6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pokračování... bez osobních invektiv prosím !
Není tady
Vladena:
"Na druhou stranu já ji tu její zamilovanost nějak závidím, já bohužel neumím tak naivně, připitoměle ztratit hlavu.... tak kdo se má lépe?"
Coze Vladko?
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Ta žába tak kulí voči, že raději jdu spát. Dobrou.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vladena:
"Na druhou stranu já ji tu její zamilovanost nějak závidím, já bohužel neumím tak naivně, připitoměle ztratit hlavu.... tak kdo se má lépe?"
Coze Vladko?
vím, nedává to smysl, ale nebudu to znovu psát, při uzavírání vlákna se mi ztratila více jak polovina příspěvku.
Upravil(a) Vladena (11. 9. 2011 20:53)
Není tady
Vladena napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
Ta žába tak kulí voči, že raději jdu spát. Dobrou.
Bombaaa! ....to me dostalo
Není tady
Vladena napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vladena:
Coze Vladko?vím, nedáváto smysl, ale nebudu to znovu psát, při uzavírání vlákna se mi ztratila více jak polovina příspěvku.
Jak chces.
Není tady
Tak Viki fakt nedostala ban....
Není tady
Arči , něco pro Tebe mám na dobrou noc. http://www.psychoweb.cz/vykladovy-psych … y-slovnik/
Není tady
Revliba napsal(a):
A proč asi???? Vše bylo psáno povzneseně, neosobně a celkem v pohodě. Já to tak cítila!
Není tady
Vladena napsal(a):
Arči , něco pro Tebe mám na dobrou noc. http://www.psychoweb.cz/vykladovy-psych … y-slovnik/
A co s tim?
Arci. Takhle me rika Crabatek.
Není tady
Revliba napsal(a):
A vadi to?
Není tady
Šokuje mě, že nedostala Viktorka ban. Na každého jiný metr :-(
Není tady
holcina napsal(a):
Sokuje Te neco takovyho ? Copak v tomhle svete zijes pouhych par dni?
Není tady
Vladena napsal(a):
Revliba napsal(a):
A proč asi???? Vše bylo psáno povzneseně, neosobně a celkem v pohodě. Já to tak cítila!
Povzneseně? hm
vždyt Viktorka napsala, že by do lidí střílela. To není na ban? Tak to mě ted zůstává rozum stát.
Proč dostala ban Frigo? Bloss? Majkafa? Hm?
Není tady
Arcanum napsal(a):
holcina napsal(a):
Dní tu žiju hodně, ale tohle mě vážně šokuje. Už ani na běžném foru neplatí pravidla. nebo to není běžné forum, to je taky možné
Není tady
holcina napsal(a):
Arcanum napsal(a):
holcina napsal(a):
Dní tu žiju hodně, ale tohle mě vážně šokuje. Už ani na běžném foru neplatí pravidla. nebo to není běžné forum, to je taky možné
Dni tu zijes hodne a presto Te to sokuje. To me hlava nebere.
Není tady
Arcanum napsal(a):
holcina napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Sokuje Te neco takovyho ? Copak v tomhle svete zijes pouhych par dni?Dní tu žiju hodně, ale tohle mě vážně šokuje. Už ani na běžném foru neplatí pravidla. nebo to není běžné forum, to je taky možné
Dni tu zijes hodne a presto Te to sokuje. To me hlava nebere.
Ano
Není tady
holcina napsal(a):
Arcanum napsal(a):
holcina napsal(a):
Dní tu žiju hodně, ale tohle mě vážně šokuje. Už ani na běžném foru neplatí pravidla. nebo to není běžné forum, to je taky možnéDni tu zijes hodne a presto Te to sokuje. To me hlava nebere.
Ano
Staci to prijmout takove jake to je. Pak uz nemusis byt v soku.
ale kdyz Te to bavi a nebo kdyz chces ,tak bud.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
A vadi to?
To ne,jen o tom přemýšlím v širších souvislostech....dvojí metr v politice,dvojí metr v soudnictví,dvojí metr ve vztazích a nakonec dvojí metr i v oddychovém veřejném foru,jako je babinet???
Viki prošla,ostatní ne...proč????
Předesílám,že mi nejde ani o Viky,Majku,Bloss či Frigo...jde mi o princip...a jednu z věcí,které smrti nesnáším je křivá páteř....i když mě teď bolí,jak pes..
Není tady
Revliba napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
A vadi to?
To ne,jen o tom přemýšlím v širších souvislostech....dvojí metr v politice,dvojí metr v soudnictví,dvojí metr ve vztazích a nakonec dvojí metr i v oddychovém veřejném foru,jako je babinet???
Předesílám,že mi nejde ani o Viky,Majku,Bloss či Frigo...jde mi o princip...a jednu z věcí,které smrti nesnáším je křivá páteř....i když mě teď bolí,jak pes..
Ahoj, Rybo Jestli si dobře pamatuju, Viktorka byla zabaněná hooodně dlouhou dobu (asi ještě předtím, než jsi sem přišla, takže to možná nevíš) a - dle mého nedokonalého mínění - byl na ni použit přísnější metr než na ostatní. Vypadalo to, že se už nebude moci vrátit na babinet, ale nakonec to dobře dopadlo. Takže on ten metr je na nás všechny nakonec vždycky stejnej, akorát ne vždycky je nám to hned jasný
Není tady
haiel napsal(a):
Revliba napsal(a):
Arcanum napsal(a):
A vadi to?To ne,jen o tom přemýšlím v širších souvi si někdoslostech....dvojí metr v politice,dvojí metr v soudnictví,dvojí metr ve vztazích a nakonec dvojí metr i v oddychovém veřejném foru,jako je babinet???
Předesílám,že mi nejde ani o Viky,Majku,Bloss či Frigo...jde mi o princip...a jednu z věcí,které smrti nesnáším je křivá páteř....i když mě teď bolí,jak pes..Ahoj, Rybo Jestli si dobře pamatuju, Viktorka byla zabaněná hooodně dlouhou dobu (asi ještě předtím, než jsi sem přišla, takže to možná nevíš) a - dle mého nedokonalého mínění - byl na ni použit přísnější metr než na ostatní. Vypadalo to, že se už nebude moci vrátit na babinet, ale nakonec to dobře dopadlo. Takže on ten metr je na nás všechny nakonec vždycky stejnej, akorát ne vždycky je nám to hned jasný
Ahoj Draku,
to co bylo kdysi nevím neznám nezajímá mě...vidím současnost a skutečnost...odpykal-li si kdokoli trest,bude pak dále trestán méně???
Toto je dle mého mínění hrubé porušení všech pravidel a to nejen babinetu...že Viki psala pod vlivem emocí a vlastní bolesti??..ano jistě...ale to Majka a Bloss pod vlivem (nevědomě) zupáckých výroků Frigo také!!
Kde je pravidlo a kdo ho určuje?Kdo co smí a kdo co nesmí?Když teď napíšu,že jste všechny krávy a postřílela bych vás,kdo určí,zda jsem jenom ujela nebo jsem nebezpečná a porušuju pravidla???
Ten ,komu jsem sympatická nebo ten komu ne?
Anebo jsou tu skutečně nějaká jasná pravidla???...to je to o čem mluvím..vyšší princip
Není tady
Haiel, nám to jasný je ... hlavně aby to bylo ale soustavně jasný i Viktorce, která je na BBN v podstatě "v podmínce", velice dobře to ví a přesto si tady dovolí spílat někomu do blbých a do krav
Viktorko, nemusíš souhlasit se vším, co Ti kdo napíše, chápu, že se Tě některé příspěvky mohou kolikrát i dotknout, ale nemusíš hned startovat na první škrt a uchylovat se k vulgarismům jako nějaká pavlačová dryáčnice Spousta věcí se dá říct i s noblesou a to ani nemluvím o tom, že na některé lidi nemusíš reagovat vůbec, stačí si je šoupnout do ignoru
Není tady
Revliba napsal(a):
haiel napsal(a):
Revliba napsal(a):
To ne,jen o tom přemýšlím v širších souvi si někdoslostech....dvojí metr v politice,dvojí metr v soudnictví,dvojí metr ve vztazích a nakonec dvojí metr i v oddychovém veřejném foru,jako je babinet???
