Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#801 16. 11. 2011 15:41

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo XII.

holcina napsal(a):

Erem, to je teda pech:-( jaká byla doba mezi tím co se domluvily a co dcera přišla? Moc nechápu jaké papíry na pracák by jí měla dávat

V patek se s dcerou pani domlouvala a vedela,ze v pondeli dcera nastoupi,ze si vybehala rozvazani pracovniho pomeru a nemocenskou.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#802 16. 11. 2011 16:41

holcina
♥♥♥♥♥♥-

:-( to je blbý, ale co se dá dělat. Mohla se jí ozvat nějaká známá, nebo s praxí. Ty papíry jí dala jaké?

ještě dodám, mému manželovi to udělali taky a to byl docela velký podnik, nepříjemné

Upravil(a) holcina (16. 11. 2011 16:42)

Není tady

#803 16. 11. 2011 16:52

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No, práce je vcelku nedostatkový zboží a protože poptávka převyšuje nabídku, zaměstnavatelé se často chovají k lidem jako hovada. Vymizela obyčejná lidská slušnost. Je to smutný. Slib dnes nic neznamená. Dané slovo neplatí. Jak taky, když dnes neplatí ani psané smlouvy.
Erem, to je mi líto, špatná zkušenost pro dceru a bohužel, úžasný vzor pro mladýho člověka.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#804 16. 11. 2011 20:44

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Toto: http://www.stream.cz/onemanshow/628349- … -langmajer
Nebo spis ROZESMALO?
Asik ani nevim.
Mozna by to bylo na nove vlakno s nazvem "Co vas dnes nejvic PREKVAPILO?"skurt

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#805 17. 11. 2011 7:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Frigo napsal(a):

Leri napsal(a):

Modroočko, je to z vých.Slovenska a lidé určitého etnika. Titulek mě taky šokl.

řekla bych, že dnes už to není výsada jen určitého etnika. Viděla jsi někdy, na co se ptají 11ti, 12ti, 13ti letá děvčata v těch různých časopisech pro ně ?  Občas jsem ho dceři koupila a byla jsem docela šokovaná..

To som chcela napísať... minule som nechtiac msuela vidieť a počúvať skupinku nerómskych dievčat v električke a uisťujem všetkých, že takú sex.u.álnu osvetu som nečítala ani v Tabu či Kamasútre.. A dievčatá vyzerali na 20, hoci osm z rečí pocohpila, že chodia na ZŠ. roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#806 17. 11. 2011 7:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Sokoval me pristup jedne pani co slibila zamestnat moji dceru.Pani nabizela pracovni misto jako kucharka .Moje dcera se s ni spojila,pani byla rada,ze se ji moje dcera ozvala na pracovni misto.Moje dcera ji informovala,ze je stale v pracovnim pomeru a  v pracovni neschopnosti,protoze je po operaci.Pani na ni tlacila,aby podala vypoved a ukoncila nemocenskou,aby k ni mohla nastoupit.
Dcera ukoncila pracovni pomer i neschopenku a prisla do noveho zamestnani.Pani ji mezi dverma rekla,ze je ji to lito,ale nemuze ji prijmout a,ze ji da papiry na pracak......neskutecne co dokazou lidi,pripravit cloveka o praci

To je svinstvo... ale snáď sa jej to vráti.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#807 17. 11. 2011 7:50

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Frigo napsal(a):

Leri napsal(a):

řekla bych, že dnes už to není výsada jen určitého etnika. Viděla jsi někdy, na co se ptají 11ti, 12ti, 13ti letá děvčata v těch různých časopisech pro ně ?  Občas jsem ho dceři koupila a byla jsem docela šokovaná..

To som chcela napísať... minule som nechtiac msuela vidieť a počúvať skupinku nerómskych dievčat v električke a uisťujem všetkých, že takú sex.u.álnu osvetu som nečítala ani v Tabu či Kamasútre.. A dievčatá vyzerali na 20, hoci osm z rečí pocohpila, že chodia na ZŠ. roll

ano, nemají vůbec žádné zábrany  absolutně v ničem..  Otázka je, jestli je to dobře nebo špatně..va
Budou mít spoustu věcí možná odžitých trochu dřív, než jsme měli my a co pak ? wink    Asi to bude jejich škoda..

