6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Revlibo, Viktorka dostala výstražné a velmi důrazné napomenutí od moderátorky a troufám si tvrdit, že už tenhle samotný fakt by měl stačit k tomu, aby se chytla za nos
On i takový ostřílený bojovník, kterým Viktorka bezpochyby je zavčasu pozná, kdy má složit zbraně
Není tady
Revliba napsal(a):
haiel napsal(a):
Revliba napsal(a):
Ahoj Draku,
to co bylo kdysi nevím neznám nezajímá mě...vidím současnost a skutečnost...odpykal-li si kdokoli trest,bude pak dále trestán méně???
Toto je dle mého mínění hrubé porušení všech pravidel a to nejen babinetu...že Viki psala pod vlivem emocí a vlastní bolesti??..ano jistě...ale to Majka a Bloss pod vlivem (nevědomě) zupáckých výroků Frigo také!!
Kde je pravidlo a kdo ho určuje?Kdo co smí a kdo co nesmí?Když teď napíšu,že jste všechny krávy a postřílela bych vás,kdo určí,zda jsem jenom ujela nebo jsem nebezpečná a porušuju pravidla???
Ten ,komu jsem sympatická nebo ten komu ne?
Anebo jsou tu skutečně nějaká jasná pravidla???...to je to o čem mluvím..vyšší principRybo, Viktorka není z těch, kdo by si tehdy byli zasloužili trvalý zákaz. Dost možná nejsem sama, kdo si to myslí, ale kdo ví.
Vyšší princip? To je idea. Skutečnost je vždycky poznamenaná rukou člověka, tvora nedokonaléhoAno,možná to idea je...ale pro mě je určující,neumím si pomoct...
Pro mne taky. Pravidelně se mi ta idea hroutí jak domeček z karet. Přesto chci věřit... že jednou...budeme lepčejší
Není tady
Já jsem koukám před chvílí vlezla na šokovací vlákno, tak napíšu, co mě šokovalo. Už poněkolikáté – Sex s malým penisem. To je totiž takto – jak je ta stránka s tím přehledem diskusí, tak já v ní hledám, kde to žije a jak tak rychlým pohledem kloužu shora dolů po aktuálních vláknech, tak v úrovni Psychologická a Sexuologická mi ty názvy vláken zajímavě splynou, např. – Co vás dnes nejvíc šokovalo – Sex s malým penisem Nebo – Co vám dnes udělalo radost – Sex s malým penisem Jak bojovat s únavou? – Sex s malým penisem Jednu chvílu byla změna – Co vás dnes nejvíc šokovalo – Ejakulát v pošve.
Není tady
I já čtu Viktorku ráda, a mám jí ráda, ale Viki včerejší příspěvek byl fakt dost hustý a přehnaný. Proč se necháš vytočit názorem druhých? Vždyt každý máme svůj názor. A mmch - zastávat si chlapa? Proč? Vždyt on se obhájí sám.
Není tady
dusička napsal(a):
Vladena napsal(a):
Revliba napsal(a):
Tak Viki fakt nedostala ban....
A proč asi???? Vše bylo psáno povzneseně, neosobně a celkem v pohodě. Já to tak cítila!
Povzneseně? hm
vždyt Viktorka napsala, že by do lidí střílela. To není na ban? Tak to mě ted zůstává rozum stát.
Proč dostala ban Frigo? Bloss? Majkafa? Hm?
Tak jednou jsem za ten vyraz ban dostala, tusim aj ten prvni. Jenze to neni, draha, strileni zbrani, ale obrazne, "sestrelim" te, nebo tak. Stejne jako to, ze jsem rikala, ze "hlidam" ty primitivy, co se snizuji k urazkam a shazovani jinych. Nevim, kdo si vymyslel, ze jsem tim byla poverena... tady je tak krasne videt, jak se z komara dela slon...
Nevim, proc bych si mela nechat libit, kdyz do mne nekdo ryje.
Není tady
Nevidím ,že by se někde dělalo z komára velbdloud.
Viki - nikdo mi to nevymluvÍ,bylo to drsný, nečetlo se mi to od Tebe hezky. Ale dělej jak myslíš, já to prostě napsat chtěla co jsem napsala, jak mi tvé písmenka vyzařovali no. Možná můj problém, nevím.
Upravil(a) dusička (12. 9. 2011 9:47)
Není tady
Revliba napsal(a):
...Viki prošla,ostatní ne...proč????
Předesílám,že mi nejde ani o Viky,Majku,Bloss či Frigo...jde mi o princip...a jednu z věcí,které smrti nesnáším je křivá páteř....i když mě teď bolí,jak pes..
Proc? Protoze ja nenapsala April, ze je krááááva nebeska, osobnimu napadeni jsem se sikovne vyhla, pokud jst to nepostrehly... NIKOHO jsem nenapadala. A ma slova byla opravdu vseobecna, vzdycky se tady zastavam tech na ktereje nejaky primitiv utoci... Majka, Bloss, a Frigo si nadavaly jedna druhe adresne.
Ale komu vydi, ze jsem se rozcilila /mmch. nad lidskou blbosti/, klidne tady kvakejte dal, ted mi budou muset dat trvaly ban, pac tak jsou "nastavena pro mne ta zvlastni pravidla" a uz se sem nevratim, ani pod jinym nickem, pac kvuli ucasti zde se mi nechce pretvarovat a delat ze sebe nekoho jineho. Jsem jaka jsem.
Není tady
dusička napsal(a):
Nevidím ,že by se někde dělalo z komára velbdloud.
Viki - nikdo mi to nevymluvý,bylo to drsný, nečetlo se mi to od Tebe hezky. Ale dělej jak myslíš, já to prostě napsat chtěla co jsem napsala, jak mi tvé písmenka vyzařovali no. Možná můj problém, nevím.
No vidis. A mne zas prislo "drsny", jak do me April (ted jsem privlastek, ktery me napadl, vynechala, doufam, ze TO postrehnete!!!) ryla. Klidne se tam vratte. Ryla porad, urazela mne aj meho chlapa. Ona se taky neridila, ani svetskym zakonem, ze i vezen je clovek a ma nejakou dustojnost... Ja jsem byla dlouho zticha, a ona furt pritvrzovala, muzete se na to podivat. A pak jsem vypenila, uznavam, ze prehnane...
To mas asi jako kdyz by te treba nekdo porad stipal, bodal spendlickem, otravoval nejak (a ty si to nechas libit, ptz. vis, ze se "nesmis branit" = to je ma "babinetem urcena podminka" - ja si nemuzu dovolit, to co vy ostatni, rypat do nekoho...)... a kdyz neprestane a otravuje dal, tak pak se nastves a vrazis mu takovou, ze mu zed da druhou, vis? Asi tak nejak to funguje... A taky je to jenom lidske... Ja myslim, ze to moderatori moc dobre videli, a proto jsem ban nedostala...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Revliba napsal(a):
...Viki prošla,ostatní ne...proč????
Předesílám,že mi nejde ani o Viky,Majku,Bloss či Frigo...jde mi o princip...a jednu z věcí,které smrti nesnáším je křivá páteř....i když mě teď bolí,jak pes..Proc? Protoze ja nenapsala April, ze je krááááva nebeska, osobnimu napadeni jsem se sikovne vyhla, pokud jst to nepostrehly... NIKOHO jsem nenapadala. A ma slova byla opravdu vseobecna, vzdycky se tady zastavam tech na ktereje nejaky primitiv utoci... Majka, Bloss, a Frigo si nadavaly jedna druhe adresne.
Ale komu vydi, ze jsem se rozcilila /mmch. nad lidskou blbosti/, klidne tady kvakejte dal, ted mi budou muset dat trvaly ban, pac tak jsou "nastavena pro mne ta zvlastni pravidla" a uz se sem nevratim, ani pod jinym nickem, pac kvuli ucasti zde se mi nechce pretvarovat a delat ze sebe nekoho jineho. Jsem jaka jsem.
Viki, já jsem proti vulgaritě a osobnímu napadání. Ale včerejšek jsem cítila v pohodě, přesně jak píšeš, nic osobního se nedělo,jemně jsme do tebe rýpaly, protože milovat kriminálníka nám přijde trošku nenormální, ale je to tvoje věc, hlavně, že jsi šťastná. Nevím, proč by si měla opravdu dostat ban, stojím při Tobě....
P.S. Mezitím si připsala další příspěvek, i s tím souhlasím...!
Upravil(a) Vladena (12. 9. 2011 7:53)
Není tady
Já se všem omlouvám za hrubky, jsem strašná, i a y jak píšu rychle a nečtu po sobě,
Viki - nepřišlo mi,že by včera April do Tebe ryla.Jen ryla,že žiješ s kriminálníkem - ryla do něho, ne do Tebe. Ptala se na to, včem žiješ. A ty ses prostě mermomocí zastávala svého muže. Ale on sedí Viki za to, že něco provedl, co se nemá. I kdyby se byla vzteklá a omlouvala ho stále, stejně si o něm každý udělá úsudek sám. A Ty se pak zbytečně rozčiluješ.
Ano, i lidi ve vězení jsou jen lidi, v tom máš pravdu.
Upravil(a) dusička (12. 9. 2011 7:53)
Není tady
Ale ze "jsem to ja", tak se prece jenom k necemu ze vcerejska vratim: jak April psala, ze ma k base blizko...
Kdyz se tak vyznas, a vyptavala ses na misto a pracovni zarazeni... je v Brne, mam to tricet minut od domova... ale chce jit pryc. To za prve. A za druhe, je "mesickar", (kdyz mas takovy prehled, jiste vis, co to je) a ti, jak vis, pracu nedostavaj... prace je velmi malo, a dostavaji ji dlouhodobaci, ze kterych, jak jiste uznas, chce mit basa nejaky zisk za to, ze je treba proskoli a tak, to se jim u mesickaru nerentuje... Zadal si o nu, hned pri nastupu... Ale podle pomeru v one veznici ju nedostane... A opakuji, neprovokuj. Kdyz se chces bavit, bav se na urovni a ne jako pavlacova drbna
Není tady
Viki, to si nemusela a smaž to. Je to příliš osobní a pokud má někdo přístup a Aprill zřejmě má, snadno si vše dohledá. Radím smazat, byla si manipulována.
Není tady
No, Dusi, vam to muze pripadat jako "klid" a ze "jste rejpaly jenom trosku", protoze milovat kriminalnika "je divne". Neni to divne! Ja jsem toho dukazem. Mozna zridkavym, ale jsem. Takze vy jste nemusely poznat, jak se me to silne dotyka, ale ja to citila jako "utok na mne a na nej". To vase predstavy jsou pokrivene, kdyz mate pocit (mozna nechtene), ze ke mne, memu muzi a mym idealum si muzete "dovolit" vic, nez k jinym...
Nemeli by jste...
Ale je to vase vec, jak se na mne divate...
Ja opravdu vim, kdo jsem! A jsem s tim celkem spokojena...
Není tady
Vladena napsal(a):
Viki, to si nemusela a smaž to. Je to příliš osobní a pokud má někdo přístup a Aprill zřejmě má, snadno si vše dohledá. Radím smazat, byla si manipulována.
A co jako, kdyz si dohleda? Pujde si ho prohlednout? Nebo co? Napari mu dalsi rok? Za co? Za to, ze ho miluju?
Není tady
Viktorko jen me sokuje,ze,uz v drivejsi dobe si zila s muzem co sedel.Co te k temto muzum tak pritahuje?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
No, Dusi, vam to muze pripadat jako "klid" a ze "jste rejpaly jenom trosku", protoze milovat kriminalnika "je divne". Neni to divne! Ja jsem toho dukazem. Mozna zridkavym, ale jsem. Takze vy jste nemusely poznat, jak se me to silne dotyka, ale ja to citila jako "utok na mne a na nej". To vase predstavy jsou pokrivene, kdyz mate pocit (mozna nechtene), ze ke mne, memu muzi a mym idealum si muzete "dovolit" vic, nez k jinym...
Nemeli by jste...
Ale je to vase vec, jak se na mne divate...
Ja opravdu vim, kdo jsem! A jsem s tim celkem spokojena...
Viki, za sebe se omlouvám.....
Není tady
Viki - je to Tvůj životem a je nemám právo Ti do něho kecat.
Je to Tvůj život a jen Ty sama víš ,proč miluješ kriminálníka,
Přeju Ti hodně štěstí.
Omlouvám se i já,jestli jsem do Tebe ryla, za sebe říkám neryla, jen prostě mi přijde, že by ses měla zaobírat sama sebou, svým životem a neomlouvat svého manžela, protože dle mého sedí právem. Přestupky a věci,který jsou trestné se maj trestat. A Ty za něho nemůžeš,Ty nemůžeš za to,že sedí, proč ho bráníš?
Mám Tě ráda.
Upravil(a) dusička (12. 9. 2011 8:24)
Není tady
No, muj prostredni ex byl velice sverazna osobnost, a na sikmou plochu (do krizku se zakonem) se dostal az po ctyrech letech manzelstvi (ja to netusila a nemela jsem s tim nic spolecneho, vsak to taky byl pro mne sok!) Meli jsme se stehovat do jineho mesta, v zari, nejstarsi dcera mela uz tam nastoupit do skoly, byla uz s nim, aby "se adaptovala" a nemela s nastupem problemy... privezli mi ji na me narozeniny (!) v pul druhe v noci (zvlastni shodou okolnosti je to zrovna hodina meho narozeni)... ze manzela zavreli... a ja s nim potom jeste "mnohe prekousla" a setrvala dalsi tri roky..., a byla bych zustala (kvuli detem), kdyby se "nenabalovaly" dalsi a dalsi problemy.
Co mne na nich pritahuje? Mozna prave ta osobitost, svezarnost...
Obycejny zivot mne nudi...
Upravil(a) ViktorkaM (12. 9. 2011 8:27)
Není tady
Viki - přečti si to po sobě,co si napsala.
Obyčejný život Tě nudí?
Není tady
Vladena napsal(a):
...Viki, za sebe se omlouvám.....
Jo, dik, to je v poho... Jsem stastna, ze alespon nekdo pochopil...
Není tady
dusička napsal(a):
... prostě mi přijde, že by ses měla zaobírat sama sebou, svým životem a neomlouvat svého manžela, protože dle mého sedí právem. Přestupky a věci,který jsou trestné se maj trestat. A Ty za něho nemůžeš,Ty nemůžeš za to,že sedí, proč ho bráníš?
Mám Tě ráda.
Dusi, to Ty si precti, co pises...
Za prve, nerikam, ze sedi nepravem, jen mi vadi, kdyz se nekteri vyjadruji o pobytu v base jako o hotelu, nebo necem "lepsim", nez je svoboda... to maj opravdu jenom ti, co si "luxus v base" mohou zaplatit, a to velice draze...
A za druhe, Dusi, porad se vyptavas, proc se ho zastavam. Proc? No precis proto, ze ho miluju... Spomen si, jak ses ty zastavala toho sveho, kdyz ho tad nektere "vedmy" prohlasovaly alkoholikem... Proc "ses ho zastavala"? Taky proto, ze ho milujes, ne? Taky te mam rada, a nezlobim se na tebe ani kdyz se chovas "neomalene"...
Jenze jsou tady nekteri, kteri zranuji zamerne, cilene a ty ja proste nemam rada + nechapu je. Jak muze mit nekdo "dobry pocit", kdyz do nekoho rypne...
Není tady
dusička napsal(a):
Viki - přečti si to po sobě,co si napsala.
Obyčejný život Tě nudí?
Jo. Obycejny zivot mne nudi...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Co mne na nich pritahuje? Mozna prave ta osobitost, svezarnost...
Obycejny zivot mne nudi...
Tenhle zivot je verim ale taky dost na prd.
Není tady
Ale aspon je zajimavej, akcni... a kdyz se zadari, i prospesnej k "napravovani" blbych okolnosti...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Ale aspon je zajimavej, akcni... a kdyz se zadari, i prospesnej k "napravovani" blbych okolnosti...
Ale boli to.
Není tady