|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

PPavlaa napsal(a):
já tu petrovu reakci pochopila jako nadsázku, ne že to bylo myšleno vážně.
jasně, patřilo to k tomu příkladu jak si kdo z partnerů může rozhodnout sám jestli mít dítě nebo nemít - jaké má možnosti 
V podstatě všechny varianty které jsem uvedl jsou nefér - za zády (obrazně
) partnera
Není tady

Kiara napsal(a):
Pokud to měla být nadsázka, tak to byla hodně nejapná nadsázka
a pročpak Kiaro? Vždyť když se dva na tomto neshodnou, tak jakou mají slušnou možnost s tím něco udělat? Jedině se rozejít a najít někoho kdo bude/nebude také chtít.
Není tady

PetrHl napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jasně, patřilo to k tomu příkladu jak si kdo z partnerů může rozhodnout sám jestli mít dítě nebo nemít - jaké má možnosti
V podstatě všechny varianty které jsem uvedl jsou nefér - za zády (obrazně) partnera
Tak pro mě je technicky nepředstavitelná varianta, jak můj partner děti nechce a během našeho soužití by se mi nechal za zády sterilizovat, aniž bych si já jako jeho partnerka něčeho všimla
Fakt si nedovedu představit, jak by mi vysvětlil, že by zmizel na týden mimo domov a vrátil se s oholeným a zafačovaným ... ehm ...
V tom případě by mě sterilizace opravdu nenapadla 
Není tady
Kiara napsal(a):
PetrHl napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
V podstatě všechny varianty které jsem uvedl jsou nefér - za zády (obrazně) partnera
Tak pro mě je technicky nepředstavitelná varianta, jak můj partner děti nechce a během našeho soužití by se mi nechal za zády sterilizovat, aniž bych si já jako jeho partnerka něčeho všimla
Fakt si nedovedu představit, jak by mi vysvětlil, že by zmizel na týden mimo domov a vrátil se s oholeným a zafačovaným ... ehm ...
V tom případě by mě sterilizace opravdu nenapadla
hm, dnešní době je většina vyholená 
Není tady
kam jste se to dostaly vy dvě 
Není tady

... taky koukám, že už jsme docela hoooodně
...

Není tady
No, dopis tety občas dokáže pořádně zamotat rodinnými vztahy a rozhodně to není nic příjemného.
Taky mám jednu takovou povedenou tetičku v rodině, která sice neposílala dopisy na server (alespoň tedy doufám) , ale vlastnoručně psané příbuzným a společným známým a podařilo se jí rozhádat polovinu příbuzestva a nebýt jedné velké náhody, tak jsme rozhádání dodnes.
U nás to dopadlo relativně dobře. Vztahy s ostatními příbuznými se urovnali, i když určité jizvy na duši to zanechalo.
Nevím, co mi mám myslet o tetě bránící svého bratra, ale po zkušenostech s tou svojí povedenou tetičkou ten článek beru hodně z rezervou.
Upravil(a) Paila (8. 10. 2011 14:57)
Není tady