18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Má ivotní zkuenost je taková, e to není ádný zákon, který by jednoznačně platil.
e spí zkrátka je dobré myslet celkově pozitivně a optimisticky, a e pak se občas vae přání splní, z logických důvodů.
Určitě se splní ve více případech, ne kdy budete negativně naladění jako kakabus.
Příklad - kdy půjdete na pohovor o práci, a budete přesvědčení - na tu práci nemám, to místo stejně nedostanu, tak se toto vae negativní naladění projeví i ve vaich gestech, mimice, a to ovlivní personalistu a vy to místo opravdu nedostanete.
Kdy budete naladěni pozitivně, tak tu pozitivitu ze sebe i mimoděk vyzařujete a je reálně větí ance, e uspějete..
Debaty o zákonu přitalivosti mě někdy připomínají debaty o měsíčních znameních. Kdy se cosi nedaří z "vesmírné objednávky" splnit, hned vám spousta lidí bude tvrdit, e jste si přáli buď moc, nebo naopak moc málo, e jste na tom přání moc lpěli, a nebo jste to pokazili tím, e podvědomě pochybujete atd. atd.
Stejně jako vám budou mnozí lidé tvrdit, e člověk narozený v tom a tom datu je přeci Beran, Váha (zkrátka dosaďte si libovolné znamení) a tedy MUSÍ být zákonitě takový nebo makový - podle toho měsíčního znamení.
A kdy ale ten člověk takový stejně není , tak hned vám dotyční vysvětlí, e to je proto, e měl zrovna v ascendentu Lunu nebo Uran (nebo něco jiného), a e takový jak říká jeho znamení stejně je, jen se to dosud náleitě neprojevilo a bla bla bla...
Zkrátka - doporučuju, neberte nic moc váně. Jak říká můj oblíbený pan páta - veho s mírou, hlavně s vírou.
Bloss, jistě je fakt, e lépe naladěn=lépe připraven, ale prosímtě mi řekni, co je "logickýho" na skutečnosti, e velmi touí po bytě na Vinohradech, (které jsou veobecně dost nedostupné), jsi přitom majitelkou bytu v Písnici a to jaro, kdy v Písnici otevřou jatka, se náhodou seznámí s člověkem, bydlícím na Vinohradech, ze kterého se vyklube řezník?
Já tam logiku sice vidím, ale určitě to nebude ta, kterou jsi měla na mysli, e ne?
Mmch - zaila jsem cca 2x v ivotě, kdy tento zákon platil skutečně jednoznačně. Potí byla ve mně - jednak jsem se "rozkolísala" a druhak jsem si s tou jednoznačností nedokázala správně poradit.
Není tady
Blossom napsal(a):
e spí zkrátka je dobré myslet celkově pozitivně a optimisticky, a e pak se občas vae přání splní, z logických důvodů.
Určitě se splní ve více případech, ne kdy budete negativně naladění jako kakabus.
Příklad - kdy půjdete na pohovor o práci, a budete přesvědčení - na tu práci nemám, to místo stejně nedostanu, tak se toto vae negativní naladění projeví i ve vaich gestech, mimice, a to ovlivní personalistu a vy to místo opravdu nedostanete.
Kdy budete naladěni pozitivně, tak tu pozitivitu ze sebe i mimoděk vyzařujete a je reálně větí ance, e uspějete..
Blossom,chapu to spravne,ze tenhle priklad co uvadis je prikladem te logiky o ktere mluvis?
Tak jo,ja to beru. Pak jsou ale pribehy kdy se to logice naprosto nepodoba.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Věřit ne - musí se to brát jako hra. cool:
To ale pak není o ádném zákonu přitalivosti.. hra asi jo, ale věřit, e to funguje a e to tak bude, taky musí.. protoe je sice hezký, kdy si opakuje chci to a to a to.. ale kdy Ti Tvá mysl říká "stejně je to blbost",pak má podle mě smolíka..
Není tady
Kdo nechce, a můj referát nečte - jinak je to jeho problém, pokud si pak bude stěovat na to, e píu dlouhé příspěvky
http://www.youtube.com/watch?v=BZkcN0i1l84
tak takhle si mnozí představují zákon přitalivosti co je "směné" - nechci se dotknout těch, co tomuto věří, e jim ty přání plní nějaký Vesmír, nebo Din z láhve. Nebo duch svatý a Bůh.
Naskýtá se otázka - pokud je to tak jednoduché, jak je psáno v knize Tajemství - jak je moné, e lidi ty svá přání nemají splněna? Jak to, e se jim to neplní, jak na běícím páse...jestlie se vyskytne toto, u je tu nespočet těch, co říkají - patně sis přál (moc, málo a bla bla) Take vlastně 90% lidstva si patně přeje (resp. 90% těch, co to tajemství zhltali, vetně filmu)
Ale zákon to je - zákon akce a reakce.
e se pozastavujete nad tím, jak je moné (něco v tom tedy musí být ), kdy chci to a ejhle...dřív, nebo později se mi to nabídne. není v tom nic jiného, ne jak psala Bloss - pozitivně naladěn na to, co bys chtěl - a jestlie se tvůj mozek soustředí na tu mylenku toho, co chce, tak jaksi ten mozek více registruje signálů, které se toho tvého přání týkají. Nevím, zda to někdo tady, nebo jinde psal - přeje si auto - přeba Puegota 407 a myslí na něj... a jde po ulici a najednou vidí plno těch Puegotů 407. Ovem to samo o sobě ti to auto nedá, e? Tvůj mozek začne pracovat na tom, jak přijít k penězům a tím pádem k tomu autu - blbost by byla, pokud by se to auto z ničeho nic objevilo před domem, e..? Prostě myslí na konkrétní věc a mozek pracuje a "přihrává ti" moné varianty toho, jak k tomu přání dojít. Proto také plno lidem se přání "neplní" protoe nevnímají signály svého mozku, který jim ty nabídky dodává. Nebo to i vnímají, vědí o tom, e to jsou nabídky - ale jsou líní na tu AKCI REAGOVAT. Take nemají nic - a jen říkají, e se neplní. Tou akcí můe být třeba setkání s nějakým člověkem, a skrze seznámení s ním se dopracovat k přání.
Take není v tom nic jiného, ne LOGIKA, AKCE, REAKCE.
No a teď k tomu parkovacímu místu - ty místa tam jsou pořád (proto jsou parkovací), akorát jednou tam zrovna někdo parkuje a 3x se vám podaří najít místo prázdné, a 5x, e zrovna někdo nastupuje a bude odjídět.
e si někdo přál auto a Vesmír mu to splnil tak, e dostal výpověď v práci a odstupné? Logika věci - ádné čáry. prostě z toho odstupného na to auto bylo Výhodou pro nákup bylo také to, e nové zaměstnání bylo k dispozici. nebýt zaměstnání nového, jen naprostý ignorant by rozfofroval peníze na "ivobytí" za auto...
Jinak cokoliv je jen souhra náhod - přání se plní jen a pouze - pokud se o to sám dostatečně postará, a někdy stačí opravdu jen málo - chytnout anci za pačesy.
Zákon přitalivosti v akci? Jeho fungování a nefungování:
Erem si tu u hodně dlouho stěuje na práci, málo peněz a bla bla - podělanej ivot.
Ani si nemusela nic přát (nebo si moná přeje - ale zatím jsem o tom od ní nečetla)
A zákon přitalivosti k ní přiel - skrze cizího člověka. Ale ona měla tisíc výmluv. Tak takhle to funguje.
Upravil(a) Zklamaná (10. 11. 2011 13:48)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Kdo nechce, a můj referát nečte - jinak je to jeho problém, pokud si pak bude stěovat na to, e píu dlouhé příspěvky
http://www.youtube.com/watch?v=BZkcN0i1l84
tak takhle si mnozí představují zákon přitalivosti co je "směné" - nechci se dotknout těch, co tomuto věří, e jim ty přání plní nějaký Vesmír, nebo Din z láhve. Nebo duch svatý a Bůh.
Naskýtá se otázka - pokud je to tak jednoduché, jak je psáno v knize Tajemství - jak je moné, e lidi ty svá přání nemají splněna? Jak to, e se jim to neplní, jak na běícím páse...jestlie se vyskytne toto, u je tu nespočet těch, co říkají - patně sis přál (moc, málo a bla bla) Take vlastně 90% lidstva si patně přeje (resp. 90% těch, co to tajemství zhltali, vetně filmu)
Ale zákon to je - zákon akce a reakce.
