6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bylo mě 18let, ila jsem na Slovensku, čekala jsem jen na to, az skončím kolu. Konečně nastala ta chvíle..chytila jsem noviny a hned první inzerát byl, ze hledají pracovníky do CR. Tak jsem si sbalila kufr a jela jsem. Byla to práce ve fabrice a muj mistr byl ( uz ted to vím ) chlap meho ivota. Měli jsme spolu krásny vztah, vichni nám ho záviděli, kadý říkal, e budeme spolu navěky a já jsem to tak cítila. Byly jsme spolu astní. Pak se nám naskytla monost přestěhovat se do jiného větího města, tak jsme neváhali a jeli. Chvíli trvalo a jsme si nali práci, pak se to podařilo. Pracovali jsme kadý v jinou dobu a tak jsme se hrozně málo vídali. Do mého ivota vstoupil jiný mu. Ondra.Po půl roce jsem zjistila, ze ho mám ráda a netrvalo dlouho a s přítelem jsem se rozela. Byly jsme spolu krásných 8 let.Pamatuji si dodnes na ten den,kdy se mě zeptal jestli si můeme promluvit. Tak jsme li na zahrádku do restaurace a tam se mě jen zeptal jestli někoho mám. Já e ne ( nechápu se doteď proč jsem mu lhala) a taky se mě zeptal jestli ho u nemiluji...já NE. V tu chvíli jsem se viděla po boku Ondru, s kterým bylo vechno tak krásny ( dnes u vím, e to je kadý začátek). Přítel se jen v té restauraci zvedl a odeel. Přiel domu a sbalil si kufr a odeel. Ano cítila jsem, e ho pořád miluji,nechápu proč jsem mu lhala a jetě takovým způsobem. Po 4 letech vztahu s Ondrem jsem porodila kluka. Dnes mu je 6 měsícu a s Ondrem jsme se rozeli. Paradoxem je, e ten bývalý přítel teď bydlí s mojí ségrou. Byly spolu pořád v kontaktu, vdyt se taky znali celou tu dobu. Sestra měla těký období, tak se domluvili, e budou bydlet spolu. Jsou jen kamarádi. Pořád se ptal na mě, jetě před půl rokem segře brečel na rameni, e by mě chtěl zpátky. er nikdy u nenajde takovou holku jak jsem byla já. e ho nebaví ivot atd. Jak jsme se rozeli s Ondrem tak moje jediná monost byla,jeliko jsem na mateřské jít bydlet k nim. Nájem bych sama s malým neutáhla. Teď bydlím u ségry, je to teprve měsíc, bydlí tady taky ON. Samozřejmě, e jsem se ptala i jeho jestli bych tady mohla zůstat nějakou dobu a on souhlasil. Vycházíme spolu v pohodě, někdy si spolu zaspomínáme na staré časy. On se moc ale doma nezdruje, změnil svůj ivot, fláka se po venku, nemá přítelkyni a ani celou tu dobu skoro 5 let co jsme od sebe neměl. Vede spí takový svobodný ivot, uívá si ivota...já si teď uvědomuji jak jsem mu moc ublíila, jak moc mě miloval a já vím, e pořád miluji jeho. Vím, e to je moje ivotní láska. Někdy se sejdem spolu na kávě v kuchyni, bavíme se o vem. Já bych ho moc chtěla zpátky ale nevím jestli to je vůbec moné. U jsem přemýlela, e ho někam zavolám, omluvím se mu za vechnu tu bolest co jsem mu způsobila. Ale nevím jestli by někam se mnou el. Nevím co mám dělat. Ale jediné co vím, e ho miluji. Je to jediná chlap s kterým jsem byla opravdu astná. Nevím jestli mě odpustí, třeba ne, ale kadopádně bych to aspon ráda zkusila. Jestli mě někdo pomůe tak budu ráda. Já vím e teď to vypadá tak, e jsem sama a vidím jeho, tak bych ho chtěla zpátky ale vůbec to tak není. Byla jsem hloupá,mladá a nevěděla jsem co chci. Teď u to vím. Tak prosím pomozte. Jak mu říct, e o něho stojím? e mi na něm záleí? Jak získat zpátky jeho důvěru? Děkuji. Martina
Není tady
na mě to nepůsobí jako velká láska. ten, co se měl starat s vámi není a ty bys ráda někoho, kdo by to vzal za něj. no a tenhle byl docela spolehlivej. 4 roky co jsi byla s ondrem, tak jsi po tomhle ani nevzdechla a teď, kdy jsi sama a teče ti do bot, ho miluje
Není tady
Já vím, e to tak vyznívá, právě o tom jsem psala. Ale není to tak. Do bot mi neteče, jen jsem si uvědomila, e jsem před těma lety udělala velkou chybu, osudovou chybu. Ale v pořádku,beru jako názor..člověk se učí pořád..jak se říká...co omyl to zkuenost :-( bohuel.
Není tady
Alienko, vidím to podobně, jako Pavla. Tonoucí se stébla chytá...
Jinak nevím, proč ho chce někam zvát, vyklop mu tu svou lásku k němu v kuchyni u kafe a se tam zase potkáte a uvidí.
Není tady
alienka1 napsal(a):
Já vím, e to tak vyznívá, právě o tom jsem psala. Ale není to tak. Do bot mi neteče, jen jsem si uvědomila, e jsem před těma lety udělala velkou chybu, osudovou chybu. Ale v pořádku,beru jako názor..člověk se učí pořád..jak se říká...co omyl to zkuenost :-( bohuel.
opravdu ? má 6 měsíčního syna, jsi bez partnera, ije u ségry a bejvalýho. jak bys teda tuhle situaci nazvala ty ?
Není tady
Nevím, mám potřebu se mu omluvit za to co jsem mu udělala, vechno mu říct, e mě na něm záleelo celou dobu. Od sestry jsem o něm slýchávala, celou tu dobu co jsme spolu nebyly jsem se na něho ptala, jak se má, on se taky ptal na mě. Říkal ségře, e jednou toho budu litovat a já toho lituji a nevím co dál dělat. Abych podotkla, s Ondrem jsme se nerozeli kvůli bejvalýmu...ale je fakt, e a jsme se rozeli, tak jsem si to celé uvědomila :-( jaká jsem byla hloupá...
Není tady
mám potřebu se mu omluvit za to co jsem mu udělala, vechno mu říct, e mě na něm záleelo celou dobu
Bejt na místě toho chlapa, kterýmu vykládá tohle vechno s půlročním miminem někoho jinýho v náručí... no, asi bych byla přinejmením ostraitá. Hodně.
Není tady
myslím, e jsou i horí situace jako mám já...máme se dobře, vichni jsme zdraví, peníze nám vystačí....ijeme si dobře...dlouho jsem váhala jestli sem napsat...nečekala jsem, e mě tady budete soudit....
Není tady
moná proto mu nic neříkám....
Není tady
nějak nerozumím, v čem je problém? A budete zase sedět u kafe, tak mu to prostě řekni.
Není tady
alienka1 napsal(a):
myslím, e jsou i horí situace jako mám já...máme se dobře, vichni jsme zdraví, peníze nám vystačí....ijeme si dobře...dlouho jsem váhala jestli sem napsat...nečekala jsem, e mě tady budete soudit....
nemy\slím, e tě tu někdo soudí.Spí ti ostatní říkají, jak to na ně působí.
Není tady
Já vím, e to tak působí :-( bohuel...
Není tady
alienko, to je hezké, e cítí potřebu se mu omluvit. to klidně můe udělat, proč ne. ani na to nepotřebuje extra situaci, ta chvilka u kafe, jak píou holky, úplně stačí.
problém je ten, e ty ho chce zpátky jako partnera. já bych na jeho místě byla ostraitá stejně, jako píe Helena.
tys v něm dřív viděla a měla jistotu, o kterou ses sama připravila, kvůli někomu jinému. a teď, kdy u ten druhý není, chtěla bys zpět toho původního. ale myslím, e nejde ani tolik o něj, jako o tu jistotu, o to, e bys na to nebyla sama atd.
ty píe, jak s penězi vyjde, ale jen proto, e ije s nimi. sama říká, e bys to sama neutáhla. není tohle důvod, proč se k němu chce vracet ?
Není tady
Mě nepřijde, e by byla alienka nějak vypočítavá a chtěla zajistit sebe a své dítě. Já bych řekla, e její ivot je typický příběh mladé nezkuené dívky. Seznámí se s muem s kterým proije pár hezkých let, a pak pozná jiného mue s kterým je to úplně jiné. Kdyby poznala před svým prvním partnetrem jiné mue, pak by si ho více váila. Ale to u je vechno pryč, na tom u se nic nezmění.
Omlouvat se, za co, za to, e jsi mu zahnula. To mi přijde opravdu jako, e chce aby tě vzal zpátky. Já bych mu u té kávy někdy řekla, e vím, e jsem udělala chybu, e jsem ho zklamala. Byla jsem za to potrestaná tím, e jsem si vybrala patného partnera. Ale mám s ním krásné dítě, které mi vynahrazuje to zklamání z nepodařeného vztahu.
Určitě bych se nijak neponiovala a neprosila za odputění. Ani bych ho neprosila aby mě vzal zpět. Nijak bych netlačila na pilu a neusilovala o jeho přízeň. Nechala bych tomu volný průběh. Jestli on bude chtít se ke mně vrátit. Kdy ne, tak bych se s tím smířila. Kadý mu netouí se dát na cizí dítě. Kor kdy nemá ádné svoje. To si musí uvědomit. Něco jiného by bylo, kdyby měl za sebou také nevydařený vztah.
Není tady
Děkuji za pochopení, přesně tak to myslím a cítim. Nechci nijak tlačit na pilu, to právě naopak. Vím, e nic nepůjde lehce, vím, e to bude nějaký čas trvat a k sobě najdeme zas cestu. Pokud ji teda někdy najdeme. Ale vím, e musím mu něco říct...aspon jak napsala adali...říct mu třeba u té kávy, e jsem udělala chybu. Co se bude dít pak, nechám osudu. Děkuji.
Není tady
alienka, já mám z toho pocit, e le sama sobě, e ho nechce zpět. I název tvého vlákna o tom mluví, e chce. Z tebe to čií i po písmenkách. Alespoň já to tak vnímám.
Kdy u přemýlí, e nic nepůjde lehce a ví, e to bude nějaký čas trvat, a k sobě najdete cestu. Bere to jako hotovou věc.
Můj dojem.
majkafa má pravdu.
Není tady
Já jsem myslím e nikde nenapsala, e bych ho zpátky nechtěla. Ano chtěla bych ho zpátky, ale taky vím, e to třeba vůbec nepůjde...budu se s tím muset smířit. To jste v ivotě někdy neudělaly chybu, kterou litujete?
Není tady
ale to ví, e jsme naflákaly kadá chyb. jen v tvém případě je divné, es tu chybu zjistila a ve chvíli, kdy si skončila s mimčem sama, on je pořád volnej a jetě jste pod jednou střechou.
Není tady
Udělala jsem v ivotě jednu chybu. Ale nelituju jí. Protoe mi pomohla najít sama sebe.
Jestli máte být spolu, impulz musí vyjít od něj. Ne od tebe. Myslím si, e ty u na to nemá právo, tys u svá práva prohrála, nebo jak to říct.
Byl to můj první kluk.. Po rozchodu vetinou lidi mají tendenci vztahy porovnávat. Já jsem porovnávala s bejvalým. Moná právě proto jsem si to začala uvědomovat a víc nad tím přemýlet. Nebylo to ze záměru, ani z vypočítavosti. Prostě jsem to tak cítila. A ani jsem se k ségře nestěhovala z důvodu, e bych byla k němu blí. Jinou monost jsem neměla.
Není tady
alienka1 napsal(a):
U jsem přemýlela, e ho někam zavolám, omluvím se mu za vechnu tu bolest co jsem mu způsobila.
Ale alienka,tak proc o tom jen premyslis a neudelas to?
Není tady
majkafa napsal(a):
Jestli máte být spolu, impulz musí vyjít od něj. Ne od tebe. Myslím si, e ty u na to nemá právo, tys u svá práva prohrála, nebo jak to říct.
vidím to podobně..ale můe mu nad kafem říct, e ví, e jsi udělala chybu,které lituje...a nechat na něm, jak se rozhodne. Má dítě s jiným, to nejde udělat tlustou čáru a navázat kde jste skončili. Museli byste začít znovu a jinak..
Upravil(a) laminanonte (20. 9. 2011 12:13)
Není tady
Dobrá, tak ja a bude zas vhodná příleitost tak to zkusím. :-) Děkuji
Není tady
Mě nepřijde, e by byla alienka nějak vypočítavá a chtěla zajistit sebe a své dítě.
Jednak to její bejvalej takhle můe vidět (a ani by se člověk nemohl divit), druhak si děvče holt musí projít tou zkueností, e není vhodné chlapovi lhát ("se mě jen zeptal jestli někoho mám. Já e ne ( nechápu se doteď proč jsem mu lhala)"), odloit ho jako medvěda z dětství a čekat, e ho najde na tý samý polici po X letech, připravenýho bejt jí plně k dispozici.
Není tady