19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Kiara napsal(a):
Střídavka napsal(a):
Ne, ale ten kdo iniciuje rozvod, tedy definitivní rozpad rodiny, by neměl získat děti do své výlučné péče. To by nám tady najednou ubylo rozvodů...
Navíc pojem "chovat se, jak se sluí a patří" je značně subjektivní. Obávám se, e ho myslí tak, e mu se má chovat tak, jak si rozvoduchtivá ena přeje...Milý Střídavko, neznám ádnou rozvoduchtivou enu, dokonce ani neznám takovou enu, která by se vdávala a současně se těila na to, a se po čase s manelem rozvede
![]()
Co kdybys poradil pro změnu pánům, jak se mají chovat, aby se s nimi normální enská nemusela dávat rozvést, hm?!? Třeba aby nepili, nefetovali, nehráli na automatech, nebyli agresivní, nelítali za milenkami, nezadluovali rodinu a po ui atd. atd. atd. To by nám po Tvojí upřímně míněné osvětě mezi mui ubylo rozvodů
A co kdybys poradila enám, jak se mají chovat, aby se s nimi normální mu nemusel dávat rozvést? Třeba aby nepily, nefetovaly, neklevetily s kamarádkami, nebyly hysterické, nelítaly za milenci, nerozhazovaly peníze za nesmysly atd. atd. atd.
Na rozdíl od tebe si ale nemyslím, e toto jsou důvody pro rozvod.
A má pravdu, e krize rodiny se prohlubuje i tím, e se lidé ani neberou a rozchod rodičů se dnes bere skoro jako norma. Je mi z toho velmi smutno, kam jsme dospěli.
Upravil(a) Střídavka (28. 9. 2011 21:01)
Není tady
Střídavka napsal(a):
"ochrana en nad mui" - hezky jsi vystihla, kde si přeje, aby eny ve vztahu k muům byly...
Nu, Střídavko, neznám enu, která by chlastala, fetovala, tloukla doma manela, výplatu by pravidelně prohrávala v automatech, nabírala si půjčky a kvůli dluhům připravila rodinu o střechu nad hlavou nebo si za zády manela zaloila druhou rodinu s milencem a tyto rodiny by spravedlivě střídala ...
Není tady
Střídavka napsal(a):
"ochrana en nad mui" - hezky jsi vystihla, kde si přeje, aby eny ve vztahu k muům byly...
Podle sebe soudím Tebe co?
Chce mít enu pod kontrolou jo?
No kdy to tak vidí, jsem Tvým zrcadlem.
Jinak já preferuju vztah mezi muem a enou - vzájemnou důvěru a rovnocenné partnerství. Přeber si to.
Není tady
No, vidím, e dámy, které obhajují rozvody, si budou pořád povídat svou, a kdy se jim něco nehodí, hezky uhnou zase jinam.
Tak si tady hezky dál povídejte... Normální eny, které jsou proti rozvodům a pro výchovu dětí oběma rodiči, rádi uvidíme třeba v diskusi na Střídavce.
Není tady
Střídavka napsal(a):
No, vidím, e dámy, které obhajují rozvody, si budou pořád povídat svou, a kdy se jim něco nehodí, hezky uhnou zase jinam.
Tak si tady hezky dál povídejte... Normální eny, které jsou proti rozvodům a pro výchovu dětí oběma rodiči, rádi uvidíme třeba v diskusi na Střídavce.
Střídavko - u jsem psala, jsem vdaná 16 let a nejsem zastáncem rozvodů. Ale kdy někdo tvrdí,e eny jsou rozvoduchtivé, a nebo e za to můou,protoe podaj ádost, chce se mi smát, no nebo spí brečet.
A nakonec co by ena,která je vdaná, dělala na diskusi na Střídavce ?
Není tady
Jestli tomu správně rozumím - kdybys měl tu moc, Střídavko, zakázal bys rozvody v rodině, kde jsou děti, případně aby ádost podávala ena. Chápe, co utrpení bys způsobil, kdy pominu, e bychom se vrátili asi o sto let zpátky? Aby lidé ili nedobrovolně a vlastně násilím ve svazku, který jim ubliuje (a tím i těm dětem)?
Ale kdy dojdou argumenty, Srřídavka se loučí, a v jakémsi rádiu chce jen ty "normální" eny, co s ním souhlasí.
Jen jetě poznámečka - nejsem rozvedená. Ale s muem s takovými názory, jako má ty, Střídavko, bych asi byla.
Upravil(a) Daphné (28. 9. 2011 21:21)
Není tady
Střídavka napsal(a):
Kiara napsal(a):
Střídavka napsal(a):
To je typicky feministická argumentace. Pravda je taková, e pokud oba rodiče dál plní své rodičovské funkce, je pořád lepí nechat problémy být, ne rodinu rozbít. A za rozvod můe logicky ten, kdo návrh na rozvod podá. Protoe pokud by tak neučinil, ádný rozvod by nebyl.
Pravda je taková, e kdyby se druhý z partnerů choval, jak se sluí a patří, ten první by ádnou ádost o rozvod nemusel podávat
![]()
Hele, Střídavko, e Ty bys nejraději uzákonil specifickou klauzuli o rozvodu ve smyslu: podá-li ádost o rozvod ena, budi jí vyhověno - ale za cenu toho, e děti získá automaticky do své péče manel a manelka se bude povinna ihned po vynesení rozvodového rozsudku odebrat do nejbliího enského klátera, kde setrvá a do své smrti?!?
Ne, ale ten kdo iniciuje rozvod, tedy definitivní rozpad rodiny, by neměl získat děti do své výlučné péče. To by nám tady najednou ubylo rozvodů...
Navíc pojem "chovat se, jak se sluí a patří" je značně subjektivní. Obávám se, e ho myslí tak, e mu se má chovat tak, jak si rozvoduchtivá ena přeje...
já nemůu uvěřit, e někdo s takovými názory tady píe za úplně normální chlapy. jak se to mohlo stát ?
Není tady
Střídavka napsal(a):
Kiara napsal(a):
Střídavka napsal(a):
Navíc pojem "chovat se, jak se sluí a patří" je značně subjektivní. Obávám se, e ho myslí tak, e mu se má chovat tak, jak si rozvoduchtivá ena přeje...Milý Střídavko, neznám ádnou rozvoduchtivou enu, dokonce ani neznám takovou enu, která by se vdávala a současně se těila na to, a se po čase s manelem rozvede
![]()
Co kdybys poradil pro změnu pánům, jak se mají chovat, aby se s nimi normální enská nemusela dávat rozvést, hm?!? Třeba aby nepili, nefetovali, nehráli na automatech, nebyli agresivní, nelítali za milenkami, nezadluovali rodinu a po ui atd. atd. atd. To by nám po Tvojí upřímně míněné osvětě mezi mui ubylo rozvodůA co kdybys poradila enám, jak se mají chovat, aby se s nimi normální mu nemusel dávat rozvést? Třeba aby nepily, nefetovaly, neklevetily s kamarádkami, nebyly hysterické, nelítaly za milenci, nerozhazovaly peníze za nesmysly atd. atd. atd.
Na rozdíl od tebe si ale nemyslím, e toto jsou důvody pro rozvod.
A má pravdu, e krize rodiny se prohlubuje i tím, e se lidé ani neberou a rozchod rodičů se dnes bere skoro jako norma. Je mi z toho velmi smutno, kam jsme dospěli.
jak by sis představoval svou enu, na řetězu u sporáku a jako pejsek, poslouchat na slovo ?
Není tady
Daphné napsal(a):
Jestli tomu správně rozumím - kdybys měl tu moc, Střídavko, zakázal bys rozvody v rodině, kde jsou děti, případně aby ádost podávala ena. Chápe, co utrpení bys způsobil, kdy pominu, e bychom se vrátili asi o sto let zpátky? Aby lidé ili nedobrovolně a vlastně násilím ve svazku, který jim ubliuje (a tím i těm dětem)?
Ale kdy dojdou argumenty, Srřídavka se loučí, a v jakémsi rádiu chce jen ty "normální" eny, co s ním souhlasí.
Jen jetě poznámečka - nejsem rozvedená. Ale s muem s takovými názory, jako má ty, Střídavko, bych asi byla.
hezky naspáno
Není tady
Střídavko, teda ty těm chlapům k dobrý pověsti nepomáhá
Není tady
Normální eny, které jsou proti rozvodům a pro výchovu dětí oběma rodiči, rádi uvidíme třeba v diskusi na Střídavce.
http://www.stridavka.cz
Není tady
A co by tam dle tebe dělaly, proboha???
Vdy tvrdí, e "normální" ena kouká udret rodinu a nerozvádí se....čili, jestli tomu dobře rozumím, ty tam hodlá uvítat eny, na který se vyprdli jejich mui - a tyhle eny by tam měli s váma ostatníma, co jste se vyprdli na svoje eny, diskutovat o střídavé péči, jo?
No, dobrý
Není tady
lupina montana napsal(a):
Střídavko, teda ty těm chlapům k dobrý pověsti nepomáhá
bohuel lupi. někdy si říkám, e si tady z nás někdo dělá pod nickem "střídavka" prostě srandu.
Není tady
Vdy tvrdí, e "normální" ena kouká udret rodinu a nerozvádí se....čili, jestli tomu dobře rozumím, ty tam hodlá uvítat eny, na který se vyprdli jejich mui - a tyhle eny by tam měli s váma ostatníma, co jste se vyprdli na svoje eny, diskutovat o střídavé péči, jo?
No, dobrý
... něco jako spolek zhrzenejch (kluků) a holek ?!?
Není tady
Tak nějak...z podstaty věci ovem spíe těch kluků, e
Pavli, myslí? A tak sofistikovaně?
Není tady
a jeje, dalsi diskuze s panem Stridavkou.. Ze vas to zeny bavi s nim diskutovat, kdyz to nikam nevede. Rikam ja, ktera je spise zastancem stridave pece, presto pana Stridavku nechapu a nedivim se, pokud jeho ex (predpokladam, ze rozvoduchtivka ) stridavou peci nechce. Pane Stridavko jen jeden dotaz? Koukam, ze fetovani, tyrani apod. neni duvodem k rozvodu, ze se to da resit jinak (mimochodem jak, kdyz fetak nebo tyran nic resit nechce a je jedno jestli jim je muz ci zena), tak je podle Vas neco duvodem k rozvodu nebo si maji lidi vsechno nechat libit?
Není tady
No já tuhle Střídavěnku potkávám prvně ale asi se brzy omrzí, to je fakt.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dřív taky chlapi byli chlapama víc, ne dneska
jo tehdy, to byly časy, to neexistovaly emancipace a feministky
Není tady
já si tedy myslim, e tak vysoká rozvodovost je proto, e ena věří jak se po svatbě chlap změní a chlap věří e jeho ena nikdy nezmění
Tak a hrr do mě
Není tady
tenhle frk je starej.
Není tady
Kiara napsal(a):
No, dobrý... něco jako spolek zhrzenejch (kluků) a holek
?!?
zhrzený holky jsou na www.jedendomov.cz a dokonce i jejich současní chlapi
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tenhle frk je starej.
ale pravdivej
Není tady
moc to ere ..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
moc to ere ..