|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Zdravím Vás Babinetky :-) Mám pohodový vztah, ale nyní cítím, že již nějak upadáme do stereotypu. Víkendy pravidelně trávíme na chalupě, kde je spousta práce. Přítel je dříč, vše umí opravit, je hodný a moc mě miluje. Jenže mě v tom vztahu asi něco chybí a proto stále častěji o našem vztahu přemýšlím, zda má ještě cenu. Dokonce někdy přemýšlím o tom, že bych vztah ukončila. S přítelem jsem o tom mluvila, ale řekl, že všechno, co dělá na baráku dělá jednou pro nás. To já chápu, ale cítím se sama. Myslíte, že je možné, že by mohl náš vztah být jako na začátku? Plný vášně, takového toho "lechtání" v břiše? Co pro to hlavně udělat? Je mi 29 let a nejsme spolu ještě ani rok a nebydlíme zatím spolu. Přítel je jinak super, rodinný typ, udělá pro mě cokoliv, všechen volný čas trávíme spolu. Co mi poradíte a co si o tomto mém článku myslíte? Budu ráda za každou radu!
Není tady

Ještě chci dodat, že společné bydlení plánujeme již brzy. Dokonce mluvíme i o dítěti (během 2 let) a podle přítelovo naznačování bych od něj zhruba za 2 měsíce k narozeninám mohla dostat zásnubní prstýnek. Nechápu proč tedy najednou o našem vztahu přemýšlím negativně :-( Přítel je nejlepší chlap jakého jsem kdy potkala. Nemáme si třeba dát pauzu (ne moc dlouho) a začít znovu? Pomůže to? Co myslíte?
Není tady

Tak vítej mezi námi
. Sice je to trochu brzo, ale je to jedna z věcí, na které si asi budeš muset zvyknout. 
Není tady

Tomulisacek napsal(a):
Tak vítej mezi námi
. Sice je to trochu brzo, ale je to jedna z věcí, na které si asi budeš muset zvyknout.
Děkuji za stručný názor
Ty jako muž, co si myslíš o tom mém přemýšlení o ukončení vztahu přes to, že mi v podstatě nic nechybí, pouze mi vadí to, že jde o stereotyp. Nevím, proč se mi to honí hlavou když jinak v podstatě mám přesně takového partnera, jakého jsem vždy chtěla. Je to z nudy, že bych nevěděla co roupama? Sama nevím......
Není tady

Danýsku, nikdy už to nebude jako na začátku vztahu. Je to fakt se kterým se buď smíříš nebo budeš střídat vztahy jako na běžícím pásu.
Ti motýlci a těšení na začátku je jen zamilovanost. A zamilovanost trvá půl rok až rok a půl. Pak přejde buďto na zvyk nebo lásku....a nebo zjistíš, že s tím člověkem vlastně žít nechceš, protože ti z nějakého důvodu nevyhovuje. Zkus přijít na to, která z variant je ta tvá 
Není tady
Danýsku - co Ti vadí na stereotypu? že už se Ti přítel nevěnuje jako dřív? Chození za ruku 24 hodin?
Hele - máš nějaký koníčky? KDyž si začala s přítelem chodit, nepřestala si kamarádit s kámoškama? Chtěla si být jen s ním. Jako já to chápu, ale ted,když Tvůj přítel opravuje hnízdečko, co Ty?
Opravuješ taky?
Nebo můžeš zatím připravovat zahrádku před hnízdečkem, cokoliv . Nauč se být i sama, knížku, prostě cokoliv.
At se Váš vztah může poposunout dál.
Není tady

Danýsek napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
Tak vítej mezi námi
Děkuji za stručný názor
Ty jako muž, co si myslíš o tom mém přemýšlení o ukončení vztahu přes to, že mi v podstatě nic nechybí, pouze mi vadí to, že jde o stereotyp. Nevím, proč se mi to honí hlavou když jinak v podstatě mám přesně takového partnera, jakého jsem vždy chtěla. Je to z nudy, že bych nevěděla co roupama? Sama nevím......
Máš ho ráda? Nebo ne ... miluješ ho? A on tebe? Pokud ano, tak si to užívej. 
Jestli to nebude tím, že tak trochu pochybuješ ... o něm? o sobě? A nebo ... jste se „přejedli“. I dobré věci se nesmí přehánět. Píšeš, že všechen volný čas trávíte spolu ... vyhraďte si třeba každý nějaký čas jen pro sebe. Já svou partnerku miluji, ale být s ní neustále, to bych nevydržel. 

Není tady
Miluješ ho?
To jediné je zásadní otázka.
Jestli takhle uvažuješ, jak píšeš, tak nad tou otázkou přemýšlej - srdcem.
Mimochodem nikdo z nás nemůže vědět, jestli ho partner miluje. Tohle můžeme vědět jenom o sobě a i to kdovíjestli, když si nenasloucháme.
Takže zásadních prohlášení - on mě miluje, bych se vyvarovala, protože nemusí být pravdivá.
Upravil(a) majkafa (15. 9. 2011 15:52)

majkafa napsal(a):
Miluješ ho?
To jediné je zásadní otázka.
Jestli takhle uvažuješ, jak píšeš, tak nad tou otázkou přemýšlej - srdcem.
Mimochodem nikdo z nás nemůže vědět, jestli ho partner miluje. Tohle můžeme vědět jenom o sobě a i to kdovíjestli, když si nenasloucháme.Takže zásadních prohlášení - on mě miluje, bych se vyvarovala, protože nemusí být pravdivá.
No, nevím, někdy člověk sám neví jestli miluje, a někdy teda bezpečně poznáš, že tě někdo miluje.
A souhlasím s tebou: zásadních prohlášení bych se také vyhnul. 
Není tady
Danýsek napsal(a):
Zdravím Vás Babinetky :-) Mám pohodový vztah, ale nyní cítím, že již nějak upadáme do stereotypu. Víkendy pravidelně trávíme na chalupě, kde je spousta práce. Přítel je dříč, vše umí opravit, je hodný a moc mě miluje. Jenže mě v tom vztahu asi něco chybí a proto stále častěji o našem vztahu přemýšlím, zda má ještě cenu. Dokonce někdy přemýšlím o tom, že bych vztah ukončila. S přítelem jsem o tom mluvila, ale řekl, že všechno, co dělá na baráku dělá jednou pro nás. To já chápu, ale cítím se sama. Myslíte, že je možné, že by mohl náš vztah být jako na začátku? Plný vášně, takového toho "lechtání" v břiše? Co pro to hlavně udělat? Je mi 29 let a nejsme spolu ještě ani rok a nebydlíme zatím spolu. Přítel je jinak super, rodinný typ, udělá pro mě cokoliv, všechen volný čas trávíme spolu. Co mi poradíte a co si o tomto mém článku myslíte? Budu ráda za každou radu!
Moc ti tedy toho tvého pracovitého miláčka nezávidím.I když samozřejmě k tomu nevím žádné jiné podrobnosti o něm ani otobě,tak jedno ti napíšu: mám známou,která byla spoustu let vdaná,2 děti,ale její manžel byl buď v kůlně nebo po fuškách-elektrikář.Teď už je pár let rozvedená a našla si úplně jinýho chlapa,který se zrovna tak jako ona rád pořád opaluje a leží s ní před rd stále na lehátku,ten má zas lachjtaní ruce,ale ona je spokojená,konečně není furt sama.
Proč jezdíte každý víkend na chalupu?Nic se nemusí,jen umřít.Vždyť přítel přece říká,že pro tebe udělá vše,tak po něm chtěj,ať se ti věnuje,je´dte někam jinam třeba každý 2.víkend,jen ne na tu chalupu.
Co máš z toho,že říká,že barák spravuje vlastně pro vás?Až se budeš cítit sama,půjdeš obejmut barák?
Jsou to celkem dost varovné signály a já bych do dítěte s chlapem,u kterého nejsem na 1.místě teda nešla,zvlášť,když už máš pochybnosti nyní.
Není tady
To si nevybereš,
za čas budeš psát, že sice přítel stráví s Tebou 24 hodin na lehátku, ale že už Tě ničí ta jeho neustavičná přítomnost, a že ani nemáte pořádně opravené hnízdečko lásky.
Není tady
Nejlpeší je samozřejmě něco mezi tím,žádný extrém;třeba jak to máme my dva.Máme ne opravené ale přímo nové hnízdečko lásky bez schodů postavené firmou,i když něco málo manžel dělal se syny svépomocí,ale vše je uděláno do budoucna už bezúdržbově.
A proto je už dnes maximum našich aktivit příjemných a společných,zbývá sečení trávníku,občas něco dovylepšit kolem domu či v domě,ale to jen tehdy,když se na tom domluvíme.
Není tady
Pises, ze vsechen volny cas travite spolu. Tak me jen napada, co ho take travit kazdy sam, mit vlastni zajmy..pak se na sebe muzete vice tesit.
Není tady
Allice napsal(a):
Pises, ze vsechen volny cas travite spolu. Tak me jen napada, co ho take travit kazdy sam, mit vlastni zajmy..pak se na sebe muzete vice tesit.
Mít taky kus sebe, svého života, svých koníčků. Protože i to obohacuje vztah, co oba do vztahu přinášejí zvenčí. 
to je zvláštní, podobný problém tu řešila jiná babinetka a hned na několika vláknech. a myslím, že i podobného věku. že by náhoda ? 
Není tady

Kuřátko napsal(a):
Danýsku, nikdy už to nebude jako na začátku vztahu. Je to fakt se kterým se buď smíříš nebo budeš střídat vztahy jako na běžícím pásu.
Ti motýlci a těšení na začátku je jen zamilovanost. A zamilovanost trvá půl rok až rok a půl. Pak přejde buďto na zvyk nebo lásku....a nebo zjistíš, že s tím člověkem vlastně žít nechceš, protože ti z nějakého důvodu nevyhovuje. Zkus přijít na to, která z variant je ta tvá
Kuřátko, každopádně s ním chci žít, nemůžu si u něj totiž na nic zásadního stěžovat. Jen jsem tak přemýšlela a přemýšlela a koukám že to bylo ku škodě
Jinak Ti moc děkuji za názor a měj se moc krásně a ať Ti vše vychází jak si přeješ 
Není tady

Všem co zareagovali moc děkuji za jejich názory. Na každém z Vašich příspěvků je něco co je pravda. Moc jste mi pomohli! Díky 
Není tady
Calimero?
Možná že v tom bude něco víc než jen zamilovanost a odmilovanost.
Není tady
Kuty napsal(a):
Až se budeš cítit sama,půjdeš obejmut barák?

Není tady
Taky si myslím, že je to Calimero. A nechápu ji.

Danýsek napsal(a):
Kuřátko, každopádně s ním chci žít, nemůžu si u něj totiž na nic zásadního stěžovat. Jen jsem tak přemýšlela a přemýšlela a koukám že to bylo ku škodě
Jinak Ti moc děkuji za názor a měj se moc krásně a ať Ti vše vychází jak si přeješ
Tahle věta mě Danýsku zarazila.....jsi šťastná? Nebo je to vážně jen, že si u něj nemůžeš na nic stěžovat?
Já vím, nic není jednoduché a vztahy už vůbec ne, ale někdy jen zbytečně moc přemýšlíme a hledáme mouchy tam kde nejsou
BTW...já to dělám taky 
Není tady
majkafa napsal(a):
Taky si myslím, že je to Calimero. A nechápu ji.
i já. řešila to tu už několikrát.
Není tady

Kuřátko napsal(a):
Danýsek napsal(a):
Tahle věta mě Danýsku zarazila.....jsi šťastná? Nebo je to vážně jen, že si u něj nemůžeš na nic stěžovat?
Já vím, nic není jednoduché a vztahy už vůbec ne, ale někdy jen zbytečně moc přemýšlíme a hledáme mouchy tam kde nejsouBTW...já to dělám taky
Kuřátko, byla jsem moc a moc šťastná do chvíle než jsem začala náš vztah do detailů rozebírat, "patlat" se v každém slovíčku co řekl a vykládat si jeho slova po svém. Teď mám v hlavě "guláš" i co se týče citů k němu a nevím jak z toho ven
Jak mám poznat, zda ho ještě pořád miluji? Jednou jsem přesvědčená že ano a potom zase že ne. Přes hlavu to asi nepůjde... Udělám pro něj cokoliv, těším se na něj, dělá mi dobře když mě hladí, nebo já jeho. Jsem bez něj smutná. Nestačí toto jako důkaz?
Není tady

dusička napsal(a):
Calimero?
Možná že v tom bude něco víc než jen zamilovanost a odmilovanost.
Dušičko, jak jsi to myslela? Můžeš mi to více přiblížit 
Není tady
Danýsek napsal(a):
dusička napsal(a):
Calimero?
Možná že v tom bude něco víc než jen zamilovanost a odmilovanost.Dušičko, jak jsi to myslela? Můžeš mi to více přiblížit
Vzpomeneš si od kdy,přesně od kterého bodu vašeho vztahu máš tyto pocity? od kdy se vynořily?
Není tady