29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky, tak se nám nevyhla první domácí rýma. Tomáškovi to na náladě sice neubírá, ale mi ano. Snad zůstane jen u rýmy.
Navíc jsem včera musela odstranit monitor, protože ten rošták už se postavil i v postýlce, tak ať ho nezruší.
J8 teda nevím, jak vy, ale my ho musíme pořád hlídat, vleze všude, co se mu namane
No sranda. Mažu, pa pa
Není tady
Saďourek napsal(a):
ahoj holky, tak se nám nevyhla první domácí rýma. Tomáškovi to na náladě sice neubírá, ale mi ano. Snad zůstane jen u rýmy.
Navíc jsem včera musela odstranit monitor, protože ten rošták už se postavil i v postýlce, tak ať ho nezruší.
J8 teda nevím, jak vy, ale my ho musíme pořád hlídat, vleze všude, co se mu namane
No sranda. Mažu, pa pa
Tak my stále monitor dechu máme a myslím, že manžel ho Lindě odpojí s úderem 18 narozenin :-))
Není tady
Holky, tak hlásím, že po příšerné noci, kdy jsem v kuse nenaspala více než půl hodiny, neustále jsem podávala dudlíka a dokonce dvakrát dělala i mlíko-tak máme konečně venku první zub!
Není tady
Ahojky Abby gratulace k zubýku
Mi snad máme zatím od zubů klid, i když mě přijde že snad se bude dál klubat stoličky začala strašně slintat. A nebo to může být z toho že máme odstraněnou tu uzdičku pod jazykem. A opravdu to pomohlo krásně vyplazuje jazyk a otevírá tak moc pusu
Za pochvali za domeček děkuji předám manželovi a dědům co stavěli . Jak bude celé hotové dodám foto.
Mi noc celkem dobrý co jsem se i divila , ale já jsem špatně spala jsemm jak přejetá parním válcem.
No nic jdu nachystat oběd budeme mýt halušky se zelím, a umývat okno v kuchyni zdělala jsem záclonu a okno je hrůza. A pak má dojed švagrová na návštěvu za tchýní tak se chvíli u nás staví.
Není tady
Abby gratulace k prvním zoubkům U nás zatím v pusince pusto, prázdno
Ze Sárinky se stává pěkný maminčák. Kde jsem já, je i ona, pořád na mě musí vidět a když ležíme, nebo se mazlíme, tak po mě pořád lozí. No hrůza Tatínek mi furt říká, at ji tolik nenosím, že se z toho zblázním a já mu pořád vysvětluju, že ji nenosím skoro vůbec a že ty děti to tak prostě mají
Antal s monitorem je to u nás podobné. Já se na něm stala asi závislá Večer usínám s pohledem na zelené blikající světýlko
Ale jak píše Sádě taky už mám strach, aby ho malá nezlikvidovala, protože ta krabička je pro ni obrovské lákadlo
Není tady
holky - s tim monitorem . vojtík cca před 2 měsíci nedělasl nic jiného než že s ním třískal a furt se k němu dobýval, takže už ho nemáme stejně spí s námi
před cvhílí teprve vstal
abby - gratulace k zoubkům
tak co ten srazík hned v pondělí ? to je myslím 19.9. ? časově by NÁM to vyhovovalo kolem 15.hodiny, ale přizpůsobíme se - jiřík chodí kolem 12 spát
Není tady
zuzíku - koukala sem na fotky, máte krásný byt - teda působí na mě i jen z fotek útulně
Není tady
a to Honzíkovo lezení je bomba - vojtík takhle péruje na kolínkách a pak kecne a plazí se
Není tady
Jo a ke srazu Ráda se připojím, ale šlo by to posunout třeba na st/čt? O víkendu jsme Madlenkce rozodili režim spaní a výsledek bylo 45minutové usínání. Tak chci neměnit podmínky min. týden.
Není tady
Není tady
Maryt - je fakt kouzelná Trošku nádech do zrz to má, měla by to po kom zdědit? No a kolik těch vlásků má a ty modrý kukadla
Holky ve středu bohužel nemůžu, pro mě by to muselo být někdy, kdy bude mít mažel normální pracovní dobu do 18:00, aby nás pak hodil autem domů, protože k nám navečer ve špičce jezdí úplně přeplněný autobusy, nemůžu se tam s kočárem cpát, bylo by to hrozně o nervy. No a zrovna příští týden to má celý rozkopaný a ve středu je v práci 24 hodin, takže to nepůjde. Tak snad vám to vyjde a brzy domluvíte něco dalšího a to už mi snad vyjde líp a přidám. Sakra jak mě by se hodil ten řidičák, to bych prostě vzala auta a bylo by po bez problému
Krtí - to jo, Honzík lezl srandovně (teď asi tejden leze už klasicky pro čtyřech), Danielka se pohybovala úplně stejně, to je zajímavý, asi je to dědičný
aha, tak jsem si myslela, že to co máme je isofix, tak nic, tak teda máme něco jinýho, ale je to docela dobrý Jsme s tou maxi cosi spokojený a pro Honzíka pořídíme stejnou..
Není tady
zuzík22 napsal(a):
Maryt - je fakt kouzelná
Trošku nádech do zrz to má, měla by to po kom zdědit? No a kolik těch vlásků má a ty modrý kukadla
Holky ve středu bohužel nemůžu, pro mě by to muselo být někdy, kdy bude mít mažel normální pracovní dobu do 18:00, aby nás pak hodil autem domů, protože k nám navečer ve špičce jezdí úplně přeplněný autobusy, nemůžu se tam s kočárem cpát, bylo by to hrozně o nervy. No a zrovna příští týden to má celý rozkopaný a ve středu je v práci 24 hodin, takže to nepůjde. Tak snad vám to vyjde a brzy domluvíte něco dalšího a to už mi snad vyjde líp a přidám. Sakra jak mě by se hodil ten řidičák, to bych prostě vzala auta a bylo by po bez problému
Krtí - to jo, Honzík lezl srandovně (teď asi tejden leze už klasicky pro čtyřech), Danielka se pohybovala úplně stejně, to je zajímavý, asi je to dědičný![]()
aha, tak jsem si myslela, že to co máme je isofix, tak nic, tak teda máme něco jinýho, ale je to docela dobrýJsme s tou maxi cosi spokojený a pro Honzíka pořídíme stejnou..
Jojo, po tchanovi.. Ja myslela, ze barva se ted uz nemeni
Upravil(a) Maryt (13. 9. 2011 18:29)
Není tady
Holkíííí errorr!
Já jsem ve středu v Brně a rozhodně to nezvládám. Můžu v úterý nebo čtvrtek. Plís plís to mi neuděláte že se sejdete beze mě
Maryt fotka je nádherná! Tobiášek je zrzek a modroočko a už se tak narodil. Prý když se narodí se zrzavými vlasy tak jim zůstanou. Ale klidně můžou zezrznout i během života - neteřinka byla platinová blondýnka a teď ve svých 13 je taky zrzka. Jo a Berunka má taky trochu nazrzlý vlásky, tak uvidíme My jsme celá nějaká zrzavá famílije
Cokoliv chcete vědět o zrzkách ptejte se
Abby blahopřeji k zoubku. Beru taky nějak slintá a pořád cpe tlapky do pusy, ale žádný zub nevidím. Pořád si tam šátrá někam dozadu
Není tady
Maryt napsal(a):
Kit, naše auto je z roku 2004 a izofix nemá
Řeší se to teda pásy?
Jojo, to se řeší pásy. My měli na izofix vajíčko, další autosedačku máme jenom na pásy (Maxi Cosi Priori XP - má Tobi a zdědí Beru), a další bude zase s izofixem.
Není tady
Bambi, Díky, jojo, to byl úlovek jen tak "jakože" Žádný aranžmá předem. Náhoda jako většinou. No, ta první fotka je prej podle Honzíka špatně nasvícená, resp. pozadí a obličej přesvícený a vlásky podsvícený. Tak včil mudruj
Kit - máš za manžela Ira? Tobík je zrzavej? Hoď sem foto, toho jsem si nikdy nevšimla
Já jsem četla, že se děti zrzavým dřív posmívali
Proto mi to trochu leží v hlavě..
Sraz.. čtvrtek? Kvůli tomu našemu spaní. Trochu teď bojujem.
Není tady
dobry vecer
docitala som
lici vy mate zazitky este ze to dopadlo ok ja som cez prazdniny lovila olimu z pusy lienku ale zivu
bola to sekunda a on uz ju mal v ustach a do tohos pustil plac este filipek ze mu oli zjedol lienku
preklad berusku
co viem tak ze zivotu nebezpecne je ked deti zjedia tu gulatu placatu baterku.
kit diky moc za tip na autosedacku, uz mam ulozenu usetrila si mi moooc prace
sadourkovic pozeram ze uz sa postavuju a dufam ze ryma bude hned fuc
zraz zavidime
maryt krasne fotky nas filipek sa narodila uplne ciernovlasy, tie mu vypadali, narastli bledohnede, uuuplne zhrdzaveli myslim ked mal okolo pol roka nepamatam si presne a potom mu zbledli do bledohneda, mozno ich ma tiez len docasne
Není tady
a novinky od nas, oli ma prerezanu lavu hornu dvojku a lavu hornu jednotku..prave sa este skryvaju, posledne dni boli katastrofalne noci asi kvoli zubom...vstavala som co pol hodinu a raz som to pocitala behom hodiny som ho polozila 13krat on sa postavil, blabontal, posielal pusy a ked zacal protstovat polozila som ho a tak stale dokola...boli sme u nasich cez vikend,jarmok super, ale oli budil vsetkych obidve noci
oli sa snazi robit ukroky do boku a staale nevie na zadok
teto ako dopadol byt v brne?
ozaj ze by sme zacali organizovat nejaky brnensky zraz a pozeram ze tu bude aj kit
dievcata rozhodla som sa ze si urobim radost a nakopla ma bambi
ked povedala ze sijacie stroje su kufrikove male tak sa daju dat hocikam aj do pidibytu
mate nejaky tip na sijaci stroj? taky nejaky univerzalny a nieco aby vydrzal
dakujem
Upravil(a) stvorlistok (13. 9. 2011 22:01)
Není tady