29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přejete svým bývalým k narozeninám nebo svátku? Příští týden mají dva moji bývalí partneři narozeniny a já váhám, zda poslat přání.... (samozřejmě udělám jak to cítím, jen mě zajímá, jak to mají ostatní, zvědafka )
Není tady
Zvjedafko.... No, bejvalýmu manželovi jsem ještě asi dva roky přála, on mě taky... pak si našel partnerku a mám pocit, že jsem mu i tak ještě přála... Utlo se to nějak samo, prostě jsem mu zapomněla popřát. Ale bylo to formou SMS, takže nic velkýho.
Není tady
To by záleželo na tom, v jakém vztahu k nim jsem. Např. BM kdybych s ním byla zadobře, bych popřála, jiným ex ne.
Není tady
já jsem s ex za dobře, ale nepřejeme si. přeje mu syn.
jinak mám plnej kalendář poznámek, kdo má kdy z těch, které mám ráda narozky, nebo že je výročí úmrtí, že by narozky měl a tak. to si hlídám, nerada bych na někoho zapomněla. ale žádný bejvalý tam nemám, nemám potřebu jim přát, ani nevím, kdy vlastně narozky měli ..
Není tady
Ale vzpomínám si, že kdysi v šerém dávnověku, kdy jsem ještě s BM vycházela, jsem mu kvůli něčemu volala, byly jen pevné linky a jeho tehdejší přítelkyně mu prý udělala scénu, že to chceme dát dohromady.
Není tady
přítelka mého ex byla od něj o 7 let starší, taky na něj žárlila. scény teda nedělala, si myslím, ale zase když jsme někam museli oba jako rodiče, jela taky a pořád po něm lezla a otlapkávala ho
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Přejete svým bývalým k narozeninám nebo svátku? Příští týden mají dva moji bývalí partneři narozeniny a já váhám, zda poslat přání.... (samozřejmě udělám jak to cítím, jen mě zajímá, jak to mají ostatní, zvědafka )
Zamilko, byl bych opatrný. Nevíš, co kdo z nich k tobě ještě něco cítí, může je to zbytečně drásat, případně dávát jim plané naděje. Tohle bohužel spousty lidí dělá, že chtějí zůstat kamarády, přejou ke svátku apod. jenomže tím ještě víc zraňují, i když nechtěně či jen nezrale.
Osobně bych přání dostávat nechtěl.
Není tady
No, můj BM mi nepřál, přestože vycházíme moc dobře. Připomněl to ale dětem, že mám naro nebo svátek. Ale mně to připadá jako slušnost popřát, nevím.... Ten poslední se mnou pěkně zamával, takže tam si přání asi odpustím, je to čerstvé... ale vím, že on si s bývalkou přeje a dokonce si dávají dárky , taky k ní semtam zašel na jídlo a přijde mu to normální (ještě mi to vždycky hlásil co u ní zbaštil), to už mi přijde docela silný.....
Není tady
ready napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
Zamilko, byl bych opatrný. Nevíš, co kdo z nich k tobě ještě něco cítí, může je to zbytečně drásat, případně dávát jim plané naděje. Tohle bohužel spousty lidí dělá, že chtějí zůstat kamarády, přejou ke svátku apod. jenomže tím ještě víc zraňují, i když nechtěně či jen nezrale.
Osobně bych přání dostávat nechtěl.
proč hned drásat ? kdo ví, o jak starých ex mluví, dávno můžou mít svůj život a zamilča jim může být naopak ukradená.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ready napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
Osobně bych přání dostávat nechtěl.proč hned drásat ? kdo ví, o jak starých ex mluví, dávno můžou mít svůj život a zamilča jim může být naopak ukradená.
Já zase vidím jasnou touhu navázat na telenovelu...
Není tady
nepřivolávej to
Není tady
Revliba napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ready napsal(a):
Osobně bych přání dostávat nechtěl.proč hned drásat ? kdo ví, o jak starých ex mluví, dávno můžou mít svůj život a zamilča jim může být naopak ukradená.
nestraš prosím.
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
No, můj BM mi nepřál, přestože vycházíme moc dobře. Připomněl to ale dětem, že mám naro nebo svátek. Ale mně to připadá jako slušnost popřát, nevím.... Ten poslední se mnou pěkně zamával, takže tam si přání asi odpustím, je to čerstvé... ale vím, že on si s bývalkou přeje a dokonce si dávají dárky
, taky k ní semtam zašel na jídlo a přijde mu to normální (ještě mi to vždycky hlásil co u ní zbaštil), to už mi přijde docela silný.....
Tak bych postupovala stejně. Dětem bych narozeniny táty připomněla a sama bych mu nepřála a o tom posledním bych ani neuvažovala, jinak se to rozjede znova,
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Revliba napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
proč hned drásat ? kdo ví, o jak starých ex mluví, dávno můžou mít svůj život a zamilča jim může být naopak ukradená.Já zase vidím jasnou touhu navázat na telenovelu...
nestraš prosím.
No nestraším,jen čtu...podvědomí je mrcha
Není tady
to to dlouho nevydrželo teda
Není tady
No mně to připadá stejně jako Revlibě.
Není tady
NEPRAT!!! Dle hesla: Bejvavalo
Není tady
Revliba napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ready napsal(a):
Ja taky.... to je ale nahodicka, ze ma byvaly narozky....
A jedeme dal...
Ja nepreju. Oni mne taky ne. Konec je pro me vzdycky definitivni, zadne kamaracofty.
Není tady
Revliba napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ready napsal(a):
Ja take.
Není tady
já teda bývalým přeju, pokud mám na ně spojení a oni mě vlastně taky
přijde mi divné najednou předstírat , že nevím, kdy mají narozky a svátek.
Není tady
Já beru přání jako slušnost, přeju i bývalé tchýni, ale je pravda, že s muži je to asi jiné a souhlasím s ready, že to může vypadat všelijak. Nepopřeju, pravda, bejvávalo....
a nestrašte furt s tou telenovelou, tohle byla čistě zvědavost a už vůbec žádné podvědomí.
Není tady
bývalá tchýně je babička tvých dětí, to je jiný.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
bývalá tchýně je babička tvých dětí, to je jiný.
bývalý manžel je otec mých dětí zase je fakt, že když nepřál on, kašlu na o taky...
Není tady
agewa napsal(a):
přijde mi divné najednou předstírat , že nevím, kdy mají narozky a svátek.
přála bys jim v tehdy, kdyby jste se nerozešli v dobrým ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
agewa napsal(a):
přijde mi divné najednou předstírat , že nevím, kdy mají narozky a svátek.přála bys jim v tehdy, kdyby jste se nerozešli v dobrým ?
ono taky co je v dobrým? jakože jsem třeba ukončila vztah, kdy mi partner ublížil, ale já se vztyčenou hlavou smírně přiznala svůj podíl na všem špatném, pohodově tu kapitolu uzavřela, ale přesto je v mé duši vztek a emoce? to je dobrý nebo špatný konec?
Není tady