Předesílám,že mi nejde ani o Viky,Majku,Bloss či Frigo...jde mi o princip...a jednu z věcí,které smrti nesnáším je křivá páteř....i když mě teď bolí,jak pes..Ahoj, Rybo Jestli si dobře pamatuju, Viktorka byla zabaněná hooodně dlouhou dobu (asi ještě předtím, než jsi sem přišla, takže to možná nevíš) a - dle mého nedokonalého mínění - byl na ni použit přísnější metr než na ostatní. Vypadalo to, že se už nebude moci vrátit na babinet, ale nakonec to dobře dopadlo. Takže on ten metr je na nás všechny nakonec vždycky stejnej, akorát ne vždycky je nám to hned jasný
Ahoj Draku,
to co bylo kdysi nevím neznám nezajímá mě...vidím současnost a skutečnost...odpykal-li si kdokoli trest,bude pak dále trestán méně???
Toto je dle mého mínění hrubé porušení všech pravidel a to nejen babinetu...že Viki psala pod vlivem emocí a vlastní bolesti??..ano jistě...ale to Majka a Bloss pod vlivem (nevědomě) zupáckých výroků Frigo také!!
Kde je pravidlo a kdo ho určuje?Kdo co smí a kdo co nesmí?Když teď napíšu,že jste všechny krávy a postřílela bych vás,kdo určí,zda jsem jenom ujela nebo jsem nebezpečná a porušuju pravidla???
Anebo jsou tu skutečně nějaká jasná pravidla???...to je to o čem mluvím..vyšší princip
Rybo, Viktorka není z těch, kdo by si tehdy byli zasloužili trvalý zákaz. Dost možná nejsem sama, kdo si to myslí, ale kdo ví.
Vyšší princip? To je idea. Skutečnost je vždycky poznamenaná rukou člověka, tvora nedokonalého
Není tady
Kiara napsal(a):
Haiel, nám to jasný je ... hlavně aby to bylo ale soustavně jasný i Viktorce, která je na BBN v podstatě "v podmínce", velice dobře to ví a přesto si tady dovolí spílat někomu do blbých a do krav
Viktorko, nemusíš souhlasit se vším, co Ti kdo napíše, chápu, že se Tě některé příspěvky mohou kolikrát i dotknout, ale nemusíš hned startovat na první škrt a uchylovat se k vulgarismům jako nějaká pavlačová dryáčnice Spousta věcí se dá říct i s noblesou a to ani nemluvím o tom, že na některé lidi nemusíš reagovat vůbec, stačí si je šoupnout do ignoru
Máš pravdu, Viktorka by vzhledem k tomu, že je "v podmínce", měla po každém rýpavém příspěvku na její adresu počítat raději do sta. Páč by byla škoda, kdyby tu nebyla. Já ji docela ráda čtu.
Není tady
haiel napsal(a):
Revliba napsal(a):
haiel napsal(a):
Ahoj, Rybo Jestli si dobře pamatuju, Viktorka byla zabaněná hooodně dlouhou dobu (asi ještě předtím, než jsi sem přišla, takže to možná nevíš) a - dle mého nedokonalého mínění - byl na ni použit přísnější metr než na ostatní. Vypadalo to, že se už nebude moci vrátit na babinet, ale nakonec to dobře dopadlo. Takže on ten metr je na nás všechny nakonec vždycky stejnej, akorát ne vždycky je nám to hned jasnýAhoj Draku,
Anebo jsou tu skutečně nějaká jasná pravidla???...to je to o čem mluvím..vyšší principRybo, Viktorka není z těch, kdo by si tehdy byli zasloužili trvalý zákaz. Dost možná nejsem sama, kdo si to myslí, ale kdo ví.
Vyšší princip? To je idea. Skutečnost je vždycky poznamenaná rukou člověka, tvora nedokonalého
Ano,možná to idea je...ale pro mě je určující,neumím si pomoct...
Není tady