18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevíte někdo, kolik asi stojí 1A4 z inkoustové tiskárny v černém provedení? Nala jsem v akci tiskárnu za 1400 Kč laserovou s tiskem za 0,50 Kč/A4 a nevím, zda se mi nevyplatí koupit za 800 Kč inkoustovou.
Děkuji
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Nevíte někdo, kolik asi stojí 1A4 z inkoustové tiskárny v černém provedení? Nala jsem v akci tiskárnu za 1400 Kč laserovou s tiskem za 0,50 Kč/A4 a nevím, zda se mi nevyplatí koupit za 800 Kč inkoustovou.
Děkuji
Ahoj Tulip,
tisknu tak 30 kopií denně,mám laserovou,náplň kupuji cca za 2 300...stačí mi na půl roku..tisknu jen černobíle a v podstatě texty,take ta spotřeba není tak velká..myslím,e se jmenuje Brother něco..
Není tady
ahoj Tulip ... inkoustovka za 800,- bude tisknout cca za 4 CZK za stránku
Není tady
ale i laserové se dá taky repasovat. Mám jak laserovou, tak inkoustovou, obě Canon, tisknu docela dost a řekla bych, e laserová vychází levněji. Kupuju repasované tonery a do inkoustovky zatím originály.
Není tady
Tak prý je lepí laserová , jen provoz je draí.....je to o mnoatví tisku. Koupit se dají i levně jak náplně do inkousetové, tak repasované pro laserovou.
Není tady
Zalezi jakou pouzivas tiskarnu a zalezi jake mas v ni tonery zda origos nebo neorigos
Není tady
a taky jetě záleí, jestli chce víc tisknout barevně, nebo ti stačí černobíle...
Není tady
Tak to je jasne, ale take hodne zalezi zda mas renovovane tonery nebo ne
Není tady
Ja je pouzivam stale uz 2 roky v kuse a nic se mi s tiskarnou nikdy nic nestalo..
Není tady
odkud je kupujes elisko ?
Není tady
tonera.cz jsem hodne spokojena zkus se na nej kouknout
Není tady
Je to kvalitni stranka vyborne ceny take odtam casto beru kdyz neco potrebuji
Není tady
to vim vse perfektni.
Není tady