18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mío, kočko, moc gratuluju k Julince! Drte se oběm holky, mamince pevné nervy, hodně spánku a aktivního tatínka! Julince do ivota horu těstí!
Jej, úplně mě mrazí... Mío, u se známe tak dlouho a ten tvůj sen se taky konečně splnil!
Není tady
Mío, krásná zpráva, hodně zdravíčka, těstí a a jste brzo sehrané..
Není tady
Mio - moc moc gratuluju k Julince
Není tady
Krása - tak vechno nej nej nej
Není tady
Misho jupí!!!Moc moc gratuluju a hodně zdravíčka celé rodince!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Misho, moc moc gratuluji k princezničce
Není tady
Misho obrovská gratulacek princezničce. Přejeme hlavně zdravíčko a mamince hodně mlíčka
Není tady
Misho, gratuluju k princezničce, mámě přeju hodně mlíčka a Julince málo bolení bříka
Není tady
Milá Mío, srdečně Ti blahopřeji k narození holčičky. Je to moc krásná zpráva
Není tady
Mío, já ti gratulovala v podzimňátkách a nic světobornějí, ne e ti to opravdu moc přeju, u nevymyslím.
Doufám, e tě porod nevyčerpal natolik, abys nedokázala procítit tu radost z uzlíčku, který jsi přivedla na svět...a e se brzy vzchopí, vpluje elegantně do role matky a dál bude zakládat nae chlívky.
Není tady
Mío taky moc gratuluju. U se těím na tvé postřehy a příběhy z uvedení teorie do praxe
Není tady
Misho posilam obrovskou gratulaci k Julince. Moc hezke jmeno
Není tady
Moc gratulujeme k narození Julinky. Přejem Tobě i celé Tvé rodině hlavně zdraví, spoustu energie a elánu do začátků mateřství a spoustu těch nezapomenutelných záitků
Není tady
Mishi, to jsem včera skutečně popřála na poslední chvíli - tak přeji hodně mlíčka a příjemné sívání
Není tady
Misho moc gratuluju k Julince, mám z vás velikou radost! Přeju hlavně hodně zdravíčka
Není tady