Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 23. 9. 2011 23:41

globemaster
♥------
Registrovaný: 23. 9. 2011
Příspěvky: 6

Nevěra manželky po 22 letech

Již z názvu předmětu je jasné ,co mě v životě potkalo.Žijeme s manželkou v manželství 22 let a nedávno jsem odhalil její nevěru.Manželka si přivydělává sjednáváním pojištění a proto poměrně hodně cestuje a je mimo domov. Tuto činnost začala dělat asi před rokem i přes to,že jsem jí to rozmlouval,mě nejsou pojišováci a jim podobní dealeři sympatičtí. Pokud tuto službu potřebuji,vyhledám si je sám. Nicméně manželka to stále provozuje i když dnes už má zaměstnání na plný úvazek s pravidelnou prac.dobou. Na letošní dovolené u moře jsem na ní pozoroval poměrně velkou změnu v chování vůči mě. Pořád mě to vrtalo hlavou,co se s ní děje,proč se tak chová? Napadla mě nevěra,jelikož kolega v práci řešil podobnou záležitost se svojí dnes už bývalou ženou taky. Začal jsem se více zajímat,kam jede a kdy se vrátí. Dostával jsem pořád neurčité odpovědi ,někdy i sprosté. Napětí se stupňovalo a já začal zoufat,ničemu jsem nerozuměl. Jednoho dne se však zapomněla odhlásit ze svého e-mailu a já dostal náhodnou příležitost jí nahlédnout do pošty. V té vypjaté domácí atmosféře,jsem ztratil veškeré zábrany ctít její soukromí a poštu přečetl. Nebylo tam celkem nic zajímavého,samé "babské" řeči až na jednu zprávu od milence.Asi ji zapomněla zlikvidovat. Po přečtení zprávy se mě zmocnila doslova panika a vše se mi v ten okamžik zhroutilo před očima.Začal jsem brečet,jak malý kluk,kterému někdo rozkopal na pískovišti hrad vlastnoručně a pracně postavený. Po jejím návratu domů,jsem si ji zavolal do dílny,mimo doslech dětí a vše na ni vychrlil. Moc ji to nerozhodilo a ani se neměla k nějakému vysvětlování či omlouvání. Prostě odešla zpět do domu. Já jsem dnes stále z celé záležitosti totálně rozhozen a na ní není vidět ani kapka provinění.Prostě já trpím ona si žije "v klidu" dál,jako by se  téměř nic nestalo.Na vysvětlenou mi řekla,že jsem ji hodně let sexuálně týral a vyhrožoval. Vytřeštil jsem na ni oči a vůbec nevím co mám dělat,jak reagovat,bránit se.Nemám na to teď sílu,je ze mě živá mrtvola ,neschopná pragmatického uvažování. Navštívil jsem psychologa a stručně mu vše sdělil;po jeho radě,nechat to teď vše v klidu, že je na vše hodně brzy,tohoto nejsem schopen se držet a občas spustím výčitky a končí to nesmyslnou hádkou .Je ze mě neřízená střela. Spolu máme dospělou studující dceru a 13-ti letého syna. Najde se někdo,kdo by mi alespoň naznačil,jak se z těch sr.... co nejrychleji vyhrabat a začít věc řešit? Jak jste vy řešily vlastní problém? Děkuji za každou rozumnou radu a omlouvám se za někdy zmatený slovosled.

Není tady

 

#2 24. 9. 2011 6:16

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 6. 3. 2007
Příspěvky: 12363

Re: Nevěra manželky po 22 letech

Zena neveru moc neresi,zamiluje se a odejde.Ted pracuji v praci s kolegini,ktera se svym muzem zije 20 let,maji 10 letou dceru.Jeji muz je pekny elegantni chlap a ona seda myska.
Ona se zamilovala o prazdninach do muze se kterym chodila jako nactileta a setkali se spolu,kdyz ona byla u rodicu.
Ona si pronajala byt a od muze se i s dcerou odstehovala.Jeji muz zustal sam jak kul v plote.Neumi si uvarit, o nic se postarat vse delala jeho zena.Dceru maji ve stridave peci,protoze ona pracuje na smeny.Dceri k veceri umi udelat akorat instantni polivku.On je zoufaly a pry nechape proc to udelala,kdyz meli manzeslstvi bez hadek.
Manzelstvi meli bez hadek,protoze ona ho,uz neresila s nicim ji za ty leta nepomohl,nebyl schopny ani zatopit.Sex z bidou 1 za mesic.
Ona ted vidi,ze jeji mily je bohaty,ze ji v domacnosti se vsim pomuze.Co se tyce financi ani v manzelstvi ona nestradala.
Nedavno jsem tu psala tenhle pribeh,situace se trochu zmenila.Milenec se nesnese s jeji 10 letou dcerou a o vikendu odjel a nasleduje rozchod.Pri ji priveze jeste nejake penize,aby nestradala.Tento muz byl svobodny,bezdetny nevi co vychova deti znamena....ona zoufala,protoze ted nevi jak financne utahne pronajaty byt

Upravil(a) eremuruss (27. 9. 2011 10:45)


Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

 

#3 24. 9. 2011 8:29

majkafa
Host

Re: Nevěra manželky po 22 letech

globemaster napsal(a):

Já jsem dnes stále z celé záležitosti totálně rozhozen a na ní není vidět ani kapka provinění.

Nevím, co ti poradit. Zažila jsem tuto situaci, když jsem zjistila po 20 letech manželství, že je v našem vztahu ještě jiná žena.
Včetně pocitu, že se mi během pár vteřin zbořil můj skleněný hrad a zůstaly jen střepy, zabodnuté do mého srdce. Skleněný hrad postavený na písku.
Možná to je právě to. Ty naše nereálné hrady bez základů, co si postavíme a pak se divíme, když nám jednou spadnou.
Jak se z toho vyhrabat? Teď už bych jenom zjišovala v sobě, jestli ho ještě miluji a chci s ním žít. Anebo je jen ublížené mé ego, protože mi bylo "ukradeno" mé vlastnictví, které nikdy mým vlastnictvím nebylo, protože člověka vlastnit nelze? Anebo jestli už ho nemiluji. Nechci s ním žít... Je spousta možností, které lze v sobě objevit.A podle toho, co bych v sobě našla, a co budu chtít do budoucna, bych se zachovala dál.
Jsem rozvedená. A hrady už nestavím. smile
Z tvého psaní mě praštilo do oka - na ní není vidět ani kapka provinění.
A co na tobě?
Vždy jsou z jisté části "vinni" oba partneři, že svůj vztah nehýčkali, nepracovali na něm a nechali ho umírat. Aniž by to třeba vůbec vnímali.  Probrat si svou část "viny", to co je mé. A neřešit to, co mé není. Dokonce s nesmyslným požadavkem, aby si kajícník sypal popel na hlavu, bičoval se... nebo jak dával najevo "kapku provinění"?
Být k sobě slušní. I když už láska možná není. I to se může stát. Ale lidé by k sobě měli zůstat slušnými, i když v zajetí emocí, ublížení, šoku, tomu bohužel většinou tak není. I když už třeba "jen" proto, že v jedné krásné chvíli vznikly jejich společné děti.

 

#4 24. 9. 2011 9:29

agewa
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 2. 2008
Příspěvky: 4341

Re: Nevěra manželky po 22 letech

co přesně bys chtěl řešit? Jak by to měo podle tebe dopadnout?
podle tvého vyprávění tam nečtu moc o vzájemné komunikaci a spolupráci.

Není tady

 

#5 24. 9. 2011 12:25

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Nevěra manželky po 22 letech

globemaster napsal(a):

Po jejím návratu domů,jsem si ji zavolal do dílny,mimo doslech dětí a vše na ni vychrlil. Moc ji to nerozhodilo a ani se neměla k nějakému vysvětlování či omlouvání. Prostě odešla zpět do domu. Já jsem dnes stále z celé záležitosti totálně rozhozen a na ní není vidět ani kapka provinění.Prostě já trpím ona si žije "v klidu" dál,jako by se  téměř nic nestalo.d.

Tak tohle je typický příklad toho, jak funguje univerzální Řád, konkretně zákon: jaký si to uděláš, takový to máš, nebo-li: co vyšleš, to se ti vrátí stolt

- zavolal sis ji? Já vím, žes to myslel dobře, aby děti nic neslyšely, ale ten výraz: zavolal jsem si ji...
To zní naprosto příšerně. Zavolal sis ji na kobereček? K výslechu? Aby se zodpovídala? Já vím, že ty mi budeš odporovat a na vědomé úrovni to tak ani necítíš, jenže podvědomí, které ti vložilo tahle písmenka pod prsty o tobě mluví něco jiného. Někde to tam prostě máš...
- neměla se k vysvětlování a omlouvání.... a proč by se měla mít? To ti jako má vysvětlovat, že ten
druhý je v tom a tom lepší, má toho a toho víc, kdežto ty toho mᚠmíň? Nebo tě měla jak malá
holka otce ujišovat, že už to teda nikdy neudělá a od teď bude hodná? Že odešla, to bylo to nejlepší,co mohla udělat. Taky mohla odejít i někam dál než jen zpět do domu. Ty jsi porušil její osobní prostor a teď se s tím, co jsi zjistil, nemůžeš srovnat, dokonce po ní snad chceš, aby to udělala za tebe? To je  dost hloupé a klukovské chování.
- já trpím a ona žije v klidu.... a proč by se měla nervovat? Vždy toho džina z láhve jsi vypustil ty, proč by ho za tebe měla cpát zpět? To ty y jsi zvolil způsob, jak to řešit a ten jí evidentně nevyhovuje. S tím  prostě nic nenaděláš.

Tvůj psycholog má pravdu - dej si čas, odstup. Přemýšlej o tom, co ti žena nakonec řekla. Ona to tak cítí, že ty tomu nerozumíš, to není nic, s čím je žádoucí se po letech manželství chlubit. Ale i to se stává, že muž nerozumí své ženě  nebo žena nerozumí svému muži...Pak ale zákonitě přijde karambol.
Pokud spolu dva lidé ve vztahu neumějí komunikovat, ani to jinak dopadnout nemůže...
Ty jsi pojal podezření, že je ti tvá žena nevěrná a začal jsi ji kontrolovat. Ani jednou tě nenapadlo, zeptat jí, co jí chybí? Co se mezi Vámi děje? Proč se ti vzdaluje?
Když už nic jiného, můžeš pak mít alespoň oprávněný pocit, že jsi pro vztah něco udělal. Když začneš hned kontrolovat, nedělᚠnic pro vztah, ale pro sebe, pro své vlastní ego.... A pokud živíš ego, pak zákonitě trpíš, protože ten druhý to pozná a staví se na zadní. I on má totiž své ego. Pokud spolu lidé komunikují jen prostřednictvím svého ega, nemají šanci spolupracovat. Jen se pak jen hádají, ubližují si a nejsou schopni se domluvit.

Zkus nechat svou ženu na pokoji a zabývej se hlavně sám sebou, tím, co nemůžeš "rozdejchat". Pokračuj u psychologa, ten ti s tím pomůže. Věnuj se sám sobě. Pokud některé své vzorce chování rozklíčuješ a změníš, změní se nejen tvoje vnímání, ale i vnímání tvé ženy. A pak se konečně můžeš dočkat i nějaké omluvy. Otázkou ale je, zda pak o ni budeš ještě stát...
Každopádně je to dlouhá cesta, nebude to hned.
Drž se.


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#6 25. 9. 2011 13:39

globemaster
♥------
Registrovaný: 23. 9. 2011
Příspěvky: 6

Re: Nevěra manželky po 22 letech

Díky za všechny názory,i ty negativní mi dávají "návod",jak začít,kde hledat východisko.S komunikací v našem vztahu to šlo z kopce,to je fakt.Nicméně celou vinu nenesu jen já na tomto faktu.V mnoha věcech jsme se přestali chápat za ta léta.Když děti vyrůstaly,bylo to daleko lepší mezi námi,ale jak se začali osamostatňovat,tak jsme měli celkem dost času a ten jsme nevěnovali jeden druhému,to vidím v tuto chvíli,jako hlavní důvod.Já si hleděl své náročné technické profese a s tím spojených aktivit více než bylo zdrávo,ona začala studovat VŠ a při jejím vytížení jí už taky nezbyla energie na mě.Začínám chápat podstatu problému,si tedy aspoň teď myslím. Jinak s tím "zavoláním do dílny"to nebylo myšleno,že bych ji podrobil výslechu,jen jsem chtěl od ní vyjádření a vůbec nějaký názor.Vše s ohledem na přítomnost dětí,nepřál jsem si ,aby vůbec něco zaregistrovali,proto to "nevhodné"místo pro komunikaci.Byl jsem hodně rozrušen v tu chvíli odhalení.Nikdy jsem manželku fyzicky nenapadl ani nepodroboval křížovým výslechům,to bych si nikdy nedovolil,tak hluboko bych neklesl.Stále se trápím představou ,jaká vlastně bude budoucnost v naší rodině.Pořád mám v tomto nejasno a asi ještě dlouho tento stav bude trvat. Hlavou se mi však začínají honit myšlenky,jestli vůbec jí ještě někdy budu schopen důvěřovat? Nevím jestli toto dokážu překonat.Ta rovnice nemá pro mě zatím řešení.Podařilo se někomu z vás něco podobného vyřešit a tím zachránit rodinu? Stále chci rodinu udržet,ale nevím jak to provést s co nejmenšími ztrátami. Je to vůbec možné?Nesemele nás to časem?

Není tady

 

#7 25. 9. 2011 19:46

majkafa
Host

Re: Nevěra manželky po 22 letech

My jsme se rozvedli, protože manžel chtěl být s ní.
Dnes jsem za to ráda. Když vidím, jak naprostá většina vztahů, kde prvotní nevěru překonali, stejně dříve nebo později končí.

 

#8 25. 9. 2011 20:01

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Nevěra manželky po 22 letech

Globe,
myslím, že to bereš za správný konec, přemýšlíš o tom, jaký vᚠvztah byl, co by mohlo být lepší....

A jaký bude? Nu, takový, jaký budeš ty sám.
Zkus si udělat malý pokus: jeden den choď mezi lidmi a na všechny se řádně mrač, buď protivný a nekomunikativní. A všechny lidi kolem sebe pečlově pozoruj, jejich reakce, tváře, chování....
Za pár dní udělej totéž, ale na všechny se usmívej. Buď příjemný a komunikativní, povídej si s lidmi, spíš jim naslouchej.
Pak můžeš oba dny vyhodnotit.
Hlavně pozoruj SVÉ vlastní pocity z obou dní.
A pokud to udělᚠpoctivě, zjistíš, kdo má v ruce klíč k tomu všemu smile


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#9 25. 9. 2011 20:13

zaseuz
Zablokovaný
Registrovaný: 21. 9. 2011
Příspěvky: 14

Re: Nevěra manželky po 22 letech

globemaster napsal(a):

.Stále se trápím představou ,jaká vlastně bude budoucnost v naší rodině.Pořád mám v tomto nejasno a asi ještě dlouho tento stav bude trvat. Hlavou se mi však začínají honit myšlenky,jestli vůbec jí ještě někdy budu schopen důvěřovat? Nevím jestli toto dokážu překonat.Ta rovnice nemá pro mě zatím řešení.Podařilo se někomu z vás něco podobného vyřešit a tím zachránit rodinu? Stále chci rodinu udržet,ale nevím jak to provést s co nejmenšími ztrátami. Je to vůbec možné?Nesemele nás to časem?

Překonat ? Ten vztah ste společně zdevastovali , tak je asi potřeba na něm zase začít pracovat . Ty píšeš pořád o tom, jak jsi zraněnej ,ale ona možná bude taky zraněná a už dávno . Ona asi měla důvod, proč si někoho najít , tak zkus změnit vᚠživot ,aby nikoho jinýho nepotřebovala .

Není tady

 

#10 25. 9. 2011 21:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: Nevěra manželky po 22 letech

majkafa napsal(a):

My jsme se rozvedli, protože manžel chtěl být s ní.
Dnes jsem za to ráda. Když vidím, jak naprostá většina vztahů, kde prvotní nevěru překonali, stejně dříve nebo později končí.

já to vidím tak půl na půl.


