29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ViktorkaM napsal(a):
Arcanum napsal(a):
...Ona Ti prave ta lidska blbost co Te rozciluje cosi zrcadli Viki. Takove to ve skutecneosti je.
A je uplne jedno ze Ty to nevidis.Ó, Arc, dekuji za "vzneseny" komentar...
Na nejake "zrcadleni" kaslu, pac na nej neverim, rsp. chapu, o co jeho ctitelum jde, ale nesouhlasim s tim, pac dle mne to takhle nefunguje, ... nebo spise VZDYCKY nefunguje...
Rekla jsem preci ze je jedno ze Ty to nevidis. Presto je to skutecne.
Divam se na to z povzdali. Nebyla jsem ucastnikem toho procesu .Jsem mimo to a rikam jen to co vidim.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Arcanum napsal(a):
...Nechala se unest ,protze miluje drama.
a drma miluje protore potrebuje spolu s bolesti.
No a kdyz se pichne do rany ,pak clovek ztraci kontrolu,mnooo a to je cely pribeh.
![]()
Ano
Takže můžeš poděkovat April ,že Ti z neobyčejného života dělá život zajímavý a ne jí nadávat,že do Tebe rejpe.Vždyt Ty seš nakonec ráda
Není tady
PPavlaa napsal(a):
...kde tě kdo viktorko cíleně zraňuje ? vzala sis někoho, kde sedí. nemá čistý trestní rejstřík potáhne seto s ním i tebou, celý život. to se nedá nic dělat, s tím jsi do toho musela jít.
Jenze to, mila Pajko, nemusi byt duvodem k tomu, aby mi April psala napr. ze muj chlap pracovat nebude, bude se flakat a ja ho budu vykrmovat trojitymi porcemi jidla...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
... upozornění tady už proběhlo, když psala nedávno majkafě, že je kráva. nejde některé upozorňovat do aleluja a netrestat...
Ja nepsala Majce, ze je krava... To sis me s nekym spletla...
A nikdo me neupozornoval, az ted, teda ted nedavno... myslim, ze jsem "dostala sanci" se hajit,... jen jsem ji vyuzila... A zrejme docela dobre, jak je videt z reakci nekterych..., za coz vam vsem, co jste to udelali, dekuji...
já si tě nepletu. vím to. když jsem tě na to tenkrát upozornila, litovala jsi jen toho, žes tu krávu nenapsala způsobem, abys za to nemohla být postižitelná.
Není tady
javena napsal(a):
dusička napsal(a):
ne Javeno, já jsem nikde nepsala,že se můj muž nenapije. Já nevím, co bude za pět, za deset let.Nevím co bude za rok. Neomlouvala jsem svého manžela za to,že rok nedělal a chodil do hospod. To vím,že to posr...
Já jsem se zaobírala sama sebou, jak se s tím smířit, jak nebýt babochlap,který udělá všechno za manžela. Já svého manžela neomlouvám,jen jsem sem hodila fotku,kvůli tomu, že si fakt myslím,že na první pohled se nepozná,jestli je někdo alkoholik nebo ne. A ruku do ohně bych za něho nedala.No ta debata co následovala po komentáři podle fotky, cos sem tenkrát hodila se téhle víkendové vikinčině velmi podobala.
Možná to tak nevnímáš, ale já jo. Možná to vidím proto, že jsou mi vaši muži ukradení, takže v tom nemám city....
Upřímně - to srovnání s tebou a tvá obhajoba tvýho muže tenkrát, bylo to první, co mě napadlo, když jsem se teď začetla do tý střelby do viktorky...
Javeno - ano zastávala jsem se svého muže, ale to jen proto,že jsem byla vytočená na Majkafu,že tahá sem věci ze soukromí,když jsme se setkali tváří tvář. A to se mi neíbilo.
Jinak co jsem sem napsala, i když jste mi psali negativní věci,tak přeci kvůli tomu,že mi někdo něco řekne,co se mi nelíbí,nebudu do lidí obrazně střílet a sprostě nadávat.
Není tady
dusička napsal(a):
...no vidíš Viki, a já bych za žádnýho muže ruku do ohně nedala a milovat dokážu.
To totiž není o tom.
V tom je rozdil mezi nama... ale je to naprosto vporadku, Dusi...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Arcanum napsal(a):
...Nechala se unest ,protze miluje drama.
a drma miluje protore potrebuje spolu s bolesti.
No a kdyz se pichne do rany ,pak clovek ztraci kontrolu,mnooo a to je cely pribeh.
![]()
Ano
A jestlize je tomu tak. Nejsi vyrovnana. No a vyrovanana nejsi proto ze mijes to co milujes,bolest a drama.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
...kde tě kdo viktorko cíleně zraňuje ? vzala sis někoho, kde sedí. nemá čistý trestní rejstřík potáhne seto s ním i tebou, celý život. to se nedá nic dělat, s tím jsi do toho musela jít.
