Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 9. 9. 2011 20:12

zamilovana111
♥♥♥♥---

Re: Muží pláčou jenom když...

Damila napsal(a):

Ronja napsal(a):

Naposledy jsem brečela v nemocnici, když jsem tam byla s malou, dělali jí nějaké vyšetření a ona hrozně plakala. Strašně jsem se snažila neřvat, ale prostě mi to nešlo, sama sebe tím štvu. Můžu se kousat do jazyka, zhluboka dýchat, nic nepomáhá, jsem na tohle fakt citlivka :

Tak myslím, že tohle je naprosto normální chování každé mámy, ne?
Řvala bych asi taky.sad

no, tak já se právě v těhle chvílích držím a zachovávám chladnou hlavu, uklidňuju prcka, pobulím až později, sama do polštáře......

Není tady

#27 9. 9. 2011 20:21

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

mně je jedno, kdo proč v práci bulí. nechápu, že to někomu může vadit roll
a rozdělování, jestli pro společnost dělá víc doktor, prodavač, nebo hokejista, to fakt miluju usch
umřelo tam tolik mladých lidí a tady aby se snad člověk bál říct, že to bere jako tragédii, aby ho tady neuklovali.
očko, cos ty dokázala ? umíš něco, čím naši zem proslavíš ?

zjevně jsi nepochopila, co jsem tím myslela, nemyslím, že je záslužnější zem proslavit hokejem, než léčit a zachraňovat lidi, jde o to, že tragédie je, že zahynulo tolik lidí, je jedno, co byli zač, prostě je smutný, že se to stalo, kdyby to byl výlet prodavaček, dětí z dětskýho domova nebo jen normální let dovolenkářů, pořád je to stejná tragédie, jako když tam zahynuli hokejisti, rozdíl je jen v tom, že to jsou známý jména, ale myslím, že truchlení si zaslouží každej zemřelej člověk, tím spíš, když je ta smrt zbytečná, nečekaná, předčasná

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#28 9. 9. 2011 20:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

když chceš, abych to pochopila jak myslíš, nepiš, že doktor dělá víc jak hokejista.  když říkáš, že jde o život a ne o to, čím kdo je.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 9. 9. 2011 20:25

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Pro mě je, Pavli, tragédie i tohle, jen tyhle lidi nikdo veřejně nezná
http://www.novinky.cz/krimi/244240-poli … -lidi.html
V tom je mezi náma asi rozdíl, já netruchlím jen nad známýma lidma, mě je líto všech, co zemřou zbytečně,

Není tady

#30 9. 9. 2011 20:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

proč jsi urejpaná, šlápl ti někdo na kuří oko ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#31 9. 9. 2011 20:27

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

když chceš, abych to pochopila jak myslíš, nepiš, že doktor dělá víc jak hokejista.  když říkáš, že jde o život a ne o to, čím kdo je.

Ano, v podstatě doktor dělá víc než hokejista, tak to prostě je, doktor zachraňuje zdraví a životy, tím dělá pro lidi víc, než ten hokejista, ale jejich smrt je stejně smutná abolestná pro jejich blízký, bez ohledu na to, co kterej z nich dělá, nad smrtí toho i onoho budou truchlit pozůstalí se stejným zármutkem a bolestí,

Není tady

#32 9. 9. 2011 20:28

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Jsem si vzpomněla,jak nám chcípla rybička,když bylo synovi asi 9 a on nás s dcerou donutil postát čestnou strហu akvária a zazpívat jí státní hymnu,bulel jak o život,mezitím,co my se dusily smíchy a tvářily se tragicky.....a pak,že kluci nepláčou..wink

Není tady

#33 9. 9. 2011 20:29

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

ty jsi urejpaná a věčně v opozici, ty útočíš téměř na vše, co napíšu, když se ti to nelíbí, nemusí, je to tvůj problém, ne můj, Pavli

Není tady

#34 9. 9. 2011 20:29

zamilovana111
♥♥♥♥---

já myslím, že kdo má blízko ke sportu, vezme ho víc smrt hokejistů než třeba herců. A naopak, každý, kdo něčím žije, žije i osudy těch, kteří jsou jeho vzory. Není to o větší či menší hodnotě života, je to o tom, co kdo sleduje a čím žije. Někdo si vůbec nevšimne, že je tornádo v Dominikáně, někdo tím žije, protože tam má příbuzné. Rozhodně by nemělo být téma o tom čí smrt je "horší" nebo "víc zásadní" nebo podobně....

