1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Téma zavřeno
Nebo to zkus jetě přes klobouček, třeba jí to tak půjde lépe se přisát. Já tak kojila Máu asi 3 měsíce protoe jak byl maličký, tak mu to nelo.
A objímá ti pusinkou i jakoby kousek prsa, kdy se drí jen za bradavku, tak je to patně, ale to by ti sestřičky určitě řekli...
Není tady
Misho já to měla taky tak, spousta enských to má takto - jak říkala sestra, z 50% je to na dítěti...
Michalka taky nechtěla sát... ale ta spadla jetě po proputění domů tolik, e jsme si kojící pokusy u příli dovolit v té době nemohli, nebo jí to tak vyčerpávalo, e by to bylo horí..
Kadopádně také bez kloboučku jsem nedala ráno, a to jsem poctivě nosila formovače bradavek.
Odsávám a nemám s tím problém... Tedy mlíka mám stále méně, ale jsou horí věci na světě...
Kadopádně u Tebe fakt nemám obavy, Julinka zesílí a pohoda
Upravil(a) elvička17 (17. 9. 2011 20:37)
Není tady
Ahojky kecalky ... :-)
Tímhle tempem povídání já porodím snad v chlívku č.10 :-)))
Dneska mi jen malinko tvrdlo břicho - tak snad dobrý :-) Jinak mi asi u pomalu odtýká plodovka či-co ... Protoe mám pořád vlhký spodní prádlo-no spí jsem víc "mokrá" já. Vzala jsem si slipovku a ta mi vydrí přes celý den a večer je suchá ...
MÍO: Ahojky, u tebe strach, e nebude kojit nemám-ty se rozkojí, neměj strach :-) A to je úasný, e je tam s tebou taka.
JULINKA JE NÁÁDHERNÁ, TAKA SI DAL ZÁLEET :-D
ELVIČKO: Ahojky, ty jsi měla ty formovače a nepomohlo ti to??? Já jsem je chtěla taky koupit ale mě to lo s těma kloboučkama :-) tak pro jistotu koupím ty a v porodce u budu mít svoje.
U nás v porodnici taky nedávají monost odsávat (teda mě nebyla nabídnuta) a hned dávají dokrm. Sestra se la podívat jak kojím řekla, e to dělám dobře a odela. Pak jsem za ní la, e prostě víc ne 20.ml si nevytáhne. Tak mi máčkla na prsa a hned mi "mlezivo" stříkalo a prej, e má dost a byl konec. Dostala jsem formovače (poctivě jsem je nosila celý den i v noci) a klobouček. A stejně se kojení nepodařilo.
Holky, děkuji za drení pěstiček na bydlení ale u to musí konečně vyjít jinak ... NEWÍM
Není tady
Krasne dobre rano,
ani vam tady nebudu psat, ze jsem porad cela, uz je to lehce trapny Doufam ale, ze ted po nedeli uz to dam
Mad, vitej doma!!
Misho, Julinka je nadherna a ted v ni teda zase vidim Tebe Moc vam preju at se to kojeni uz konecne prolomi a hlavne at uz muzete jit domu
Baru, ja vcera byla tak utahana, ze vecer v osm jsem mela uz pulnoc, jaky byl vylet?
U nas zavody byly super, mam nejaky fotecky, tak to dam na FB, vic jak polovina lidi se me ptala - tak kdy uz? spousta lidi mi radila jak na to abych porodila, dokonce mi tam nalili slzu burcaku a na to ze jsem celych devet mesicu nemela loka alkoholu, tak i ta malicka slza v kelimku mi dala celkem zabrat
Není tady
Petul, nosila jsem formovače od 30. týdne, jak tam bylo psáno a z vpáčených bradavek jsem to dotáhla na takové ty hraniční, jak to nazvala sestra...
Kloboučky u jsem měla automaticky s sebou v porodnici, jene ty se daj pouít a nastane laktace a laktace nastala a třetí den. Tak sestra vzala stříkačku a nějak hadičkou s tím dělala manévry, aby se malá chytla... Tak se chytla, dvakrát zatáhla a chr... a tak nějak furt dokola...
Asi je to kojení fakt věda..
Není tady
Dobré ráno,
já jsem spala jako dřevo. Jen v jednu ráno zas sousedi oralý dělali jetě závěrečnou na zahradě, take mě vzbudili. Ale v pohodě, já jim to od listopadu budu vracet
Včera výlet super. Cestou zpět jsme se stavovali v tom Malviku pro dárek pro těhule a teda koukala jsem jak blázen, jak velká krabice to je a co tam vechno bylo. Opravdu jsem byla překvapená. Je tam bryndák, lahvička, vloky do podprsenky, hračka na kočárek, chrastítko, kousátko, nějaké ampony, kremy, vlhčené ubrousky velké i takové ty malé, hračky nějaké, no spousta. Tak kdo to má relativně v dojezdu, tak se to vyplatí.
Dneska je tu pod mrakem, tak chci uklízet.
Isabelko, včera večer u jsem se skoro bála, jak jsem tu od tebe nenala ádnou zprávu Ale koukám, e můu být v klidu.
Na kojení jsem zvědavá jeliko mě bradavky bolí pořád u teď. Ani sama si na ně nemůu skoro sáhnout. Ne takové jako citlivé, ale fakt bolí. No zeptám se pak v Motole té laktační poradkyně.
Upravil(a) Barusak (18. 9. 2011 9:06)
Není tady
Dobré ráno..
taky mám odsávačku medelu tu ele,ale takhle hadičku tam nemám a je fakt,e trojka je dost.. ale mám jí z ruky páč kámoka nekojili tak mi jí za 1500Kč nechala a pak si jí vezme odemě kamarádka
tak já se moc nevyspala,do jedný nám u oken řval asi 170Kg jelen jdu se patlat s pl.paprikama s rajskou
Není tady
Leni, tak to je fakt na hlavu
jeden by si myslel, e s novorozencem se člověk nevyspí z jiného řevu ne jelena
Není tady
U troubějí...
Není tady
misha88 napsal(a):
Tak jen hlásím e jdem v 13h domů..teda a malou jetě po druhé zkoukne Dr. - sundávali jí pupíka tak proto a a se ona vzbudí, nakojíme a pojedem. Já balím a dám sprchu, oběd a bude..hurá..
Tak veliká gratulace! U se těí, viď? Skoro se mi chce asi plakat, u se taky moc těím a pojedeme s Liborkem domů. Večer se těím na fotečky z první cesty.
Není tady
Miso- parada ze uz jedes domu! No z koja mam taky strach!
Isy- to bude co nevidet
Leni: tak si dej po tom dobrem obede taky dvacet, at ten spanek nesidis!
Dneska budem montovat postylku, uz se tesim, jo a pracka taky spravena, vcera prijel opravar, neco vymenil a ze pry jede, asi ji budu muset dnes zkusit. No a na obidek kureci stehynka a ryze,zelenina a upecu tvarohovy kolac .
Není tady
Misho supér..
já mám uklizeno,jsme po "o" a díátko uspáno venku páč na procházku to nejni leje jak z konve.. mana něco montuje v garái a matěj si hraje,takhle si představuju neděli tak já si kydnu a nic nedělám
Není tady
Taky mám dneska válecí prográm. Jedno děátko s tatínkem, druhému jsem zkusila otevřít dveře na balkón, třeba bude mít pocit, e jezdí venku...
Není tady
Isy, a já tak trochu předpokládala, e porodí včera, tedy v den, kdy se ti to nejméně hodí. (e zákon schválnosti funguje podkládají mé bohaté zkuenosti.
)
Misho, Julinka je opravdu moc krásná...a já v ní jednoznačně vidím tebe (ale pssst, to se tatínkům neříká). S kojením ti neporadím, od toho jsou tady zkuenějí, ale drím palce.
Peu, jak je moné, e je tak obtíné najít v ČB pronájem? Copak je o pronájmy tolik zájem, e si majitel můe vybírat? Kadopádně přeju, a to klapne s tím domečkem.
Mad, take dead-line 27.9.? Alespoň nějakou jistotu má! Já to chci dotáhnout na 9., 10. nebo 11. října...aby rodila aspoň v pěkné datum, kdy u to má bolet, e. Teď mě v porodnici motivovala jedna holka, která kvůli čípku jen o něco málo méně problematickému ne je ten můj, dokonce 1,5 leela v nemocnici...a tak dlouho jí hrozili předčasným porodem, a přenáí a budou vyvolávat.
Leeni, jak já tě poslouchám, tak váně propadám pocitům méněcennosti. Ty bys toti byla vzornou enou pro mého mue: navařeno, uklizeno o děti postaráno...(a já mu pořád tvrdím, jak ádná taková neexistuje.)
Není tady
Ahoj holky,
tak abych to mela pred porodem veselejsi, tak mam mykozu Uz cely vikend jsem mela takovy zvlastni vytok, dneska odpoledne mi uz ale doslo, ze to bude zrejme mykoza, tak jsme s manzelem radsi zajeli do nemocnice. Dostala jsem cipky na tri dny, tak doufam, ze to teda stihnu jeste zalecit. Jinak dle dr. jsem stale volne na jeden prst, takze od cvrtka zadna zmena, no ted se budu modlit abych aspon do stredy neporodila
Ja bych se na to fakt ...
Není tady
Jo jo, Leni závidím. Já pitomec ven nela a tak jsem si to vyrala - holčička mi tu prudí a prudí. A jak prudí, tak o to víc chce papat A já nechci Otesánka, pomoc. Teď konečně usnula po mlíčku. Jinak stačí třeba jen dát do auta a zajet pro malou do kolky a mám tuhoně klidně a do sedmi večer. No tak jsem se poučila...
Není tady
Isinko to je nepříjemné. Take teď zase pro změnu nerodit
Ále co, tři dny nic nejsou , to bude hned, uvidí, to bude dobrý
Není tady
Jéé, Isabelko, tak ty z toho jetě na poslední chvilku dělá detektivku Hlavně a se brzo uzdraví.
Já asi hnízdím dnes jsem myla kuchyň včetně kachliček, skříněk, ve vytřela a tak
Není tady
Holky, to je co? To abych se nenudila, no
Ted si zase budu tri dny rikat, nesmim rodit, nesmim rodit, nesmim rodit...
A jako naschval treba pojedu
Miminku by se pry nastesti nic pri porodu stat nemelo, ale me hrozi vetsi poraneni
Není tady
ahojicek vsem.misho gratuluji prejeme hlavne hodne zdravicka mala je moc krasna.....
maminky vy co jste rodili nebo nevite nekdo je nejaky rozdil mezi naproklad:cs kdyz je treba2,a kdyz jak nekdy tehulky pisi ze jsou trena na(2prsty)otevreny??????dekuji za vysvetleni.....
koukame na pohadky a vecerime ale jeste stihneme jist aspon1-2x.u nas prsi.....
Není tady
Misho vítej doma.. první návtěvu musí dr vykonat doma a to do 3dnů a to jen jukne na pupík a zeptá se co a jak pak si vás pozve do poradny podle toho jak se domluvíte a tam zváí,změří dostanete recepty atd pak u je to na kadé dr,my jdeme a v estinedělí,ale dost dr zve kadý týden na zváení. s tím buzením nevím no.. bych jí nebudila kdybych si byla jistá,e přibírá a jinak má vude u dr atd přednost jako estinedělka take by jsi u dr stejně nečekala
jo holky vařit a uklízet a péct umi to ve zas máte jíné přednosti,třeba vůbec nevim co budu po mateřský dělat,z toho mám mindráky já
já vim jsem teď porodila a u myslím na to čím budu
ale já mám maturu k ničemu take dost uvauju,e se vrhnu do koly kdy jsem doma,ale co a zvládnu to? ách jo..
jinak jsem na nervy,jak je matěj doma celej den tak u nemůu.. to je náročný jak nemůem ven.. do toho tu Baru řvala a řvala skoro dvě hoďky.. teď u jsou v pelechu a já si nalila čerstvej burčák trochu to je mňamka
Není tady
Téma zavřeno