Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#226 22. 9. 2011 18:43

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Psychické zhoršení způsobila škola

Vilemína napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Vilemína napsal(a):

Jo a ještě, já si umím i trhat nehty, zuby k tomu nepotřebuju smile.

Nejvic zajimavej na tyhle vete je ten smailik za vetou.  Pohoda co? vissla

Kousání nehtů mě uklidňuje, vždycky se tak parádně u toho uvolním, je to skvělý relax.

Ja si je nejradci kousu ve vane....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#227 22. 9. 2011 19:18

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Jeste jen pro zajimavost k tomuhle prikladu.
Predstav si ze me se mnohokrat uz stalo ze jsem sahla holou rukou do otevreneho ohne a dotkla se rozzhaveneho dreva a nespalila jsem se. Kdyz to same udelal nekdo jiny,udelal se mu puchyr. (spali se) smilewink

Vystup nebyl stejny. wink

Ale no tak.
Přece právě tobě nebudu vysvětlovat, proč si pilot F1 nerozbije hubu v zatáčce, kde každý druhý strejda v kšiltovce rozmázne sebe i svý fáro.

Zbytečně nekličkuj. Bavím se o podstatě věci a ne o X promněnných, které nastanou, když uděláš minipidi úkrok jinam, či ještě lépe - krok vpřed smile

A už vůbec se nebavím o virtuálních diagnozách, ale o schopnosti jedince podívat se na sebe i očima těch druhých, o schopnosti to ustát a něco se tak naučit.

Ale no tak,Pan  lol

Utvaris si domnenky o nejakem zbytecnem klickovani. Byl to prispevek pro zajimavost k tomu prikladu jenz jsi uvedla. To je cele. stolt
--------------

Pan pise :  "Je naprosto běžné, že dle příznaků - pouze pro tebe "zdánlivě si podobných" lidé dávají věcem a dějům jména, jinak by se totiž ale vůbec nedomluvili.

Pindat o tom, že každž to máme jinak sice můžeme, ale ve skutečnosti vzorců chování zase tolik není, jinak to máme jen v tom, jak to dovedeme uchopit a vypořádat se s tím."
---------------

Na tohle (vyse) jsem reagovala (napsala svuj nazor) ale v jinem prispevku (181.)
A to je to o cem s Tebou mluvim. 

Takze Pan,neklickuj tongue

Ale no tak Arkanum, jí vím, že ty jsi mistr, ale to já taky, takže jen zbytečně plevelíme wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#228 22. 9. 2011 20:14

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Pandorraa napsal(a):

Ale no tak Arkanum, jí vím, že ty jsi mistr, ale to já taky, takže jen zbytečně plevelíme wink

Pise se Arcanum Pan..... Arcanum.  lol

A o jakem mistrovstvi to mluvis vlastne. ? big_smile
Aha uz vim...... neco se Ti opet zazdalo Ty zajici jeden. lolalbert

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#229 22. 9. 2011 21:19

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Arcanum a Morpheus se pise s F nebo PH ? va

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#230 23. 9. 2011 9:54

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

lol
A proc se me na neco takoveho ted a tady TY ptas? va  lol

Není tady

#231 23. 9. 2011 13:52

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Vy dvě mistrině, udělejte tu zkoušku z němčiny a Vil. má pokoj. lol

Není tady

#232 23. 9. 2011 14:28

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Vladena napsal(a):

Vladěno, ty mistryně, ty si sem a tam zopákni český pravopis ... lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#233 23. 9. 2011 16:43

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

Z nemciny-Nikogda lol

Není tady

#234 23. 9. 2011 16:51

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Vilemína napsal(a):

Revliba napsal(a):

Vil...opravdu je smyslem tvého žití nějaký...H CH K R D T N..před jménem???va

Smysl života to není, ale nesnesu představu, že by např. nějaký spolužák ze střední školy, který měl běžně trojky čtyřky, měl titul a já ne.

vavava
Božínku, to je tedy síla! Žádný titul z tebe neudělá lepšího člověka, Vilemíno. Tohle mi přijde dost krátkozraké. Já si třeba udělala titul až teď, v 28ti letech. Ano, moje spolužačky ho mají už od 25ti, ale také mají skoro nulovou pracovní zkušenost. Kdežto já už mám 8 odpracovaných let a super pracovní zkušenosti. Neměnila bych s nimi ani na okamžik. Navíc v dnešní době, kdy jsou tituly na nějakých školách skoro zadarmo, bych se takhle hloupě s ostatními opravdu nesrovnávala. Až budeš hledat zaměstnání, tak všechny bude zajímat praxe, praxe a zase praxe. Tituly jsou už jen doplněk. A co se týče němčiny  - proč nevyjedeš studovat na semestr někam do zahraničí? TAm se naučíš německy einz, zwei a zkoušky i státnice v NJ nebudou problém wink

Není tady

#235 23. 9. 2011 18:33

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

Vladena napsal(a):

Vladěno, ty mistryně, ty si sem a tam zopákni český pravopis ... lol

jo, vidím to a stydím se, sem tam zopáknu stolt

sem tam (někdy, občas)
sem a tam, tam a sem (ze strany na stranu)

Upravil(a) Vladena (23. 9. 2011 18:40)

Není tady

#236 23. 9. 2011 19:52

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

sandra napsal(a):

Vilemína napsal(a):

Revliba napsal(a):

Vil...opravdu je smyslem tvého žití nějaký...H CH K R D T N..před jménem???va

Smysl života to není, ale nesnesu představu, že by např. nějaký spolužák ze střední školy, který měl běžně trojky čtyřky, měl titul a já ne.

vavava
Božínku, to je tedy síla! Žádný titul z tebe neudělá lepšího člověka, Vilemíno. Tohle mi přijde dost krátkozraké. Já si třeba udělala titul až teď, v 28ti letech. Ano, moje spolužačky ho mají už od 25ti, ale také mají skoro nulovou pracovní zkušenost. Kdežto já už mám 8 odpracovaných let a super pracovní zkušenosti. Neměnila bych s nimi ani na okamžik. Navíc v dnešní době, kdy jsou tituly na nějakých školách skoro zadarmo, bych se takhle hloupě s ostatními opravdu nesrovnávala. Až budeš hledat zaměstnání, tak všechny bude zajímat praxe, praxe a zase praxe. Tituly jsou už jen doplněk. A co se týče němčiny  - proč nevyjedeš studovat na semestr někam do zahraničí? TAm se naučíš německy einz, zwei a zkoušky i státnice v NJ nebudou problém wink

Sandro, i studijní pobyty v zahraničí nejsou černobílé. Znám x případů z řady mých spolužáků na katedře, kteří vyjeli do zahraničí, ale nijak zvlášť se nezdokonalili. Rozhodně to není tak, že by mezi nimi a námi, kteří nevycestovali, byl propastný rozdíl.
Já samozřejmě měla možnost vycestovat, i jsem o tom před rokem a půl uvažovala. Ztroskotalo to na mém strachu. Pak jsem se zamilovala do Tonyho a to už jsem vůbec neuvažovala o vycestování.

Poznámky: píše se eins, ne einz.

Není tady

#237 23. 9. 2011 20:54

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Vilemíno, psala jsi přece, že uvažuješ o tom, že bys zmiňovanou němčinu šla učit va ?!?

Nezlob se na mě, ale člověk, který chce vyučovat jakýkoliv cizí jazyk by měl absolvovat aspoň nějakou stáž v zemi, jejíž jazyk studoval a míní se živit jeho výukou stolt Popravdě řečeno, já bych jako student/žák neměla příliš velkou důvěru k pedagogovi, který nasbíral zkušenosti pouze ve škole a Německo viděl akorát tak z rychlíku, daleko větší důvěru by ve mně budil pedagog, který se v této zemi v rámci nějaké stáže opakovaně pohyboval stolt

Lehnout si do knih, nabiflovat se látku a pak ji předříkat před zkušební komisí je jedna věc - a umět plynně hovořit, orientovat se v cizí zemi a ovládat jazykové nuance, které se nabiflovat prostě nedají je bohužel věc druhá stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#238 23. 9. 2011 22:27

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Vilemína napsal(a):

sandra napsal(a):

Vilemína napsal(a):

vavava

Sandro, i studijní pobyty v zahraničí nejsou černobílé. Znám x případů z řady mých spolužáků na katedře, kteří vyjeli do zahraničí, ale nijak zvlášť se nezdokonalili. Rozhodně to není tak, že by mezi nimi a námi, kteří nevycestovali, byl propastný rozdíl.
Já samozřejmě měla možnost vycestovat, i jsem o tom před rokem a půl uvažovala. Ztroskotalo to na mém strachu. Pak jsem se zamilovala do Tonyho a to už jsem vůbec neuvažovala o vycestování.

To je v tvé situaci opravdu hodně podstatné Vilemíno...

Není tady

#239 24. 9. 2011 8:42

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Arcanum napsal(a):

morpheus napsal(a):

lol

lol
ja nevim smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#240 24. 9. 2011 11:36

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Vilemína napsal(a):

sandra napsal(a):

Vilemína napsal(a):

vavava

Aha, tak díky za opravu wink
No, pokud chceš jazyk učit kvalitně, odjet do zahraničí je nutnost. Jasný, pokud chce člověk učit jazyky na základce, tak to asi stačit bude.

