29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
My si s BM přejeme. S tchýňkou se i obdarováváme. Měla narozeniny teď ve středu. Koupila jsem keramickou vázu, světle zelenou, aby jí ladila ke koberci v obýváku a nechala jsem jí do toho udělat suchou vazbu, stejný odstín té zelené a k tomu vínově červenou, moc se jí to líbilo a má to na dýl, než běžnou kytku.
Není tady
zamčo, cos mu vlastně řekla, když jste se rozcházeli ? nebo když ty ses rozcházela.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
zamčo, cos mu vlastně řekla, když jste se rozcházeli ? nebo když ty ses rozcházela.
holka já neměla odvahu se s ním vidět, jen jsem napsala mail, srab.... prostě jsem se bála, že se vysypu když se mu podívám do očí a neřeknu co chci, takže jsem to prostě napsala..... no, byl to trochu román, napsala jsem, že přiznávám svou vinu na všem.... že jsem neutíkala od něj, ale od problémů, se kterými jsem se nikdy před tím nesetkala (protože nikdy se mi nestalo, že by parner řekl, že bude A a za chvíli to bylo B atd), že selhal v oblasti jasného vyjádření se ohledně jím nabízené svatby, společného bydlení, dítěte na cestě, že mi tím způsobil úplně zbytečně větší bolest, než kdyby se vyjádřil jasně i když ne třeba tak, jak by se mi líbilo, mával se mnou. Že sám neví co se sebou a pro mě díky jeho výkyvům nálad, názorů, nespolehlivosti, přestal být partnerem pro život, jakého bych chtěla. Se vztyčenou hlavou, bez výčitek, scén, obviňování jsem poděkovala za všechno pěkné a posteskla nad posledními týdny a vše uzavřela, v dobrém. Pro mě je to důležité už proto, že nám dlouho bylo opravdu dobře. Samozřejmě se se vším ještě srovnávám, to budě nějaký pátek ještě bolet, ale moc mi tady diskuze pomohla a našla jsem v sobě nevím jak obrovskou sílu, nejen se se vším vyrovnat, ale i jít dál....
Není tady
jak jsi psala, žes u něj byla na té grilovačce, když ti bylo blbě, všechno dělala a on měl blbý kecy ... já bych tam nešla a asi bych mu pěkně proprala žrádlo a ne, že bych k němu ještě byla ještě milá ...
hlavně se k němu nevracej ..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jak jsi psala, žes u něj byla na té grilovačce, když ti bylo blbě, všechno dělala a on měl blbý kecy ... já bych tam nešla a asi bych mu pěkně proprala žrádlo a ne, že bych k němu ještě byla ještě milá ...
hlavně se k němu nevracej ..
víš, já nevím, co se to s námi stalo. Já byla vždycky trochu generál, sebevědomá, rozhodná ženská. Vůbec nechápu, jak jsem se mohla nechat na konci tak manipulovat, přistoupila najednou na věci, které jsem vůbec v podstatě nechtěla, no síla. Čekala na to, jak se panáček usmyslí......Asi tím těhu, až v ten moment jsem se jakoby stáhla, fakt nevim, ale už je to jedno. Já ho nechci do smrti vidět, i když je to nemožné, páč se budeme vídat na hokejích, ale vím jedno, bylo nám fajn do doby, než jsme se začali snažit náš vztah, čisté "chození" někam posouvat, tam jsme těžce narazili..... ale na to finále jsem hrdá!!!!
A nepopřeju
Upravil(a) zamilovana111 (9. 9. 2011 21:40)
Není tady
hodně párů spolu jen chodí, od určitého věku. něco už mají za sebou a vyhovuje jim to tak.
já bych vůbec ani ve srandě neuvažovala, že mu po tom všem popřeju
Není tady
PPavlaa napsal(a):
hodně párů spolu jen chodí, od určitého věku. něco už mají za sebou a vyhovuje jim to tak.
já bych vůbec ani ve srandě neuvažovala, že mu po tom všem popřeju
jo, přesně tak, ve fázi chození jsme měli zůstat, bývalo by to dopadlo jinak..... chytřejší pro příště
hele žiješ vůbec jinde než na bbnetu? já tu čumim jen z depky, ale pátek přes den, večer a ty tu furt
Není tady
normálně jo, ale teď co jsem nemocná, se nudím jako prase vůbec nic už mě neba
Není tady
PPavlaa napsal(a):
normálně jo, ale teď co jsem nemocná, se nudím jako prase
vůbec nic už mě neba
něco asi jo, když jsi tady..... a občas zahustíš
Není tady
copak se to tady dá, nezahustit
Není tady
PPavlaa napsal(a):
copak se to tady dá, nezahustit
jj, souhlas, zejména některá témata jsou fakt výživný, kromě mých trablů mě ještě zaujalo téma malýho pinďoura, ale k tomu jsem si přisadila trochu jiný kafe no nic, dobrou
Není tady
dobrou
já čekám ještě hodinu na mladýho, v jakým stavu dorazí.
