29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holcina napsal(a):
Erem, to je teda pech:-( jaká byla doba mezi tím co se domluvily a co dcera přišla? Moc nechápu jaké papíry na pracák by jí měla dávat
V patek se s dcerou pani domlouvala a vedela,ze v pondeli dcera nastoupi,ze si vybehala rozvazani pracovniho pomeru a nemocenskou.
Není tady
:-( to je blbý, ale co se dá dělat. Mohla se jí ozvat nějaká známá, nebo s praxí. Ty papíry jí dala jaké?
ještě dodám, mému manželovi to udělali taky a to byl docela velký podnik, nepříjemné
Upravil(a) holcina (16. 11. 2011 16:42)
Není tady
No, práce je vcelku nedostatkový zboží a protože poptávka převyšuje nabídku, zaměstnavatelé se často chovají k lidem jako hovada. Vymizela obyčejná lidská slušnost. Je to smutný. Slib dnes nic neznamená. Dané slovo neplatí. Jak taky, když dnes neplatí ani psané smlouvy.
Erem, to je mi líto, špatná zkušenost pro dceru a bohužel, úžasný vzor pro mladýho člověka.
Není tady
Toto: http://www.stream.cz/onemanshow/628349- … -langmajer
Nebo spis ROZESMALO?
Asik ani nevim.
Mozna by to bylo na nove vlakno s nazvem "Co vas dnes nejvic PREKVAPILO?"
Není tady
Frigo napsal(a):
Leri napsal(a):
Modroočko, je to z vých.Slovenska a lidé určitého etnika. Titulek mě taky šokl.
řekla bych, že dnes už to není výsada jen určitého etnika. Viděla jsi někdy, na co se ptají 11ti, 12ti, 13ti letá děvčata v těch různých časopisech pro ně ? Občas jsem ho dceři koupila a byla jsem docela šokovaná..
To som chcela napísať... minule som nechtiac msuela vidieť a počúvať skupinku nerómskych dievčat v električke a uisťujem všetkých, že takú sex.u.álnu osvetu som nečítala ani v Tabu či Kamasútre.. A dievčatá vyzerali na 20, hoci osm z rečí pocohpila, že chodia na ZŠ.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Sokoval me pristup jedne pani co slibila zamestnat moji dceru.Pani nabizela pracovni misto jako kucharka .Moje dcera se s ni spojila,pani byla rada,ze se ji moje dcera ozvala na pracovni misto.Moje dcera ji informovala,ze je stale v pracovnim pomeru a v pracovni neschopnosti,protoze je po operaci.Pani na ni tlacila,aby podala vypoved a ukoncila nemocenskou,aby k ni mohla nastoupit.
Dcera ukoncila pracovni pomer i neschopenku a prisla do noveho zamestnani.Pani ji mezi dverma rekla,ze je ji to lito,ale nemuze ji prijmout a,ze ji da papiry na pracak......neskutecne co dokazou lidi,pripravit cloveka o praci
To je svinstvo... ale snáď sa jej to vráti.
Není tady
Selima napsal(a):
Frigo napsal(a):
Leri napsal(a):
řekla bych, že dnes už to není výsada jen určitého etnika. Viděla jsi někdy, na co se ptají 11ti, 12ti, 13ti letá děvčata v těch různých časopisech pro ně ? Občas jsem ho dceři koupila a byla jsem docela šokovaná..
To som chcela napísať... minule som nechtiac msuela vidieť a počúvať skupinku nerómskych dievčat v električke a uisťujem všetkých, že takú sex.u.álnu osvetu som nečítala ani v Tabu či Kamasútre.. A dievčatá vyzerali na 20, hoci osm z rečí pocohpila, že chodia na ZŠ.
ano, nemají vůbec žádné zábrany absolutně v ničem.. Otázka je, jestli je to dobře nebo špatně..
Budou mít spoustu věcí možná odžitých trochu dřív, než jsme měli my a co pak ? Asi to bude jejich škoda..
Není tady
V n iečom je to lepšie, v niečom horšie... proste iné, no. Ale mám odjem, že oni kaoby nepoznali hranice, nikto im ich nikdy nenastaví, a sú trochu bezradní. A občas potom zasa narazia a sú šokovaní - "čo to tu je nejaká hranica"? Niečo, čo nemôžem, nesmiem, alebo nemal/a by som? A už vôbec im uniká súvislosť mezdi vlastným správaním a jeho následkami... ako možno aj v tomto prípade... Asi netušili, že by fakt mohla otehotnieť...
Není tady
Ak jej striekne sperma do oka?
Príde na Babi a ju ponaučíme
Není tady
Frigo napsal(a):
Leri napsal(a):
ty máš tak malou dceru, že čte časopisy pro holky v tomhle věku ?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Sokoval me pristup jedne pani co slibila zamestnat moji dceru.Pani nabizela pracovni misto jako kucharka .Moje dcera se s ni spojila,pani byla rada,ze se ji moje dcera ozvala na pracovni misto.Moje dcera ji informovala,ze je stale v pracovnim pomeru a v pracovni neschopnosti,protoze je po operaci.Pani na ni tlacila,aby podala vypoved a ukoncila nemocenskou,aby k ni mohla nastoupit.
Dcera ukoncila pracovni pomer i neschopenku a prisla do noveho zamestnani.Pani ji mezi dverma rekla,ze je ji to lito,ale nemuze ji prijmout a,ze ji da papiry na pracak......neskutecne co dokazou lidi,pripravit cloveka o praci
er, to je teda ale kráva ..
Není tady
Hepina155 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jsi si jistá na stopro, kdo to byl ? nekřivdíš mu ?
Nekrivdím, som si istá na tisíc %. Žiaľ.
a ? co ti na to řekl ?
Není tady
Selima napsal(a):
Frigo napsal(a):
Leri napsal(a):
já spíš kolikrát žasnu, jak jsou dneska ty holky sprostý. to je slovník, že i dlaždič by se červenal.
co holky, kolikrát i starý baby.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Frigo napsal(a):
Leri napsal(a):
ty máš tak malou dceru, že čte časopisy pro holky v tomhle věku ?
teď už ne, ale mně dá občas alzhajmr ještě pokoj, takže si ještě sem tam vzpomínám...Není to tak dlouho.. je jí čerstvých 17
Není tady
PPavlaa napsal(a):
...ty máš tak malou dceru, že čte časopisy pro holky v tomhle věku ?
Taky jsem ty "in" casopisy kupovala pro me zabenky , je to uz relativne dloooouho.... ale pamauju ty "stupidni" otazky typu: ..."muzu otehotnet, kdyz polknu?"... (14ti-leta...) a pod...
Dotazy typu "kdyz jsem mela sex poprve (ve 13ti) a jsem panna = mam panenskou blanu, muzu byt tehotna i tak?"... - se tam vyskytuji bezne... /I DNES!!! /
Divenky dnesni doby zacly proste soulozit drive, nez je "potreba"... a tak si holt "sklizej ovoce svych cinu"... ... Nehlede na NEROZUMNE (casto nedospele) chlapce, kteri jim k tomu "pomahaji"...
Jinak k problematice "sexualni vychovy na skolach" :
Mela by rozhodne byt. Stejne jako "vychova k manzelstvi a rodicovstvi"...
Mela by byt vedena odborniky = znalci psychologie "nactiletych" ...
Tady mi ty metody pana reditele napadaneho (nebo povzbuzovaneho ) verejnosti prilis nesedi...
Rozhodne se priklanim k tomu, ze "sexualni vychovu" by nemel vest reditel skoly.
Priklanim se k tomu, ze by sexualni vychova mela byt dobrovolna (je potreba respektovat prani tech rodicu, kteri chteji o sexualite svych deti je informovat sami... )
Není tady
playellep : #816 : No dpč, tak to tu este mebolo D
Není tady
Frigo : tak mam novinky. Bonbonky jsem rozdal, na zubrieny jsem se vykaslal ale nechal jsem si tu nej, nej, nej holku ktera po me zadne bonbony nechtela, ale rovnou kosmetiku, takove sarapaticky na xichtik, plesove saty a boty Ale mam ji vazne rad, dela veci, ktere nechci videt negativne a je mi fajn, tak to ber ze to je aj na radovaci
Pisnu Ti do SZ, chces ?
Není tady
morpheus napsal(a):
playellep : #816 : No dpč, tak to tu este mebolo
D
Ale BOLO!!! Akurat tys tu nebol...
Není tady
Tak zrovna dnes jsem si rikala Morphi ze jsem Te tu dlouho nevidela.....no a vida..... jsi tu.
Jak se vede?
Není tady
Frigo napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Frigo napsal(a):
řekla bych, že dnes už to není výsada jen určitého etnika. Viděla jsi někdy, na co se ptají 11ti, 12ti, 13ti letá děvčata v těch různých časopisech pro ně ? Občas jsem ho dceři koupila a byla jsem docela šokovaná..ty máš tak malou dceru, že čte časopisy pro holky v tomhle věku ?
teď už ne, ale mně dá občas alzhajmr ještě pokoj, takže si ještě sem tam vzpomínám...Není to tak dlouho.. je jí čerstvých 17
já si myslím, že dneska jsou děcka docela informovaný. rozhodně víc než kdysi. ty dotazy v časákách si myslím už dneska nenajdeš a pokud, beru to s rezervou.
Není tady
morpheus napsal(a):
Frigo : tak mam novinky. Bonbonky jsem rozdal, na zubrieny jsem se vykaslal ale nechal jsem si tu nej, nej, nej holku ktera po me zadne bonbony nechtela, ale rovnou kosmetiku, takove sarapaticky na xichtik, plesove saty a boty
Ale mam ji vazne rad, dela veci, ktere nechci videt negativne a je mi fajn, tak to ber ze to je aj na radovaci
Pisnu Ti do SZ, chces ?
písni,, určitě.. Už jsem myslela, že tě zabásli jako pedofila
Viktorko a já s tím vůbec nesouhlasím, aby se něco takového učilo ve škole. Každý by si na to měl přijít sám. Tím, že se něco takového budou učit, vždycky dostanou informace "zkreslené" osobností toho člověka, který jim to bude cpát do hlavy.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Frigo napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ty máš tak malou dceru, že čte časopisy pro holky v tomhle věku ?teď už ne, ale mně dá občas alzhajmr ještě pokoj, takže si ještě sem tam vzpomínám...Není to tak dlouho.. je jí čerstvých 17
já si myslím, že dneska jsou děcka docela informovaný. rozhodně víc než kdysi. ty dotazy v časákách si myslím už dneska nenajdeš a pokud, beru to s rezervou.
Pavlo, odstup dva tři roky není zas tak velký. A jestli stupidní dotazy zmizely, tak je to možná jen změnou redaktora..
Není tady
to já nevím, jestli zmizely, já to nečtu a kdybych to přinesla domů mladýmu, myslel by si, že se matka úplně zbláznila
jen si myslím, že to s těma mlaďochama nebude zase až tak špatný, oproti dřívějšku. ona nějáká ta osvěta proběhne ve škole, doma atd.
co by do těch časáků taky pořád dávali
Není tady
Frigo napsal(a):
morpheus napsal(a):
Frigo : tak mam novinky. Bonbonky jsem rozdal, na zubrieny jsem se vykaslal ale nechal jsem si tu nej, nej, nej holku ktera po me zadne bonbony nechtela, ale rovnou kosmetiku, takove sarapaticky na xichtik, plesove saty a boty
Ale mam ji vazne rad, dela veci, ktere nechci videt negativne a je mi fajn, tak to ber ze to je aj na radovaci
Pisnu Ti do SZ, chces ?
písni,, určitě.. Už jsem myslela, že tě zabásli jako pedofila
Viktorko a já s tím vůbec nesouhlasím, aby se něco takového učilo ve škole. Každý by si na to měl přijít sám. Tím, že se něco takového budou učit, vždycky dostanou informace "zkreslené" osobností toho člověka, který jim to bude cpát do hlavy.
Však to ten 12-ročný chlapec a to 14-ročné dievča presne robili... a niekoho to potom šokuje.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
to já nevím, jestli zmizely, já to nečtu a kdybych to přinesla domů mladýmu, myslel by si, že se matka úplně zbláznila
jen si myslím, že to s těma mlaďochama nebude zase až tak špatný, oproti dřívějšku. ona nějáká ta osvěta proběhne ve škole, doma atd.
co by do těch časáků taky pořád dávali
myslela jsem Pavlo, že je po večerech studuješ,.. Když jsi tak hezky napsala, že dneska už se stupidní otázky nevyskytují. A to byl jen tvůj odhad...
Není tady