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#11 26. 9. 2011 9:01

javena
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 8. 2008
Příspěvky: 4274

Re: Nevěra manželky po 22 letech

Globe, co si sednout někde v klidu a zeptat se ženy, jak to vidí dál a říct jí jak to vidíš ty?
Nečekej, že se bude omlouvat a bude zdevastovaná jako ty. Většina nevěrníků do toho jde s tím, že je opatrnej a že se to neproflákne... postupně mu to začne být fuk a pak už je mu i jasný, že by to měl řešit, páč se to stejně proflákne... jenže zas nevědí, jak to řešit... takže si svý ženě vytrhl trn z paty svým způsobem. hmm
Jinak mi zaráží, že všichni, kdo tuší problém jdou radši do mobilu či PC než aby šli na procházku, do kina a šli na to oklikou - zjitit co se sakra děje. A pak zjistěj že se děje a dělo daleko dřív a vlastně jim to ni nepřišlo... takže to soužití bylo fakt asi o ničem. Jen si to přiznat, že jo. hmm

Není tady

 

#12 26. 9. 2011 9:42

majkafa
Host

Re: Nevěra manželky po 22 letech

Javeno, nepaušalizuj, že VŠICHNI jdou do mobilu.
Např. já jsem šla do mobilu až po té, co jsem asi 3 měsíce zjišovala v klidu, co se děje. Protože vidím, že je něco jinak.  Až po neustálých tvrzeních, že nic, jsem si už potřebovala potvrdit sama pro sebe, jestli jsem fakt blázen, jestli si něco namlouvám, když BM tvrdí pořád, že se NIC neděje. Až pak jsem se podívala. A když nic jiného, byla jsem ráda, že nejsem blázen, protože to, že něco vidím, cítím, vnímám, mi bylo vyvraceno tím, že se mi to jenom zdá, že je to nesmysl. Že jsem si potvrdila, že to co vidím, cítím, je pravda a ne můj výmysl.

 

#13 26. 9. 2011 10:06

sasasa
♥♥♥----
Registrovaný: 12. 6. 2010
Příspěvky: 108

Re: Nevěra manželky po 22 letech

No já taky koukla až když jsem měla jistotu a už bylo mezi námi jasno,chtěla jsem vědět s kterou madam mám tu čest. Přečetla jsem si pěkně tajně všechny SMS co můj muž skladoval v mobilu 3 měsíce.Jeho pro mě prapodivné chování přesně korespondovalo s oněmi SMS. Dneska se za to stydím a tenkrát jsem si fakt nepomohla. Čím míň člověk ví,tím líp.


Slunce svítí na všechny stejně.

Není tady

 

#14 26. 9. 2011 10:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: Nevěra manželky po 22 letech

javena napsal(a):

Globe, co si sednout někde v klidu a zeptat se ženy, jak to vidí dál a říct jí jak to vidíš ty?
Nečekej, že se bude omlouvat a bude zdevastovaná jako ty. Většina nevěrníků do toho jde s tím, že je opatrnej a že se to neproflákne... postupně mu to začne být fuk a pak už je mu i jasný, že by to měl řešit, páč se to stejně proflákne... jenže zas nevědí, jak to řešit... takže si svý ženě vytrhl trn z paty svým způsobem. hmm
Jinak mi zaráží, že všichni, kdo tuší problém jdou radši do mobilu či PC než aby šli na procházku, do kina a šli na to oklikou - zjitit co se sakra děje. A pak zjistěj že se děje a dělo daleko dřív a vlastně jim to ni nepřišlo... takže to soužití bylo fakt asi o ničem. Jen si to přiznat, že jo. hmm

jav, podle mých zkušeností, už ti, co toho nevěrníka doma mají, něco tuší už delší dobu. a nějáká procházka na to nepomůže. dávno ví, že se něco děje a tuší, co. to možná na začátku nechápou ty změny chování, ale po určité době, to dojde všem.
ani bych netvrdila, že jejich soužití muselo být o ničem. k nevěře dochází ze spousty důvodů. a ne vždycky nevěra vypovídá o vztahu.


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#15 26. 9. 2011 10:30

javena
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 8. 2008
Příspěvky: 4274

Re: Nevěra manželky po 22 letech

lollol tak aby měla majkafa klid na duši - ne všichni lezou do mobilu či PC hned, někteří až když chvíli zjišujou v klidu, o co jako jde...
A někteří vůbec. wink
Já teda nelezla ani před, ani po... do ní mi nebylo nic. S manželem to neklapalo, tak jsem to řešila s ním. wink A taky tvrdil, že nic... ne nemám nikoho, prosímtě... tongue
Každej to ale máme jinak... smile

Není tady

 

#16 26. 9. 2011 10:32

ready
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 7. 1. 2011
Příspěvky: 536

Re: Nevěra manželky po 22 letech

smile

Upravil(a) ready (26. 9. 2011 10:33)

Není tady

 

#17 26. 9. 2011 10:37

javena
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 8. 2008
Příspěvky: 4274

Re: Nevěra manželky po 22 letech

Já tím dřív řešit myslela dobu, kdy to neklape a milenec/milenka ještě nejsou na scéně. Málokdy se nevěra objeví ve vyváženém vztahu. Já teda takový, který by byl vyvážený a prošel nevěrou, neznám. Nevyvážených vztahů znám ale dost... Všichni se pak diví - dy my jsme si spolu tak pěkně žili... nežili, jen tomu onému či té oné se to zdálo jako pěknej život. Bohužel. Ale an to nepotřebuju snad projíždět mobil, abych zjistila, že něco ve vztahu není ok... vlastně asi jo, když si půl roku, rok předtím nevšimnu, že je něco ve vztahu špatně. hmm

Není tady

 

#18 26. 9. 2011 10:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: Nevěra manželky po 22 letech

ale ono to jav, leckde klape. proč pořád tvrdíš, že aby byl jeden z partnerů nevěrnej, musí to prostě neklapat.
možná to posuzuješ podle sebe, ale nevypovídá to nic o důvodech, proč jsou nevěrní ostatní.

a k tomu, že si někdo nevšimne, že je něco ve vztahu špatně. on prej každej vztah, i ten dobrej, prochází po určité době krizí.

neodsuzovala bych, že někdo něco, projede. prd víš, co proč, jak. moc zevšeobecňuješ.


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#19 26. 9. 2011 10:54

javena
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 8. 2008
Příspěvky: 4274

Re: Nevěra manželky po 22 letech

Nevěra podle mě o vztahu vypovídá, i když k ní vedou různé cesty. I když jsou chlapi nebo ženský, co maj bokovky třeba kvůli sexu nebo tak... tak pokud mají s partnerkou kvalitní vztah, vyvážený, nedopustí, aby se to domákla/domákl. Protože kvůli nějakýmu šouchu nebudou ničit něco, co je pěkný, jen to má drobnou vadu na kráse - já chci sex každej den a druhý ne, plus tyhle praktiky bych po ní/něm nikdy nechtěl/a... a když se to domáknou, nepřijdou s kecama okolo - jí miluju, tebe taky... nevím co mám dělat.. už tě nemiluju... bla, bla. Postaví se k tomu tak, aby druhý věděl přesně, že šlo o čistě tělesnou potřebu a tečka. Nic osobního. Pokud potřebují čas na rozmyšlenou, aby zjistili, co vlastně chtějí - jde jim pouze o sebe a kalkulují, jak to skoulet, aby byl doma klid a já mohl /a pokračovat nerušeně dál... hmm
To, jak člověk jedná s druhým, vypovídá o jeho vztahu k němu hodně. wink

Není tady

 

#20 26. 9. 2011 11:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: Nevěra manželky po 22 letech

no vidíš, já znám chlapy i ženský, co mají bokovky, ve vztahu by neměnili, ani potřeba sexu není jiná u nich a jejich partnerů. naopak nevěr, které popisuješ, že kvůli sexu nebo tak, tak o takových snad ani nevím.
a jak píšeš nedopustí, aby se domákla - vždycky, i když toho doma miluješ, se ti může vztah s milencem vymknout z rukou. tohle se naplánovat nedá.
a čekat, že nevěry se ten druhý nedomákne, to mi přijde docela hloupé. ono se dřív nebo později většinou něco provalí (přes to, že nevěrník tutlá jak může) znᚠto, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu .. smile
vůbec ženský na tyhle věci mají radary a zaznamenají věci, kterým chlapi nepřikládají význam.


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#21 26. 9. 2011 11:13

javena
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 8. 2008
Příspěvky: 4274

Re: Nevěra manželky po 22 letech

PPavlaa napsal(a):

ale ono to jav, leckde klape. proč pořád tvrdíš, že aby byl jeden z partnerů nevěrnej, musí to prostě neklapat.
možná to posuzuješ podle sebe, ale nevypovídá to nic o důvodech, proč jsou nevěrní ostatní.

a k tomu, že si někdo nevšimne, že je něco ve vztahu špatně. on prej každej vztah, i ten dobrej, prochází po určité době krizí.

neodsuzovala bych, že někdo něco, projede. prd víš, co proč, jak. moc zevšeobecňuješ.

Neberu to jen podle sebe. Nám to neklapalo, to by bylo moc zkreslující koukat na všechny nevěry podle mýho modelu. wink
Já ale fakt neznám jedinej vztah, kterej klapal a prošel nevěrou typu paralelní vztah či opakované nevěry tzv. úlety. A nešlo o žádný krize, šlo spíš o ten základ, na kterým stál a je to dost taky o postavení partnerů uvnitř toho vztahu. hmm
Neodsuzuju, a si počtou, jen mi to zaráží. Co tím získaj - jistotu... jakou. Proč se pak teda ptaj i partnerů. Už vědí, ne? Hlava mi to nebere, to je celý. Já prostě soukromí ctím a neudělala bych to. Známá čte dětem Fb... nemusím snad šmírovat děti, abych věděla, koho mají za přátele a co dělají. Alespoň rámcově snad mám představu, ne?  Jo, když vím kulový a začnu mít zájem až když se mi zdá, že se chovaj divně -  to pak člověku nezbejvá asi nic jinýho. Dost smutný.
Vypovídá to ale spíš o mě, než o těch dětech a nevěrníkách... ne? wink
Podle mě teda. smile

Není tady

 

#22 26. 9. 2011 11:20

ready
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 7. 1. 2011
Příspěvky: 536

Re: Nevěra manželky po 22 letech

Globe,
mᚠode mě SZ.
Drž se.

Není tady

 

#23 26. 9. 2011 11:20

javena
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 8. 2008
Příspěvky: 4274

Re: Nevěra manželky po 22 letech

PPavlaa napsal(a):

no vidíš, já znám chlapy i ženský, co mají bokovky, ve vztahu by neměnili, ani potřeba sexu není jiná u nich a jejich partnerů. naopak nevěr, které popisuješ, že kvůli sexu nebo tak, tak o takových snad ani nevím.a jak píšeš nedopustí, aby se domákla - vždycky, i když toho doma miluješ, se ti může vztah s milencem vymknout z rukou. tohle se naplánovat nedá.
a čekat, že nevěry se ten druhý nedomákne, to mi přijde docela hloupé. ono se dřív nebo později většinou něco provalí (přes to, že nevěrník tutlá jak může) znᚠto, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu .. smile
vůbec ženský na tyhle věci mají radary a zaznamenají věci, kterým chlapi nepřikládají význam.

lol to je ale princip takových nevěr. wink
A otázečka - proč teda podvádějí ti, kteří jsou tak spokojení, že by neměnili a bokovky nemají  kvůli sexu? Takový zas neznám já. Jo, vlastně znám - to je většina těch, u kterých se to ještě neprovalilo. Jsou doam spokojení, proč to měnit, navíc si užívají... tongue

Není tady

 

#24 26. 9. 2011 11:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: Nevěra manželky po 22 letech

přijde mi, že si jedeš podle nějáké šablony a nevidíš, že lidi jsou různí, důvody nevěr jsou různé, stejně jako reakce na ni.


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#25 26. 9. 2011 11:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: Nevěra manželky po 22 letech

javena napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no vidíš, já znám chlapy i ženský, co mají bokovky, ve vztahu by neměnili, ani potřeba sexu není jiná u nich a jejich partnerů. naopak nevěr, které popisuješ, že kvůli sexu nebo tak, tak o takových snad ani nevím.a jak píšeš nedopustí, aby se domákla - vždycky, i když toho doma miluješ, se ti může vztah s milencem vymknout z rukou. tohle se naplánovat nedá.
a čekat, že nevěry se ten druhý nedomákne, to mi přijde docela hloupé. ono se dřív nebo později většinou něco provalí (přes to, že nevěrník tutlá jak může) znᚠto, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu .. smile
vůbec ženský na tyhle věci mají radary a zaznamenají věci, kterým chlapi nepřikládají význam.

lol to je ale princip takových nevěr. wink
A otázečka - proč teda podvádějí ti, kteří jsou tak spokojení, že by neměnili a bokovky nemají  kvůli sexu? Takový zas neznám já. Jo, vlastně znám - to je většina těch, u kterých se to ještě neprovalilo. Jsou doam spokojení, proč to měnit, navíc si užívají... tongue

javeno, nepřekrucuj to. mluvilas o rozdílných potřebách v sexu. teď se to tu snažíš shodit, protože se ti nelíbí moje názory ?


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů