29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
...Za chvíli přijde s tím, že bez tebe vlastně vůbec nemůže bejt.
...A "udela ti dalsi"...
Promin, promin...
Napsala jsem jen to, co rikal "muj neomylnej instinkt"...
Není tady
Viki, jsi provokatérka. Nebo mluvíš z vlastní zkušenosti ?
Není tady
helena napsal(a):
Prý s ním nesouhlasí, páč dobře ví, co cítí. Miluje mě
Že by??? Asi proto, že "malér" byl tiše uklizen... bez jeho účasti... Panebože... http://fora.babinet.cz/img/smilies/usch.gif
Za chvíli přijde s tím, že bez tebe vlastně vůbec nemůže bejt.
já věřím, že to tak dopadne.
Není tady
Hele, Viki, já znám dost holek a ženskejch, co tohle musely podstoupit z různejch příčin a zas tak moc z nich si to celým životem netahá jako něco strašnýho. Možná jde o to, jak si to člověk zpracuje. Ovšem nezpracovat si svůj problém, táhnout si ho životem a pak ostatním tlačit, že budou mít problém, protože udělali něco špatnýho - rozuměj to, co kdysi já... je normální úlet.
Zamilče přeju, aby to zpracovala a žila spokojeně dál... a můj šestý smysl říká, že bude.
Zamilčo
Není tady
PPavlaa napsal(a):
helena napsal(a):
Že by??? Asi proto, že "malér" byl tiše uklizen... bez jeho účasti... Panebože... http://fora.babinet.cz/img/smilies/usch.gif
Za chvíli přijde s tím, že bez tebe vlastně vůbec nemůže bejt.já věřím, že to tak dopadne.
Tak to každopádně.
Není tady
Hele VIKI ,
jedno ti reknu-to ze Ty jsi to prozivala tak jak jsi to prozivala,neznamena ze to takhle bude prozivat i nekdo jiny -v tomto pripade napr. Zamilka.
To jak kdo premysli ,je presne to co urcuje jeho pocity a prozivani nejake veci a tudiz ,kazdy to ma jinak.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
helena napsal(a):
...Za chvíli přijde s tím, že bez tebe vlastně vůbec nemůže bejt.
...A "udela ti dalsi"...
Promin, promin...
Instinkt Viki Aha. Dle sveho prozivani malujes tady certy na zed.
Není tady
Bau napsal(a):
Jo! Bolave. Nic, zadne ztraty a omyly me nebolely tolik, jako TOHLE.... ne, smajla vyjadrujici TOHLE tady neni...
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Dobry napad.
citát, který máš pod čarou jsem poslala bývalému na rozloučenou (jako reakci na jeho názor, že dítě nechce, páč se bojí, abych mu neutekla). Prý s ním nesouhlasí, páč dobře ví, co cítí. Miluje mě
to je ale blbeeeej ftip.
Tak co Zamilko muzu v tom zvym pytvani teda pokracovat? (kdyz si budu prat
)
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Bau napsal(a):
Jo! Bolave. Nic, zadne ztraty a omyly me nebolely tolik, jako TOHLE.... ne, smajla vyjadrujici TOHLE tady neni...
Nezpracovane.
Není tady
Že by "přání otcem myšlenky"?
Nebo "podle sebe soudím tebe"?
Upravil(a) helena (9. 9. 2011 13:23)
Není tady
javena napsal(a):
Hele, Viki, já znám dost holek a ženskejch, co tohle musely podstoupit z různejch příčin a zas tak moc z nich si to celým životem netahá jako něco strašnýho. Možná jde o to, jak si to člověk zpracuje.
Ovšem nezpracovat si svůj problém, táhnout si ho životem a pak ostatním tlačit, že budou mít problém, protože udělali něco špatnýho - rozuměj to, co kdysi já... je normální úlet.
Zamilče přeju, aby to zpracovala a žila spokojeně dál... a můj šestý smysl říká, že bude.
Zamilčo
Pak mam ten "ulet"... a omlouvam se za to, "ze ho mam"....
Není tady
helena napsal(a):
Za chvíli přijde s tím, že bez tebe vlastně vůbec nemůže bejt.
jo, mám z toho stejný pocit musela jsem se hodně držet, abych mu do mailu nenapsala něco sprostých výrazů. Ovšem jsem hrdá na to, že jsem vše ukončila se vztyčenou hlavou, bez výčitek a co je nejvíc! přiznala svůl podíl na všem. Žádné hysterické scénky, žádné obviňování, jen smíření se se vším a naprosto klidné ukončení
Není tady
Arcanum napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Bau napsal(a):
Nezpracovane.
Jo. Vim, ze jsem "chytra holka", ael TOHLE jsem nezpracovala... a vypada to tak, ze to v tomhle zivotre ani nedokazu...
Není tady
helena napsal(a):
Nebo "podle sebe soudím tebe"?
Ano. Podle sebe soudim tebe...
...myslim, ze to tak delaj vsichni...
Nebo ne?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Arcanum napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Jo! Bolave. Nic, zadne ztraty a omyly me nebolely tolik, jako TOHLE.... ne, smajla vyjadrujici TOHLE tady neni...Nezpracovane.
Jo. Vim, ze jsem "chytra holka", ael TOHLE jsem nezpracovala... a vypada to tak, ze to v tomhle zivotre ani nedokazu...
a proto pocit viny vnuciješ i ostatním?
Není tady
Arcanum napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Dobry napad.
citát, který máš pod čarou jsem poslala bývalému na rozloučenou (jako reakci na jeho názor, že dítě nechce, páč se bojí, abych mu neutekla). Prý s ním nesouhlasí, páč dobře ví, co cítí. Miluje mě
to je ale blbeeeej ftip.
![]()
Tak co Zamilko muzu v tom zvym pytvani teda pokracovat?(kdyz si budu prat
)
jo, klidně pokračuj. Blbej vtip, no já mám jasno, je mi fuk co a jak cítí, v životě už bych se s ním nemohla vyspat, tedy špatně - milovat se, před očima bych měla jak mi říká, že to dítě nechce, protože se bojí, abych mu neutekla - přitom on sám od rodiny zdrhnul.
Je to zvláštní, já si nejvíc vytrpěla a smířila se se vším už před nástupem do nemocnice, teď jsem překvapivě klidná a vím, že to rozhodnutí bylo správné. Nebylo ukvapené, předcházely mu věci, se kterými se hned tak někdo nesetká, totální mazec a fakt doufám, že někde existuje někdo, kdo mi sedne, každopádně teď nějakou dobu nechci o chlapech ani slyšet!!!
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Taky si myslim, ze interrupce je vrazda, a mam dojem, ze to zatim nikdo nevyloucil. Nevim, proc Erem nadavate, za to, ze vyslovila svuj nazor...
Taky si myslim, ze "zbavit se nechteneho ditete" je hrozne... O tom, jestli nekdo zit bude nebo ne se neda a nema rozhodovat na zaklade kalkulace... jestli mam dost penez, nebo ne...
na jakém základě ses rozhodla ty?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
helena napsal(a):
Nebo "podle sebe soudím tebe"?Ano. Podle sebe soudim tebe...
...myslim, ze to tak delaj vsichni...
Nebo ne?
NE.
Není tady
agewa napsal(a):
...a proto pocit viny vnuciješ i ostatním?
Ne. Nic jsem ji nevnucovala. Jenom napsala, "jak to take muze byt"...
Jak dalece si to pripusti, je na ni... a ja ji odhaduju na to, ze "umi" ridit sve psychologicke procesy dostatecne a vhodne pro sve psychicke zdravi...
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
...jo, mám z toho stejný pocit
musela jsem se hodně držet, abych mu do mailu nenapsala něco sprostých výrazů. Ovšem jsem hrdá na to, že jsem vše ukončila se vztyčenou hlavou, bez výčitek a co je nejvíc! přiznala svůl podíl na všem. Žádné hysterické scénky, žádné obviňování, jen smíření se se vším a naprosto klidné ukončení
Není tady
Ovšem jsem hrdá na to, že jsem vše ukončila se vztyčenou hlavou, bez výčitek a co je nejvíc! přiznala svůl podíl na všem. Žádné hysterické scénky, žádné obviňování, jen smíření se se vším a naprosto klidné ukončení
Moc ti přeju, aby ti tenhle postoj vydržel co nejdýl...
myslim, ze to tak delaj vsichni...Nebo ne?
Nebo ne!
Není tady