6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Julinko vitej Misho moc gratuluju, preju pohodove szivani, hodne mlicka, spokojeneho nosenecka a spoustu pozitivni energie A jsem moc zvedava, jake je to ve Vrchlabi.
Není tady
Misho88 blahopřeji a přeji ve nejlepí do ivota Julince i Tobě a pro teď hlavně hodně mlíčka a spokojené miminko.
Není tady
Misho - taky moc gratuluju k malé Julince, hlavně hooodně zdraví!! Krásné jméno a neboj, jak se troku sijete, tak bude líp!! Ale ta únava, hormony a těstí dávají ze začátku zabrat
Není tady
Misho,velka gratulace k holcicce s krasnym jmenem..Jů A jsem taky zvedava na postrehy z Vrchlabi
Není tady
Misho obrovská gratulace k Julince....at Vám dělá jen a jen radost
Není tady
Gratuluji k Jůlince
Není tady
Misha, srdečne blahoelám!
Není tady
Mish, moc moc gratuluji k Julince. Přeji vám, a jste obě zdravé, spokojené, astné...
Není tady
Misho tak já brzda jdu gratulovat a dnes Moc gratuluji k Jůlince, hlavně přeji hodně zdraví a spoustu těstí celé vaí rodince
Není tady
Misho, moc gratuluju k narození Julinky, přeju hodně mlíčka a ádné starosti
Není tady
Misho,nahlédla jsem a dnes moc gratuluju k Julince a přeji a jste vichni moooooc astní
Není tady