6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maryt naprosto vím, jak se cítí Já něco podobného taky kdysi řeila a nejhorí bylo, e se jednalo o tu nejblií rodinu a ta očekávala ode mě pomoc Tehdy jsem měla chut jim pomoci a nebýt přítele, asi bych se zasekala dluhama jenom proto, abych jim pomohla. Sice mě to dost mrzelo, ale neudělala jsem to a ti dotyční se z toho museli vyhrabat sami. Sice jetě nemají úplně vyhráno, ale zvládli to Chce to ale řeit situaci rychle, s kadým se dá domluvit a začít co nejrychleji dluhy splácet. Byt po malých částkách, ale něco s tím dělat. Je to začarovaný kruh, tak drím pěsti
Není tady
Maryt - moc mě to mrzí !!! bohuel mám taky zkuenost a přímo se to dotklo naí rodiny, je to svízelná situace, člověk by radi nejedl, aby pomohl ostatním, jene právě pomoc není..pomoc je psychicky podret, ale distancovat se od dluhů, musí bejt sobec a myslet na svojí Madlenku a Honzíka...vy ste si ten ivot nezničili - a je to jakýkoli důvod, tak si ho neničte jen proto, e někdo udělal chybu...nepomůete mu tím ,e si sami taky zničíte ivot ! je to drsné, ale opravdu mám přímou zkuenost - kdybys chtěla napi sz, měli jsme to loni a bylo to peklo, tak drím palce !!
JInak já se vrhla holky na výzdobu - za 14 dní je pomalu advent tak zdobím tak nějak neutrálně, no spí vánočně..jsem magor, ale mám to ráda....musím trénovat, ty věnce dělám poprvé a nevypaá to zle..ráda dělám itakový ty dětský věci vyráběný - dáváme to s Jiříkem babičkám a ty sou pak dojatý jiřík u toho i vydrí
jinak vojtík spinká, ale noc zase ílená ale věřím, e bude líp
je tu mlha, zima, hnusně tak přeji krásný den !!!
Není tady
Maryt napsal(a):
Dobré ránko,
holky, já si jdu taky postěovat. Nemůu říct konkrétně, ale řeím dluhy blízkého z rodiny, vyplouvají na povrch dalí a dalí. Ničí to vztahy v rodině a vichni se upínají ke mě. Je to hrozná zodpovědnost Navíc se mi teď v noci zdálo, e mě chtěli znásilnit a pak e jsem byla neprávem ve vězení. Nejvíc jsem v těch snech řeila, e musím jít kojit a nemůu. Chjo..
Jetě e mám tu Madlenku, kdy se na mě usměje.. vak víte.
papa
Nikdy jsem se nedostala do situace, e bych musela finančně zvládnout celou rodinu a o to hůře se mi to také chápe, ale kdy jsem si to přečetla, tak vám musím v této těké ivotní situaci sklonit obrovskou poklonu. Já bych něco takového nedokázala. Jste určitě silná ena. Jenom jsem chtěla také napsat, a i přes tuto těkou situaci chováte lásku k dítěti, protoe kdyby se přenáeli problémy na dítě, tak by to bylo zlé. Obě dvě jste určitě velká zlatíčka.
Není tady