29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte holky
Tak pokud bude uzavřená diskuse, začnu aj já víc psať.
Teď je to trošku složitější a moc sa nevyjadřuju na otevřených vláknech.
Není tady
Jen rychle co jsem vycetla na zacpu:
- nedavat mrkev
- hodne tekutin - vody
- švestkovou štávu
- lzici olivovyho nebo jinyho kvalitniho oleje do kazde porce prikrmu
- pridat brzy ovoce misto dalsiho kojeni (pak uz se muze vratit mrkev)
Suny..
Není tady
tak já se přiznám jablíčko mi ELenka už taky ožužlávala minulý týden, a mrkev jsem jí zkusila dát včera, ale vše plivala a ten výraz - to u Tobiho neznám, tomu chutnalo od první lžičky
Není tady
Tak já jsem taky klíďo pro uzavřenou diskuzi . Ronji, když jí budeš zakládat tak sem hlavně pak hoď odkaz
.
Jinak já dnes peču poprvé v životě dort , vlastně jen půldort
a i ta půlka je jen z maličké formy, jen symbolicky Nelince k půlročninám
. Tak jsem zvědavá co z toho vůbec bude
. A těšíme se moc na F., je dnes poslední den v práci
. Tajně doufáme, že by ho mohli pustit i trochu dřív
.
Holky jak budete trávit Vánoce? Sami doma, nebo někde u rodičů a širší rodiny?
Hani to je mi moc líto jaký má Adélka trápení . Já taky četla hlavně tu švestkovou šťávu, vím, že kamarádka jí dávala malé, která byla na Sunaru už sna od 2. měsíce
, normálně tu z krámu, tuším od Hippu, jen jí trochu naředila vodou. A malá měla po trápení a doktorka jim to odsouhlasila
.
Není tady
Holky taky vám to přijde tak neskutečný že už tim našim miminkům je-bude půl roku?
Není tady
Jojo, leti to...
My budeme doma a obe babicky u nas..vecer je odveze domu.
Jo a pripadnymu zamceni se podridim, pokud je vetsina pro, tak jsem taky pro, pokud ne, tak ne, je mi to jedno
Upravil(a) Blizenka (22. 12. 2011 13:11)
Není tady
Danuško, tomu mému miminku bude za chvíli osum měsícůc to je mazec.
My pojedeme ráno k mamce, potom budeme sami doma a po našem rozdání dárečků a po večeři, půjdeme asi určitě k tchánovcům, tradice tady.
Upravil(a) leontyna (22. 12. 2011 12:33)
Není tady
Blizenko, kam se ta Nelca tak zene?
Danus, krasny avatar Nelinky. Jak dopadl dortik?
Není tady
Suny, děkujeme . A dort nooo
...jedlej možná bude ale nevím jestli se za něj mám stydět nebo se mu smát
. Ale vzhledem k tomu že je první co jsem kdy dělala, tak se budu radši smát
. Myslím, že by byl i lepší, ale měla jsem málo marcipánu tak byl hodně tenoučkej a trhal se mi
.
Blíženko tedy my nestačíme zírat jaká je Nelinka šikulka!!!
Není tady
Co co proc smat? Je to super
Není tady
Danuš ten je krásný, co blbneš ? já bych nic takového nestvořila
balím teď dárky a koukám, že jsme to s nimi . pro Tobíka nějak přehnali
Není tady
Danusko, to je krasa, tos vymodelovala sama?? Fakt jsi sikovna! A Nelince vse NEJ!!!
Jo, Jani, my Eve taky..a to jsem se snazila, aby jich nebylo moc, ona pak jen tupe rozbaluje a ani nevnima... Jenze prisly darky od ruznych tet atd., ktery jsme nechali taky pod stromek a ted jich ma tak 10..
Suny, nevim, asi dohnat a predehnat Evu
Není tady
Holky tak já založím uzavřenou diskuzi a pošlu link. I já pak budu psát víc, tady nechci, je tu pár uživatelů, kterým jsem jako moderátorka dala ban nebo napomenutí a oni to nemohli přežít - už v těhotenství mi chodily "anonymní" SZ s přáním, abych potratila. Takže tady třeba nepíšu o Marušce nebo co nás trápí, protože takovým lidem nechci dělat radost.
Není tady
Ronji máš zprávu v návštěvní knize na novém BB. Já vidím co jsi v té vaší skupině napsala, i název diskuze...nevím jestli to MODEROVANA je dostatečné soukromí..asi ne tím pádem. Když to vidím a nejsem členem, ale přispívat nemůžu. My to máme podobně na podzimnatech, ještě musím pořádně prozkoumat jak to vlastně funguje vše. Třeba JARO 09, ZIMA 10/11... tam nevidim nic u nich krom členů a názvu (žádné diskuze, žádné obrázky)...takže to mají nějak vychytáno líp..ale nevím ještě jak.
Upravil(a) misha88 (23. 12. 2011 9:07)
Není tady
Díky Míšo, ještě se na to podívám, ale přiznám se, že až po svátcích. Teď se chci věnovat jiným věcem.
Díky i za přidání k vám do podzimňat, jako administrátorka tam mám asi stejně přístup,ale chtěla jsem, abyste věděly, že občas mrknu.
Není tady
Ronji, tak to jsi mě teda dorazila s těma SZ..která hyena jenom kvůli BB ti může přát něco takového?? Co to je?? Já ani nevím, co jako cítím, nebo vím ale nedá se ti popsat. Je mi to líto..
Není tady
Všem vám přeju krásné a veselé a pohodové prožítí Vánočních svátků. Ať těm našim miminkům září očička, ať jsou ty dny plné lásky. A nám přeju ať ty naše miminka vymodlené nesníme pod stromečkem láskou.
Není tady
Valaško, vím, že máš těžké období, drž se..
Danuško, vždyť máš ten dortík nádhernej
Upravil(a) leontyna (23. 12. 2011 12:52)
Není tady
Tak holky především Všem krásné vánoce, hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky, pohody a splněných přání.
Danuško, dort je super.
Ronji, nemám slov. Moc přeji, aby se ti to už nikdy neopakovalo.
Jinak u nás se to s dárky pro Markét taky asi přehnalo. Naví dostala předměsícem odrážedlo, aby ještě mohla jezdit a začátkem týdne židličku, aby tu starou nechala Adélce.
Na štědrý večer u našich, doma si pakdárky dáme asi druhý den ráno. Pak ještě odpoledne půjdeme k manželovým rodičům, takže dárků bude mít, že si to ani snad nezaslouží.
Jen řeším, kdy ozdobit stromeček. Původně jsem myslela, že bychom ho nastrojili zítra večer, až se vrátíme domů a holky usnou. ASle to se ním asu nebude chtít. Takže to asi uděláme tak, že ho ozdobíme dopledne s Markétkou, aby měl kam Ježíšek dát dárky. Pak se půjde k našim a tam už bude ozdobenej a uvidí ho až po večeři s dárkama a ráno až se doma probudí bude mít pdo naším dárečky.
A holky děkuju za rady. švestkovou šťávu máme, ale plive jí i ze stříkačky. A od dr. mám doporučení na sirup Dufalax, takžře jsem ho koupily a začneme dávat. Jinak místo mrkvičky dostala pastiňák, nejdřív se netvářila, ale nakonec snědla 3/4skleničky. A kadila teď po dvou dnech, trošku zaplakala, ale šlo to. Tak snad se jí to upraví.
Jinak ale teda vůbec nechce večer kaši. Ani poloviční dávku do ní nenacpu.
Upravil(a) hanuscb (23. 12. 2011 21:15)
Není tady