1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Téma zavřeno
Petul drzim palce at vam ten baracek vyjde :hajtra:
Miso: neboj ona se ti rozkoji a pak pujde vaha rychle nahoru. Tady se odsate mlicko dava do kelimku, ze pry mimca umi pit jak pejsci a pak se zase zkousi na prso.
Isy: fialkova se mi moc libi
Není tady
Miso: neboj ona se ti rozkoji a pak pujde vaha rychle nahoru. Tady se odsate mlicko dava do kelimku, ze pry mimca umi pit jak pejsci a pak se zase zkousi na prso.
Není tady
Není tady
S tou hadičkou jsme to v porodnici zkoueli taky, akorát to bylo s Nutrilonem, páč já tam měla prd...
Akorát tady u nás se neodsává, dávaj rovnou Nutrilon..
Není tady
Krasne dobre rano vsem
ja jsem prave dosnidala a stale jsem 2v1, zaciname si s manzelem uz myslet, ze misto aby se to chystalo k porodu, tak se to spis od toho porodu vzdaluje Jsem zvedava jak bude reagovat muj metrik v dalsich dnech, jestli se bude posunovat od 40tt k zacatku
Ne, holky uz mi z toho zacina normalne fakt jebat
Pres noc ani jediny poslicek, za to jsem mela v noci uplne mokrou kosilku, jak mi tece z prsou.
Dneska jsou u nas ty zavody, manzel si koupil mineralku - sam dobrovolne!! Takze to vidim, ze dopoledne da par piv a odpoledne uz bude hodnej, kdyby naaaahodou Poklidim doma a jdu se tam na ne podivat.
Leeni, koukla jsem na fotky a baracek mate fakt krasnej, vsude hodne dreva a to se mi moc libi!!! JInak ta nalepka je pekna! A s tou materskou to nevim, ale bud rada, ze Ti prisla cela
Misho, tak snad se dneska uz Julinka poradne rozpije a pusti vas uz brzy domu. Manzel je sikula, ze TI takhle pomaha. Myslim na vas
Upravil(a) Isabel (17. 9. 2011 8:36)
Není tady
Dobré ráno, to máme pěkné miminkovské probuzení . Mishu, ty jsi stihla bliknout spící Růenku kdy otevřela očka
. Chudáku, to máte trápení s tím papkáním, některé miminka nemají co a Julinka by měla takovou batu
. Tak přeju at u se pořádně zakousne a můete domů
Isinko, to je dobře e má na dneek nějaký plán, čekání doma je na palici vid! Vydr holka, u to určo brzo bude a ta malá uličnice u přestane maminku napínat .
No my se jdeme chystat na výlet, jedeme do Hradce na Doínky, aby se malá pokochala zvířátky .
Tak přeji krásný sluníčkový den
A jetě jsem zapomněla popřát ve nej do nového domečku
Upravil(a) Hroík (17. 9. 2011 9:07)
Není tady
Dobré ráno,
Misho, Julinka je krásná
Isabel, neboj, vak to příjde. Uívej posledních dnů spánku a nabírej sílu.
My jedeme dnes na výlet a stavíme se v Malvíku pro dárek. Tak se tu opatrujte.
Není tady
Dobré ráno..
Misho malá je lenoka viď páč dávky má dobré no snad se chytí. Mana je fakt ikulka,e je tam takhle s tebou a je krásná fakt
hele u jsem to vyzjistila,já mám rovnou rodičák či co a prý kdybych porodila 30tého tak dostanu matěřskou za celej měsíc..
holky mě tak bolej ty bradavky a jsem úplně protivná větrám,mau u nevim co víc
Není tady
Ahoj holky,
leni, tak a bradavky u nebolej - ten bepanthen je docela dobrej na to ...
My jdeme dneska na výstavu koček, tak jsem zvědavá, s čím se vrátíme domů...
Není tady
Holky to nosítko manduca je koí Má to vloku, aby nelítaly noičky ven a kapucku na udrení hlavičky..
Leni, neboj, oni Ti zkrouhnou ten poslední rodičák, aby se to vyrovnalo ..
Není tady
Ahoj kecky!
tak se hlasim konecne z domava-stale 2v1 Jsem stastna jako blecha, ze muzu spat ve svem a v klidu. Vetsinu dne nejak prospim takze asi chvilku potrva, nez vas aspon trochu doctu.
Misho Julinka je krasna drzim palce at pekne zacne papat a nabirat
My jdeme 27.9. na ultrazvuk na premereni a tak nejak se pocita s tim, ze si me tam zase nechaji a bude se vyvolavat. Mala mela 14. uz neco malo pres 3kilca a cisare jsem zamitla takze tomu pomuzou pokud to nepujde do te doby samo.
Upravil(a) Mad Silence (17. 9. 2011 12:09)
Není tady
Mad vítej doma a mimi je pěknej buřtíček,asi se mu daří u tebe
to je dobře
Baru i přes klobouček to bol jak nasaje a ta bradavka se jako natáhne tak je to to samé.. ách jo.. přitom kdybych to měla rozkousaný nebo něco,ale nic tam nevidim.. tak uvidíme no u to ale trvá moc dlouho tak jsem z toho otrávená
jsem tady poklízela ehlila povlíkala a teď jdu udělat zapeč.jablíčka si dáme odpo se lehajdou pak nemám být tlustá,e..
Není tady
já teda nevim proč by vás nepustily.. na váze jste přibraly a tak nevidim důvod.. s kojením se člověk pere třeba celou dobu kamarádka odsávala půl roku... ale to tě nechci strait take bych jako trvala na tom,aby jste ly.. no uvidí
jsem se nějak pustila do toho úklidu,ale u končim jdem na se projít
Není tady
Proč nechtěj pustit Julinku?
Misho, tak já nevím, já třeba podepisovala, e chci jít na vlastní ádost... chtěli mě dret kvůli kojení, tedy spí nekojení...
Není tady
Leni nepřeháněj to s tím uklízením, nebo budu mít z tebe komplex...
Není tady
Misho, hlavně buď vklidu, některá miminka jsou spavějí. Já osobně bych trvala na proputění, neb doma je klídek, méně stresu a maminka s mimčem se rychleji sijí.
Jinak odsávačka je určitě super věc, já ji pořizovala tenkrát kvůli Máovi, kdy byl v inkubátoru a nastartovala mi tvorbu mlíčka úplně parádně. Pak se hodila vdy, kdy jsem třeba potřebovala od miminka odejít.
Mám tuto a jsem s ní moc spokojená:
http://odsavacky.heureka.cz/medela-swin … odsavacka/
Jinak super je určitě i čaj na podporu kojení z lékárny.
A co se týče spinkání: Ellenka byla taky víc spinkací, v porodnici pořád prudili s tím, e ji mám budit např. lechtáním pod bradičkou apod. Mně to bylo proti srsti, take jsem ji nechávala ty první dva dny klidně spát i 5h-6h vkuse, ona se prospala a pak víc pila. Postupně se to samo srovnalo a po pár týdnech to byl malý zápasník sumo :-))
Take být tebou, la bych domů, nechala Julinku pořádně prospat, ty si taky oddychni, hodně pij a ono to půjde.
Dr se
Není tady
Ahoj holky,
tak se hlásím z výletu. Uf. Bylo to príma, ale jsem utahaná nevídaně, take dám sprchu a jdu do postele.
Není tady
Misho, a ona se přisaje a s bradavkou v puse usne..chápu to tak správně. Přisát se umí, ale u sání usne? To mi právě dělala Ellie, ale pak se to doma srovnalo.
Není tady
Téma zavřeno