6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Crabat napsal(a):
Tohle bylo, Miroslave, ale vysvětleno z energetického zákona s karmickým zohledněním. Přitalivost je a věc druhotná, kdy v energiích specifikujeme, vybíráme z nich jenom ty, které jsou pro nás positivní.
Tedy jinak: Co dělat, kdy u se stalo?.. Buďto pochopit prvotní příčinu anebo hledat okamitou formu nápravy, aby se nám ulevilo. Později moná pod sníením tlaku budeme vidět jasněji. Obě dvě řeení jsou správná, i kdy jdou vlastně odlinými cestami.
takové zkuenosti nemám jako ty a opravdu si váím e to sem píe hodně mě to nutí k zamylení e prakticky nevím nic a co jsem si doteď myslel není to správné...
Není tady
Člověk musí jít za tím, co vnitřně cítí, jenom taková Cesta má hodnotu. A a ji nás povede kudykoli, je právě nae a jenom skrze ni se můeme poučit. Stejně nakonec vechno bude jinak a my se ve vzpomínkách jen s úsměvem pootočíme. Zároveň vak budeme vědět, e nelo jít jinudy a co jedinec, to jiné specifikum.
Není tady
Miroslav Doleal napsal(a):
Ahoj vem zajímalo by mě jaké máte zkuenosti se zákonem přitalivosti ?? osobně se o to zajímám u něco přes rok a pouívám to skoro denně máte nějaké metody jak dobít energii kdy ji přitom tolik vydáváme?? díky za Vae názory
Vem si dva veliký magnety, a kdy je dá k sobě (opačné póly), tak uvidí tu přitalivost, jak nebude lehký je zase rozpojit. A kdy je dá k sobě stejným pólem, to bude panečku odpudivost, div e Ti to neutrhne ruce! A výhoda je, e člověk nemusí vkládat energii do toho, jestli se stejné póly budou přitahovat, či nikoli, protoe magnety netrpí homosexualitou. To kdy se na Tebe na ulici usměje chlap - protoe mi někteří nemůeme za to, jak jsme krásní, e? - tak co si o tom má potom člověk myslet?
Energie, tak zajíček s Duracelem vydrí déle, ne s levnými noname baterkami. Chce to prostě najít dobrej zdroj energie, hele.
Upravil(a) giorgino (16. 9. 2011 19:49)
Není tady
Chce to prostě najít dobrej zdroj energie, hele. smile
Já bych jen malou poznámku - nejde a tak o to, najít dobrej zdroj, ale umět ten zdroj pouít - baterky zasunout plus na plus v těle
Není tady
dusička napsal(a):
Já bych jen malou poznámku - nejde a tak o to, najít dobrej zdroj, ale umět ten zdroj pouít - baterky zasunout plus na plus v těle
To je moc zajímavé.
Upravil(a) giorgino (16. 9. 2011 19:55)
Není tady
dusička napsal(a):
Jo, to taky.
Není tady
dusička napsal(a):
Souhlasím .-)))
Není tady
Padaly tu různé pojmy... zákon, přitalivost, magie.. pokud máme vycházet z knihy Tajemství, slovo magie bych v tomto případě nepouila.. souhlasím s Mirkem, e zákon je zákon a spočívá v přitalivosti, v síle naich mylenek. Proto psát tady "kdy něco moc chce", tak to nedostane je asi trochu od věci, protoe podstatou je, e síla naich mylenek vytváří "svět", ve kterém ijeme. A platí to absolutně pro mylenky pozitvní i negativní.. take pokud Ti, Mirku, něco nevychází, neviděla bych problém v tom, e to nemůe dostat pro to, jak moc to chce, ale spí právě proto, e někde uvnitř, třeba podvědomě zapochybuje.. a právě od těchto pochyb se člověk nehne, kdy se v nich zasekne. Co opět potvrzuje zákon přitalivosti.. pochybuje o sobě? ok, polu Ti dalí důvod, proč o sobě bude pochybovat jetě víc.. pochybuje o svém vztahu..? Stane se něco, co pochyby prohloubí.. stejně jako v případě caffé laté, chce pozvání, bude to tak. Protoe v to věří. A ta víra je tam dost podstatná. Nemá smysl přát si něco, kdy nevěří, e se to můe splnit.. pak je třeba pracovat spí na víře nebo formulovat to přání v přijatelnějí, pravděpodobnějí verzi, které bude snáz věřit.. a pak Ti to Vesmír splní! Hodně těstí, víry a pozitivních mylenek
Není tady
Fíha, nechcete mi někdo napsat, co se komu povedlo vyčarovat?
