29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Arcanum napsal(a):
Tak zrovna dnes jsem si rikala Morphi ze jsem Te tu dlouho nevidela.....no a vida..... jsi tu.
Jak se vede?
Arcanum : Dakujem za opytanie, na pocudovanie celkom dobre :-) zacali nam katecheze a tak se chodim modlit !
No a pro Revlibu mam krasny obrazek, snad ji udelam aspon trosku radost :-)
─────▀▄▀─────▄─────▄
──▄███████▄──▀██▄██▀
▄█████▀█████▄──▄█
███████▀████████▀
─▄▄▄▄▄▄███████▀ Akoby Ti z oka vypadla
Není tady
Frigo napsal(a):
písni,, určitě.. Už jsem myslela, že tě zabásli jako pedofila
Ty jsi takova drzticka, ze to neni ani mozne Ale OKI, tady mas na to tema dialog, ja ho na FB strasne rad pouzivam
- Počúvaj Miška ! Za zneužitie maloletej je basa osem až päťnásť rokov!
- A čo má byť, ujo?
- To ja len, aby si vedela, čo teraz riskujem !
Twl, mazec
Není tady
Koukam, ze uz jsi s tema zkratkama presedlal na "fejsbukovstinu"... vis, co je pr...el? Ja na FB nechodim, ale o tom "zvlastnim jazyku" vim. Z nejakych diskusi pod clankama...
Není tady
morpheus napsal(a):
Frigo napsal(a):
Ty jsi takova drzticka, ze to neni ani mozne
Ale OKI, tady mas na to tema dialog, ja ho na FB strasne rad pouzivam
- A čo má byť, ujo?
Twl, mazec
hm, něco podobného mi četla předevčírem holčička .
Holčička přijde za maminkou do koupelny a ptá se jí - mami, kdy budu mít mezi nohama to, co ty?
maminka odpoví - až budeš velká. Za chvíli jde holčička za tatínkem do ložnice a ptá se jeho - tati, kdy budu mít mezi nohama to, co tam máš ty , a tatínek odpovídá - až maminka odejde..
ani nevím, kde na to narazila..
Není tady
Frigo : Tak to holcicka cetla zrejme moje dialogy Ale je dost mozne, ze to byl nekdo jiny ktery se opici po me :-D Vsak vis, ze ja jsem na dialogy expert a vsichni ostatni jsou jen kopirky :-P Jo ten Tvuj vtipek je taky dobry :-)
Není tady
morpheus napsal(a):
Frigo : Tak to holcicka cetla zrejme moje dialogy
Ale je dost mozne, ze to byl nekdo jiny ktery se opici po me :-D Vsak vis, ze ja jsem na dialogy expert a vsichni ostatni jsou jen kopirky :-P Jo ten Tvuj vtipek je taky dobry :-)
asi budu muset prověřit, kde beruška brouzdá na fejsbuku.. Ale předpokládám, že ona už se vyřádila a teď je vzorná, takže to mohlo být u nějaké její spolužačky..
Zrovna v pondělí jsem u ní seděla, tak mi dávala číst konverzaci se spolužačkami a musím říct,
že to odpovídalo tomu, co psala Pavla, že jí přijde hrozné.. Slovník kanálníků hadr..
Není tady
morpheus napsal(a):
Frigo napsal(a):
Ty jsi takova drzticka, ze to neni ani mozne
Ale OKI, tady mas na to tema dialog, ja ho na FB strasne rad pouzivam
- A čo má byť, ujo?
Twl, mazec
Nechapu co ma tahle uroven , kde se vtipkuje o zneuzivani deti, delat na strankach babinetu. Opravdu je to nutne? Nebo uz je to konformni a normalni? Nebo je spravne tohle predhazovat na zenskem foru zneuzitym zenam v detstvi? Za timhle stojite mila redakce?
Není tady
Sahleb promiň, ale není lepší si dělat legraci, než bědovat ?
Není tady
tahle uroven , kde se vtipkuje o zneuzivani deti
Lepší vtipkovat, než se tvářit, že nic podobnýho neexistuje... což se vztahuje i na vtipkování o dalších "vážných" tématech.
Není tady
Tohle není vtipkování. To je hodně ubohé. hm.
heleno, bohužel to existuje a je to trestné. Vážně ti to připadá jako vtipkování?
Vy se tomu skutečně zasmějete? To o vás vypovídá. V tomto případě se mi chce odplivnout, když je někdo schopen vtipkovat o zneužívání dětí.
Že to napsal Morph a Frigo, to už se ani nedivím. Ale že i ty?
Pak se už ani nelze divit, že existují lidské zrůdy, jako třeba vrah Aničky Janatkové. Když matky od dětí pokládají takovou zrůdnost za vtipkování.
Upravil(a) majkafa (18. 11. 2011 12:17)
2x
Upravil(a) majkafa (18. 11. 2011 12:08)
a já zas čekala přesně takovou reakci, Majkafo, od tebe.. Suchar, který bere život smrtelně vážně je zas ubohý podle mně a lituji ho. Jeho okolí se musí žít hodně blbě.
Není tady
majkafa napsal(a):
heleno, bohužel to existuje a je to trestné. Vážně ti to připadá jako vtipkování?
Vy se tomu skutečně zasmějete? To o vás vypovídá. V tomto případě se mi chce odplivnout, když je někdo schopen vtipkovat o zneužívání dětí.
Pak se už ani nelze divit, že existují lidské zrůdy, jako třeba vrah Aničky Janatkové. Když matky od dětí pokládají takovou zrůdnost za vtipkování.
srovnáváš nesrovnatelné
Není tady
majkafa napsal(a):
Uz zase posuzujes ? Uz zase pises ta slova o tom co o kom co vypovida?
Bylo uz receno ze to vypovida pouze to jak se na to divas prave ty posuzovateli.
Nezer to tolik Majkafo a sebe take ne. Hm.
Není tady
Ano, april. Incest je ještě horší, než to, co napsal Morph. Nebo ne? Smrt Aničky, kdy její vrah masturboval s jejím baťohem a kdovícoještě, když už se z rozloženého tělíčka nedalo moc poznat.
bohužel to existuje a je to trestné
Existence a trestnost konání apriori vylučuje možnost vtipkování o něm?
Není tady
majkafa napsal(a):
Ano, april. Incest je ještě horší, než to, co napsal Morph. Nebo ne? Smrt Aničky, kdy její vrah masturboval s jejím baťohem a kdovícoještě, když už se z rozloženého tělíčka nedalo moc poznat.
Majko,já taky nemám ráda vulgaritu a vulgární vtipy mi nepřijdou vtipné...souhlasím s tebou..nicméně si říkám,že to je asi můj problém a zřejmě mi v podvědomí něco rezonuje..
To,co píšeš ty s vrahem Aničky je ale dle mého úplně mimo kontext a cítím tam u tebe spíše nějaký problém..takhle se rozohnit se mi nezdá adekvátní...
Není tady
Frigo, taky jsem se zasmála a co má bejt...
To přece neznamená, že ten kdo se zasměje, schvaluje zneužívání malých dětí... divná logika...
Není tady
Prosím, abyste se vyvarovali vzájemného napadání.
Sahleb, redakce babinetu nemůže pochopitelně stát za každým zde napsaným názorem, jak bychom to asi tak měli dělat? K porušení pravidel nedošlo, to neznamená, že se nám každý zde projevený názor líbí nebo každý vtip pokládáme za vtipný. Pokud ale neporušuje pravidla, nemůžeme něco mazat nebo někoho pokutovat, byť bychom si o něm/o ní mysleli cokoli.
Není tady
Želvička17 napsal(a):
To přece neznamená, že ten kdo se zasměje, schvaluje zneužívání malých dětí... divná logika...
Není tady
Ronjo, bylo porušeno hned první pravidlo. Další už jsem ani nečetla. Tohle není etické. A odporuje to i jiným částem pravidla č. 1.
Revlibo, ano, některým nám rezonuje. Těm, kterým svět kolem ještě není lhostejný.
Vzpomínám na doby,kdy příspěvky tady byla radost číst.Proč asi odešli lidé,kteří měli co napsat a jejichž moudro pohladilo všechny okolo?Za podobný hnus,napsaný místním dementem,o jehož IQ musí pochybovat i klávesnice,bych mu s chutí dal pěstí.Opravdu s chutí.A když se někdo už na to nemůže dívat a ozve se proti tomu,vrhne se na něho stádo sršňů z primitivova a hlupákova a rozcupuje ho na kusy.Nedivím se nikomu,že už mu nestojí za to přispívat do takové žumpy.
aprill napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Vy někteří jste se tomu opravdu dokázali smát?
Horacio, lépe bych to nenapsala.
Upravil(a) majkafa (18. 11. 2011 13:01)
Arcanum napsal(a):
Uz zase posuzujes ? Uz zase pises ta slova o tom co o kom co vypovida?
Bylo uz receno ze to vypovida pouze to jak se na to divas prave ty posuzovateli.![]()
Nezer to tolik Majkafo a sebe take ne. Hm.
speciálně pro tebe a tobě podobné ohledně odsuzování a posuzování:
"Člověk vždy musí morálně hodnotit své okolí.
Nic nemůže podlomit a rozložit lidský charakter i celou kulturu tak hluboce jako zásada morálního agnosticismu, myšlenka, že člověk nemá vynášet morální soudy o ostatních, že má vše morálně tolerovat, že dobro spočívá v tom, že nikdy nemá rozlišovat dobro od zla.
Je jasné, komu uplatňování této zásady přináší prospěch a komu škodí. Zdržíte-li se ocenění ctností člověka nebo odsouzení jeho neřestí, neuplatňujete vůči němu spravedlnost ani rovné zacházení. Když svým nestranným přístupem v podstatě prohlašujete, že ani dobro ani zlo od vás nemohou nic očekávat – koho tím zrazujete a koho povzbuzujete"?
zdroj: How Does One Lead a Rational Life in an Irrational Society?, The Virtue of Selfishness, strana 82
Není tady