29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Horacio napsal(a):
Vzpomínám na doby,kdy příspěvky tady byla radost číst.Proč asi odešli lidé,kteří měli co napsat a jejichž moudro pohladilo všechny okolo?Za podobný hnus,napsaný místním dementem,o jehož IQ musí pochybovat i klávesnice,bych mu s chutí dal pěstí.Opravdu s chutí.A když se někdo už na to nemůže dívat a ozve se proti tomu,vrhne se na něho stádo sršňů z primitivova a hlupákova a rozcupuje ho na kusy.Nedivím se nikomu,že už mu nestojí za to přispívat do takové žumpy.
Horacio,svět nezměníš...nerozčiluj se,napiš něco hezkého,ráda se k tobě přidám..
Není tady
majkafa napsal(a):
aprill napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Frigo, taky jsem se zasmála a co má bejt...
To přece neznamená, že ten kdo se zasměje, schvaluje zneužívání malých dětí... divná logika...
Vy někteří jste se tomu opravdu dokázali smát?
Horacio, lépe bych to nenapsala.
představ si ,že jo!
víš, nejvíce mě ....rou takoví co soudí druhé a na sebe nekoukají!
Není tady
Jestli dobře čtu název tohoto fora, tak se jmenuje - co vás nejvíce šokovalo, nikoliv co vás pobavilo nebo co schvalujete. Pokud někomu někdo vadí, tak si ho může dát do ignorace.
A to, že někdo někomu zde vadí je jen a jen jeho problém.
Osobně si myslím, že je lepší brát život s úsměvem a nebrat se vážně, člověku se pak žije lépe.
A nemusí dělat takové hovadiny, jaké někteří lidé dělají.
A co se týká Aničky, je to průser, ale bohužel zrůdy byli vždycky a budou vždycky, s tím nic nenaděláme. Je však otázka, jestli tou zrůdou není i státní zástupce, který toho údajného vraha nevzal do vazby hned, jak bylo podezření. Mohlo být třeba dohledána holčička dříve a mohlo být potvrzeno, že to udělal opravdu on. Dneska není jistota, že to byl on a že se ta zrůda nepohybuje mezi náma a nečeká na nějakou další holčičku.
Není tady
aprill napsal(a):
představ si ,že jo!
víš, nejvíce mě ....rou takoví co soudí druhé a na sebe nekoukají!
V tom se shodujeme. Jak se jedná o zneužívání dětí, neznám bratra. Ale to jsem asi popletla, protože já se tomu nesměji. Na tom není nic vtipného. To, co sem napsala Frigo, je až zrůdné.
No vidíš Majkafo a mně zas přijde zrůdné něco jiného. To je holt život.
A jsem moc ráda, že nejsem jako ty.
Není tady
Frigo, u tebe si stačí přečíst tvůj podpis a člověk má jasno.
majkafa napsal(a):
Tohle není vtipkování. To je hodně ubohé. hm.
heleno, bohužel to existuje a je to trestné. Vážně ti to připadá jako vtipkování?
Vy se tomu skutečně zasmějete? To o vás vypovídá. V tomto případě se mi chce odplivnout, když je někdo schopen vtipkovat o zneužívání dětí.
Že to napsal Morph a Frigo, to už se ani nedivím. Ale že i ty?
Pak se už ani nelze divit, že existují lidské zrůdy, jako třeba vrah Aničky Janatkové. Když matky od dětí pokládají takovou zrůdnost za vtipkování.
Vtip je vtip a humor je humor. Rodičom Aničky by človek asi také vtipy nehovoril, ale verejná diskusia je verejná diskusia. Ak si bola ako dieťa zneužívaná, skús si hmor nebrať osobne a preskakovať. Ak si zneužívaná nebola, tak duplom.
Není tady
Když matky od dětí pokládají takovou zrůdnost za vtipkování.
Právě proto, že jsou to mámy... člověk přebíjí strach smíchem (nebo si píská v temným lese), protože jinak by se ze všech těch představ musel zcvoknout.
Není tady
majkafa napsal(a):
heleno, bohužel to existuje a je to trestné. Vážně ti to připadá jako vtipkování?
Vy se tomu skutečně zasmějete? To o vás vypovídá. V tomto případě se mi chce odplivnout, když je někdo schopen vtipkovat o zneužívání dětí.
Pak se už ani nelze divit, že existují lidské zrůdy, jako třeba vrah Aničky Janatkové. Když matky od dětí pokládají takovou zrůdnost za vtipkování.
A to je rasová nenávisť - a niektoré TVOJE príspevky sa mi zdali už dosť na hrane... ale rozumiem, že to je iné, keď to robíš TY.
Není tady
heleno,proč by si člověk měl takové hrůzné věci vůbec představovat? Co si představujeme, to si do života přivoláváme... atd.......
Selima napsal(a):
majkafa napsal(a):
Pak se už ani nelze divit, že existují lidské zrůdy, jako třeba vrah Aničky Janatkové. Když matky od dětí pokládají takovou zrůdnost za vtipkování.A to je rasová nenávisť - a niektoré TVOJE príspevky sa mi zdali už dosť na hrane... ale rozumiem, že to je iné, keď to robíš TY.
Rasová nenávisť? Seli, prosím ťa, kde? Blázníš?
Ja sa svojej zodpovednosti nevyhýbam a som si vedomá, že niekedy píšem príspevky na hrane a niekedy za hranou a za ne s plnou zodpovednosťou prijímam ban, ktorý som už niekoľkokrát mala. Len si si možno nevšimla. Ale zneužívaní detí je za hranou vždy a v akomkoľvek podaní. I zamaskovanom za "vtip".
Aby nedocházelo k dalším výpadům, vlákno uzavírám.
Horazio, respektuju tvůj názor, ale jistě bylo možné jej napsat slušně, obzvlášť po tom, co tu viselo upozornění moderátorů ohledně vzájemného napadání. Za jakékoli další podobné příspěvky, ve kterých budeš urážet ostatní disktující, ti budeme nuceni udělit ban, proto se jich prosím vyvaruj.
Není tady