Není tady

#241 24. 9. 2011 11:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nebude sandro.
Psychicky labilního učitele děti na základce rozcupujou na kousky a může mít diplom třeba z Oxfordu.
Na střední škole to je stejné, o vysoké nemluvě.

No a na té základní ho navíc i rodiče vynesou v zubech.
Tak to dnes na základkách prostě chodí stolt

Není tady

#242 24. 9. 2011 12:18

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Nebude sandro.
Psychicky labilního učitele děti na základce rozcupujou na kousky a může mít diplom třeba z Oxfordu.

Pravda, učitel musí mí dostatek psychických sil...
Vilemína je ještě mladá, třeba to nakonec bude všechno jinak.
Jen jedna zkušenost za mě - odcestovat do zahraničí a nějakou dobu tam žít, bylo to nejlepší rozhodnutí, jaké jsem kdy udělala. Lehký to tam nebylo, ale neměnila bych. Co se týče jazyka, zbavila jsem se tam "ostychu" mluvit a rozšířila si slovní zásobu a seznámila se se spoustou zajímavých lidí. Nemluvím o tom, že jsem se naučila rozlišovat různé akcenty a rozumět jim smile
Díky zahraniční zkušenosti a vylepšenému jazyku jsem pak získala místo snů gloria
Mě na studiích nikdo nepodporoval. Proto bych být Vilemínou neváhala, chytla příležitost za pačesy a jela studovat na semestr třeba do Německa nebo Rakouska. Není to zas taková dálka a s drahým byste se mohli vídat o víkendech...sice asi ne úplně každý.

Není tady

#243 24. 9. 2011 12:31

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zahraniční zkušenost je k nezaplacení, v tom s tebou Sandro naprosto souhlasím. Jenže ne každý je toho schopen - odjet sbírat zkušenosti na čas za humna. Když říkám schopen, nemám na mysli pouze jeho psychické nabo fyzické zdraví. Lidé zemského znamení neradi opouštějí svůj domov, nejsou to světoběžníci, v cizině a bez svých blízkých nejsou šťastni. Mají jiné priority než cestování. Nemají to tak pochopitelně všichni, vyjímky potvrzují pravidlo, ale je to jeden ze znaků zemských znamení.

Není tady

#244 24. 9. 2011 12:45

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Zahraniční zkušenost je k nezaplacení, v tom s tebou Sandro naprosto souhlasím. Jenže ne každý je toho schopen - odjet sbírat zkušenosti na čas za humna. Když říkám schopen, nemám na mysli pouze jeho psychické nabo fyzické zdraví. Lidé zemského znamení neradi opouštějí svůj domov, nejsou to světoběžníci, v cizině a bez svých blízkých nejsou šťastni. Mají jiné priority než cestování. Nemají to tak pochopitelně všichni, vyjímky potvrzují pravidlo, ale je to jeden ze znaků zemských znamení.

Pan, asi hloupá otázka, ale jaká znamení patří do těch zemských?
Jinak souhlasím - odjet do zahraničí není pro každého. Ale pokud se chci věnovat jazykům profesionálně, je třeba tuhle zkušenost mít - můj názor.

Není tady

#245 24. 9. 2011 13:09

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Býk, Panna, Kozoroh

Není tady

#246 24. 9. 2011 13:10

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Lidé zemského znamení neradi opouštějí svůj domov, nejsou to světoběžníci, v cizině a bez svých blízkých nejsou šťastni. Mají jiné priority než cestování.  Nemají to tak pochopitelně všichni,  vyjímky potvrzují pravidlo, ale je to jeden ze znaků zemských znamení.

Radeji bych to prave nejen kvuli temto vyjimkam netvrdila,ze je neco dano znamenim. wink

Není tady

#247 24. 9. 2011 13:11

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Býk, Panna, Kozoroh

Aha, děkuji.

Není tady

#248 24. 9. 2011 13:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Nebude sandro.

to je pravda. jeden náš učitel, co byl psychicky labilní, skončil na čas v blázinci, nebo kde.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#249 24. 9. 2011 13:16

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Arcanum napsal(a):

morpheus napsal(a):

lol

lol
ja nevim smile

lol

Není tady

#250 24. 9. 2011 13:18

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Lidé zemského znamení neradi opouštějí svůj domov, nejsou to světoběžníci, v cizině a bez svých blízkých nejsou šťastni. Mají jiné priority než cestování.  Nemají to tak pochopitelně všichni,  vyjímky potvrzují pravidlo, ale je to jeden ze znaků zemských znamení.

Radeji bych to prave nejen kvuli temto vyjimkam netvrdila,ze je neco dano znamenim. wink

Páni, hir, ty jsi ale trdlo big_smilelolpar

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí