27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahoj vsichni!!mam takovy problem, a to ze se mi dela akne na zadech (nastesti nikde jinde-tukam to) A tak bych se chtela zeptat,jestli s tim nekdo nemate nejakou zkusenost a co vam na to pripadne pomohlo.Diky!
Není tady
Tenhle problém měl po dva roky můj syn.Na koním mu psala lékařka ve moné i nemoné a nezabíralo naprosto nic.Známá mi potom doporučila a mu záda potírám
lihem z lékárny a zinkouvou mastí.Kupodivu za dva měsíce byl problém vyřeen.Akné se vysuilo a pokud se nějaký pupínek ukázal,zinková mast to bleskově vyřeila.Tuto léčbu jsem pouila a po schválení lékařkou,kupodivu neměla námitky a bylo to jediné co zabralo.Podotýkám e to není univerzální a ne kadému to musí zabrat.
Není tady
Mně od akné na zádech pomohlo pravidelné drhnutí (peeling) lufou při kadém sprchování, dnes u to dělám jen preventivně a je to v pohodě
Není tady
Mě taky pomohl peeling, ale jen jemně jinak si to jetě víc rozdrádí a taky jsem zkouela jílovou masku, ale ty účinky nic moc, i kdy jsem to zkouela jen jednou.Pa
Není tady
jo jo,diky za rady..myslela jsem na peeling..jen jsem chtela vedet nejaky dalsi zkusenosti :-)
Není tady
Mě pomohla HA a peeling taky neni patnej:D
Já měla dlouho tento problém taky. Pomohlo mi, někde jsem to vyčetla: Po umytí zad, jsem si záda vdy namazala krémem a po čase akne zmizelo. Záda si prostě řekla, e u jsou promatěná a vlastní maz prostě přestala "vyrábět". Vím, zní to íleně, ale mně to fakt pomohlo.
Zkusila jsem na akne po těle Vermio gel asi po týdnu to zmizelo:cool:
Mně na akné pomáhá peeling a čistící voda s alkoholem. Krémy nepouívám vůbec, u mě jen akné zhorují.
Není tady
Asi u to téma není moc aktuální, ale mě to taky dost trápilo... Měla jsem ho cca od 14 asi do 18 let... Ale i teď (je mi 21) se sem tam něco objeví...
Ze začátku to bylo děsný, nezabíraly mastičky, styděla jsem se jít třeba na ples nebo tak... Jak přilo léto, tak bylo po problému, sluníčko mi to vdycky krásně vyléčilo... Doporučuje se i solárko, ale já jsem u tak dost tmavý typ, take jsem do solárka nechtěla chodit...
Není tady
tak já teď u dcery taky zkouím peeling, tak uvidím, jestli to zabere
Není tady
Ahoj, mě nejvíce pomohla detoxikace organismu (Chlorella) a kadý večer se poctivě odličuji kvalitní vodou. Mrkni sem: smazáno, tam se dozví více. Pěkný den, Vendy.
Upravil(a) AndreaP. (3. 4. 2014 21:25)
Není tady
Drahá Vendulo, tři příspěvky, a ve vech stejný odkaz. Fakt si nepřipadá jako tydýt?
Není tady
A neporadíte jetě někdo něco na jizvyčky, které po akné na zádech zůstaly?
Zkouela jsem peeling a různé krémy, pupínky zmizely a nové se sice u neobjevují, ale jizvyčky a takové ty tmavé skvrny tam stále i po několika měsících zůstávají. Nevíte o něčem, co by je alespoň trochu zahladilo?
Není tady
Paulko, napadá mě jedině kosmetický laser to pomáhá rychleji léčit kůi.
Není tady
Tak jsem zkouela dalí mazadla na stále nic nepomohlo, asi mi opravdu nezbyde nic jiného, ne zkusit ten kosmetický laser. Jetě si ale o tom musím najít nějaké dalí informace, protoe moc nevím, o co jde :-) Kadopádně díky za radu.
Není tady