29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pochopení? Ano mám pochopení ,že Viktorka miluje svého manžela.
Ale nemám pochopení, že píše ,že je někdo k.r.a.v.ka a že by do lidí střílela. A napsala jsem to tu už včera večer.
Není tady
je fakt, že jsou to podobné situace. ale duši tu svou ustála více méně se ctí.
Není tady
Vladena napsal(a):
javena napsal(a):
....pak ukazují rádi ostatním, že oni mají po práci... a koukají jak puci, že jim něco málo v almaře přeci jenom zbylo.
![]()
Jak s tou almarou, co krásně popsala Javena. Kroužila kolem Viki, jak ta vosa.....
Tak jestli tomu dobre rozumim
Javena take rada ukazuje na neci kosticky ktere nekomu zbyly v almare. A tim padem tedy dela vlastne totez co Dusicka. A co mas teda Jav ted v Almare?
No neni to uzasny ,holky?
Vladko ,
znamena to tedy ze krouzi kolem Dusicky jako vosa? A co Ty malej Crabatku?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vladena napsal(a):
javena napsal(a):
....pak ukazují rádi ostatním, že oni mají po práci... a koukají jak puci, že jim něco málo v almaře přeci jenom zbylo.
![]()
Jak s tou almarou, co krásně popsala Javena. Kroužila kolem Viki, jak ta vosa.....
Javena take rada ukazuje na neci kosticky ktere nekomu zbyly v almare. A tim padem tedy dela vlastne totez co Dusicka.A co mas teda Jav ted v Almare?
Vladko ,
Nemám pocit, že na něčí kostičky až tak ukazuju a opravdu nikde netvrdím, že v almaře už nic nemám. Já to mám stylem - šáhnu táhnu, někdy jsou to fusekle, někdy kostička a někdy taková, co jsem nevěděla, že jí kostra jako taková vůbec má. A vlasně nikdy nebudu mít až tak hotovo, abych se chlubila, resp. nebudu si myslet, že už mám hotovo. Patří to k mý povaze.
Možná to na tebe nebo i jiný tak působí, ale když se ptám, tak nevím, jestli mluvím o něčem, co má člověk ukryto, nebo o tom, co sám ví. Nemám potřebu to zjišťovat. Tohle si každý musíme pořešit sám.
Já teď mám v almaře vážný vztah.
Počkej, když o tom někdo ví, tak už to není v almaře, ne? Tak zatím nevím co tam mám schovaný, na co příště nakápnu. Momentálně řeším to vážno, ale to už je vlastně v reálu veřejný tajemství.
Upravil(a) javena (12. 9. 2011 13:13)
Není tady
Holky, když budeme blbnout, šťourat se ve všem, překrucovat události, rýpat do momentálně slabšího, tak za chvilku dostaneme každá ban a kdo tu bude diskutovat? Mám ráda silné osobnosti jako Majkafu, Viki, Bloss, Arcanum, Frigo apod., každá je jiná ,ale nesmírně hrdá. Potom se tu můžeme bavit o vaření švestkových knedlíků a bude po psychologickém.
Není tady
Vladena napsal(a):
Holky, když budeme blbnout, šťourat se ve všem, překrucovat události, rýpat do momentálně slabšího, tak za chvilku dostaneme každá ban a kdo tu bude diskutovat? Mám ráda silné osobnosti jako Majkafu, Viki, Bloss, Arcanum, Frigo apod., každá je jiná ,ale nesmírně hrdá. Potom se tu můžeme bavit o vaření švestkových knedlíků a bude po psychologickém.
a co je to ta hrdost,prosim?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vladena napsal(a):
javena napsal(a):
![]()
Javena take rada ukazuje na neci kosticky ktere nekomu zbyly v almare. A tim padem tedy dela vlastne totez co Dusicka.A co mas teda Jav ted v Almare?
Vladko ,
Arči, do Crabata mám sakra hodně daleko...třeba by se mohl i urazit ! Opravdu nevidím spojitost, zpytuji svědomí (kontroluji pravopis
), natřásám se před zrcadlem a nic....
Není tady
Vladena napsal(a):
Vladěno - nemám pocit,že bych do někoho rýpala a šťourala se někomu v životě. Ano,že se tu překrucuje - každá to vnímáme asi po svém,jsou to "jen" písmenka
Není tady
Vladena napsal(a):
Hm,švestkový knedlíky... to ne...a nekultivovaná debata...no to asi taky ne..
Není tady
javena napsal(a):
Nemám pocit, že na něčí kostičky až tak ukazuju a opravdu nikde netvrdím, že v almaře už nic nemám.
Ja osobne treba vim ,ze jsi nikde netvrdila ze v Almare nic nemas? Ani jsem to netvrdila,jen jsem se ptala- co tam mas. (neco jako jestli o tom co tam mas vis nebo nevis)
Psala jsem ze jsi udelal to co udelala Dusicka. To je muj pohled.
javena napsal(a):
....nebudu si myslet, že už mám hotovo. Patří to k mý povaze.
Možná to na tebe nebo i jiný tak působí,
Ne ,v zadnem pripade na me to tak nepusobi.
a na Tebe nekdo takhle pusobi ze si tohle mysli a ze se chlubi ,nebo proc jsi o tom vlastne psala?
javena napsal(a):
....ale když se ptám, tak nevím, jestli mluvím o něčem, co má člověk ukryto, nebo o tom, co sám ví.
Jo. Tohle je jasny.
javena napsal(a):
Já teď mám v almaře vážný vztah.
Počkej, když o tom někdo ví, tak už to není v almaře, ne?
Presne tak,kdyz o tom vi ,uz to neni v almare.
Není tady
dusička napsal(a):
Vladena napsal(a):
Vladěno - nemám pocit,že bych do někoho rýpala a šťourala se někomu v životě. Ano,že se tu překrucuje - každá to vnímáme asi po svém,jsou to "jen" písmenka
souhlasím
Není tady
Vladena napsal(a):
Arči, do Crabata mám sakra hodně daleko...třeba by se mohl i urazit !
Opravdu nevidím spojitost, zpytuji svědomí (kontroluji pravopis
), natřásám se před zrcadlem a nic....
Ja mam na mysli to ,ze si myslim ze on je pro Tebe OK,neco jako ze k nemu citis naklonost.
Kdyby se Crabat urazil,pak se tim vraci o krok zpet. A to nikdo jiste nechtel by,natoz Crabat.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vladena napsal(a):
Ty nemáš google? posílám odkaz: http://www.google.cz/
Není tady
Hm,švestkový knedlíky... to ne...a nekultivovaná debata...no to asi taky ne
A co takhle nekultivovaná debata o švestkovejch knedlíkách? Aneb - já bych se s nima s takovou chutí přežrala... (kdyby mi je někdo uvařil
)
Není tady
helena napsal(a):
Hm,švestkový knedlíky... to ne...a nekultivovaná debata...no to asi taky ne
A co takhle nekultivovaná debata o švestkovejch knedlíkách? Aneb - já bych se s nima s takovou chutí přežrala... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png (kdyby mi je někdo uvařil http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png)
:lol:nebo..dneska mě šokovalo,jak nekultivovaně jsem sežrala ty švestkový knedlíky,co mi někdo uvařil..
Není tady
Vladena napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vladena napsal(a):
..vtipný..
Není tady
Vladena napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vladena napsal(a):
Me by zajimalo tohle slyset z Tvych ust.Protoze jestlize pises ,ze kazda jsme nesmirne hrda,tak me to hlava nebere ,protoze se v tom nenalezam.
Není tady
No, proč jsem to psala dušičce? Z mýho pohledu jsem si přečetla ostrou debatu, kde mě zaujalo, že někdo, kdo sám bojoval jak lev za manžela vysvětluje někomu jinému, že se nemá zastávat manžela. A tomu dotyčnému jsem to také napsala.
Dušička se ptala viki, čeho se bojí... Já na to reagovala, že to by bylo u každýho na samostatnou debatu, že všichni máme nějakýho toho kostlivce ve skříni..... a tak dál.
