29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím Vás holky
Potřebujeme s přítelkyní radu. Níže uvádím obrázek, omlouvám se za kvalitu, na kterém je následující:
http://s4.postimage.org/jduhenwvv/testy_17_9_2011.jpg
Testy jsou zleva nejstarší... na 1. je něco vidět pouze vlastníma očima, 2. trošku lepší čárka, je tam trošičku vidět, 3. ještě lepší čárečka... tyto 3 testy jsou starší (předpředevčírem, předevčírem, včera) ... 4. je dnešní test a tam je ta 2. čárka nejjasnější ...
Máme 1 den před menstruací - lze už vyvodit nějaký závěr?
Děkuji
David
Upravil(a) david.kmenta (17. 9. 2011 14:09)
Není tady
Ahoj Davide.
Podle toho,co je vidět na obrázcích bych řekla,že je přítelkyně těhotná....snad můžu tiše gratulovat.Přeji,ať to vydrží a dočkáte se zdravého miminka-pokud tedy chcete.....
Není tady
Pěkné testíky
Já před menzes neměla ani náznak, až nějaký 34 DC jsem měla jasnou čárku.
Jestli je to tak, jak chcete, tak gratuluji
Není tady
Podle toho testiku co je uplne nahore je pritelkyne urcite tehotna Ja si delala tehotensky test asi tri dny pred ocekavanou MS a taky jsem mela uz takhle pekne viditelne //a jak vidis na mem spodnim metriku, tak ukazaly dobre
, takze blahopreji!
Upravil(a) Isabel (18. 9. 2011 17:15)
Není tady
Holky, já mám dvě děti, z toho jedno batole a mám s nima honičku a k tomu asi trpím Alzheimrem nebo co, ale úplně jsem zapomněla sledovat MS. Tak koukám do kalendáře a vidím, že v lednu vůbec nepřišla. Měli jsme s manželem v lednu dvakrát nechráněný styk a to akorát dva a tři týdny po začátku poslední menses (ta začala 23.12.). Od doby, co jsem zjistila, že mi už pár dní ne-li týdnů mešká menses, jsem dost vyplašená. Zítra mažu pro test, ale má to cenu? Při mých prvních dvou těhu na testech docela dlouho nic nebylo. Nepamatuju si ale přesně, kdy něco ukázaly.
Není tady
Saku, určitě zkus test, ten by už případné těhotenství ukázal
Není tady
Sakuro to uz by tehu na testu videt bylo, vsak to bys byla v nejakym sestym tydnu drzim palce
Není tady
Sakuro, nezname se, ale shodou okolnosti mam stejne datum zacatku MS v prosinci a jsem nyni uz temer v polovine dalsiho cyklu, takze si myslim, ze pokud mas prumerne dlouhy cyklus a jsi skutecne tehotna, byla bys nyni uz cca v 6. tydnu a test by byl jednoznacne pozitivni (pokud tedy nemas rozhozeny cyklus treba v dusledku kojeni). Jinak mohu jen tise zavidet, neb my do toho busili cely prosinec a cely leden a nic (viz me motto nize).
Upravil(a) anais.de (3. 2. 2012 22:02)
Není tady
Sakura napsal(a):
Holky, já mám dvě děti, z toho jedno batole a mám s nima honičku a k tomu asi trpím Alzheimrem nebo co, ale úplně jsem zapomněla sledovat MS. Tak koukám do kalendáře a vidím, že v lednu vůbec nepřišla. Měli jsme s manželem v lednu dvakrát nechráněný styk a to akorát dva a tři týdny po začátku poslední menses (ta začala 23.12.). Od doby, co jsem zjistila, že mi už pár dní ne-li týdnů mešká menses, jsem dost vyplašená. Zítra mažu pro test, ale má to cenu? Při mých prvních dvou těhu na testech docela dlouho nic nebylo. Nepamatuju si ale přesně, kdy něco ukázaly.
Ahoj Sakuro, zkus test, na 99% by tam snad už něco bylo vidět :-)...
a dej vědět!!!
Není tady
Ahoj holky, tak jsem hned dneska dopoledne vyslala manzela pro test, a ten temer okamzite ukazal dve carky. Takove tlustice!
Malem jsem omdlela. Sice jsme treti planovali, ale ja jsem chtela az tak jeste za rok, za dva. Jsem v soku a se situaci se budu pomalu a jiste smirovat. Uz jsem se objednala k dr. na pondeli, tak dam pak vedet, jak to vypada.
Akar, tak ty taky cekas treti? To budes mit mladsi dve ditka od sebe asi podobne jako ja. Bylo to plaovane? U nas tedy ne, takze to musim nejdriv stravit. Mela jsem plany na leto prijet na mesic do CR, ale to uz asi nebudu moct s brichem jak balon.
Upravil(a) Sakura (4. 2. 2012 4:49)
Není tady
Sakur tak to moooc gratuluju
a do CR muzes dojet jindy
to ti neutece
U nas to bylo to planovane , jj ten vekovy rozdil bude skoro na stejno
A co manzel na to?
Upravil(a) akar (4. 2. 2012 9:29)
Není tady
Teda Sakur,to je překvápko!Moc gratuluju,ať je hlavně všechno,jak má být....já čekám třetího prcka za pár dní a už se moc těším.....užívejte si to a hlavně klid,určitě to zvládneš.
Není tady
SAKŮŮŮ -.PARÁDA
... ZA PÁR DNÍ TO ROZDÝCHÁŠ A BUDE
!!!!!!
ALESPOŇ JSI NEMUSELA ŘEŠIT BT, NEGATIVNÍ TESTY ATD. :d !!! MIMOCHODEM... SUPER TEST, SNAD POPRVĚ VIDÍM JAPONSKÝ T.TEST
Upravil(a) Petricka80 (4. 2. 2012 13:08)
Není tady
Saku,gratuluju a takhle krásné růžovky opravdu závidím
Není tady
saku, gratulace veliká a tiše závidím
Není tady
Doporucuji Predictor Early. I kdyz mi vysly ostatni testy negativni, tak Predictor mi vysel uz ve 4 tt pozitivni
Není tady