Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 9. 2011 10:04

Calimero30
♥♥-----

Hubnutí a vztah

Ahojky holky Babinetky :-), s přítelem jsme spolu 9 měsíců a nikdy mu moje nevadila nebo mi to alespoň neříkal. Chci zhubnout hlavně kvůli sobě ale i pro mého přítele. Vím, že by ho to jistě potěšilo. Mám nízké sebevědomí a cokoliv mi někdo řekne si beru jako osobní útok na mě i když to ten dotyčný třeba tak nemyslel. Poslední dobou cítím, že ani nᚠvztah už není co býval (ani jeden z nás nic zásadního neprovedl, co by nᚠvztah mohlo ovlivnit), najednou o našem vztahu hodně přemýšlím. Myslíte si, že kdybych zhubnula nějaký vyšší počet kg a zvýšilo se mi sebevědomí, že by nᚠvztah dostal nový náboj a vylepšil se? Přítel je skvělý, ty negativní pocity jsou spíš ve mě a  možná to souvisí s mou váhou. Co myslíte? Budu moc ráda za každý názor smile

Není tady

#2 9. 9. 2011 13:00

Janis
♥♥♥♥♥--
Místo: Zlín

Re: Hubnutí a vztah

Ahojky... Podle mě tvoje sebevědomí může s váhou souviset. Bohužel vím o čem mluvím. A z vlastní zkušenosti taky vím,že mých 25 shozených kil mi seběvědomí nebezpečně vrátilo :-) . Pokud cítíš ty sama,že chceš zhubnout,určitě do toho jdi. Ale pozor - nedělej to kvůli nikomu,dělej to jen pro sebe. Budeš z toho mít dvojnásobnou radost,budeš na sebe pyšná a rozzáříš se i pro okolí. Držím palečky.

Není tady

#3 9. 9. 2011 13:56

Calimero30
♥♥-----

Janis napsal(a):

Ahojky... Podle mě tvoje sebevědomí může s váhou souviset. Bohužel vím o čem mluvím. A z vlastní zkušenosti taky vím,že mých 25 shozených kil mi seběvědomí nebezpečně vrátilo :-) . Pokud cítíš ty sama,že chceš zhubnout,určitě do toho jdi. Ale pozor - nedělej to kvůli nikomu,dělej to jen pro sebe. Budeš z toho mít dvojnásobnou radost,budeš na sebe pyšná a rozzáříš se i pro okolí. Držím palečky.

Janis moc děkuji za tvůj příspěvek. Téééda 25kg! To je super, to jsi šikulka tummenupp Můžeš mi prosím napsat, jak jsi to udělala. Jak často jsi jedla, v kolik naposledy, zda jsi i hřešila atd. Budu ráda za každou tvou radu. Díky a přeji ti hezký víkend :-)

Upravil(a) Calimero30 (9. 9. 2011 13:58)

Není tady

#4 9. 9. 2011 14:06

Janis
♥♥♥♥♥--
Místo: Zlín

Calimero30 napsal(a):

Janis napsal(a):

Janis moc děkuji za tvůj příspěvek. Téééda 25kg! To je super, to jsi šikulka tummenupp Můžeš mi prosím napsat, jak jsi to udělala. Jak často jsi jedla, v kolik naposledy, zda jsi i hřešila atd. Budu ráda za každou tvou radu. Díky a přeji ti hezký víkend :-)

Písnu ti SZ,a ti tady neplevelím vlákno. :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí