29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
tak nějak se připravujeme na svatbu.
Představuji si tématickou svatbu v kubanském stylu, takže barevné oblečení, instruktoři kubanské salsy s vystoupením, bar s koktejlama, atd..
Napočítali jsme cca 30-40lidí a ted jsem se zasekla na místě konání...
Vím, že nejlepší by bylo něco venku, ale svatbu planujeme na květen, takže nechci moc riskovat...
Nějáké rady?
Předem děkuji
Není tady
Já bych poposunula termín svatby na konec června, to je většinou venku nádherně. A ke Kubě přeci patří krásné počasí. V květnu je někdy ještě zima.
Není tady
neříká se o květnu, že se v tom měsíci lidi nemají brát ?
taky bych to posunula.
Není tady
Říká, ale to jsou jen pověry
Taky s drahým předběžně počítáme s květnem. Jinak červen je zase nejvíce žádaný na svatby. A kamarádka, co se bude vdávat příští rok v červnu už měla prblémy, protože byly skoro všechny termíny plné. A to byl teprve srpen, když už dávala rezervaci.
Není tady
jsem pověrčivá a nejsem jediná
Není tady
Já taky byla, ale teď už ne.
A...poprvé jsem se vdávala v červenci a stejně jsem rozvedená
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Já taky byla, ale teď už ne.
A...poprvé jsem se vdávala v červenci a stejně jsem rozvedená
Svatba v máji, do roka máry
tohle je kuřátko ta pověra, nemluví se v ní o rozvodu.
Není tady
Já tu pověru přesně neznala. Jen vím, že se říká, že svatba v květnu přináší smůlu 8)
Není tady