Jenze to, mila Pajko, nemusi byt duvodem k tomu, aby mi April psala napr. ze muj chlap pracovat nebude, bude se flakat a ja ho budu vykrmovat trojitymi porcemi jidla...
Ale VIki,víš jak to vidím já?
Ty se toho podvědomě bojíš,že to tak bude,až přijde z basy ven k Tobě.
Ale nechceš to přiznat.
A April Ti nastínila jednu z možností,jak to může dopadnou, a Ty ses kvůli tomu rozčílila.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tohle bylo ale tuším o tom domácím vězení .. a pořád to podle mně není důvod k takové reakci, viki. a když už podle tebe je, máš počítat s následky a nést je bez toho, abys tu pak psala, že tě to opravňovalo k nadávkám.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
dusička napsal(a):
...no vidíš Viki, a já bych za žádnýho muže ruku do ohně nedala a milovat dokážu.
To totiž není o tom.V tom je rozdil mezi nama... ale je to naprosto vporadku, Dusi...
člověk nemůže dát ruku do ohně ani sám za sebe, natož někoho jiného.
Není tady
dusička napsal(a):
...Takže můžeš poděkovat April ,že Ti z neobyčejného života dělá život zajímavý a ne jí nadávat,že do Tebe rejpe.Vždyt Ty seš nakonec ráda
No, "zvrchu" by to mohlo vypadat jako velika pravda, jenze neni... ja totiz tu bolest a napeti nevyhledavam. To jenom "umim z toho tezit, kdyz to prijde"..., ale April si to "ryti" klidne mohla odpustit (ovsem kdyby dokazala byt bez toho, coz zrejme zas ona potrebuje ke svemu zivotu...)
Není tady
dusička napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ale VIki,víš jak to vidím já?
Ale nechceš to přiznat.
A April Ti nastínila jednu z možností,jak to může dopadnou, a Ty ses kvůli tomu rozčílila.
zkus viki přemýšlet, jestli nemá duši pravdu.
Není tady
Arcanum napsal(a):
...A jestlize je tomu tak. Nejsi vyrovnana. No a vyrovanana nejsi proto ze mijes to co milujes,bolest a drama.
Ano.
To "se nesmi?"
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
, ale April si to "ryti" klidne mohla odpustit ( ovsem kdyby dokazala byt bez toho, coz zrejme zas ona potrebuje ke svemu zivotu... )
Takze by jsi ji vlastne mohla i chapat.
Viki ,Ty jsi do nikoho nikdy neryla?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
dusička napsal(a):
...Takže můžeš poděkovat April ,že Ti z neobyčejného života dělá život zajímavý a ne jí nadávat,že do Tebe rejpe.Vždyt Ty seš nakonec ráda
No, "zvrchu" by to mohlo vypadat jako velika pravda, jenze neni... ja totiz tu bolest a napeti nevyhledavam. To jenom "umim z toho tezit, kdyz to prijde"..., ale April si to "ryti" klidne mohla odpustit (ovsem kdyby dokazala byt bez toho, coz zrejme zas ona potrebuje ke svemu zivotu...)
viktorko, tady jsi na veřejném foru, musíš počítat s tím, že spousta lidí se s tebou v názorech neshodne. a že ti ten jejich řeknou a budou si za ním stát. to je normální. když se ti to nelíbí, nemáš sem psát věci, na které ten jinej názor neustojíš.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Arcanum napsal(a):
...A jestlize je tomu tak. Nejsi vyrovnana. No a vyrovanana nejsi proto ze mijes to co milujes,bolest a drama.
Ano.
To "se nesmi?"
Hloupa otazka ,ze?
Ty chces zit nevyrovnana?
Není tady
dusička napsal(a):
...Ale VIki,víš jak to vidím já?
Ale nechceš to přiznat.
Nebojim. Pletes se. Ja, kdyz "davam za nekoho ruku do ohne", jdu do toho naplno. Verim tomu, a delam maximum, proste VSECKO pro to, abych tam tu ruku nedavala nadarmo. Reakce April mi vadily proto, ze bez nejakych konkretnich podkladu meho muze odsoudila jako nepolepsitelneho grazla a mne se vysmivala za to, ze mu verim. Pro nic z toho nemela duvod, a presto to delala...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
když se ti to nelíbí, nemáš sem psát věci, na které ten jinej názor neustojíš.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
...ty nechceš být banovaná, ale nadáváš aprill, že je blbá
dyť si o to koleduješ.
Nekoleduju. Ona reagovala jako nejprimitivnejsi kraaaavka. Takove lidi nemam rada, ani VIRTUALNE, nesnasim je, proste... Jsou to NULY v mych ocich..., a kdyz se projevi takhle, na VEREJNEM FORU, tak je STRILIM, bez ohledu na to, ze mne kdosi da BANAN, nebo ne...
Ja vim, ze "banan" tady, v Babi, nedostanu... pac April se chovala opravdu jako "KRAVKA"... - a - ... no co a????
Ja jsem tady proto, abych takovy "individua" HLIDALA... Delam to rada. Majitel Babi to vi. A proto mi ten BAN neda tak lehce, jak by si nekteri primitivove prali...
(Ja nejsem nafoukana, opravdu ne-e, jenom UZ VIM, kdo jsem, no...)
Teď jsem dočetla, co se tady odehrálo, proto reakce se zpožděním. Píšu to veřejně, neb veřejně se zde ban probíral, ač všichni víte, že je to proti Pravidlům, tímto proto rovnou píšu, že veškerá další řešení banu/nebanu budou mazána.
Viktorko, zejména s ohledem na zcela nesmyslná tvrzení o tom, že máš jistá privilegia majitele, což se nezakládá na pravdě a s ohledem na to, že jak sama víš, jsi v "podmínce", takže o to více by ses měla vyvarovat oslovování kravka a podobně, ač jsi k tomu mohla být vyprovokovaná, Ti uděluji výstražný ban.
Není tady
Sorry, než jsem stačila dopsat svůj příspěvek, zareagovala moderátorka a proto je můj příspěvek již , takže jsem ho rovnou smázla
Upravil(a) Kiara (12. 9. 2011 10:32)
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Reakce April mi vadily proto, ze bez nejakych konkretnich podkladu meho muze odsoudila jako nepolepsitelneho grazla a mne se vysmivala za to, ze mu verim. Pro nic z toho nemela duvod, a presto to delala...
No a co Viki? On nejaky duvod vskutku existuje i kdyz Ty ho neznas anebo nevidis.
Není tady
já bych za žádnýho muže ruku do ohně nedala a milovat dokážu
Já bych ji tam nedala ani sama za sebe a jak se mám ráda
psala napr. ze muj chlap pracovat nebude, bude se flakat a ja ho budu vykrmovat trojitymi porcemi jidla...
Zcela objektivně - tam, kde má problém sehnat místo i člověk s čistým rejstříkem, se firmy nepřetrhnou, aby zaměstnaly chlapa po výkonu trestu. Takže je docela možný, že se nebude "flákat" dobrovolně, ale uznej, že jistá pravděpodobnost tady je.
ja totiz tu bolest a napeti nevyhledavam
Hmm... to bys nenapsala tohle - "Co mne na nich pritahuje? Mozna prave ta osobitost, svezarnost... Obycejny zivot mne nudi..." - protože může být sebeosobitější a sebesvéráznější -ale typ, který si opakovaně vybíráš, ti vždycky nějakou "bolest a napětí" přinese.
Není tady
Dušičko, takže ty můžeš svýho muže chránit, když tě někdo naštve a u někdo jinýho je to divný? Já neříkám, že je v pořádku si tu nadávat, ale v rámci zachování objektivity musím říct, že viktorka se prostě zastala svýho muže, přičemž tys jí napsala, že by se měl bránit on a ne, že ho má hájit viktorka. A na to já směrem k tobě reaguju, to mi fakt zaujalo.
Čeho se viktorka bojí a čeho kdo další... to je na jinou debatu. Možná bychom se divily, cože to máme za kostlivce ve skříni.
Většina ho taháme po kostičkách... málokdo ho vytáhne celýho na světlo boží.
A hodně se pak stává, že ti, co vytáhnou stehenní kost a v návalu euforie si myslí, že mají hotovo pak ukazují rádi ostatním, že oni mají po práci... a koukají jak puci, že jim něco málo v almaře přeci jenom zbylo.
Není tady
.
Upravil(a) Arcanum (12. 9. 2011 12:42)
Není tady
javena napsal(a):
Dušičko, takže ty můžeš svýho muže chránit, když tě někdo naštve a u někdo jinýho je to divný? Já neříkám, že je v pořádku si tu nadávat, ale v rámci zachování objektivity musím říct, že viktorka se prostě zastala svýho muže, přičemž tys jí napsala, že by se měl bránit on a ne, že ho má hájit viktorka. A na to já směrem k tobě reaguju, to mi fakt zaujalo.
Čeho se viktorka bojí a čeho kdo další... to je na jinou debatu.Možná bychom se divily, cože to máme za kostlivce ve skříni.
Většina ho taháme po kostičkách... málokdo ho vytáhne celýho na světlo boží.![]()
A hodně se pak stává, že ti, co vytáhnou stehenní kost a v návalu euforie si myslí, že mají hotovo pak ukazují rádi ostatním, že oni mají po práci... a koukají jak puci, že jim něco málo v almaře přeci jenom zbylo.![]()
Javeno, tys to popsala trefně!! V Duši jsem se hodně zklamala v příhodě s Viktorkou. Podle mne to byly dvě podobné situace (nevím, jak Viki reagovala v první), ale v případě Viki mohla mít pro ni víc pochopení. Jak s tou almarou, co krásně popsala Javena. Kroužila kolem Viki, jak ta vosa.....
Upravil(a) Vladena (12. 9. 2011 13:04)
Není tady