zas nevědí, jak to řeit... take si svý eně vytrhl trn z paty svým způsobem.
Jinak mi zaráí, e vichni, kdo tuí problém jdou radi do mobilu či PC ne aby li na procházku, do kina a li na to oklikou - zjitit co se sakra děje. A pak zjistěj e se děje a dělo daleko dřív a vlastně jim to ni nepřilo... take to souití bylo fakt asi o ničem. Jen si to přiznat, e jo.
Není tady
Javeno, nepaualizuj, e VICHNI jdou do mobilu.
Např. já jsem la do mobilu a po té, co jsem asi 3 měsíce zjiovala v klidu, co se děje. Protoe vidím, e je něco jinak. A po neustálých tvrzeních, e nic, jsem si u potřebovala potvrdit sama pro sebe, jestli jsem fakt blázen, jestli si něco namlouvám, kdy BM tvrdí pořád, e se NIC neděje. A pak jsem se podívala. A kdy nic jiného, byla jsem ráda, e nejsem blázen, protoe to, e něco vidím, cítím, vnímám, mi bylo vyvraceno tím, e se mi to jenom zdá, e je to nesmysl. e jsem si potvrdila, e to co vidím, cítím, je pravda a ne můj výmysl.
No já taky koukla a kdy jsem měla jistotu a u bylo mezi námi jasno,chtěla jsem vědět s kterou madam mám tu čest. Přečetla jsem si pěkně tajně vechny SMS co můj mu skladoval v mobilu 3 měsíce.Jeho pro mě prapodivné chování přesně korespondovalo s oněmi SMS. Dneska se za to stydím a tenkrát jsem si fakt nepomohla. Čím míň člověk ví,tím líp.
Není tady
javena napsal(a):
Globe, co si sednout někde v klidu a zeptat se eny, jak to vidí dál a říct jí jak to vidí ty?
Nečekej, e se bude omlouvat a bude zdevastovaná jako ty. Větina nevěrníků do toho jde s tím, e je opatrnej a e se to neproflákne... postupně mu to začne být fuk a pak u je mu i jasný, e by to měl řeit, páč se to stejně proflákne... jene zas nevědí, jak to řeit... take si svý eně vytrhl trn z paty svým způsobem.
Jinak mi zaráí, e vichni, kdo tuí problém jdou radi do mobilu či PC ne aby li na procházku, do kina a li na to oklikou - zjitit co se sakra děje. A pak zjistěj e se děje a dělo daleko dřív a vlastně jim to ni nepřilo... take to souití bylo fakt asi o ničem. Jen si to přiznat, e jo.
jav, podle mých zkueností, u ti, co toho nevěrníka doma mají, něco tuí u delí dobu. a nějáká procházka na to nepomůe. dávno ví, e se něco děje a tuí, co. to moná na začátku nechápou ty změny chování, ale po určité době, to dojde vem.
ani bych netvrdila, e jejich souití muselo být o ničem. k nevěře dochází ze spousty důvodů. a ne vdycky nevěra vypovídá o vztahu.
Není tady
tak aby měla majkafa klid na dui - ne vichni lezou do mobilu či PC hned, někteří a kdy chvíli zjiujou v klidu, o co jako jde...
A někteří vůbec.
Já teda nelezla ani před, ani po... do ní mi nebylo nic. S manelem to neklapalo, tak jsem to řeila s ním. A taky tvrdil, e nic... ne nemám nikoho, prosímtě...
Kadej to ale máme jinak...
Není tady
Upravil(a) ready (26. 9. 2011 10:33)
Není tady
Já tím dřív řeit myslela dobu, kdy to neklape a milenec/milenka jetě nejsou na scéně. Málokdy se nevěra objeví ve vyváeném vztahu. Já teda takový, který by byl vyváený a proel nevěrou, neznám. Nevyváených vztahů znám ale dost... Vichni se pak diví - dy my jsme si spolu tak pěkně ili... neili, jen tomu onému či té oné se to zdálo jako pěknej ivot. Bohuel. Ale an to nepotřebuju snad projídět mobil, abych zjistila, e něco ve vztahu není ok... vlastně asi jo, kdy si půl roku, rok předtím nevimnu, e je něco ve vztahu patně.
Není tady
ale ono to jav, leckde klape. proč pořád tvrdí, e aby byl jeden z partnerů nevěrnej, musí to prostě neklapat.
moná to posuzuje podle sebe, ale nevypovídá to nic o důvodech, proč jsou nevěrní ostatní.
a k tomu, e si někdo nevimne, e je něco ve vztahu patně. on prej kadej vztah, i ten dobrej, prochází po určité době krizí.
neodsuzovala bych, e někdo něco, projede. prd ví, co proč, jak. moc zeveobecňuje.
Není tady
Nevěra podle mě o vztahu vypovídá, i kdy k ní vedou různé cesty. I kdy jsou chlapi nebo enský, co maj bokovky třeba kvůli sexu nebo tak... tak pokud mají s partnerkou kvalitní vztah, vyváený, nedopustí, aby se to domákla/domákl. Protoe kvůli nějakýmu ouchu nebudou ničit něco, co je pěkný, jen to má drobnou vadu na kráse - já chci sex kadej den a druhý ne, plus tyhle praktiky bych po ní/něm nikdy nechtěl/a... a kdy se to domáknou, nepřijdou s kecama okolo - jí miluju, tebe taky... nevím co mám dělat.. u tě nemiluju... bla, bla. Postaví se k tomu tak, aby druhý věděl přesně, e lo o čistě tělesnou potřebu a tečka. Nic osobního. Pokud potřebují čas na rozmylenou, aby zjistili, co vlastně chtějí - jde jim pouze o sebe a kalkulují, jak to skoulet, aby byl doma klid a já mohl /a pokračovat nerueně dál...