e se pozastavujete nad tím, jak je moné (něco v tom tedy musí být ), kdy chci to a ejhle...dřív, nebo později se mi to nabídne. není v tom nic jiného, ne jak psala Bloss - pozitivně naladěn na to, co bys chtěl - a jestlie se tvůj mozek soustředí na tu mylenku toho, co chce, tak jaksi ten mozek více registruje signálů, které se toho tvého přání týkají. Nevím, zda to někdo tady, nebo jinde psal - přeje si auto - přeba Puegota 407 a myslí na něj... a jde po ulici a najednou vidí plno těch Puegotů 407. Ovem to samo o sobě ti to auto nedá, e? Tvůj mozek začne pracovat na tom, jak přijít k penězům a tím pádem k tomu autu - blbost by byla, pokud by se to auto z ničeho nic objevilo před domem, e..? Prostě myslí na konkrétní věc a mozek pracuje a "přihrává ti" moné varianty toho, jak k tomu přání dojít. Proto také plno lidem se přání "neplní" protoe nevnímají signály svého mozku, který jim ty nabídky dodává. Nebo to i vnímají, vědí o tom, e to jsou nabídky - ale jsou líní na tu AKCI REAGOVAT. Take nemají nic - a jen říkají, e se neplní. Tou akcí můe být třeba setkání s nějakým člověkem, a skrze seznámení s ním se dopracovat k přání.
Take není v tom nic jiného, ne LOGIKA, AKCE, REAKCE.
No a teď k tomu parkovacímu místu - ty místa tam jsou pořád (proto jsou parkovací), akorát jednou tam zrovna někdo parkuje a 3x se vám podaří najít místo prázdné, a 5x, e zrovna někdo nastupuje a bude odjídět.
e si někdo přál auto a Vesmír mu to splnil tak, e dostal výpověď v práci a odstupné? Logika věci - ádné čáry. prostě z toho odstupného na to auto bylo Výhodou pro nákup bylo také to, e nové zaměstnání bylo k dispozici. nebýt zaměstnání nového, jen naprostý ignorant by rozfofroval peníze na "ivobytí" za auto...Jinak cokoliv je jen souhra náhod - přání se plní jen a pouze - pokud se o to sám dostatečně postará, a někdy stačí opravdu jen málo - chytnout anci za pačesy.
Zákon přitalivosti v akci? Jeho fungování a nefungování:
Erem si tu u hodně dlouho stěuje na práci, málo peněz a bla bla - podělanej ivot.
Ani si nemusela nic přát (nebo si moná přeje - ale zatím jsem o tom od ní nečetla)
A zákon přitalivosti k ní přiel - skrze cizího člověka. Ale ona měla tisíc výmluv. Tak takhle to funguje.
vtipné. protoe si přeji auto je logické, e mi zaměstnavatel dá výpověď s vysokým odstupným? Já si teda logiku představuji jinak.
omyl. bylo to opačně. Nejdřív jsem si koupila auto. Místo jsem dostala pak.
A souhra náhod ? Dost často ty "náhody " nejsou pravděpodobné, nebo to, e budou tak rychle po sobě.
Není tady
agewa napsal(a):
vtipné. protoe si přeji auto je logické, e mi zaměstnavatel dá výpověď s vysokým odstupným? Já si teda logiku představuji jinak.
omyl. bylo to opačně. Nejdřív jsem si koupila auto. Místo jsem dostala pak.
A souhra náhod ? Dost často ty "náhody " nejsou pravděpodobné, nebo to, e budou tak rychle po sobě.
agewa napsal(a):
třeba mě auto. Potřebovala jsem auto a neměla jsem ani korunu. za pár týdnů jsme dostali v práci výpověd . Byli jsem jetě 3 měsíce doma na plný plat ( take jsem si v pohodě nala novou práci) a jako odstupné jetě 5 platů. A bylo na auto.
tady jasně píe - neměla jsem ani korunu, z odstupného bylo na auto.
Logicky - zatím jsem neviděla, e bys psala, e jsi (nebo byla) dlouhodobě nezaměstnaná - tudí (pravděpodobně) nějaké zaměstnání v období 3 měsíců, cos byla doma na plný plat sis nala. Nehledej v tom ádné čáry máry. Prostě jsi u toho určitě "přemýlela" - nerozfofrovala bys odstupné, pokud bys měla být dlouhodobě nezaměstnaná - nebo ano? proto tam píu o tom ignorantovi...ten by určo nepřemýlel, hlavně, e by měl auto. Ale mýlit se můu
Není tady
agewo - jetě k té logice - zaměstnavatel mi dal výpověď.... to je prostě souhra náhod - nebýt výpovědi, nebylo by odstupné , nebylo by auto...u je to logičtějí?
