18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Damila napsal(a):
Ronja napsal(a):
Naposledy jsem brečela v nemocnici, kdy jsem tam byla s malou, dělali jí nějaké vyetření a ona hrozně plakala. Straně jsem se snaila neřvat, ale prostě mi to nelo, sama sebe tím tvu. Můu se kousat do jazyka, zhluboka dýchat, nic nepomáhá, jsem na tohle fakt citlivka :
Tak myslím, e tohle je naprosto normální chování kadé mámy, ne?
Řvala bych asi taky.
no, tak já se právě v těhle chvílích drím a zachovávám chladnou hlavu, uklidňuju prcka, pobulím a později, sama do poltáře......
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mně je jedno, kdo proč v práci bulí. nechápu, e to někomu můe vadit
a rozdělování, jestli pro společnost dělá víc doktor, prodavač, nebo hokejista, to fakt miluju
umřelo tam tolik mladých lidí a tady aby se snad člověk bál říct, e to bere jako tragédii, aby ho tady neuklovali.
očko, cos ty dokázala ? umí něco, čím nai zem proslaví ?
zjevně jsi nepochopila, co jsem tím myslela, nemyslím, e je záslunějí zem proslavit hokejem, ne léčit a zachraňovat lidi, jde o to, e tragédie je, e zahynulo tolik lidí, je jedno, co byli zač, prostě je smutný, e se to stalo, kdyby to byl výlet prodavaček, dětí z dětskýho domova nebo jen normální let dovolenkářů, pořád je to stejná tragédie, jako kdy tam zahynuli hokejisti, rozdíl je jen v tom, e to jsou známý jména, ale myslím, e truchlení si zaslouí kadej zemřelej člověk, tím spí, kdy je ta smrt zbytečná, nečekaná, předčasná
Není tady
kdy chce, abych to pochopila jak myslí, nepi, e doktor dělá víc jak hokejista. kdy říká, e jde o ivot a ne o to, čím kdo je.
Není tady
Pro mě je, Pavli, tragédie i tohle, jen tyhle lidi nikdo veřejně nezná
http://www.novinky.cz/krimi/244240-poli … -lidi.html
V tom je mezi náma asi rozdíl, já netruchlím jen nad známýma lidma, mě je líto vech, co zemřou zbytečně,
Není tady
proč jsi urejpaná, lápl ti někdo na kuří oko ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
kdy chce, abych to pochopila jak myslí, nepi, e doktor dělá víc jak hokejista. kdy říká, e jde o ivot a ne o to, čím kdo je.
Ano, v podstatě doktor dělá víc ne hokejista, tak to prostě je, doktor zachraňuje zdraví a ivoty, tím dělá pro lidi víc, ne ten hokejista, ale jejich smrt je stejně smutná abolestná pro jejich blízký, bez ohledu na to, co kterej z nich dělá, nad smrtí toho i onoho budou truchlit pozůstalí se stejným zármutkem a bolestí,
Není tady
Jsem si vzpomněla,jak nám chcípla rybička,kdy bylo synovi asi 9 a on nás s dcerou donutil postát čestnou strá u akvária a zazpívat jí státní hymnu,bulel jak o ivot,mezitím,co my se dusily smíchy a tvářily se tragicky.....a pak,e kluci nepláčou..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ty jsi urejpaná a věčně v opozici, ty útočí téměř na ve, co napíu, kdy se ti to nelíbí, nemusí, je to tvůj problém, ne můj, Pavli
Není tady
já myslím, e kdo má blízko ke sportu, vezme ho víc smrt hokejistů ne třeba herců. A naopak, kadý, kdo něčím ije, ije i osudy těch, kteří jsou jeho vzory. Není to o větí či mení hodnotě ivota, je to o tom, co kdo sleduje a čím ije. Někdo si vůbec nevimne, e je tornádo v Dominikáně, někdo tím ije, protoe tam má příbuzné. Rozhodně by nemělo být téma o tom čí smrt je "horí" nebo "víc zásadní" nebo podobně....
Není tady
Revliba napsal(a):
Jsem si vzpomněla,jak nám chcípla rybička,kdy bylo synovi asi 9 a on nás s dcerou donutil postát čestnou strá u akvária a zazpívat jí státní hymnu,bulel jak o ivot,mezitím,co my se dusily smíchy a tvářily se tragicky.....a pak,e kluci nepláčou..
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ty jsi urejpaná a věčně v opozici, ty útočí téměř na ve, co napíu, kdy se ti to nelíbí, nemusí, je to tvůj problém, ne můj, Pavli
jo ták, e si dovolím v některých věcech nesouhlasit, to je hrůůůza
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
já myslím, e kdo má blízko ke sportu, vezme ho víc smrt hokejistů ne třeba herců. A naopak, kadý, kdo něčím ije, ije i osudy těch, kteří jsou jeho vzory. Není to o větí či mení hodnotě ivota, je to o tom, co kdo sleduje a čím ije. Někdo si vůbec nevimne, e je tornádo v Dominikáně, někdo tím ije, protoe tam má příbuzné. Rozhodně by nemělo být téma o tom čí smrt je "horí" nebo "víc zásadní" nebo podobně....
Není tady
PPavlaa napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
fakt to bylo ftipný? hm
Není tady
kdyby mi to přilo vtipný, bylo by tam tohle nebo tohle
Není tady
PPavlaa napsal(a):
kdyby mi to přilo vtipný, bylo by tam tohle nebo tohle
a tohle je co?
Není tady
smajlík, co se klaní, čemu nerozumí ? on se sice dá pouít dvěma způsoby, ale vzhledem k tomu, e jsem na začátek dala , tak fakt nechápu, čemu nerozumí
Není tady
PPavlaa napsal(a):
chápu, e je někdo natvanej sám na sebe, kdy se neudrí a rozbrečí se, ale pro na ty druhý
Já ani na sebe, ani na druhý
Není tady
já bych na sebe byla. jednou mi takhle ujely nervy a dodneka z toho mám nepříjemný pocity. ale u jiných mi to nevadí, prostě jim něco přilo asi líto, to se stává.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
smajlík, co se klaní, čemu nerozumí ? on se sice dá pouít dvěma způsoby, ale vzhledem k tomu, e jsem na začátek dala , tak fakt nechápu, čemu nerozumí
ahaaaa, já pouívám, kdy se mega řeu smíchy...... kdy je prostě něco hodně ftipný
Není tady
ale tak jo, tak jde taky pouít. prostě jsme se jen nepochopily
ani mě nenapadlo, e by si někdo mohl myslet, e se tomu směju
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já bych na sebe byla. jednou mi takhle ujely nervy a dodneka z toho mám nepříjemný pocity. ale u jiných mi to nevadí, prostě jim něco přilo asi líto, to se stává.
No tak to je koda, e se sama na sebe nekouká, kdy ti ujedou nervy, protoe by ti to taky nevadilo
Není tady
PPavlaa napsal(a):
No mě se to bohuel stalo u víckrát a asi jetě párkrát stane. Akorát zjiuju, e čím víc jsem na sebe natvaná, tím víc brečím.
Kdy jsem měla takové horí období, stávalo se mi, e jsem brečela třeba v tramvaji nebo na ulici. Říkala jsem to psycholoce v domění, e jsem zralá na léky. A ona mi k mému překvapení řekla, e to nevadí, a to nechám plynout a kdyby se to zhorovalo a nějak mě to ohroovalo, tak to budeme řeit. A ok - od té doby se mi to přestalo stávat. Tím, e jsem to přijala. Jetě to rozířit na dalí situace...
U jiných by mi to nevadilo, ale nějak jsem to u nikoho jiného nezaila, jen u sebe.
Není tady
Ronja napsal(a):
Mám to jako Koniklec, potřebovala bych se naučit ovládat. Naposledy jsem brečela v nemocnici, kdy jsem tam byla s malou, dělali jí nějaké vyetření a ona hrozně plakala. Straně jsem se snaila neřvat, ale prostě mi to nelo, sama sebe tím tvu. Můu se kousat do jazyka, zhluboka dýchat, nic nepomáhá, jsem na tohle fakt citlivka
Tak Ronji, to je něco jiného. Děti zatím nemám, netuím, jak bych tohle zvládala. Ale je to pochopitelné. Já se teda rozbrečím z mnohem banálnějích důvodů.
Není tady
lupina montana napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No tak to je koda, e se sama na sebe nekouká, kdy ti ujedou nervy, protoe by ti to taky nevadilo
akorát, e mě tenkrát ujely na rodičáku
Není tady
A joo....tak to chápu!
Koniklecku, protoe jsi nepotkala mně
Není tady