Není tady

#35 9. 9. 2011 20:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Revliba napsal(a):

Jsem si vzpomněla,jak nám chcípla rybička,když bylo synovi asi 9 a on nás s dcerou donutil postát čestnou strហu akvária a zazpívat jí státní hymnu,bulel jak o život,mezitím,co my se dusily smíchy a tvářily se tragicky.....a pak,že kluci nepláčou..wink

lol

Není tady

#36 9. 9. 2011 20:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ty jsi urejpaná a věčně v opozici, ty útočíš téměř na vše, co napíšu, když se ti to nelíbí, nemusí, je to tvůj problém, ne můj, Pavli

jo ták, že si dovolím v některých věcech nesouhlasit, to je hrůůůza lol

Není tady

#37 9. 9. 2011 20:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

zamilovana111 napsal(a):

já myslím, že kdo má blízko ke sportu, vezme ho víc smrt hokejistů než třeba herců. A naopak, každý, kdo něčím žije, žije i osudy těch, kteří jsou jeho vzory. Není to o větší či menší hodnotě života, je to o tom, co kdo sleduje a čím žije. Někdo si vůbec nevšimne, že je tornádo v Dominikáně, někdo tím žije, protože tam má příbuzné. Rozhodně by nemělo být téma o tom čí smrt je "horší" nebo "víc zásadní" nebo podobně....

tummenuppgodlikegodlike

Není tady

#38 9. 9. 2011 20:34

zamilovana111
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

zamilovana111 napsal(a):

tummenuppgodlikegodlike

fakt to bylo ftipný? hm hmm

Není tady

#39 9. 9. 2011 20:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kdyby mi to přišlo vtipný, bylo by tam tohle big_smile nebo tohle lol

Není tady

#40 9. 9. 2011 20:42

zamilovana111
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

kdyby mi to přišlo vtipný, bylo by tam tohle big_smile nebo tohle lol

a tohle je co? godlike

Není tady

#41 9. 9. 2011 20:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

smajlík, co se klaní, čemu nerozumíš ? on se sice dá použít dvěma způsoby, ale vzhledem k tomu, že jsem na začátek dala tummenupp , tak fakt nechápu, čemu nerozumíš va

Není tady

#42 9. 9. 2011 21:01

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

PPavlaa napsal(a):

chápu, že je někdo naštvanej sám na sebe, když se neudrží a rozbrečí se, ale pro na ty druhý va

Já ani na sebe, ani na druhý smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#43 9. 9. 2011 21:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já bych na sebe byla. jednou mi takhle ujely nervy a dodneška z toho mám nepříjemný pocity. ale u jiných mi to nevadí, prostě jim něco přišlo asi líto, to se stává.

Není tady

#44 9. 9. 2011 21:06

zamilovana111
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

smajlík, co se klaní, čemu nerozumíš ? on se sice dá použít dvěma způsoby, ale vzhledem k tomu, že jsem na začátek dala tummenupp , tak fakt nechápu, čemu nerozumíš va

ahaaaa, já godlike používám, když se mega řežu smíchy...... když je prostě něco hodně ftipný

Není tady

#45 9. 9. 2011 21:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale tak jo, tak jde taky použít. prostě jsme se jen nepochopily big_smile
ani mě nenapadlo, že by si někdo mohl myslet, že se tomu směju tongue

Není tady

#46 9. 9. 2011 21:17

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

já bych na sebe byla. jednou mi takhle ujely nervy a dodneška z toho mám nepříjemný pocity. ale u jiných mi to nevadí, prostě jim něco přišlo asi líto, to se stává.

No tak to je škoda, že se sama na sebe nekoukáš, když ti ujedou nervy, protože by ti to taky nevadilo lolpussa

Není tady

#47 9. 9. 2011 21:20

koniklec
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

No mě se to bohužel stalo už víckrát a asi ještě párkrát stane. Akorát zjišuju, že čím víc jsem na sebe naštvaná, tím víc brečím.
Když jsem měla takové horší období, stávalo se mi, že jsem brečela třeba v tramvaji nebo na ulici. Říkala jsem to psycholožce v domění, že jsem zralá na léky. A ona mi k mému překvapení řekla, že to nevadí, a to nechám plynout a kdyby se to zhoršovalo a nějak mě to ohrožovalo, tak to budeme řešit. A šok - od té doby se mi to přestalo stávat. Tím, že jsem to přijala. Ještě to rozšířit na další situace...

U jiných by mi to nevadilo, ale nějak jsem to u nikoho jiného nezažila, jen u sebe.

Není tady

#48 9. 9. 2011 21:23

koniklec
♥♥♥♥---

Ronja napsal(a):

Mám to jako Koniklec, potřebovala bych se naučit ovládat. Naposledy jsem brečela v nemocnici, když jsem tam byla s malou, dělali jí nějaké vyšetření a ona hrozně plakala. Strašně jsem se snažila neřvat, ale prostě mi to nešlo, sama sebe tím štvu. Můžu se kousat do jazyka, zhluboka dýchat, nic nepomáhá, jsem na tohle fakt citlivka dumbom

Tak Ronji, to je něco jiného. Děti zatím nemám, netuším, jak bych tohle zvládala. Ale je to pochopitelné. Já se teda rozbrečím z mnohem banálnějších důvodů.

Není tady

#49 9. 9. 2011 21:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

No tak to je škoda, že se sama na sebe nekoukáš, když ti ujedou nervy, protože by ti to taky nevadilo lolpussa

lol

akorát, že mě tenkrát ujely na rodičáku cool

Není tady

#50 9. 9. 2011 21:36

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

A joo....tak to chápu! lol
Koniklecku, protože jsi nepotkala mně cool

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí