|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Míšo, kočko, moc gratuluju k Julince! Držte se oběm holky, mamince pevné nervy, hodně spánku a aktivního tatínka! Julince do života horu štěstí!
Jej, úplně mě mrazí... Míšo, už se známe tak dlouho a ten tvůj sen se taky konečně splnil!
Není tady

Míšo, krásná zpráva, hodně zdravíčka, štěstí a ať jste brzo sehrané..

Není tady
Mišo - moc moc gratuluju k Julince 
Není tady

Krása - tak všechno nej nej nej 

Není tady
Misho jupí!!!Moc moc gratuluju a hodně zdravíčka celé rodince!!!!!!!!!!!!!!!!!

Není tady
Misho, moc moc gratuluji k princezničce

Není tady

Misho obrovská gratulacek princezničce. Přejeme hlavně zdravíčko a mamince hodně mlíčka 
Není tady

Misho, gratuluju k princezničce, mámě přeju hodně mlíčka a Julince málo bolení bříška

Není tady
Milá Míšo, srdečně Ti blahopřeji k narození holčičky. Je to moc krásná zpráva

Není tady
Míšo, já ti gratulovala v podzimňátkách a nic světobornější, než že ti to opravdu moc přeju, už nevymyslím. 
Doufám, že tě porod nevyčerpal natolik, abys nedokázala procítit tu radost z uzlíčku, který jsi přivedla na svět...a že se brzy vzchopíš, vpluješ elegantně do role matky a dál budeš zakládat naše chlívky. 
Není tady

Míšo taky moc gratuluju.
Už se těším na tvé postřehy a příběhy z uvedení teorie do praxe 
Není tady
Misho posilam obrovskou gratulaci k Julince. Moc hezke jmeno 

Není tady

Moc gratulujeme k narození Julinky. Přejem Tobě i celé Tvé rodině hlavně zdraví, spoustu energie a elánu do začátků mateřství a spoustu těch nezapomenutelných zážitků 
Není tady
Mishi, to jsem včera skutečně popřála na poslední chvíli
- tak přeji hodně mlíčka a příjemné sžívání 
Není tady
Misho moc gratuluju k Julince, mám z vás velikou radost! Přeju hlavně hodně zdravíčka 
Není tady