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#808 17. 11. 2011 7:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

V n iečom je to lepšie, v niečom horšie... proste iné, no. Ale mám odjem, že oni kaoby nepoznali hranice, nikto im ich nikdy nenastaví, a sú trochu bezradní. A občas potom zasa narazia a sú šokovaní - "čo to tu je nejaká hranica"? Niečo, čo nemôžem, nesmiem, alebo nemal/a by som? A už vôbec im uniká súvislosť mezdi vlastným správaním a jeho následkami... ako možno aj v tomto prípade... Asi netušili, že by fakt mohla otehotnieť... tongue

Brita

Není tady

#809 17. 11. 2011 13:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Ak jej striekne sperma do oka?
Príde na Babi a ju ponaučíme coollol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#810 17. 11. 2011 14:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

Leri napsal(a):

ty máš tak malou dceru, že čte časopisy pro holky v tomhle věku ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#811 17. 11. 2011 14:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Sokoval me pristup jedne pani co slibila zamestnat moji dceru.Pani nabizela pracovni misto jako kucharka .Moje dcera se s ni spojila,pani byla rada,ze se ji moje dcera ozvala na pracovni misto.Moje dcera ji informovala,ze je stale v pracovnim pomeru a  v pracovni neschopnosti,protoze je po operaci.Pani na ni tlacila,aby podala vypoved a ukoncila nemocenskou,aby k ni mohla nastoupit.
Dcera ukoncila pracovni pomer i neschopenku a prisla do noveho zamestnani.Pani ji mezi dverma rekla,ze je ji to lito,ale nemuze ji prijmout a,ze ji da papiry na pracak......neskutecne co dokazou lidi,pripravit cloveka o praci

er, to je teda ale kráva ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#812 17. 11. 2011 14:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Hepina155 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jsi si jistá na stopro, kdo to byl ? nekřivdíš mu ?

Nekrivdím, som si istá na tisíc %. Žiaľ.

a ? co ti na to řekl ?

Není tady

#813 17. 11. 2011 14:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Frigo napsal(a):

Leri napsal(a):

já spíš kolikrát žasnu, jak jsou dneska ty holky sprostý. to je slovník, že i dlaždič by se červenal.
co holky, kolikrát i starý baby.

Není tady

#814 17. 11. 2011 17:00

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Frigo napsal(a):

Leri napsal(a):

teď už ne, ale mně dá občas alzhajmr ještě pokoj, takže si ještě sem tam vzpomínám...Není to tak dlouho.. je jí čerstvých 17

Není tady

#815 17. 11. 2011 17:31

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

...ty máš tak malou dceru, že čte časopisy pro holky v tomhle věku ?

Taky jsem ty "in" casopisy kupovala pro me zabenky tongue , je to uz relativne dloooouho.... ale pamauju ty "stupidni" otazky typu: ..."muzu otehotnet, kdyz polknu?"... (14ti-leta...) a pod...
Dotazy typu "kdyz jsem mela sex poprve (ve 13ti) a jsem panna = mam panenskou blanu, muzu byt tehotna i tak?"... - se tam vyskytuji bezne... /I DNES!!! dumbom /
Divenky dnesni doby zacly proste soulozit drive, nez je "potreba"... a tak si holt "sklizej ovoce svych cinu"... grater ... Nehlede na NEROZUMNE (casto nedospele) chlapce, kteri jim k tomu "pomahaji"... dumbom grater

Jinak k problematice "sexualni vychovy na skolach" :
Mela by rozhodne byt. Stejne jako "vychova k manzelstvi a rodicovstvi"... stolt
Mela by byt vedena odborniky = znalci psychologie "nactiletych" ...

Tady mi ty metody pana reditele napadaneho (nebo povzbuzovaneho va ) verejnosti prilis nesedi...
Rozhodne se priklanim k tomu, ze "sexualni vychovu" by nemel vest reditel skoly.
Priklanim se k tomu, ze by sexualni vychova mela byt dobrovolna (je potreba respektovat prani tech rodicu, kteri chteji o sexualite svych deti je informovat sami... )
kapitulation

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#816 17. 11. 2011 17:44

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

playellep : #816 : No dpč, tak to tu este mebolo big_smileD

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#817 17. 11. 2011 17:48

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Frigo : tak mam novinky. Bonbonky jsem rozdal, na zubrieny jsem se vykaslal ale nechal jsem si tu nej, nej, nej holku ktera po me zadne bonbony nechtela, ale rovnou kosmetiku, takove sarapaticky na xichtik, plesove saty a boty big_smile Ale mam ji vazne rad, dela veci, ktere nechci videt negativne a je mi fajn, tak to ber ze to je aj na radovaci smile Pisnu Ti do SZ, chces ? tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#818 17. 11. 2011 17:51

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

playellep : #816 : No dpč, tak to tu este mebolo big_smileD

Ale BOLO!!! Akurat tys tu nebol... grater

Není tady

#819 17. 11. 2011 17:54

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Tak zrovna dnes jsem si rikala Morphi ze jsem Te tu dlouho nevidela.....no a vida..... jsi tu. big_smile
Jak se vede? big_smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#820 17. 11. 2011 18:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Frigo napsal(a):

teď už ne, ale mně dá občas alzhajmr ještě pokoj, takže si ještě sem tam vzpomínám...Není to tak dlouho.. je jí čerstvých 17

já si myslím, že dneska jsou děcka docela informovaný. rozhodně víc než kdysi. ty dotazy v časákách si myslím už dneska nenajdeš a pokud, beru to s rezervou.

Není tady

#821 17. 11. 2011 18:20

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Frigo : tak mam novinky. Bonbonky jsem rozdal, na zubrieny jsem se vykaslal ale nechal jsem si tu nej, nej, nej holku ktera po me zadne bonbony nechtela, ale rovnou kosmetiku, takove sarapaticky na xichtik, plesove saty a boty big_smile Ale mam ji vazne rad, dela veci, ktere nechci videt negativne a je mi fajn, tak to ber ze to je aj na radovaci smile Pisnu Ti do SZ, chces ? tongue

písni,, určitě..  Už jsem myslela, že tě zabásli jako pedofila  lol

Viktorko a já s tím vůbec nesouhlasím, aby se něco takového učilo ve škole. Každý by si na to měl přijít sám.  Tím, že se něco takového budou učit, vždycky dostanou informace "zkreslené" osobností toho člověka, který jim to bude cpát do hlavy.

Není tady

#822 17. 11. 2011 18:22

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Frigo napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

já si myslím, že dneska jsou děcka docela informovaný. rozhodně víc než kdysi. ty dotazy v časákách si myslím už dneska nenajdeš a pokud, beru to s rezervou.

Pavlo, odstup dva tři roky není zas tak velký. A jestli stupidní dotazy zmizely, tak je to možná jen změnou redaktora..vissla

Není tady

#823 17. 11. 2011 19:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

to já nevím, jestli zmizely, já to nečtu a kdybych to přinesla domů mladýmu, myslel by si, že se matka úplně zbláznila big_smile
jen si myslím, že to s těma mlaďochama nebude zase až tak špatný, oproti dřívějšku. ona nějáká ta osvěta proběhne ve škole, doma atd.

co by do těch časáků taky pořád dávali smile

Není tady

#824 17. 11. 2011 21:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

morpheus napsal(a):

písni,, určitě..  Už jsem myslela, že tě zabásli jako pedofila  lol

Viktorko a já s tím vůbec nesouhlasím, aby se něco takového učilo ve škole. Každý by si na to měl přijít sám.  Tím, že se něco takového budou učit, vždycky dostanou informace "zkreslené" osobností toho člověka, který jim to bude cpát do hlavy.

Však to ten 12-ročný chlapec a to 14-ročné dievča presne robili... a niekoho to potom šokuje. big_smile

Brita

Není tady

#825 17. 11. 2011 21:53

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

to já nevím, jestli zmizely, já to nečtu a kdybych to přinesla domů mladýmu, myslel by si, že se matka úplně zbláznila big_smile
jen si myslím, že to s těma mlaďochama nebude zase až tak špatný, oproti dřívějšku. ona nějáká ta osvěta proběhne ve škole, doma atd.

co by do těch časáků taky pořád dávali smile

myslela jsem Pavlo, že je po večerech studuješ,.. lol   Když jsi tak hezky napsala, že dneska už se stupidní otázky nevyskytují.  A to byl jen  tvůj odhad...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí