Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 7. 11. 2011 22:22

Blossom
Host

Re: Zákon přitažlivosti jaké máte zkušenosti??

Má životní zkušenost je taková, že to není žádný zákon, který by jednoznačně platil.
Že spíš zkrátka je dobré myslet celkově pozitivně a optimisticky, a že pak se občas vaše přání splní, z logických důvodů.
Určitě se splní ve více případech, než když budete negativně naladění jako kakabus.
Příklad - když půjdete na pohovor o práci, a budete přesvědčení - na tu práci nemám, to místo stejně nedostanu, tak se toto vaše negativní naladění projeví i ve vašich gestech, mimice,  a to ovlivní personalistu a vy to místo opravdu nedostanete.
Když budete naladěni pozitivně, tak tu pozitivitu ze sebe i mimoděk vyzařujete a je reálně větší šance, že uspějete..

Debaty o zákonu přitažlivosti mě někdy připomínají debaty o měsíčních znameních. Když se cosi nedaří z "vesmírné objednávky" splnit, hned vám spousta lidí bude tvrdit, že jste si přáli buď moc, nebo naopak  moc málo, že jste na tom přání moc lpěli, a nebo jste to pokazili tím, že podvědomě pochybujete atd. atd.

Stejně jako vám budou mnozí lidé tvrdit, že člověk narozený v tom a tom datu je přeci Beran, Váha (zkrátka dosaďte si libovolné znamení) a tedy MUSÍ být zákonitě takový nebo makový - podle toho měsíčního znamení.
A když ale ten člověk takový stejně není wink , tak hned vám dotyční vysvětlí, že to je proto, že měl zrovna v ascendentu Lunu nebo Uran (nebo něco jiného), a že takový jak říká jeho znamení stejně je, jen se to dosud náležitě neprojevilo a bla bla bla...

Zkrátka - doporučuju, neberte nic moc vážně. Jak říká můj oblíbený pan Špáta - všeho s mírou, hlavně s vírou. stolt

#52 7. 11. 2011 22:40

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Bloss, jistě je fakt, že lépe naladěn=lépe připraven, ale prosímtě mi řekni, co je "logickýho" na skutečnosti, že velmi toužíš po bytě na Vinohradech, (které jsou všeobecně dost nedostupné), jsi přitom majitelkou bytu v Písnici a to jaro, kdy v Písnici otevřou jatka, se náhodou seznámíš s člověkem, bydlícím na Vinohradech, ze kterého se vyklube řezník? va
Já tam logiku sice vidím, ale určitě to nebude ta, kterou jsi měla na mysli, že ne?
Mmch - zažila jsem cca 2x v životě, kdy tento zákon platil skutečně jednoznačně. Potíž byla ve mně - jednak jsem se "rozkolísala" a druhak jsem si s tou jednoznačností nedokázala správně poradit. smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#53 7. 11. 2011 23:02

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Blossom napsal(a):

Že spíš zkrátka je dobré myslet celkově pozitivně a optimisticky, a že pak se občas vaše přání splní, z logických důvodů.
Určitě se splní ve více případech, než když budete negativně naladění jako kakabus.
Příklad - když půjdete na pohovor o práci, a budete přesvědčení - na tu práci nemám, to místo stejně nedostanu, tak se toto vaše negativní naladění projeví i ve vašich gestech, mimice,  a to ovlivní personalistu a vy to místo opravdu nedostanete.
Když budete naladěni pozitivně, tak tu pozitivitu ze sebe i mimoděk vyzařujete a je reálně větší šance, že uspějete..

Blossom,chapu to spravne,ze tenhle priklad co uvadis je prikladem te logiky o ktere mluvis?

Tak jo,ja to beru. Pak jsou ale pribehy kdy se to logice naprosto nepodoba.

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#54 10. 11. 2011 12:53

tali
♥------

lupina montana napsal(a):

Věřit ne - musí se to brát jako hra. cool:

To ale pak není o žádném zákonu přitažlivosti.. hra asi jo, ale věřit, že to funguje a že to tak bude, taky musíš.. protože je sice hezký, když si opakuješ chci to a to a to.. ale když Ti Tvá mysl říká "stejně je to blbost",pak mᚠpodle mě smolíka..

Není tady

#55 10. 11. 2011 13:43

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Kdo nechce, a můj referát nečte - jinak je to jeho problém, pokud si pak bude stěžovat na to, že píšu dlouhé příspěvky lol

http://www.youtube.com/watch?v=BZkcN0i1l84

tak takhle si mnozí představují zákon přitažlivosti lol což je "směšné" - nechci se dotknout těch, co tomuto věří, že jim ty přání plní nějaký Vesmír, nebo Džin z láhve. Nebo duch svatý a Bůh.
Naskýtá se otázka - pokud je to tak jednoduché, jak je psáno v knize Tajemství - jak je možné, že lidi ty svá přání nemají splněna? Jak to, že se jim to neplní, jak na běžícím páse...jestliže se vyskytne toto, už je tu nespočet těch, co říkají - špatně sis přál (moc, málo a bla bla) Takže vlastně 90% lidstva si špatně přeje (resp. 90% těch, co to tajemství zhltali, všetně filmu)

Ale zákon to je - zákon akce a reakce.

že se pozastavujete nad tím, jak je možné (něco v tom tedy musí být dumbom), když chci to a ejhle...dřív, nebo později se mi to nabídne. není v tom nic jiného, než jak psala Bloss - pozitivně naladěn na to, co  bys chtěl - a jestliže se tvůj mozek soustředí na tu myšlenku toho, co chceš, tak jaksi ten mozek více registruje signálů, které se toho tvého přání týkají. Nevím, zda to někdo tady, nebo jinde psal - přeješ si auto - přeba Puegota 407 a myslíš na něj... a jdeš po ulici a najednou vidíš plno těch Puegotů 407. Ovšem to samo o sobě ti to auto nedá, že? Tvůj mozek začne pracovat na tom, jak přijít k penězům a tím pádem k tomu autu - blbost by byla, pokud by se to auto z ničeho nic objevilo před domem, že..? Prostě myslíš na konkrétní věc a mozek pracuje a "přihrává ti" možné varianty toho, jak k tomu přání dojít. Proto také plno lidem se přání "neplní" protože nevnímají signály svého mozku, který jim ty nabídky dodává. Nebo to i vnímají, vědí o tom, že to jsou nabídky - ale jsou líní na tu AKCI REAGOVAT. Takže nemají nic - a jen říkají, že se neplní. Tou akcí může být třeba setkání s nějakým člověkem, a skrze seznámení s ním se dopracovat k přání.
Takže není v tom nic jiného, než LOGIKA, AKCE, REAKCE.
No a teď k tomu parkovacímu místu - ty místa tam jsou pořád (proto jsou parkovací), akorát jednou tam zrovna někdo parkuje a 3x se vám podaří najít místo prázdné, a 5x, že zrovna někdo nastupuje a bude odjíždět. tongue
Že si někdo přál auto a Vesmír mu to splnil tak, že dostal výpověď v práci a odstupné? Logika věci - žádné čáry. prostě z toho odstupného na to auto bylo wink Výhodou pro nákup bylo také to, že nové zaměstnání bylo k dispozici. nebýt zaměstnání nového, jen naprostý ignorant by rozfofroval peníze na "živobytí" za auto...
Jinak cokoliv je jen souhra náhod - přání se plní jen a pouze - pokud se o to sám dostatečně postaráš, a někdy stačí opravdu jen málo - chytnout šanci za pačesy.

Zákon přitažlivosti v akci? Jeho fungování a nefungování:
Erem si tu už hodně dlouho stěžuje na práci, málo peněz a bla bla - podělanej život.
Ani si nemusela nic přát (nebo si možná přeje - ale zatím jsem o tom od ní nečetla)
A zákon přitažlivosti k ní přišel - skrze cizího člověka. Ale ona měla tisíc výmluv. Tak takhle to funguje.

Upravil(a) Zklamaná (10. 11. 2011 13:48)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#56 10. 11. 2011 13:53

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Kdo nechce, a můj referát nečte - jinak je to jeho problém, pokud si pak bude stěžovat na to, že píšu dlouhé příspěvky lol

http://www.youtube.com/watch?v=BZkcN0i1l84

tak takhle si mnozí představují zákon přitažlivosti lol což je "směšné" - nechci se dotknout těch, co tomuto věří, že jim ty přání plní nějaký Vesmír, nebo Džin z láhve. Nebo duch svatý a Bůh.
Naskýtá se otázka - pokud je to tak jednoduché, jak je psáno v knize Tajemství - jak je možné, že lidi ty svá přání nemají splněna? Jak to, že se jim to neplní, jak na běžícím páse...jestliže se vyskytne toto, už je tu nespočet těch, co říkají - špatně sis přál (moc, málo a bla bla) Takže vlastně 90% lidstva si špatně přeje (resp. 90% těch, co to tajemství zhltali, všetně filmu)

Ale zákon to je - zákon akce a reakce.

že se pozastavujete nad tím, jak je možné (něco v tom tedy musí být dumbom), když chci to a ejhle...dřív, nebo později se mi to nabídne. není v tom nic jiného, než jak psala Bloss - pozitivně naladěn na to, co  bys chtěl - a jestliže se tvůj mozek soustředí na tu myšlenku toho, co chceš, tak jaksi ten mozek více registruje signálů, které se toho tvého přání týkají. Nevím, zda to někdo tady, nebo jinde psal - přeješ si auto - přeba Puegota 407 a myslíš na něj... a jdeš po ulici a najednou vidíš plno těch Puegotů 407. Ovšem to samo o sobě ti to auto nedá, že? Tvůj mozek začne pracovat na tom, jak přijít k penězům a tím pádem k tomu autu - blbost by byla, pokud by se to auto z ničeho nic objevilo před domem, že..? Prostě myslíš na konkrétní věc a mozek pracuje a "přihrává ti" možné varianty toho, jak k tomu přání dojít. Proto také plno lidem se přání "neplní" protože nevnímají signály svého mozku, který jim ty nabídky dodává. Nebo to i vnímají, vědí o tom, že to jsou nabídky - ale jsou líní na tu AKCI REAGOVAT. Takže nemají nic - a jen říkají, že se neplní. Tou akcí může být třeba setkání s nějakým člověkem, a skrze seznámení s ním se dopracovat k přání.
Takže není v tom nic jiného, než LOGIKA, AKCE, REAKCE.
No a teď k tomu parkovacímu místu - ty místa tam jsou pořád (proto jsou parkovací), akorát jednou tam zrovna někdo parkuje a 3x se vám podaří najít místo prázdné, a 5x, že zrovna někdo nastupuje a bude odjíždět. tongue
Že si někdo přál auto a Vesmír mu to splnil tak, že dostal výpověď v práci a odstupné? Logika věci - žádné čáry. prostě z toho odstupného na to auto bylo wink Výhodou pro nákup bylo také to, že nové zaměstnání bylo k dispozici. nebýt zaměstnání nového, jen naprostý ignorant by rozfofroval peníze na "živobytí" za auto...Jinak cokoliv je jen souhra náhod - přání se plní jen a pouze - pokud se o to sám dostatečně postaráš, a někdy stačí opravdu jen málo - chytnout šanci za pačesy.

Zákon přitažlivosti v akci? Jeho fungování a nefungování:
Erem si tu už hodně dlouho stěžuje na práci, málo peněz a bla bla - podělanej život.
Ani si nemusela nic přát (nebo si možná přeje - ale zatím jsem o tom od ní nečetla)
A zákon přitažlivosti k ní přišel - skrze cizího člověka. Ale ona měla tisíc výmluv. Tak takhle to funguje.

vtipné. protože si přeji auto je logické, že mi zaměstnavatel dá výpověď s vysokým odstupným? Já si teda logiku představuji jinak.
omyl. bylo to opačně. Nejdřív jsem si koupila auto. Místo jsem dostala pak.
A souhra náhod ? Dost často ty "náhody " nejsou pravděpodobné, nebo to, že budou tak rychle po sobě.

Není tady

#57 10. 11. 2011 14:11

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

agewa napsal(a):

vtipné. protože si přeji auto je logické, že mi zaměstnavatel dá výpověď s vysokým odstupným? Já si teda logiku představuji jinak.
omyl. bylo to opačně. Nejdřív jsem si koupila auto. Místo jsem dostala pak.
A souhra náhod ? Dost často ty "náhody " nejsou pravděpodobné, nebo to, že budou tak rychle po sobě.

agewa napsal(a):

třeba mě auto. Potřebovala jsem auto a neměla jsem ani korunu. za pár týdnů jsme dostali v práci výpověd . Byli jsem ještě 3 měsíce doma na plný plat ( takže jsem si v pohodě našla novou práci) a jako odstupné ještě 5 platů. A bylo na auto.

tady jasně píšeš - neměla jsem ani korunu, z odstupného bylo na auto.
Logicky - zatím jsem neviděla, že bys psala, že jsi (nebo byla) dlouhodobě nezaměstnaná - tudíž (pravděpodobně) nějaké zaměstnání v období 3 měsíců, cos byla doma na plný plat sis našla. Nehledej v tom žádné čáry máry. Prostě jsi u toho určitě "přemýšlela" - nerozfofrovala bys odstupné, pokud bys měla být dlouhodobě nezaměstnaná - nebo ano? proto tam píšu o tom ignorantovi...ten by určo nepřemýšlel, hlavně, že by měl auto. Ale mýlit se můžu smile

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#58 10. 11. 2011 14:13

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

agewo - ještě k té logice - zaměstnavatel mi dal výpověď.... to je prostě souhra náhod - nebýt výpovědi, nebylo by odstupné , nebylo by auto...už je to logičtější?

Upravil(a) Zklamaná (10. 11. 2011 14:13)

Není tady

#59 10. 11. 2011 14:30

Johana50
♥♥♥♥♥--

někdo vidí souhru náhod, někdo synchronicitu. Záleží na úhlu vidění a stavu vnímání.
Dokazovat si vzájemě , že  zrovna tohle místo, ze kterého se dívám ,je blbé místo , je přinejmenším ...ehm.... ztráta času, že jo. Jeden diskutující nemá žádnou moc přesvědčit toho druhého, dokud se druhý nerozhodne sám  pohnout z místa a nezaujme jiný úhel s jinou optikou.

Není tady

#60 10. 11. 2011 14:45

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Ježkovy oči,takové hnusné materiálno (auta,výpovědi,odstupné..)u takového romantického tématu?

Mě spíš napadla hned ta nevysvětlitelná přitažlivost mezi lidmi navzájem;)

Není tady

#61 10. 11. 2011 15:00

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Johana50 napsal(a):

někdo vidí souhru náhod, někdo synchronicitu. Záleží na úhlu vidění a stavu vnímání.
Dokazovat si vzájemě , že  zrovna tohle místo, ze kterého se dívám ,je blbé místo , je přinejmenším ...ehm.... ztráta času, že jo. Jeden diskutující nemá žádnou moc přesvědčit toho druhého, dokud se druhý nerozhodne sám  pohnout z místa a nezaujme jiný úhel s jinou optikou.

zajímavá myšlenka - ale nějak nekoresponduje s tím, cos právě napsala na psychologickém, že (přísp. č. 874, na který jsem ti odpověděla - resp. položila otázky v  př. č. 877)?

Není tady

#62 10. 11. 2011 16:50

Johana50
♥♥♥♥♥--

Zklamaná napsal(a):

Johana50 napsal(a):

zajímavá myšlenka - ale nějak nekoresponduje s tím, cos právě napsala na psychologickém, že (přísp. č. 874, na který jsem ti odpověděla - resp. položila otázky v  př. č. 877)?

Já žádný rozpor s psychologickou nevidím, protože nikomu nevnucuji, že se dívá z [i]blbého [/i místa , jen mu oznamuji, že existují i jiná místa, ze kterých může být zcela jiný výhled.
Je na tobě, jestli se z něj chceš podívat taky nebo nechceš. Tvoje rozhodnutí nebudu následně  hodnotit.

Není tady

#63 10. 11. 2011 17:22

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

já tu nepíšu nic o vnucování wink

Není tady

#64 10. 11. 2011 17:40

Johana50
♥♥♥♥♥--

Při hře se slovíčky většinou člověku unikne nosná , základní myšlenka. wink

Není tady

#65 10. 11. 2011 18:35

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Johana50 napsal(a):

Při hře se slovíčky většinou člověku unikne nosná , základní myšlenka. wink

ty snad tohle mᚠdnes za úkol zkopírovat do každé diskuze, kde se mihnu rollroll lol
nebo to také může být tak, že obě máme nosné myšlení jinde - to by šlo, ne?

Není tady

#66 10. 11. 2011 22:29

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

tali napsal(a):

Věřit ne - musí se to brát jako hra. cool:

To ale pak není o žádném zákonu přitažlivosti.. hra asi jo, ale věřit, že to funguje a že to tak bude, taky musíš.. protože je sice hezký, když si opakuješ chci to a to a to.. ale když Ti Tvá mysl říká "stejně je to blbost",pak mᚠpodle mě smolíka..

No jasně že jo! va Když jsi byla malá holka, tak jsi tomu taky věřila, ne? Prostě je v tom radost ze hry, současně ale takový to -když ne, tak ne - a hlavně si neopakuj, že to "chceš", neb to pak zůstává u toho chtění.
Prostě - co sis objednala, tos dostala, že.

Není tady

#67 10. 11. 2011 22:34

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Prostě myslíš na konkrétní věc a mozek pracuje a "přihrává ti" možné varianty toho, jak k tomu přání dojít. Proto také plno lidem se přání "neplní" protože nevnímají signály svého mozku, který jim ty nabídky dodává. Nebo to i vnímají, vědí o tom, že to jsou nabídky - ale jsou líní na tu AKCI REAGOVAT. Takže nemají nic - a jen říkají, že se neplní. Tou akcí může být třeba setkání s nějakým člověkem, a skrze seznámení s ním se dopracovat k přání.

Přesně tak - musí se dávat bacha a být bdělý wink
Ale že by to nefungovalo stoprocentně? Jo tak, s tím teda nemůžu souhlasit, Srdénko.
Samozřejmě, že funguje. I u Erem, jak jsi byla správně poznamenalo.

Jaku, hnusný materiálno je jediný, se kterým si můžeš pohrávati, jak libo lol
Se živákama je to složitější, že......

Není tady

#68 10. 11. 2011 23:32

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

Prostě myslíš na konkrétní věc a mozek pracuje a "přihrává ti" možné varianty toho, jak k tomu přání dojít. Proto také plno lidem se přání "neplní" protože nevnímají signály svého mozku, který jim ty nabídky dodává. Nebo to i vnímají, vědí o tom, že to jsou nabídky - ale jsou líní na tu AKCI REAGOVAT. Takže nemají nic - a jen říkají, že se neplní. Tou akcí může být třeba setkání s nějakým člověkem, a skrze seznámení s ním se dopracovat k přání.

Přesně tak - musí se dávat bacha a být bdělý wink
Ale že by to nefungovalo stoprocentně? Jo tak, s tím teda nemůžu souhlasit, Srdénko.
Samozřejmě, že funguje. I u Erem, jak jsi byla správně poznamenalo.

Jaku, hnusný materiálno je jediný, se kterým si můžeš pohrávati, jak libo lol
Se živákama je to složitější, že......

Noo - když se to tak vezme, tak vlastně ano. Přání se splnilo. Erem dostává to, nač myslí...ale je to ona, kdo říká, že se přání neplní, nebo ona nevyužila tu akci - nereagovala. Ale žádné nadpřirozeno v tom není, je to čistě a jen v lidech a jejich myšlení.
Takže pak musím souhlasit, že přání se stoprocentně plní. Jen plno lidí s výsledkem není spokojeno.

Není tady

#69 11. 11. 2011 10:58

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tak.
A mmch - o nadpřirozenu mluvíš ty, nikdo jinej wink Každý své cti dbalý hlavonaut tuší velice dobře, že nadpřirozeno je pouze nepoznané přirozeno cool
A celý smysl těchhle debat je ten, jak naučit lidi, aby mohli být se svými výsledky spokojeni smile

Jo, vzpomněla jsem si na rozkošnou příhodu - na "vyčarovanou hospodu".
Tali, dávej bacha - je v ní obsaženo všechno, co potřebuješ, aby ti přání vyšla smile
Jely jsme tři kamarádky z víkendu. Naladěný skvěle a navrch VYladěný, jelikož jsme na závěr docela dlouho bubnovaly. I zachtělo se nám oběda a zastavily jsme u nějaký hospody, která se nám moc nelíbila. Mně se nechtělo hledat nějakou další, tak jsem holky přemlouvala, a to vydržíme, ale ony mě v tom dobrým rozmaru vyhnaly do auta a začly si vymejšlet, takže jsem se nakonec přidala.
Vymejšlely jsme si hospodu a jak jsme tak jely, přidávaly se další podrobnosti: aby byla roubená...dobře tam vařili....měla šikovný parkoviště...a pěkněj dvoreček......
a tak furt.
Končily jsme "malejma krajkovejma záclonkama v oknech a dětskejma botičkama a žehličkama na polici".
Magorovina, žejo. A hra - pořád. Děsně jsme se u toho nasmály - teda, dokavad jsme na ni nenatrefily, na tu hospodu. Včetně záclonek a botiček, prosím! Což mně naprosto dostalo.
Jediný, nač jsme v tý hravosti nepomyslely byly ceny cool byla poměrně drahá lol

Není tady

#70 11. 11. 2011 12:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jediný, nač jsme v tý hravosti nepomyslely byly ceny cool byla poměrně drahá lol

lollollol lupiš, přání nedotažená do konce, která bývají splněna, nebývají zadarmo lollollol

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#71 11. 11. 2011 12:36

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

lollollol lupiš, přání nedotažená do konce, která bývají splněna, nebývají zadarmo lollollol

To si jen hostinští vyčarovávali zákazníky. big_smile

Není tady

#72 11. 11. 2011 12:45

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Anebo tak coollol

Není tady

#73 11. 11. 2011 15:13

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Možná se čáry spojily. To je lepší než když se čáry srazí big_smile

Není tady

#74 11. 11. 2011 15:35

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nepochybně...i když? Srážka může zplodit jiskru, že.....Ale my už asi máme jiskření plný tesáky - alespoň my v  Evropě, doufám. Jsme si zajiskřili ažaž cool

Není tady

#75 27. 11. 2011 21:31

Miroslav Doležal
♥♥-----
Místo: Praha

pro některé lidi je těžké věřit v něco na co si nemůžou sáhnout zákon přitažlivosti funguje a tomu člověk věří nebo ne faktem je že jsou věci které i když si nepřejem tak se stanou a to ve větší míře neexistuje totiž zápor jde o to jaké emoce do toho dáváme každopádně nejvíc mi dala na tohle téma knížka " zákon přitažlivosti - základy abrahamova učení " už jen tím jak začíná kdo prostě hledá odpovědi tak je najde...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí