|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj všichni mám problém a doufám,že mi poradíte.Dnes od rána mě šíleně bolí levý prs ještě horší je to při kojení
to se mi kroutí i palce u nohou a do očí se derou slzy,teď se ktomu přidala i horečka 38,2 C vím,že mám asi zánět protože jsem ho prodělala už u dcery.A teď co stím jak zmírnit obtíže než si dojdu pro antibiotika a hlavně kojit s postiženého prsu nebo radši odstříkávat:grater:
au ...au bolí.....bolí
Není tady
Ahoj Světluško, já měla zánět hned 3* po sobě. Na postižené místo si dávej hodně studené až ledové obklady a před kojením naopak teplé, aby se mlíčko zase spustilo. Já jsem normálně kojila z obou prsů. Je možné, že ti mimčo nebude chtít sát z nemocnýho prsu, tak samozřejmě odstříkávej. Antibiotika jsou asi nutností. Tak přeju brzké uzdravení.
Není tady
Nám na předporodním kurzu porodní asistentka říkala že je lepší se zánětem prsou navštívit gynekologa než obvoďáka. Gynekolog předepíše léky vhodné i při kojení..
Jinak prý dát na plenu studený měkký tvaroh nebo bílý jogurt a dát jako obklad, to nezastaví laktaci a zmírní to zánět.
Není tady
A prosím jak píše zuzajda, o studených obkladech, ty moc nedávej, mohou zastavit laktaci !!! 
Není tady
spunt napsal(a):
A prosím jak píše zuzajda, o studených obkladech, ty moc nedávej, mohou zastavit laktaci !!!
Laktaci mě to určitě nezastavilo, protože dceři jsou skoro 2 roky a kojím pořád.
Není tady
Dík za rady jdu na ten jogurt a zítra volám na gyndu;)
Není tady
Já se zánětem ležela v nemocnici,měla jsem totiž 40-teploty,ale i tak mě nutili ke kojení a to z obou prsou.Jako obklad je super ten tvaroh,po tom se mi ulevilo.Jo a určitě pokud máš teploty tak zajdi k doktorovi,určitě ti předepíše nějaká ATB,která nevadí při kojení.Přeji brzké uzdravení a vydrž,pa Iva.

Není tady
Tak dneska jsem byla u doktora už je to trochu lepší po těch obkladech i Dr. říkal,že to vypadá jako když je to na ústupu ale mám přijít ještě v pátek abych pak nemusela o výkendu někoho schánět kdyby něco antibiotika mi zatím nedal ještě chce počkat do toho pátku.Taky mi rovnou udělá kontrolu po šestinedělí a možná už budeme
zase moct se tulit manžel už má absťák
Upravil(a) Světluška (1. 3. 2006 17:37)
Není tady