To, jak člověk jedná s druhým, vypovídá o jeho vztahu k němu hodně.
Není tady
no vidí, já znám chlapy i enský, co mají bokovky, ve vztahu by neměnili, ani potřeba sexu není jiná u nich a jejich partnerů. naopak nevěr, které popisuje, e kvůli sexu nebo tak, tak o takových snad ani nevím.
a jak píe nedopustí, aby se domákla - vdycky, i kdy toho doma miluje, se ti můe vztah s milencem vymknout z rukou. tohle se naplánovat nedá.
a čekat, e nevěry se ten druhý nedomákne, to mi přijde docela hloupé. ono se dřív nebo později větinou něco provalí (přes to, e nevěrník tutlá jak můe) zná to, tak dlouho se chodí se dbánem pro vodu ..
vůbec enský na tyhle věci mají radary a zaznamenají věci, kterým chlapi nepřikládají význam.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ale ono to jav, leckde klape. proč pořád tvrdí, e aby byl jeden z partnerů nevěrnej, musí to prostě neklapat.
moná to posuzuje podle sebe, ale nevypovídá to nic o důvodech, proč jsou nevěrní ostatní.
a k tomu, e si někdo nevimne, e je něco ve vztahu patně. on prej kadej vztah, i ten dobrej, prochází po určité době krizí.
neodsuzovala bych, e někdo něco, projede. prd ví, co proč, jak. moc zeveobecňuje.
Neberu to jen podle sebe. Nám to neklapalo, to by bylo moc zkreslující koukat na vechny nevěry podle mýho modelu.
Já ale fakt neznám jedinej vztah, kterej klapal a proel nevěrou typu paralelní vztah či opakované nevěry tzv. úlety. A nelo o ádný krize, lo spí o ten základ, na kterým stál a je to dost taky o postavení partnerů uvnitř toho vztahu.
Neodsuzuju, a si počtou, jen mi to zaráí. Co tím získaj - jistotu... jakou. Proč se pak teda ptaj i partnerů. U vědí, ne? Hlava mi to nebere, to je celý. Já prostě soukromí ctím a neudělala bych to. Známá čte dětem Fb... nemusím snad mírovat děti, abych věděla, koho mají za přátele a co dělají. Alespoň rámcově snad mám představu, ne? Jo, kdy vím kulový a začnu mít zájem a kdy se mi zdá, e se chovaj divně - to pak člověku nezbejvá asi nic jinýho. Dost smutný.
Vypovídá to ale spí o mě, ne o těch dětech a nevěrníkách... ne?
Podle mě teda.
Není tady
Globe,
má ode mě SZ.
Dr se.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no vidí, já znám chlapy i enský, co mají bokovky, ve vztahu by neměnili, ani potřeba sexu není jiná u nich a jejich partnerů. naopak nevěr, které popisuje, e kvůli sexu nebo tak, tak o takových snad ani nevím.a jak píe nedopustí, aby se domákla - vdycky, i kdy toho doma miluje, se ti můe vztah s milencem vymknout z rukou. tohle se naplánovat nedá.
a čekat, e nevěry se ten druhý nedomákne, to mi přijde docela hloupé. ono se dřív nebo později větinou něco provalí (přes to, e nevěrník tutlá jak můe) zná to, tak dlouho se chodí se dbánem pro vodu ..
vůbec enský na tyhle věci mají radary a zaznamenají věci, kterým chlapi nepřikládají význam.
to je ale princip takových nevěr.
A otázečka - proč teda podvádějí ti, kteří jsou tak spokojení, e by neměnili a bokovky nemají kvůli sexu? Takový zas neznám já. Jo, vlastně znám - to je větina těch, u kterých se to jetě neprovalilo. Jsou doam spokojení, proč to měnit, navíc si uívají...
Není tady
přijde mi, e si jede podle nějáké ablony a nevidí, e lidi jsou různí, důvody nevěr jsou různé, stejně jako reakce na ni.
Není tady
javena napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no vidí, já znám chlapy i enský, co mají bokovky, ve vztahu by neměnili, ani potřeba sexu není jiná u nich a jejich partnerů. naopak nevěr, které popisuje, e kvůli sexu nebo tak, tak o takových snad ani nevím.a jak píe nedopustí, aby se domákla - vdycky, i kdy toho doma miluje, se ti můe vztah s milencem vymknout z rukou. tohle se naplánovat nedá.
vůbec enský na tyhle věci mají radary a zaznamenají věci, kterým chlapi nepřikládají význam.to je ale princip takových nevěr.
A otázečka - proč teda podvádějí ti, kteří jsou tak spokojení, e by neměnili a bokovky nemají kvůli sexu? Takový zas neznám já. Jo, vlastně znám - to je větina těch, u kterých se to jetě neprovalilo. Jsou doam spokojení, proč to měnit, navíc si uívají...
javeno, nepřekrucuj to. mluvilas o rozdílných potřebách v sexu. teď se to tu snaí shodit, protoe se ti nelíbí moje názory ?
Není tady