29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak mám tu čest oznámit, že dnes v 15:15 se narodila Isabelce Adélka s váhou 3380g.
Přeju Tobě Isabel, Adélce i celé Tvojí rodině jen to nejkrásnější. Hlavně hodně štěstí. Moc si ho po tom všem zasloužíš. Těšíme se na první fotečky.
Není tady
Isinko moc moc gratuluju k Adelce Preji obema hodne zdravicka, pohody a nekonecne radosti
Není tady
Isinko, tak jedna obr gratulace k narození Adélky. Přeji hodně zdravíčka a mlíčka
Není tady
Isabelko, moc gratuluji k Adélce, přeju hodně krásných společných dní celé rodince
Není tady
Veliká gratulace k malé Adélce... přece jen to byla ta holčička a žádnej Jaroušek
... Doufám, že už jste spolu...
Není tady
Isabelko, obrovská gratulace k Adélce, užívej si to štěstíčko plnými doušky
Upravil(a) leontyna (24. 9. 2011 9:20)
Není tady
Isinko zlatá moc moc Vám gratuluju k Adélince !!!!!!Přeju Vám celé rodince hodně zdravíčka a v životě už jen samé krásné dny !!!!!Tobě hodně mlíčka a rychlé zotavení!!!Mám Tě ráda a jsem šťastná,jak jste to spolu s malou zvládly!!!!!!!!!!!!!
!
Upravil(a) maminaanýzek1 (24. 9. 2011 12:37)
Není tady
Isi, všechno nejlepší k narození Adélky, ať se vám vyhnout všechny starosti a brzy jste doma.
Není tady
Jujdanáček Já tu teď pár dnů nebyla ... a to jsou mi ale novinky
Isabel holka, moc gratuluju Adélku moc a moc zdravím, přeju jí hodně zdravíčka, štěstíčka, spoustu lásky a hlavně, žádný bol a starosti.
A hlavně: Ať se jí tu líbí
No a Tobě: dočkala ses toho malýho uzlíčku Moc, moc ti to přeju a vychutnávej si to
Není tady
Isabel - gratulujeme k narození Adélky !!! hodně mlíčko, málo starostí
Není tady