29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Pošlu do SZ, kdo by si chtěl přečíst, ale už ji smáznu z éteru...
Upravil(a) misha88 (1. 11. 2011 15:11)
Není tady
Moc hezká slohovka Míšo..je to krása, že ano. Já to takhle nezažila, ale krásně jsem si početla. Přeju vám jen samé radostné chvilky spolu, hodně lásky, štěstí, zdraví..prostě všechno nej..
Upravil(a) leontyna (20. 9. 2011 16:47)
Není tady
Misho, krasny, pohodovy (skoro takovy jako jsem to mela ja doma). Moc blahopreju! Hodne zdravi vam vsem!
Upravil(a) sunyata (20. 9. 2011 18:12)
Není tady
Misho,
krásná slohovka . A musím říct - první porod na jedničku, fakt jooo
.
Měla jsem takovou pohodičku až u třetího .
Ještě jednou gratuluju a přeju hodně zdraví celé rodince
Není tady
Misho, ještě jednou gratuluju k princezně, moc krásná slohovka, v dobrém ti to vše závidím a pro příště si to takhle něják předsatvuju
Není tady
Mishi, moc krásně napsané - já to při čtení prodýchávala s tebou
Je to jak reklama na porodnici možná o tom příště zauvažuju. Úplně se mi chce brečet, že my to takhle pohádkové neměli. Ale to je jiný příběh.
Tobě přeju ať Julinka pěkně roste, ať je zdravá a hezky papká a ať jste na ni náležitě pyšní
Už se těším, až ji uvidíme na živáka
Není tady
Misho,jeste jedna gratulace..zvladlas to paradne a cele to dycha pohodou.Moje prani u druheho porodu by byla volna poloha a ta manzelska postel a spolecny rodinny valeni i treba s Alickem (samozrejme s nim az po vsem tom).Takze uvidime uvidime,mozna ze priste budem o tom Vrchlabi premyslet
diky,ze ses s nama podelila
a preju pohodicku do dni pristich..
Není tady
Ahoj Misho, krásná slohovka, úplně jsem se zasnila a zavzpomínala na svůj porod.
Není tady
Mish, to bylo hezké, ještě jednou gratuluju k Julince.
Není tady
Misho, docetla jsem az do konce, gratuluju jeste jednou moc!
Ja si teda nestezuju ani na beznou porodku u Apolinare, taky na me v nicem netlacili, nenutili..., ale z tohot co pises Ty jde fakt pohoda, to je krasna
Hodne stesti, at Julinku ta pohoda provazi celym zivotem spolu s pevnym zdravim!!!
Není tady
Misho, taky gratuluji k Julince a přeji hromadu zdraví a štěstí!
Takový porod...to je sen snad každé budoucí maminky
Není tady
Misho,
i já se připojuji s gratulací a teda - nádherný porod! Číší z toho pohoda. Normálně ti i závidím, jak to šlo skvěle a v dobrém prostředí
Moc přeju štěstí, lásku, zdraví a rodinnou pohodu!
Není tady
Stránky: 1