Ale moc mi popravdě nebaví psát to vlastně dvakrát. Je to v mých příspěvcích.
Promiň, neptala se, psala, jak to ona vidí.
Upravil(a) javena (12. 9. 2011 13:41)
Není tady
helena napsal(a):
Aneb - já bych se s nima s takovou chutí přežrala... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png (kdyby mi je někdo uvařil http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png)
To ja taky ,ale stacilo by me si je jen proste dat ,ne se prezrat. Mnam!
Není tady
javena napsal(a):
No, proč jsem to psala dušičce? Z mýho pohledu jsem si přečetla ostrou debatu, kde mě zaujalo, že někdo, kdo sám bojoval jak lev za manžela vysvětluje někomu jinému, že se nemá zastávat manžela. A tomu dotyčnému jsem to také napsala.
Dušička se ptala viki, čeho se bojí...Já na to reagovala, že to by bylo u každýho na samostatnou debatu, že všichni máme nějakýho toho kostlivce ve skříni..... a tak dál.
Ale moc mi popravdě nebaví psát to vlastně dvakrát.Je to v mých příspěvcích.
Jav - mně už to taky nebaví psát dvakrát za sebou. Mmch - jak už jsem psala, manžela jsem se nezastávala,a jak jsem psala,ruku do ohně bych za něj taky nedala. protože já řeším přítomnost,neřeším co bude v budoucnu -protože to nevím,co bude
Ano - a ve skříni nemám kostlivce - ale ted momentálně tam mám bordel a mám v plánu po létu uklidit a přerovnat navrch podzimní věci a vyházet nepotřebné.
Hm, a švestkový knedlíky bych si dala, kdo že je uvaří?
Upravil(a) dusička (12. 9. 2011 13:45)
Není tady
javena napsal(a):
Dušička se ptala viki, čeho se bojí...Já na to reagovala, že to by bylo u každýho na samostatnou debatu, že všichni máme nějakýho toho kostlivce ve skříni..... a tak dál.
A to co pisu ja Tobe ,to chapes nebo ne?
Není tady
dusička napsal(a):
Ty a pak me posles balik-expres.
Není tady
Arcanum napsal(a):
dusička napsal(a):
Ty a pak me posles balik-expres.
Dobře, klido je uvařím. A chceš je posypaný mákem?
Není tady
Ja mam na mysli to ,ze si myslim ze on je pro Tebe OK,neco jako ze k nemu citis naklonost.
No, odhalím své city.... Mám ráda hezký pravopis viz. Crabat,Majkafa, Bloss...dále příspěvky,které jsou z nitra a neplují po vodě viz Viki, Majkafa, Drak, Modroočko, dále příspěvky stylu Betty a Heleny- krásné hlazeníčko, vyzrálost duše, nesnáším mrzačení české řeči viz Morpheus, irituje mi jeho pro mne nepochopitelný humor á la bytná, oceňuji dlouhé příspěvky od Crabata - dá si s tím opravdu práci, ale na druhou stranu mi vyhovují srozumitelnější, jasnější příspěvky nás bab.
p.S. Koukám, že než jsem to sesmolila, tak je zase další strana od vás...jdu číst!
Upravil(a) Vladena (12. 9. 2011 13:47)
Není tady
dusička napsal(a):
javena napsal(a):
Promiň, neptala se, psala, jak to ona vidí.Jav - mně už to taky nebaví psát dvakrát za sebou. Mmch - jak už jsem psala, manžela jsem se nezastávala,a jak jsem psala,ruku do ohně bych za něj taky nedala. protože já řeším přítomnost,neřeším co bude v budoucnu -protože to nevím,co bude
Ano - taky mám kostlivce ve skříni - ale ted momentálně tam mám bordel a mám v plánu po létu uklidit a přerovnat navrch podzimní věci a vyházet nepotřebné.
Duši, odpovídám Arcanum... nechtěla jsem jí citovat, to by bylo děsně dlouhý... tys mi odpověděla už předtím. Já se v tom rejpat nehodlám, svý jsem k tomu napsala.
Není tady