Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 16. 9. 2011 13:48

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Vztah

Mně příjde, Danýsku, že bys za normálních okolností měla přinášet na hnízdo. A radovat se, jak si ho spolu budujete. To se neděje. Čili je tu problém. A ten problém vůbec nemusí tkvít v tom, že ho (už) nemiluješ, on tě nemiluje a tak. Třeba se špatně ptáš ....... Točíš se na něčem (absence chvějivých pocitů a spol.), abys mohla přehlédnout něco jiného, co opravdu vázne.

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#27 16. 9. 2011 13:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Danýsku - proč plánujete dítě až za dva roky? Když společné bydlení plánujete už brzy?
Vzpomínáš na Básníky? Jak to tam měli pěkně nalajnovaný.

Upravil(a) dusička (16. 9. 2011 13:52)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#28 16. 9. 2011 14:24

Danýsek
♥♥-----

dusička napsal(a):

Danýsku - proč plánujete dítě až za dva roky? Když společné bydlení plánujete už brzy?
Vzpomínáš na Básníky? Jak to tam měli pěkně nalajnovaný.

Jo jo Dušičko, Básníky jsem viděla mockrát a vybavuji si to moc dobře big_smile Neříkám, že to budou přesně 2 roky ale nedávno jsem nastoupila po 1,5 roce na pracáku do nové práce a je mi i hloupé zase brzy odejít.

Není tady

#29 16. 9. 2011 14:28

Danýsek
♥♥-----

Bramborka napsal(a):

Mně příjde, Danýsku, že bys za normálních okolností měla přinášet na hnízdo. A radovat se, jak si ho spolu budujete. To se neděje. Čili je tu problém. A ten problém vůbec nemusí tkvít v tom, že ho (už) nemiluješ, on tě nemiluje a tak. Třeba se špatně ptáš ....... Točíš se na něčem (absence chvějivých pocitů a spol.), abys mohla přehlédnout něco jiného, co opravdu vázne.

Bramborko, vázne? Přemýšlím ale nic mě nenapadá. Nikdy za tu dobu, co jsem s přítelem, jsem neměla nejmenší důvod si na něco stěžovat, o něčem pochybovat. Přišlo to jako rána z čistého nebe a teď nevím jak si s tím sama poradit. Psychologa vyhledám až mi bude opravdu nejhůř.

Není tady

#30 16. 9. 2011 14:40

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Danýsek napsal(a):

Bramborka napsal(a):

Bramborko, vázne? Přemýšlím ale nic mě nenapadá. Nikdy za tu dobu, co jsem s přítelem, jsem neměla nejmenší důvod si na něco stěžovat, o něčem pochybovat. Přišlo to jako rána z čistého nebe a teď nevím jak si s tím sama poradit. Psychologa vyhledám až mi bude opravdu nejhůř.

"Děláš" na baráku? Pokud ne, proč ne? Pokud ano, těší tě to?

Franz Kafka

Není tady

#31 16. 9. 2011 14:49

Danýsek
♥♥-----

Bramborka napsal(a):

Danýsek napsal(a):

Bramborka napsal(a):

Dělám ale málokdy. Možná jsem se shlédla ve vztahu mé kamarádky. Jsou spolu už 2,5 roku a mají báječný vztah. Jenže oni ani bydlení nemuseli řešit, jelikož ona dostala byt po rodičích a tak se spíš jen baví ve společnosti, jezdí skoro každý víkend po výletech, nákupech. Vařit nemusí, prát také ne, udělá to její přítel (to bych ale ani nechtěla).

Není tady

#32 16. 9. 2011 14:58

koniklec
♥♥♥♥---

Danýsek napsal(a):

Bramborka napsal(a):

Danýsek napsal(a):

Dělám ale málokdy. Možná jsem se shlédla ve vztahu mé kamarádky. Jsou spolu už 2,5 roku a mají báječný vztah. Jenže oni ani bydlení nemuseli řešit, jelikož ona dostala byt po rodičích a tak se spíš jen baví ve společnosti, jezdí skoro každý víkend po výletech, nákupech. Vařit nemusí, prát také ne, udělá to její přítel (to bych ale ani nechtěla).

Danýsku, no jo, porovnávat svůj vztah s nějakým jiným, to nikam nevede. Napadá mě, jestli se s přítelem shodujete v tom, jak trávit volný čas. Já jsem třeba typ,který baví něco dělat třeba kolem domu apod. Když jsem žila s partnerem, kterého práce vyloženě obtěžovala a radeji se zničil při sportu a pak ležel u televize...tak mi to nesedělo. Tak jestli v tomhle nejste zásadně odlišní..?

Není tady

#33 16. 9. 2011 15:00

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Danýsku - co vlastně čekáš od partnera?
Jak by si měl k Tobě chovat,aby si byla štastnější?
Pochybuješ o něm?
Zklamal Tě v něčem?
Věříš mu?
Nejsou to jen Tvé sny? Nežiješ v oblacích?

Není tady

#34 16. 9. 2011 15:13

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Proč málokdy?

Franz Kafka

Není tady

#35 16. 9. 2011 17:28

Danýsek
♥♥-----

dusička napsal(a):

Pochybuješ o něm?
Zklamal Tě v něčem?
Věříš mu?

Čekám od něj, že bude dobrý manžel a táta a na 90% jsem si jistá že bude.
Chová se ke mě úžasně, v tomto ohledu problém není.
Nezklamal mě zatím v ničem.
Věřím mu, opravdu ano. Nedal mi zatím žádný důvod abych mu měla nevěřit.
Spíš vidím ten důvod ve mě a v mé hlavě sad

Není tady

#36 16. 9. 2011 17:30

Danýsek
♥♥-----

koniklec napsal(a):

Danýsek napsal(a):

Bramborka napsal(a):

Danýsku, no jo, porovnávat svůj vztah s nějakým jiným, to nikam nevede. Napadá mě, jestli se s přítelem shodujete v tom, jak trávit volný čas. Já jsem třeba typ,který baví něco dělat třeba kolem domu apod. Když jsem žila s partnerem, kterého práce vyloženě obtěžovala a radeji se zničil při sportu a pak ležel u televize...tak mi to nesedělo. Tak jestli v tomhle nejste zásadně odlišní..?

Oba dva jsme spíš domácí typy nebo chodíme na procházky a občas každý zvlášť se svými přáteli. V tomto se shodneme.

Není tady

#37 16. 9. 2011 17:37

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Spíš vidím ten důvod ve mě a v mé hlavě
Fajn - a co že tam ukrýváš vlastně za problém?
že necítíš to mravenčení a chvění když k Tobě přijde a políbí Tě? Třeba ? vissla

Není tady

#38 16. 9. 2011 19:42

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

majkafa napsal(a):

Miluješ ho?
To jediné je zásadní otázka.
Jestli takhle uvažuješ, jak píšeš, tak nad tou otázkou přemýšlej - srdcem.

Mimochodem nikdo z nás nemůže vědět, jestli ho partner miluje. Tohle můžeme vědět jenom o sobě a i to kdovíjestli, když si nenasloucháme. smile Takže zásadních prohlášení - on mě miluje, bych se vyvarovala, protože nemusí být pravdivá.

tummenupp

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#39 16. 9. 2011 20:21

majkafa
Host

Danýsek napsal(a):

Čekáš od něj? Hm. Čekat můžeš jenom sama od sebe a to kdovíjestli. Nevíme, co bude zítra, natož takováhle očekávání. 90 procent - a jak se to počítá?
Jsi si jista sama sebou? To je tak jediná jistota, a i ta jistá není.
Jestli ho miluješ, se pozná lehce. Jak jsi někde psala, ale jako Calimero, jak se to pozná. To vnímáš své nitro a pak víš.
Máš hroší kůži, že jsi tady pod dvěma nicky. A tváříš se, jak že nic. Proč?
Stoupni si nohami na zem. Tím, že od někoho očekáváš, na něho nakládáš břemeno. Jak by ses cítila ty, kdyby od tebe lidé očekávali, dávali ti najevo svá očekávání? A tobě by se třeba nevedlo je plnit?
I tvůj partner ti řekl, co od tebe OČEKÁVÁ? A na kolik procent to máš nejméně plnit? smile

Upravil(a) majkafa (16. 9. 2011 20:23)

#40 16. 9. 2011 21:59

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

íSpíš vidím ten důvod ve mě a v mé hlavě
co máš s hlavou ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#41 16. 9. 2011 22:06

koniklec
♥♥♥♥---

dusička napsal(a):

Spíš vidím ten důvod ve mě a v mé hlavě
Fajn - a co že tam ukrýváš vlastně za problém?
že necítíš to mravenčení a chvění když k Tobě přijde a políbí Tě? Třeba ? vissla

Já tedy nevím, školy nemám, ale tady - i v jiných tématech - se často řeší "mravenčení" apod...jsem asi mimo, ale já s partnerem žádné mravenčení nemám, přesto ho miluju a chci s ním strávit zbytek života, je to můj nejlepší přítel. Nepovažuju mravenčení po několika letech za podstatné a ani bych ho nečekala...

Není tady

#42 16. 9. 2011 22:08

koniklec
♥♥♥♥---

Danýsek napsal(a):

koniklec napsal(a):

Danýsek napsal(a):

Oba dva jsme spíš domácí typy nebo chodíme na procházky a občas každý zvlášť se svými přáteli. V tomto se shodneme.

Aha, ptala jsem se proto, že on maká na domě a ty ne...tak jsem si říkala, jestli to není obyčejně v tom, že jeho abví makat a tebe ne, tak se nudíš...Hele a není celý ten problém v tom, že se v tom vztahu už prostě nudíš?

Není tady

#43 16. 9. 2011 22:28

majkafa
Host

koniklec napsal(a):

Já tedy nevím, školy nemám, ale tady - i v jiných tématech - se často řeší "mravenčení" apod...jsem asi mimo, ale já s partnerem žádné mravenčení nemám, přesto ho miluju a chci s ním strávit zbytek života, je to můj nejlepší přítel. Nepovažuju mravenčení po několika letech za podstatné a ani bych ho nečekala...

A mělas ho někdy? Motýlci v břiše. smile Já je s některými partnery také necítila. Když tam nebyla chemie, fyzická přitažlivost. Nejlepší přítel? Partner není přítel. I když si to často (rádi) pleteme. Od toho máme přítelkyně. Partner je partner, to je jiná kvalita.

#44 16. 9. 2011 23:31

koniklec
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

koniklec napsal(a):

A mělas ho někdy? Motýlci v břiše. smile Já je s některými partnery také necítila. Když tam nebyla chemie, fyzická přitažlivost. Nejlepší přítel? Partner není přítel. I když si to často (rádi) pleteme. Od toho máme přítelkyně. Partner je partner, to je jiná kvalita.

To měla měla smile. Postupem času se to posunulo na jinou úroveň, ale já to neberu jako ochuzení, ale jako vývoj - pro mě k lepšímu, hlubšímu. Jinak já osobně to tak fakt mám, že partner = zároveň nejlepší přítel. Ale nevím, jestli to patří na Danýskovo vlákno smile.

P.S. Když na to tak koukám, tak to asi vyznělo, jako že už se fyzicky nepřitahujeme. Tak to vyznělo blbě smile. Měla jsem na mysli "motýlky" když se třeba setkáme...ty tam už nejsou, místo toho je tam prostě hezký pocit, že ho vidím.

Upravil(a) koniklec (16. 9. 2011 23:38)

Není tady

#45 17. 9. 2011 7:45

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Jestli ho miluješ, se pozná lehce. Jak jsi někde psala, ale jako Calimero, jak se to pozná. To vnímáš své nitro a pak víš.

Majko, myslím že je Danýska věc pod kolika nickama tady je. Takže nech co není tvoje a nešťourej v tom pořád.

Není tady

#46 17. 9. 2011 10:11

Danýsek
♥♥-----

Kuřátko napsal(a):

majkafa napsal(a):

Majko, myslím že je Danýska věc pod kolika nickama tady je. Takže nech co není tvoje a nešťourej v tom pořád.

Kuřátko, díky smiletummenupp

Není tady

#47 17. 9. 2011 10:39

majkafa
Host

Calimero - Danýsku, nepiš mi už prosím SZ v tom případě. Obávám se, že tvůj psychický problém bude větší, než to vypadá na první pohled. Nějaká forma schizofrenie?
Přeji ti, aby ses našla.

#48 17. 9. 2011 12:23

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Danýsek napsal(a):

dusička napsal(a):

Pochybuješ o něm?
Zklamal Tě v něčem?
Věříš mu?

Proste te pali dobre bydlo....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#49 17. 9. 2011 12:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vidím to jako er.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#50 17. 9. 2011 13:37

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Čauky,
k těm známým, se kterými srovnáváš váš vztah - co ti brání v tom, abyste taky někam vyrazili do společnosti? Nebo třeba aspoň na večeři? Souhlasím s tím, že by sis měla ujasnit, co vlastně chceš a jaký vztah si představuješ...pak už budete mít společnou domácnost, svatba, děti...a z toho se už pak těžko odchází.
Držím palce.

S.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí