29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
agewa napsal(a):
venuše napsal(a):
Pro me jsou vztahy s byvalimi uzavrena kapitola. Nemam potrebu jim prat ani nechci, aby oni prali mne.
Bylo by to HODNE falesne prani....Tobě přijde falešné přát někomu jinému zdraví a štěstí ?
Mě to přijde normální a když s ex jsem občas v kontaktu přide mi naopak falešné předstírat , že nevím, kdy narozky má.
Presne tak. Ja se v utery rozesel s Radkou ( moji kamaradkou, ale ona chtela neco vic, takze muselo to skoncit ) a ve stredu mela svatek, takze jsem vytocil cislo a popral. Co je na tom divneho ? Ona si mysli, ze to jakoze chci vratit zpatky, ale nechci, poslal jsem SMS ze jsem popral, pac jsem to tak citil a tak jsem to chtel, ale nic obnovat nebudeme. A je vymalovano.
Není tady
agewa napsal(a):
venuše napsal(a):
Pro me jsou vztahy s byvalimi uzavrena kapitola. Nemam potrebu jim prat ani nechci, aby oni prali mne.
Bylo by to HODNE falesne prani....Tobě přijde falešné přát někomu jinému zdraví a štěstí ?
Mě to přijde normální a když s ex jsem občas v kontaktu přide mi naopak falešné předstírat , že nevím, kdy narozky má.
jenže všichni ex nemusí být zákonitě bývalí manželé. ono těch ex může být ve finále hned několik a kromě blbých vzpomínek tě s nimi nemusí pojit vůbec nic. tak proč něco předstírat.
Není tady
Kiara napsal(a):
Já si myslím, že pokud se dva lidé rozešli jako slušní lidé a neproběhla mezi nimi nějaká obzvlášť velká křivárna, zloba nebo zášť, že na přání k narozeninám/svátku není nic špatného. Ale musí být jasné, že přání k narozeninám/svátku bývalého partnera v každém případě potěší, ne že mu zkazí náladu na celý den nebo že to jedna či druhá strana bude chápat jako pokus o navázání kontaktu nebo trapné dolejzání
Proc by se tedy jinak rozchazeli?
V pripade Zamilovane se toho stalo docela dost, v jejim pripade bych urcite neprala.
Skoda, ze se uz neozyva, rada bych vedela, jak to vyresila.
Nebo ze by pokracovala ve sve telenovele?
Není tady
PPavloo, kdyby mě k některému ex pojily jenom blbé vzpomínky, tak bych v tom případě neviděla sebemenší důvod, proč bych mu měla ještě gratulovat k narozeninám nebo jmeninám
Není tady
nerozumím, proč mi to píšeš kiaro ? reagovala jsem na agewu, když se divila, že někdo píše o falešným přání.
Není tady
venuše napsal(a):
Kiara napsal(a):
Já si myslím, že pokud se dva lidé rozešli jako slušní lidé a neproběhla mezi nimi nějaká obzvlášť velká křivárna, zloba nebo zášť, že na přání k narozeninám/svátku není nic špatného. Ale musí být jasné, že přání k narozeninám/svátku bývalého partnera v každém případě potěší, ne že mu zkazí náladu na celý den nebo že to jedna či druhá strana bude chápat jako pokus o navázání kontaktu nebo trapné dolejzání
V pripade Zamilovane se toho stalo docela dost, v jejim pripade bych urcite neprala.
Nebo ze by pokracovala ve sve telenovele?
venuše, budeš se divit, ale já jsem za svobodna zažila jeden velmi slušný rozchod, po kterém jsme zůstali s dotyčným přáteli ... šlo o to, že ten chlapec se vyboural na motorce, dlouho si poležel v nemocnici, uzdravil se, potom jsme se poznali a začali jsme spolu chodit, načež mu přišel povolávací rozkaz na vykonání náhradní vojenské služby do posádky vzdálené 150 km od místa našeho bydliště. Protože jsme oba dva věděli, že bychom dlouhé odloučení nejspíš neustáli, vztah jsme po oboustranné dohodě ukončili
Není tady
PPavlaa napsal(a):
nerozumím, proč mi to píšeš kiaro ? reagovala jsem na agewu, když se divila, že někdo píše o falešným přání.
Ale tak jsem to vztáhla trošku na sebe a na svoje vlastní zkušenosti, no ...
Není tady
Kiara napsal(a):
venuše napsal(a):
Kiara napsal(a):
Nebo ze by pokracovala ve sve telenovele?venuše, budeš se divit, ale já jsem za svobodna zažila jeden velmi slušný rozchod, po kterém jsme zůstali s dotyčným přáteli ... šlo o to, že ten chlapec se vyboural na motorce, dlouho si poležel v nemocnici, uzdravil se, potom jsme se poznali a začali jsme spolu chodit, načež mu přišel povolávací rozkaz na vykonání náhradní vojenské služby do posádky vzdálené 150 km od místa našeho bydliště. Protože jsme oba dva věděli, že bychom dlouhé odloučení nejspíš neustáli, vztah jsme po oboustranné dohodě ukončili
tak to byla houby láska
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ale tak jsem to vztáhla trošku na sebe a na svoje vlastní zkušenosti, no ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Kiara napsal(a):
venuše, budeš se divit, ale já jsem za svobodna zažila jeden velmi slušný rozchod, po kterém jsme zůstali s dotyčným přáteli ... šlo o to, že ten chlapec se vyboural na motorce, dlouho si poležel v nemocnici, uzdravil se, potom jsme se poznali a začali jsme spolu chodit, načež mu přišel povolávací rozkaz na vykonání náhradní vojenské služby do posádky vzdálené 150 km od místa našeho bydliště. Protože jsme oba dva věděli, že bychom dlouhé odloučení nejspíš neustáli, vztah jsme po oboustranné dohodě ukončili
tak to byla houby láska
... spíš jsme byli oba dva realisti ...
Není tady
kde je nějáká romantika, realistko
Není tady
PPavlaa napsal(a):
agewa napsal(a):
venuše napsal(a):
Mě to přijde normální a když s ex jsem občas v kontaktu přide mi naopak falešné předstírat , že nevím, kdy narozky má.jenže všichni ex nemusí být zákonitě bývalí manželé. ono těch ex může být ve finále hned několik a kromě blbých vzpomínek tě s nimi nemusí pojit vůbec nic. tak proč něco předstírat.
já nikde netrdím, že má přát někomu s kým už nic nemá společného a nejsou v kontaktu.
já mluvím o těch ex, s kterými v nějakém kontaktu jsem ...i když třeba velmi malém .
Není tady
PPavlaa napsal(a):
a tomuhkle vůbec nerozumím, jak jsi to myslela.
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Kiara napsal(a):
tak to byla houby láska
... spíš jsme byli oba dva realisti ...
![]()
Nebyla to ta prava laska,pokud by byla ,vydrzela by si cekat,jako treba ja...
Není tady
eremuruss napsal(a):
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak to byla houby láska... spíš jsme byli oba dva realisti ...
![]()
Jéžiš, nedělejte ze mě zase bezcitnýho kruťase na tomhle jsme se rozumně dohodli OBA a přítel byl ten, kdo s tímhle přišel jako PRVNÍ ... Třeba věděl, že by to nevydržel on, kdo ví
vždyť už je to skoro čtvrt století, kdo ví, kam by se naše životy ubíraly ...
Není tady
agewa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
agewa napsal(a):
Tobě přijde falešné přát někomu jinému zdraví a štěstí ?
Mě to přijde normální a když s ex jsem občas v kontaktu přide mi naopak falešné předstírat , že nevím, kdy narozky má.jenže všichni ex nemusí být zákonitě bývalí manželé. ono těch ex může být ve finále hned několik a kromě blbých vzpomínek tě s nimi nemusí pojit vůbec nic. tak proč něco předstírat.
já nikde netrdím, že má přát někomu s kým už nic nemá společného a nejsou v kontaktu.
já mluvím o těch ex, s kterými v nějakém kontaktu jsem ...i když třeba velmi malém .
a já zase reaguju na věci, kterým se ty divíš. venuše s nimi asi v kontaktu není, proto nemá tu potřebu. ty se tomu podivuješ jako kdyby to bylo něco zvláštního, nebo nenormálního.
Není tady
agewa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a tomuhkle vůbec nerozumím, jak jsi to myslela.
nemůžu za to, že si dnes sedíš na vedení pročti si to zpětně.
Není tady
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Kiara napsal(a):
... spíš jsme byli oba dva realisti ...![]()
Jéžiš, nedělejte ze mě zase bezcitnýho kruťase
na tomhle jsme se rozumně dohodli OBA a přítel byl ten, kdo s tímhle přišel jako PRVNÍ ... Třeba věděl, že by to nevydržel on, kdo ví
vždyť už je to skoro čtvrt století, kdo ví, kam by se naše životy ubíraly ...
a víš, že jsem si říkala, že by mě zajímalo, kdo s tím přišel první
Není tady
Přání bývalým láskám k výročím vnímám jako nedokončený vztah...může to trvat i léta
Není tady
Revliba napsal(a):
Přání bývalým láskám k výročím vnímám jako nedokončený vztah...může to trvat i léta
Hele Revlibo, nejsi nahodou nejaka drza ? Takto se tu zverejnuje byvaly vztah s Morfem ? To si jako myslis, ze to tu nekoho zajima, nejake nase techtle - mechtle ???
Není tady
mluvím o těch ex, s kterými v nějakém kontaktu jsem ...i když třeba velmi malém
Možná jsem divná... ale přestože s tím pánem, co s ním bydlím, mám společnou akorát adresu, oddací list a děti, "nezapomínám" na jeho narozeniny, svátky ani třeba Vánoce. Sice mu nepřeju osobně, ale vždycky dostane nějakej drobnej dárek. Si nedovedu představit, že bych to neudělala.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
agewa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jenže všichni ex nemusí být zákonitě bývalí manželé. ono těch ex může být ve finále hned několik a kromě blbých vzpomínek tě s nimi nemusí pojit vůbec nic. tak proč něco předstírat.já nikde netrdím, že má přát někomu s kým už nic nemá společného a nejsou v kontaktu.
já mluvím o těch ex, s kterými v nějakém kontaktu jsem ...i když třeba velmi malém .a já zase reaguju na věci, kterým se ty divíš. venuše s nimi asi v kontaktu není, proto nemá tu potřebu. ty se tomu podivuješ jako kdyby to bylo něco zvláštního, nebo nenormálního.
v tom případě čteš špartně ty. já říkala, že přeji těm , s kterými v nějakém kontaktu jsem.
Není tady
agewo, ty sis ještě neposkočila
Není tady
hm, to spíš ty
Není tady
ty nejsi jen natvrdlá, ale i špatně naložená. to je pak lepší nepokračovat.
Není tady