18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ronji, ja jsem se tam uz pred nejakym casem zaregistrovala pod stejnym nickem jako tady a bohuzel se tam nemuzu dostat. Zkousim vsechny mozny hesla, ktery jsem mela i v minulosti a nic. Uz me nic nenapada.
Není tady
Ronji kdybych k vám mohla občas najuknout, byla bych ráda ... jsem na novém BB jen jako Misha.
A chci se vás zeptat holky, jak se jmenuje (asi z lékárny) ten přípravek na tiení bolesti zoubků rostoucích? Mám dojem, e jste o tom některá psala...
Julka má ruce věčně v puse, slinká jak buldok, usíná s palcem v puse, dneska je nervozní jak sáňky v létě, mrčí, docela dlouho spala přes denní spaní, kdy bdí tak je rozmrzelá a teď 4kojení docela bojkotuje, sosá 8minut a utrum, odtrhává se, řve...jindy cumcá třeba půlhodiny a jetě dál by s prsem v puse leela...tohle neznám. Třeba nějaký prdíky či něco ve střevech, ale napadly mě i ty zuby takjestli poradíte ten přípravek..díky.
Není tady
Sun a nejde tam zakrtnout, e si nepamatuje heslo, a ti je polou na mail? Nebo si nepamatuje, jakej mail jsi tam uvedla?
Jinak se bude muset zaregistrovsat znova, ale s jiným emailem ne původně
Misho je to Mundisal. Poli si ádost, připojím tě.
Není tady
Misho, jetě můe být calgel... jinak holky, vy se stěhujete do soukromí? a mohla bych Vás taky mírovat? občas jsem některé z vás z povzdálí sledovala, tak by mi bylo líto přijít o sledování vaich drobečků
Není tady
Leni nám Calgel moc nezabíral, jako trochu jo, ale ve srovnání s tím Mundisalem nic moc - vám to pomáhalo?
Připojím tě Ale musí se zastavit častěji, o tobě roky člověk neslyí a já pořád čekám na tu návtěvu
Není tady
nám nezabíralo ani jedno ale vím, e někomu mundisal a někomu zas líp calgel no a návtěva - vak na tom usilovně pracuju čekám, a mi zavolají konečně z A na první jízdy - upřímně, vydat se na výlet s holkama autobusy a vlaky momentálně povauju za jistý způsob sebevrady a naeho pantátu ne někam dokopu.... a jak Ty? us vyplnila přihláku?
Není tady
Tak jsem ucinila pokus na Novem Babinetu, Ronji, vidis tam neco ode me?
U nas dnes zas zajimava noc - Nelca se v pul 1 vzbudila s revem. Prso nechtela ani videt, i kdyz v noci pije kdykoliv ji nabidnu.. Usinala mi v naruci a budila se.. po hodine jsme si byla jista, ze ji boli brisko jako Evu, nosila jsem dal, kdyz usnula, vzbudila se vykrikem po polozeni. Po dvou hodinach jsem zkusila Mundisal gel, kdyby to naaahodou prece jen byly zuby, ale neverila jsem tomu, protoze i nosit chtela jakoby v klubicku, myslela jsem, ze fakt brisko, ze ma taky neco jako Evca..
No a po Mundisalu spala az do rana!
Není tady
Super Blíenko, přidala jsem tě
Hele mě přijde, e Maruku ten Mundisla někdy uklidní i kdy ji zrovna nebolí zuby Jako kdy řve a u neví proč, najednou jiná chu v puse, zarazí se, chvilku to cucá a mezitím únavou usne...
Není tady
Take Calgel, Mundisal a jetě spel pro děti Citrovital, ale ten je prý slabej..tak si můu vybrat
Díky..
Není tady
Holky jsem ráda e vám ten Mundisal pomáhá
Misho ty normálně kojí půl hodiny? U nás je normálních těch 7 - 8 minut, pak u je najedená a nemá smysl aby mi dál cumlala bradavky, nemá je z toho popraskaný a bolavý?
Jinak u nás byl včera taky hroznej řev, nechtěla se vůbec přisát večer před spaním - to se stalo podruhé (poprvé kvůli zubům asi před týdnem). Ale zuby to včera nebyly, gel vůbec nefungoval, take jsem chvíli nosila, pak se teda přisála, napila a usnula a za 3,5 hodiny byla vzhůru a opět řev, zase se nechtěla přisát, po chvíli noení se pokadila, pak se napila, ale spát ne-e, tak jsem jí dala k P. na koberec ne jsem se vykoupala, tam se prý vyprděla jak starej chlap a pak se mnou normálně usnula v posteli a u byl klid. No tak myslím e to měla po mém vydatném obědě předevčírem u tchýně - kachna se zelím a knedlíky a bylo to dost mastný, zelí jí toti jindy nevadí, i mně bylo po tom těko, no tak snad u to bude dobrý.
A jdu se mrknout na ten novej BB.
Není tady
Kotr, ano, vím, je to nevídané. Jako pidimrně dávala i 45-60min, já mám ale pocit e fakt cucá furt. Na konci poznám e u jen ulá a hraje si s tím. Ale jinak stále běně jedeme 20-30min, výjimečně 15..
A prso chce furt, neodtahuje se, nic, pak u něj klidně usne a nechá si ho v puse.
Teď 2 dny troku bojkot. Ale krmení 5-7min, to bych taky chtěla, ale jak jí ho po 5min vezmu tak jekot jako kdy ji na noe berou a v prsu je mlíka jetě dost, take za takovou pro nás chvilku to fakt nevytahá..nevím, třeba bude za čas rychlejí.
A popraskané, bolavé....ne prosím. Zatím ádný problém. Ani neprovozuju nikdy ádný masírování, nahřívání, nic.
Není tady
Ronja napsal(a):
Holky tak diskuze na novém babinetu je jen pro pozvané, teď u by tam mělo být soukromí.
Zatím je tam Valaka, Kikuka, Kotrmeli, Leontýnka a z Podzimňátek JulePraha.
Pokud nemáte uivatelský účet na novém babinetu, napřed si ho vytvořte: http://novy.babinet.cz/register.php
Potom přejděte na Skupiny, http://novy.babinet.cz/group.php najděte si Letňátka2011 a polete ádost o členství, hned vás schválím a u tam budete mít přístup!
myslite ze bych vas mohla taky smirovat?
nejak jsem si zvykla sem tam k vam nakouknout, jak se vede vasim ditkam... hlavne na Ronji a holky co sme se setkali na srazu a taky Danusku jak jsem sledovala ten jeji boj tady uz par let... ale jestli chcete soukromi tka to samozrejme chapu
Není tady