Není tady
Zamilovana za co si se mu omlouvala?Nemyslis,ze by se spise mel omluvit on?
Není tady
Není tady
PPavlaa napsal(a):
agewa napsal(a):
já teda bývalým přeju, pokud mám na ně spojení a oni mě vlastně taky
přijde mi divné najednou předstírat , že nevím, kdy mají narozky a svátek.přála bys jim v tehdy, kdyby jste se nerozešli v dobrým ?
já se původně s bývalým rozešla ve zlým.
Dokonce i "díky " mě skončil ve vězení pro neplacení alimentů.
Není tady
pokud časem vyprchají emoce a lidi spolu dokážou komunikovat, tak to přání je dejme tomu na místě.
Není tady
samozřejmě udělám jak to cítím, jen mě zajímá, jak to mají ostatní, zvědafka
Neschovávej se za zvědafku a ani nepomejšlej na dráždění hadů bosou nohou , natož abys to hodlala provozovat.
A teprve až si budeš jistá, že to zvládneš se stejně "vztyčenou hlavou jako rozchod, můžeš o tom začít uvažovat. Promiň - ale mám dojem, že zatím bys k tý gratulaci potřebovala krční límec
Upravil(a) helena (10. 9. 2011 17:51)
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
holka já neměla odvahu se s ním vidět, jen jsem napsala mail, srab.... prostě jsem se bála, že se vysypu když se mu podívám do očí a neřeknu co chci, takže jsem to prostě napsala..... no, byl to trochu román, napsala jsem, že přiznávám svou vinu na všem.... že jsem neutíkala od něj, ale od problémů, se kterými jsem se nikdy před tím nesetkala (protože nikdy se mi nestalo, že by parner řekl, že bude A a za chvíli to bylo B atd), že selhal v oblasti jasného vyjádření se ohledně jím nabízené svatby, společného bydlení, dítěte na cestě, že mi tím způsobil úplně zbytečně větší bolest, než kdyby se vyjádřil jasně i když ne třeba tak, jak by se mi líbilo, mával se mnou. Že sám neví co se sebou a pro mě díky jeho výkyvům nálad, názorů, nespolehlivosti, přestal být partnerem pro život, jakého bych chtěla. Se vztyčenou hlavou, bez výčitek, scén, obviňování jsem poděkovala za všechno pěkné a posteskla nad posledními týdny a vše uzavřela, v dobrém. Pro mě je to důležité už proto, že nám dlouho bylo opravdu dobře. Samozřejmě se se vším ještě srovnávám, to budě nějaký pátek ještě bolet, ale moc mi tady diskuze pomohla a našla jsem v sobě nevím jak obrovskou sílu, nejen se se vším vyrovnat, ale i jít dál....
A co na to borec? Teda jestli me to nekde neuniklo.
Není tady
helena napsal(a):
Promiň - ale mám dojem, že zatím bys k tý gratulaci potřebovala krční límec http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
To je dobra hlaska Heli
Není tady
Arcanum napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
A co na to borec?
Teda jestli me to nekde neuniklo.
jen kecy, prý kdyby nám bylo míň, dopadlo by to určitě jinak, že mě miluje, že mi nechtěl ublížit, že jsme měli k sobě být víc tolerantní a lépe komunikovat bla bla bla (generál po bitvě). Ale vše pokorně, to jo, dokonce myslím, že pokud v sobě má trochu citu, tak ho tohle všechno bude žrát do konce života..... dneska jsem ho zablokovala i na facebooku a to je nejvíc jsem už fakt v poho, vyrovnaná se vším..... a nepopřeju, límec nebude
Není tady
..tak ho všechno tohle bude žrát do konce života..[/b]
...Svatá prostoto...
Upravil(a) Revliba (10. 9. 2011 20:22)
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
.....dokonce myslím, že pokud v sobě má trochu citu, tak ho tohle všechno bude žrát do konce života.....
Tak ted tomu dam jednu tresnicku jo?
O tomhle bych nepremyslela,nebyla by to ma starost.
Co je jeho je jeho ,co je Tvoje ,je Tvoje. O to bych se zajimala ja,ne o to jak,co a zdali vubec ,bude prozivat ten druhy.
Není tady
dokonce myslím... tak ho tohle všechno bude žrát do konce života
Myslíš, jo? Jestli by tam nemělo být napsáno spíš "doufám", nebo dokonce "přeju si"
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Přejete svým bývalým k narozeninám nebo svátku? Příští týden mají dva moji bývalí partneři narozeniny a já váhám, zda poslat přání.... (samozřejmě udělám jak to cítím, jen mě zajímá, jak to mají ostatní, zvědafka )
Ano, je to slusnost. zalezi take na reakci protejsku, kdyz o prani nestoji, uz neopakuji Timto preji Marii vse nejlepsi k svatku
Není tady
Já nepřeju svým bývalým. Přeju lidem ,s kterýma jsem v kontaktu.
Upravil(a) dusička (13. 9. 2011 7:27)
Není tady