Upravil(a) Zklamaná (10. 11. 2011 14:13)
Není tady
někdo vidí souhru náhod, někdo synchronicitu. Záleí na úhlu vidění a stavu vnímání.
Dokazovat si vzájemě , e zrovna tohle místo, ze kterého se dívám ,je blbé místo , je přinejmením ...ehm.... ztráta času, e jo. Jeden diskutující nemá ádnou moc přesvědčit toho druhého, dokud se druhý nerozhodne sám pohnout z místa a nezaujme jiný úhel s jinou optikou.
Není tady
Jekovy oči,takové hnusné materiálno (auta,výpovědi,odstupné..)u takového romantického tématu?
Mě spí napadla hned ta nevysvětlitelná přitalivost mezi lidmi navzájem;)
Není tady
Johana50 napsal(a):
někdo vidí souhru náhod, někdo synchronicitu. Záleí na úhlu vidění a stavu vnímání.
Dokazovat si vzájemě , e zrovna tohle místo, ze kterého se dívám ,je blbé místo , je přinejmením ...ehm.... ztráta času, e jo. Jeden diskutující nemá ádnou moc přesvědčit toho druhého, dokud se druhý nerozhodne sám pohnout z místa a nezaujme jiný úhel s jinou optikou.
zajímavá mylenka - ale nějak nekoresponduje s tím, cos právě napsala na psychologickém, e (přísp. č. 874, na který jsem ti odpověděla - resp. poloila otázky v př. č. 877)?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Johana50 napsal(a):
Dokazovat si vzájemě , e zrovna tohle místo, ze kterého se dívám ,je blbé místo , je přinejmením ...ehm.... ztráta času, e jo. Jeden diskutující nemá ádnou moc přesvědčit toho druhého, dokud se druhý nerozhodne sám pohnout z místa a nezaujme jiný úhel s jinou optikou.zajímavá mylenka - ale nějak nekoresponduje s tím, cos právě napsala na psychologickém, e (přísp. č. 874, na který jsem ti odpověděla - resp. poloila otázky v př. č. 877)?
Já ádný rozpor s psychologickou nevidím, protoe nikomu nevnucuji, e se dívá z [i]blbého [/i místa , jen mu oznamuji, e existují i jiná místa, ze kterých můe být zcela jiný výhled.
Je na tobě, jestli se z něj chce podívat taky nebo nechce. Tvoje rozhodnutí nebudu následně hodnotit.
Není tady
já tu nepíu nic o vnucování
Není tady
Při hře se slovíčky větinou člověku unikne nosná , základní mylenka.
Není tady
Johana50 napsal(a):
Při hře se slovíčky větinou člověku unikne nosná , základní mylenka.
ty snad tohle má dnes za úkol zkopírovat do kadé diskuze, kde se mihnu
nebo to také můe být tak, e obě máme nosné mylení jinde - to by lo, ne?
Není tady
tali napsal(a):
Věřit ne - musí se to brát jako hra. cool:
To ale pak není o ádném zákonu přitalivosti.. hra asi jo, ale věřit, e to funguje a e to tak bude, taky musí.. protoe je sice hezký, kdy si opakuje chci to a to a to.. ale kdy Ti Tvá mysl říká "stejně je to blbost",pak má podle mě smolíka..
No jasně e jo! Kdy jsi byla malá holka, tak jsi tomu taky věřila, ne? Prostě je v tom radost ze hry, současně ale takový to -kdy ne, tak ne - a hlavně si neopakuj, e to "chce", neb to pak zůstává u toho chtění.
Prostě - co sis objednala, tos dostala, e.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Prostě myslí na konkrétní věc a mozek pracuje a "přihrává ti" moné varianty toho, jak k tomu přání dojít. Proto také plno lidem se přání "neplní" protoe nevnímají signály svého mozku, který jim ty nabídky dodává. Nebo to i vnímají, vědí o tom, e to jsou nabídky - ale jsou líní na tu AKCI REAGOVAT. Take nemají nic - a jen říkají, e se neplní. Tou akcí můe být třeba setkání s nějakým člověkem, a skrze seznámení s ním se dopracovat k přání.
Přesně tak - musí se dávat bacha a být bdělý
Ale e by to nefungovalo stoprocentně? Jo tak, s tím teda nemůu souhlasit, Srdénko.
Samozřejmě, e funguje. I u Erem, jak jsi byla správně poznamenalo.
Jaku, hnusný materiálno je jediný, se kterým si můe pohrávati, jak libo
Se ivákama je to sloitějí, e......
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Prostě myslí na konkrétní věc a mozek pracuje a "přihrává ti" moné varianty toho, jak k tomu přání dojít. Proto také plno lidem se přání "neplní" protoe nevnímají signály svého mozku, který jim ty nabídky dodává. Nebo to i vnímají, vědí o tom, e to jsou nabídky - ale jsou líní na tu AKCI REAGOVAT. Take nemají nic - a jen říkají, e se neplní. Tou akcí můe být třeba setkání s nějakým člověkem, a skrze seznámení s ním se dopracovat k přání.
Přesně tak - musí se dávat bacha a být bdělý
Ale e by to nefungovalo stoprocentně? Jo tak, s tím teda nemůu souhlasit, Srdénko.
Samozřejmě, e funguje. I u Erem, jak jsi byla správně poznamenalo.
Jaku, hnusný materiálno je jediný, se kterým si můe pohrávati, jak libo
Se ivákama je to sloitějí, e......
Noo - kdy se to tak vezme, tak vlastně ano. Přání se splnilo. Erem dostává to, nač myslí...ale je to ona, kdo říká, e se přání neplní, nebo ona nevyuila tu akci - nereagovala. Ale ádné nadpřirozeno v tom není, je to čistě a jen v lidech a jejich mylení.
Take pak musím souhlasit, e přání se stoprocentně plní. Jen plno lidí s výsledkem není spokojeno.
Není tady
Tak.
A mmch - o nadpřirozenu mluví ty, nikdo jinej Kadý své cti dbalý hlavonaut tuí velice dobře, e nadpřirozeno je pouze nepoznané přirozeno
A celý smysl těchhle debat je ten, jak naučit lidi, aby mohli být se svými výsledky spokojeni
Jo, vzpomněla jsem si na rozkonou příhodu - na "vyčarovanou hospodu".
Tali, dávej bacha - je v ní obsaeno vechno, co potřebuje, aby ti přání vyla
Jely jsme tři kamarádky z víkendu. Naladěný skvěle a navrch VYladěný, jeliko jsme na závěr docela dlouho bubnovaly. I zachtělo se nám oběda a zastavily jsme u nějaký hospody, která se nám moc nelíbila. Mně se nechtělo hledat nějakou dalí, tak jsem holky přemlouvala, a to vydríme, ale ony mě v tom dobrým rozmaru vyhnaly do auta a začly si vymejlet, take jsem se nakonec přidala.
Vymejlely jsme si hospodu a jak jsme tak jely, přidávaly se dalí podrobnosti: aby byla roubená...dobře tam vařili....měla ikovný parkovitě...a pěkněj dvoreček......
a tak furt.
Končily jsme "malejma krajkovejma záclonkama v oknech a dětskejma botičkama a ehličkama na polici".
Magorovina, ejo. A hra - pořád. Děsně jsme se u toho nasmály - teda, dokavad jsme na ni nenatrefily, na tu hospodu. Včetně záclonek a botiček, prosím! Co mně naprosto dostalo.
Jediný, nač jsme v tý hravosti nepomyslely byly ceny byla poměrně drahá
Není tady
lupi, přání nedotaená do konce, která bývají splněna, nebývají zadarmo
Není tady
Pandorraa napsal(a):
lupi, přání nedotaená do konce, která bývají splněna, nebývají zadarmo
To si jen hostintí vyčarovávali zákazníky.
Není tady
Anebo tak
Není tady
Moná se čáry spojily. To je lepí ne kdy se čáry srazí
Není tady
Nepochybně...i kdy? Sráka můe zplodit jiskru, e.....Ale my u asi máme jiskření plný tesáky - alespoň my v Evropě, doufám. Jsme si zajiskřili aa
Není tady
pro některé lidi je těké věřit v něco na co si nemůou sáhnout zákon přitalivosti funguje a tomu člověk věří nebo ne faktem je e jsou věci které i kdy si nepřejem tak se stanou a to ve větí míře neexistuje toti zápor jde o to jaké emoce do toho dáváme kadopádně nejvíc mi dala na tohle téma kníka " zákon přitalivosti - základy abrahamova učení " u jen tím jak začíná kdo prostě hledá odpovědi tak je najde...
Není tady