|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Matouškovi se u mě líbí a rozhodl se,že se na nějaké vyvolávání porodu vyprdne a vyleze si až se to bude líbit jemu.Takže jsme zase doma a až bude něco nového,tak se ozvem.
Není tady
Teda Jituš, myslím na Vás kudy chodím
). Já to taky říkala, když se jim tam líbí a bříško jim dá vše co potřebují a nestráadjí, jen ať jsou tam..... A u mně vydržela ještě týden !! Užívej posledních pár dnů spánku a klídku 
Není tady
Jestli můžu poradit, je to rada sestřičky v poradně, večer jsme si užili trochu sexu a ráno v půl šesté se narodila Eliška.Sperma funguje jako hormon na čípek a pomůže urychlit otvírání.už se sice moc nechce, ale fakt to pomáhá...........
Není tady
Nám taky doktorka poradila horkou sprchu, noc plnou sexu a červené víno a nepomohla ani trojkombinace
- přibyl další týden a pořád nic
.
No možná nakonec vyhrála kombinace červeného vína a maliníku 
Není tady
jo, jo, ten sex se propaguje vsude na prvnim miste. Takze zacnete vinkem, pokracujte sexikem a rano zkus jarni uklid celeho bytu :-))))) Neco urco zabere. U indukovaneho porodu neni o co stat....
Není tady
Jituš a jak dlouho jsi po termínu? Ten metřík nejde do mínusu 
doufám, že už to brzy příjde a bude to rychlé a bezbolestné, ať už tady je info o novém klučíkovi babineťákovi. No a toho informátora si sežeň, klidně se nabízím! Pošlu ti číslo a pak to tu hned vyvěsím!!! 
Není tady