Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 18. 9. 2011 19:51

Tarsius
♥------

Začátky

Ahoj,
potřeboval bych radu :-) Zjistil jsem, že by mě bavilo vaření.. nemyslím ve stylu vařit každý den pro deset lidí big_smile Ale sem si ukuchtit něco dobrýho. Problém, že moje dovednosti končí u míchaných vajíček :-)

Nemáte tip na nějakou kuchařku nebo příručku pro úplně začátečníky bez (nebo hluboce skrytého) kuchařského talentu?

Není tady

#2 18. 9. 2011 20:47

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Začátky

co třeba tady? Je to i s videem
http://ekucharka.net/

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#3 20. 9. 2011 8:45

green
♥♥-----

Re: Začátky

Pro dceru jsem koupila knihu "Kuchařka pro dceru" a tam je každej recept detailně rozepsán.Například guláš byl myslím i na dvě stránky smile.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí