|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

lupina montana napsal(a):
A joo....tak to chápu!
Koniklecku, protože jsi nepotkala mně
Zabrečely bychom si pěkně v duetu? 
Není tady

Není tady
koniklec napsal(a):
A joo....tak to chápu!
Koniklecku, protože jsi nepotkala mněZabrečely bychom si pěkně v duetu?
To si piš!
A víš, co by nám všichni mohli 
Není tady

A joo....tak to chápu!
Koniklecku, protože jsi nepotkala mně
Lupi nekecej ty srandistko..
Není tady

Já bulim řízeně před ostatníma,pak do polštáře doma a někdy neřízeně a nelogicky...třeba když se loučím na konci školního roku s paní učitelkou dítěte,ktero jsem stejně neměla ráda..
..nějaká skrytá hysterie či co..
Není tady
rev, ty jsi koza 
Není tady

koniklec napsal(a):
A joo....tak to chápu!
Koniklecku, protože jsi nepotkala mněZabrečely bychom si pěkně v duetu?
To si piš!
A víš, co by nám všichni mohli
A pěkně se vší parádou 
Není tady

Revliba napsal(a):
Já bulim řízeně před ostatníma,pak do polštáře doma a někdy neřízeně a nelogicky...třeba když se loučím na konci školního roku s paní učitelkou dítěte,ktero jsem stejně neměla ráda..
Revlibko, prosím, nauč mě bulit řízeně 
Není tady

koniklec napsal(a):
Revliba napsal(a):
No tak to se furt ovládáš,všechno zvládáš,na každýho se usmíváš,rodinu povzbuzuješ,neustále máš na tváři Mickey Mouse a pak se jednou ve skupině stejně postižených zhroutíš a pláčeš a pláčeš a štkáš jak zvíře a pak se ti uleví...vyčerpáním...no nevím koníčku,jestli jsem já ten pravý učitel..

Není tady

naposledy jsem si pobrečel predevčírem protože smrt našich hokejistů mě rozbrečela teda hodně moc myslím že i chlapy mají pravo si pobrečet i když to nedáváme tak často najevo...
Není tady

Revliba napsal(a):
koniklec napsal(a):
Revliba napsal(a):
No tak to se furt ovládáš,všechno zvládáš,na každýho se usmíváš,rodinu povzbuzuješ,neustále máš na tváři Mickey Mouse a pak se jednou ve skupině stejně postižených zhroutíš a pláčeš a pláčeš a štkáš jak zvíře a pak se ti uleví...vyčerpáním...no nevím koníčku,jestli jsem já ten pravý učitel..
Jooo,tak to se nikdy nenaučim. Mám to jinak - to se takhle usmíváš, usmíváš a najednou tlak za očíčkama a už se vezeš a dostaneš se sebe leda Par-blobt-don
. Zásadně tam, kde se to hodí nejmíň
.
Vybublat to ze sebe až do vyčerpání je někdy potřeba.
.
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mně je jedno, kdo proč v práci bulí. nechápu, že to někomu může vadit
a rozdělování, jestli pro společnost dělá víc doktor, prodavač, nebo hokejista, to fakt miluju
umřelo tam tolik mladých lidí a tady aby se snad člověk bál říct, že to bere jako tragédii, aby ho tady neuklovali.
očko, cos ty dokázala ? umíš něco, čím naši zem proslavíš ?zjevně jsi nepochopila, co jsem tím myslela, nemyslím, že je záslužnější zem proslavit hokejem, než léčit a zachraňovat lidi, jde o to, že tragédie je, že zahynulo tolik lidí, je jedno, co byli zač, prostě je smutný, že se to stalo, kdyby to byl výlet prodavaček, dětí z dětskýho domova nebo jen normální let dovolenkářů, pořád je to stejná tragédie, jako když tam zahynuli hokejisti, rozdíl je jen v tom, že to jsou známý jména, ale myslím, že truchlení si zaslouží každej zemřelej člověk, tím spíš, když je ta smrt zbytečná, nečekaná, předčasná
Taky to tak vidim.
Není tady
Ne, že by mi slzy tekly proudem kvůli hokejistům, ale prostě ta středa měl být docela pěkný den, ale najednou nebyl. Myslím, že jsme to tak měli všichni. Tak nějak nic po mně nebylo. Taky jsem byla zapálit svíčku, to jedno památné místo mám docela blízko.
Vůbec jsem citlivá na tragédie, od té doby, co se před 25 lety zabili příbuzní, ne vlastní vinou. Najednou to nejsou čísla v televizi a v novinách, ale příběhy, najednou na to koukáte jinak, když jste těm lidem byli třeba na svatbě.
Upravil(a) luminka (10. 9. 2011 15:26)
Není tady
jenže tu smrt dovolenkářů tak neprožíváte, pokud to není někdo, z vašich známých, blízkých. když jde o cizí lidi, je vám to líto, ale to je tak všechno. u hokejistů je to snad jiný 
a pokud teda prožíváte každé úmrtí, které se tu děje na silnicích a všude, začínám se bát o vaše duševní zdraví.
lumi, taky jsme byli zapálit svíčku.
Není tady
Revliba napsal(a):
A joo....tak to chápu!
Koniklecku, protože jsi nepotkala mněLupi nekecej ty srandistko..
Jo! Žes mě viděla v opačný situaci, to buď ráda - to by nebyl normální pláč, to byste nezastavily ani vy, ani já 

Není tady

Revliba napsal(a):
A joo....tak to chápu!
Koniklecku, protože jsi nepotkala mněLupi nekecej ty srandistko..
Jo! Žes mě viděla v opačný situaci, to buď ráda - to by nebyl normální pláč, to byste nezastavily ani vy, ani já
No co,byl by hysterák,my bychom kolem tebe proskotačily a Plačku roku bys vyhrála ty...
Není tady
To právě ne
já už to znám, to bychom už nic jinýho neudělaly 
Tohle byla panická ataka jako noha a to byste se načekaly, než mě to přejde 
Kdepak, kapky byly v tomhle případě lepší řešení.
A na závěr ty a Duši, tak to už nemělo chybu 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jenže tu smrt dovolenkářů tak neprožíváte, pokud to není někdo, z vašich známých, blízkých. když jde o cizí lidi, je vám to líto, ale to je tak všechno. u hokejistů je to snad jiný
a pokud teda prožíváte každé úmrtí, které se tu děje na silnicích a všude, začínám se bát o vaše duševní zdraví.
lumi, taky jsme byli zapálit svíčku.
U hokejistu je to jiny pouze v tom pripade,ze sledujes hokej.Ja ho treba nesleduju vubec.
Není tady
Přemítala jsem dost o tom, proč právě hokejisti? Protože mně osobně nepřijde, že bych po nich měla truchlit více, než po těch turistech, třeba. Ale protože hlas lidu je hlas boží, tak na tom něco musí být.
Takže jsem to vzala přes symboliku - protože co jinýho?
a) Zatímco fotbalisti jsou něco jako pěchota, hokejisti jsou považováni za jakousi obdobu rytířský jízdy. Ono to docela sedí - výstrojí počínaje a konče soubojema, který připomínají klání na dřevce.
Takže rytířstvo národa.....
b) V dobách temných byli jedinými, kdo dal národu pocítit alespoň jkéstakés vítězství nad nejmocnějším nepřítelem - a češi nezapomínají na to, kdo jim co udělal dobrého 
V tomhle světle jo.....v tomhle světle mi přijde vlastně správný oplakávat je na místě, kde byla sťata jiná elita národa.... 
Upravil(a) lupina montana (10. 9. 2011 18:35)
Není tady
Přemítala jsem dost o tom, proč právě hokejisti? Protože mně osobně nepřijde, že bych po nich měla truchlit více, než po těch turistech, třeba. Ale protože hlas lidu je hlas boží, tak na tom něco musí být.
Takže jsem to vzala přes symboliku - protože co jinýho?
a) Zatímco fotbalisti jsou něco jako pěchota, hokejisti jsou považováni za jakousi obdobu rytířský jízdy. Ono to docela sedí - výstrojí počínaje a konče soubojema, který připomínají klání na dřevce.
Takže rytířstvo národa.....
b) V dobách temných byli jedinými, kdo dal národu pocítit alespoň jkéstakés vítězství nad nejmocnějším nepřítelem - a češi nezapomínají na to, kdo jim co udělal dobrého
V tomhle světle jo.....v tomhle světle mi přijde vlastně správný oplakávat je na místě, kde byla sťata jiná elita národa....
Pekny 
Není tady
Díky 

Není tady
vida Lupi 
Není tady
V pondělí plakal můj syn - 18 let - radostí, že udělal řidičák skupiny B. Traktor už má dva roky a na skútr taky. Skútr musel tehdy opakovat, protože mu "vběhla baba na přechod". To plakal jak želva, protože si "opakovačku" musel zaplatit z brigády.
Zkušební testy nejsou žádná sranda, technické taky ne. Já jsem to s ním zkoušela, ovšem výměna kola nebo výměna klínového řemene mi trochu uniká /v mém dětství u trabatnu taťka použil svůj pásek a potom mamčiny punčocháče :-)/. Radši počkám v případě nouze na chlapa, který mi pomůže.
Ovšem chlapi pláčou i při odřeném kolenu a nejvíce, když ho mám dezinfikovat. Ať je jim 3 nebo 70 let....i více.
Není tady
Můj tatínek plakal při ukládání urny mojí babičky /jeho tchýně, se kterou si někdy hodně nerozuměli/. A nestyděl se za to.
Není tady
Lupi, hezky řečeno a nejspíš to tak nějak bude, protože jinak si to co se děje neumím vysvětlit. Samozřejmě je mi to moc líto, byli to otcové rodin, manželé, synové. Až potom to pro mě byli mistři. Ale chápu, že to má někdo jinak.
Přítele jsem plakat viděla a není třeba se za slzy stydět.
Není tady