18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky holky Babinetky :-), s přítelem jsme spolu 9 měsíců a nikdy mu moje nevadila nebo mi to alespoň neříkal. Chci zhubnout hlavně kvůli sobě ale i pro mého přítele. Vím, e by ho to jistě potěilo. Mám nízké sebevědomí a cokoliv mi někdo řekne si beru jako osobní útok na mě i kdy to ten dotyčný třeba tak nemyslel. Poslední dobou cítím, e ani ná vztah u není co býval (ani jeden z nás nic zásadního neprovedl, co by ná vztah mohlo ovlivnit), najednou o naem vztahu hodně přemýlím. Myslíte si, e kdybych zhubnula nějaký vyí počet kg a zvýilo se mi sebevědomí, e by ná vztah dostal nový náboj a vylepil se? Přítel je skvělý, ty negativní pocity jsou spí ve mě a moná to souvisí s mou váhou. Co myslíte? Budu moc ráda za kadý názor
Není tady
Ahojky... Podle mě tvoje sebevědomí můe s váhou souviset. Bohuel vím o čem mluvím. A z vlastní zkuenosti taky vím,e mých 25 shozených kil mi seběvědomí nebezpečně vrátilo :-) . Pokud cítí ty sama,e chce zhubnout,určitě do toho jdi. Ale pozor - nedělej to kvůli nikomu,dělej to jen pro sebe. Bude z toho mít dvojnásobnou radost,bude na sebe pyná a rozzáří se i pro okolí. Drím palečky.
Není tady
Janis napsal(a):
Ahojky... Podle mě tvoje sebevědomí můe s váhou souviset. Bohuel vím o čem mluvím. A z vlastní zkuenosti taky vím,e mých 25 shozených kil mi seběvědomí nebezpečně vrátilo :-) . Pokud cítí ty sama,e chce zhubnout,určitě do toho jdi. Ale pozor - nedělej to kvůli nikomu,dělej to jen pro sebe. Bude z toho mít dvojnásobnou radost,bude na sebe pyná a rozzáří se i pro okolí. Drím palečky.
Janis moc děkuji za tvůj příspěvek. Téééda 25kg! To je super, to jsi ikulka Můe mi prosím napsat, jak jsi to udělala. Jak často jsi jedla, v kolik naposledy, zda jsi i hřeila atd. Budu ráda za kadou tvou radu. Díky a přeji ti hezký víkend :-)
Upravil(a) Calimero30 (9. 9. 2011 13:58)
Není tady
Calimero30 napsal(a):
Janis napsal(a):
Janis moc děkuji za tvůj příspěvek. Téééda 25kg! To je super, to jsi ikulka Můe mi prosím napsat, jak jsi to udělala. Jak často jsi jedla, v kolik naposledy, zda jsi i hřeila atd. Budu ráda za kadou tvou radu. Díky a přeji ti hezký víkend :-)
Písnu ti SZ,a ti tady neplevelím vlákno. :-)
Není tady