29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusička napsal(a):
Já nepřeju svým bývalým. Přeju lidem ,s kterýma jsem v kontaktu.
já s většinou bývalých v nějakém kontaktu jsem
Není tady
Tak já si přeji jen se svým bývalým manželem. A to pouze neoficiálně....smskou nebo když se vidíme si řeknem všechno nejlepší.
S ostatními bývalými nemám potřebu. Jsou to pro mně ukončené vztahy a ani se nestýkáme.
Není tady
to same jsem ted tez resila a vyresila, ze jsem nenapsala..
Není tady
dusička napsal(a):
Jak muze mit vdana zena "byvale" ? myslis jeste pred manzelstvim ?
Není tady
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
Jak muze mit vdana zena "byvale" ? myslis jeste pred manzelstvim ?
to je fakt
Není tady
manžele nebo přítele, dyť je to jedno. pořád to jsou bývalí.
Není tady
Pavla : ja mam kazdy mesic asi tak 3 byvale, ale jeste se mi nestalo, abych na nekterou ( mrsku ) zapomel !
Není tady
morpheus napsal(a):
Pavla : ja mam kazdy mesic asi tak 3 byvale, ale jeste se mi nestalo, abych na nekterou ( mrsku ) zapomel !
Tak to se máš čím chlubit
Není tady
morfe, kdybys nekecal
Není tady
Pavlo, Tebe zrejme nejvic stve to, jak to asyk mohu delat, vid ? Mozna Ti nekdy sdelim velke tajemstvi Morphova uspechu, ale verejne na BBN to psat nebudu. Jedna baba neni za hodinu, to da rozum, takze vse chce cas a ja jsem velmi trpelivy clovek, pokud se projevi jako ***** tak o ni neusiluju dal. Takze ty 3 baby mesicne, ktere se stanou byvalymi je uplne normalni pocet, ale jo, kecam, nekdy jsou jen 2.
Není tady
dusička napsal(a):
morpheus napsal(a):
Tak to se máš čím chlubit
Ano, mam a jsem na to pysny. Je to zivotni styl, ktery je dnes uplne bezny. Ja se jen pridal k te skupince muzu, kteri si rikaji pomilovat a jit o dum dal.
Není tady
morpheus napsal(a):
Pavlo, Tebe zrejme nejvic stve to, jak to asyk mohu delat, vid ? Mozna Ti nekdy sdelim velke tajemstvi Morphova uspechu, ale verejne na BBN to psat nebudu. Jedna baba neni za hodinu, to da rozum, takze vse chce cas a ja jsem velmi trpelivy clovek, pokud se projevi jako ***** tak o ni neusiluju dal. Takze ty 3 baby mesicne, ktere se stanou byvalymi je uplne normalni pocet, ale jo, kecam, nekdy jsou jen 2.
morfe, neštve. a myslím, že tomu, co tady píšeš, věříš jen ty sám. nebo ani to ne
Není tady
Žádným bývalým k ničemu nepřeji a nejsem s nimi v kontaktu.
Já jsem vždycky přála tak rok a pak to vyšumělo. Ale jen smskou, mailem, nic osobního. A mimo to se mi sem tam nějaký bývalý ozve, když má "okurkovou sezónu" .
Není tady
majkafa napsal(a):
Žádným bývalým k ničemu nepřeji a nejsem s nimi v kontaktu.
Ja take ne. Nekdy si ani nevzpomenu, ze neco maji. Pokud si vzpomenu, tak to detem pripomenu, o vic se nestaram.
Nemam k nim zadny vztah, tak proc prat? Podle me preji byvalym ti, kteri to jeste nemaji v sobe vyporadane a doufaji v nejaky dalsi kontakt.....
Upravil(a) venuše (17. 9. 2011 12:49)
Není tady
venuše napsal(a):
Podle me preji byvalym ti, kteri to jeste nemaji v sobe vyporadane a doufaji v nejaky dalsi kontakt.....
To mě docela rozesmálo. Proč myslíš, Venuše?
My si vzájemně s BM přejeme, v kontaktu jsme, ale ani jeden z nás nemáme zájem, aby se něco vracelo zpátky. Protože spolu, až na nějaký výjimky, vycházíme vcelku dobře, tak nám to oběma připadá úplně normální si popřát k narozeninám. Přáli jsme si za manželství, tak si popřejeme i teď. Nejspíš právě proto, že to máme v sobě oba srovnaný a nemáme vůči sobě žádnou zášť.
A když mě BM něčím nasejří, vesměs je to kvůli klukovi a penězům, tak se chytneme stejně, jako jsme se chytli v manželství. Ale i tak jsme po 19 letech manželství nezapomněli, kdy máme narozeniny a prostě si úplně obyčejně popřejeme.
On mě zpátky nechce (aspoň myslím) a já jeho taky ne.
Není tady
Pro me jsou vztahy s byvalimi uzavrena kapitola. Nemam potrebu jim prat ani nechci, aby oni prali mne.
Bylo by to HODNE falesne prani....
Není tady
No jo, no. My to máme jinak, asi proto, že nemám potřebu být naštvaná, že BM odešel, prostě se to tak vyvinulo, stalo se, ale to neznamená, že na sebe budeme nevražit. Navíc, máme spolu děcka, takže už to je důvod, se k sobě chovat normálně. Zažila jsem to na své svatbě, děda s babičkou z otcovy strany byli 30 let rozvedení, děda byl už 26 let znovu ženatej, na svatbu přišel se svojí ženou, babička byla sama, takže byla nas.raná na celej svět, dědu nesnášela, náhradní babičku přímo nenáviděla. Já jsem je měla ráda všechny, ale ta atmosféra na svatbě byla strašná.
A tohle já nechci, nenávidět pomalu až za hrob. Právě tohle mi přijde, že to člověk v sobě nemá srovnaný, když se přes to nedokáže přenést.
Není tady
Ja nastvana nejsem, me rozchody jsem iniciovala sama a nikdy v tom nebyla nevera, z nici strany, nemam duvod byt na nekoho nastvana. Proste uzavrena kapitola. Pro nekoho je poprat projev slusnosti, pro me je to spis lezeni do zadku.
Nepreju jim ani zly ani dobry, je mi to jedno. Ti muzi uz proste nepatri do meho zivota, tak jim nepreju.
Co bude na svatbe mych deti, to zatim neresim.....
Není tady
rozvedení spolu můžou vycházet, ale nemusí si přát, na co. já bych nepřála už jen z toho principu, že vím, že by se to nelíbilo ani jedné z jeho dalších partnerek. a vůbec to není o nějáké nenávisti mezi námi. přát nepřát není měřítkem toho, jak to má kdo srovnaný. někdo tomu přání prostě přikládá větší význam, někdo žádnej.
každej jsme taky jinej, nesoudila bych ty, co nepopřejí. no a ? asi ví proč, prostě to mají jinak.
Není tady
To, jestli někdo přeje nebo ne, nemusí nutně znamenat, že není vyrovnaný s minulostí nebo dokonce že nenávidí. Je to čistě individuální.
morpheus napsal(a):
USPECHU??????????
Paneboze, vzdyt tohle je lidska katastrofa, mozna nejaka patologie.
Uffff, jesteze s timhle pristupem k zivotu nemam nic spolecneho. NIC!
Upravil(a) sahleb (17. 9. 2011 15:49)
Není tady
jj, syfilis, kapavka, AIDS, ... to jsou prima úspěchy. Když opomenu rozháranou duši a žaludek.
venuše napsal(a):
Pro me jsou vztahy s byvalimi uzavrena kapitola. Nemam potrebu jim prat ani nechci, aby oni prali mne.
Bylo by to HODNE falesne prani....
Tobě přijde falešné přát někomu jinému zdraví a štěstí ?
Mě to přijde normální a když s ex jsem občas v kontaktu přide mi naopak falešné předstírat , že nevím, kdy narozky má.
Není tady
My si s BM nepřáli, ani když jsme byli manželé, protože BM si na přání "nepotrpěl" a takhle to měl zavedené i ve své první rodině Bývalému příteli jsem čerstvě po rozchodu nepřála ke jmeninám z jednoho prostého důvodu - rozešli jsme se jeden měsíc, svátek měl druhý měsíc a celou dobu až doteď mě bombardoval sbližovacími pokusy. Takže jsem se bála, aby si moje blahopřání nějak mylně nevyložil a neměla jsem ho znovu proti své vůli na krku
Já si myslím, že pokud se dva lidé rozešli jako slušní lidé a neproběhla mezi nimi nějaká obzvlášť velká křivárna, zloba nebo zášť, že na přání k narozeninám/svátku není nic špatného. Ale musí být jasné, že přání k narozeninám/svátku bývalého partnera v každém případě potěší, ne že mu zkazí náladu na celý den nebo že to jedna či druhá strana bude chápat jako pokus o navázání kontaktu nebo trapné dolejzání
Upravil(a) Kiara (17. 9. 2011 17:46)
Není tady