Není tady
vyčarovat?
třeba mě auto. Potřebovala jsem auto a neměla jsem ani korunu. za pár týdnů jsme dostali v práci výpověd . Byli jsem jetě 3 měsíce doma na plný plat ( take jsem si v pohodě nala novou práci) a jako odstupné jetě 5 platů. A bylo na auto.
Do práce jsem mělůa nastoupit 15.12. Pomyslela jsem si, e bych byla na vánoce radi doma. za hodinu mi volala personalistka, jestli můu přijít do práce a 5.ledna, e budu mít smlouvu od 2. ledna a moc se omlouvala, e to posunuli. Tak jsem omluvu přijala :-D
Není tady
Vyčarovat.......no tak třeba dům já, dům brácha (resp. vagrová) kliniku můj bejvalej éf.
Parkovací místa a momentálně manestráky, akorát jsem zapomněla chtít, aby měly rozířený nohavice.
Věák na prádlo
Černý pes...tam to bylo zvlátě zajímavý.
Kolegyně kamarád si "vyčaroval" regulérní poklad, to byla krásná historka.....
Určitě toho bylo mnohem víc, jen si honem nevzpomenu.
Teď si pomalinku vosím nazlátle zelenýho Yetiho (jako auto) tak jsem zvědavá, jak to vyjde, kdy tuhle barvu nevyráběj
Jene to bude na dýl, s tím autem, co mám teď, jsem hodně spokojená.
To není nic jinýho, ne cesta za snem.
Agewo, ty umí rychlý vosení - to ti závidím! Já umím jen "indiánský". Ale co, kadý dobrý, eano....
Není tady
Svatej klid, ale nějak někde něco kixlo, protoe výsledek je akorát ten, e jsem shnilá
Není tady
Jsi me rozesmala Haiel .
A co Ty Kacenko? Neco jsi uz jak Ty rikas vycarovala?
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (14. 5. 2013 13:06)
Není tady
Grainne napsal(a):
Kačenka_Ř napsal(a):
Mne bohuzel nic , i kdyz jsem moc chtela . Zrejme nejsem vyvolena .
Větinou kdy chce moc, tak to nejde.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Jsi me rozesmala Haiel .
A co Ty Kacenko? Neco jsi uz jak Ty rikas vycarovala?
No jasně, ty se bude hehlit, ale abys chudince poradila, jak to spravit, to nee
Není tady
Haiel,to mas tak..........ja si pod slovem shnila predstavuju nejaky snily ovoce,ale jak to vypada kdyz je snilej celavek to nevim ale vtipny se me to zdalo
A pak si nedovedu predstavit ze by sis nedovedla poradit :
Není tady
haiel napsal(a):
Svatej klid, ale nějak někde něco kixlo, protoe výsledek je akorát ten, e jsem shnilá
.............................pardon
No, já nevím - neměl bejt tak svatej, třeba? Ono to není úplně jednoduchý, já třeba jsem si velmi přála dům, kde bude krb (to byla v roce 77 naprostá rarita!) a ten dům bude "hodnej".....tak jsem to taky dostala. Na takové maličkosti ovem, jako fungující voda a topení, nebo umístění, jsem ovem nepomyslela, tak se to pěkně odfláklo
Co to poopravit na "příjemnej klid", nebo harmonii v ivotě, nebo tak něco?
Není tady
jsem si vyčarovala zdravý dítě, dům, bezva chlapa... Ale dávám si bacha, jak čaruju, pač jsem si přála pořád jenom leet jako můj kocour a to se mi na několik měsíců jaksi taky splnilo, i kdy to nebylo zrovna příjemné
Ano, kdy jsem se dala na čarování, intuici a podobné prima věcičky a přestala brát kecy vědců, které nemají ádnou hloubku, tak úplně váně a jako jedinou pravdu (pravdivé často určitě povrchově, ale hlouběji u jaksi...no), ivot se mi moooc změnil a zkrásněl
Je třeba to řádně kombinovat, ale je to někdy dřina
Není tady
zrovna včera mi dcera říká...tak jsem si objednala, e chci hezký aty za málo peněz, aby mi byly....no akorát jsem zapoměla říct, e je chci hned...tak musím pro ně jet v pondělí.Achjo
Není tady
agewa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Kačenka_Ř napsal(a):
Mne bohuzel nic , i kdyz jsem moc chtela . Zrejme nejsem vyvolena .
Větinou kdy chce moc, tak to nejde.
tak to má pravdu, ale jak najít tu hranici, aby to jetě nebylo moc .
Není tady
Podle mě celý vtip spočívá v tom, e tomu musíte stoprocentně věřit. Jak se objeví zlomeček pochybnosti, tak to přestane fungovat. A kdo z nás tu pochybnost v sobě nemá?
Není tady
Věřit ne - musí se to brát jako hra. Nesmí se z toho stát TOUEBNÉ přání, ale jen přání u kterého je v zásadě fuk, jestli se splní, nebo ne. Nesmí se s tím POČÍTAT...
Taky mám tu zkuenost, e kdy je člověk v rovnováze, vycentrovanej, tak to jde samo, kdy není - tak se můe upřát.
Postoj musí být tasi jako u toho kamaráda mojí kolegyně, který si celej ivot přál najít poklad. Samosebou na to nespoléhal, jakoe "najdu poklad a nebudu muset chodit do práce" nebo tak něco. Prostě se mu děsně líbila mylenka, e najde poklad, no. Take, kdy rozkopával staré zídky v zahradě v domě, který koupili, hádejte, co nael? Hrnec se zlaákama protoe to byla jeho představa pokladu.
Jasně, e ho odevzdal muzeu a nálezné bylo víc, ne symbloické...tam lo o ten sen, o který jde vdycky.
Ale Ivo má pravdu v tom, e pochybnosti sen hubí - natěstí je tu jetě Indiánskej způsob, ten funguje i s pochybnostma. To jest - představuje si danou věc tak dlouho a intenzivně, a to nae milé Univerzum nevydrí a přidělí ti ji
Není tady
aprill napsal(a):
agewa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Mne bohuzel nic , i kdyz jsem moc chtela . Zrejme nejsem vyvolena .Větinou kdy chce moc, tak to nejde.
tak to má pravdu, ale jak najít tu hranici, aby to jetě nebylo moc .
April,pokladas dost slozitou otazku ,vis to?
Reka bych ,ze tu hranici lze poznat jedine skrze vlastni zkusenosti,poznatky. Nelze nikym jinym (skze jeho vlastni zkusenosti) predat-dolozit co uz je moc a jak se pozna hranice.
Na tohle podle mne slova nestaci.
Kdyz napriklad reknu svoji zkusenost -pokusim se ji predat slovne,pak ma slova se nemusi shodovat se slovy jinych lidi kteri pro svoji vlastni zkusenost zvolily jina slova neboli slova ktery pro ne zhruba vystihuji a nebo vystihuji jejich zkusenost.
Moje slova : presvedceni,nepochybnost. A take pro mne plati slovo verit. Sila ducha (dvema slovy)
Ten kdo neprekrocil jeste hranice sveho omezeni (rozumem pojimana realita) neobjevuje silu ducha. Pak je nebo jeste neni pripraven se odevzdat sile ducha. Je nebo neni omezen hranici rozumu a bud vklada nebo jeste ne do sveho zivota naprosto neomezeny rozmer.
Není tady
A tohle vosení je moc hezkej způsob, jak se naučit a přesvědčit - jednak o síle ducha, druhak o neomezení
Není tady