1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Téma zavřeno
Alusko, moc se omlouvam, ze jsem sem vlozila ten smutny prispevek, vubec mi to nedoslo, ze vas tady je hodne maminek pred porodem TO jsem kaca pitoma... Verim, ze vam vsem dopadne porod dobre a budete vsechny i s miminkama v poradku
Moc myslim na Zacku, na Baru a na Mad
Petu a jak to pokracuje s bytem? Mate neco vyhlidnutyho? Drzim pesti at uz to konecne vyjde!
Misho, ja se chystam ve ctvrtek upect ty satecky, recept od Tebe Ma mi prijet moje NEJ kamaradka na navstevu i se svoji maminkou, tak je pohostim
A jinak jsem na netu nasla dobrou reality show - Mama ozen ma - jsem mrtva smichy co tam zase vystupuje za slipky a ty maminky, no sila Nejvetsi sranda je ale ten slovensky komentator
Ten tomu dava grady
Není tady
Téma zavřeno