29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
No já si koupila myslím mamavit..už to jim někdy o června..jsou tam ty dvoje bobule,prý je nejlepší ..no uvidíme
a unavená jsem teda taky dost,já mám ještě navíc málo destiček,ale s tím už mám problémy od dětství..a těhu čaj piju taky a ještě si občas dám gravimilk
Není tady
já mám mamavit a od dr. ještě listovku samostatnou
Není tady
Luci, no já se taky divila , ale sám mi to předepsal a i napsal do průkazky, že mám od obojího 1x1 tbl.
Není tady
no tak děvčata, tohle mi nedělejte - mně stačí jen číst ty jídla a můžu rovnou běžet na záchod...měla jsem to i u dcery - půl roku, teď taky denně několikrát - ráno, večer. Ale co bych pro mimino neudělala, že? Hlavně že v dopravních prostředcích a v krámě to můžu aspoň na chvíli vydejchat
Jak si udělám metřík, vy zběhlé, počítačově zdatné maminy?
Není tady
borůvko, tady najdeš návody na různé metříky:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=8330
Není tady
Popelko, děkuju - koukejme, už jsem taky trošku geniální...tak jdu zas pracovat
Není tady
Ahoj Borůvko tak jsi na nástěnce
Tak já jsem s malou dle očekávání doma..kašle jak tuberák...tak ji cpu stopptusinem,vincentkou,česnekovou medicínou...no uvidíme jeslti se vyhneme atb. je nemocná pořád v červnu ji trhali mandli a říkali,že už tam nemocná nebude a prd
Borůvko a já mám od kámošek vysledovaný,že se většinou blindí,když se čeká kluky...a ono asi ne vid,když si zvrcela i u prvního
Popí já ted byla v lékárně,protože už mě ta krabička toho mamavitu došla a chtěla jsem něco co je nejlepší a lékarnice mi právě dala zase ten mamavit,že tam je nejvíc listovky 800 mg je to tato http://www.gsklub.cz/products/9785-gs-m … trie-50-ml a třeba calibrum má jen 400
Co ta naše Pity????
Upravil(a) Lucka 1 (12. 9. 2011 13:19)
Není tady
Luci, to je pech s tim kašlem. Asi už jste zkoušeli všechno, ale co třeba cibulovej sirup z medu? Malý docela ulevoval, hlavně jí teda potvoře chutnal Švagroá si loni taky nechala vyndat mandle, než šla do práce, trpěla na angíny a teď je to ještě horší, už by do toho prej nešla. Pak se v tom vyznej.
Není tady
Uploaded with ImageShack.us
Ahoj holky, zasílám fotečku. Dopadlo to dobře i stdíčko krásne bilo. Jsem šťastná :-D
Není tady
Pity no super
a kdy máš TP? a už si můžeš udělat metřík
No cibule nám nepomáhá a mandle má vyndaný nosní,měla je fakt veliký a už se ji i špatně dýchalo,takže to bylo nevyhnutelný
Není tady
Abych pravdu řekla tak nevím, doktor mi nic neřekl. Ale podle internetu 5.května. Nedostala jsem ani průkajdu. Vše mi dá a řekne až muj gynekolog za dva týdny. Tak uvidím.....
Není tady
pity, gratuluju ... já dostala průkazku až v první poradně, nic si z toho nedělej
luci, tak to je zase nějaká novinka, já mám jen ten obyčejný růžový Mamavit
mě dneska přišly výsledky krve ze screeningu a dopadly dobřeeee pralinka měla 5,8cm, projasnění 1,7mm, odpovídalo dokonce 12+2TT a Volný beta-hCG: ekvivalentní (shodný) s 0,710 MoM, PAPP-A: ekvivalentní (shodný) s 1,170 MoM
Není tady
Pity tak jeslti si tedka byla v CAR tak tam průkazky nedávají,to ti dají až v poradně hlavně že tam mimi je
ale těch 14 dní se zdá dlouho vid
Popí parááááda ..jen tak dál
No je to asi něco novýho tan mamač..je tam normální tableta,apak takový želatinový globule a bere se to napřeskáčku
Není tady
Pity, gratuluju ke krásnému uzlíku a k srdíčku Tak dnes jsem se objednala k Dr., jdu 21.9., ale bojím, bojím...naposledy mě poslala rovnou do nemocnice, tak si chci co nejdýl uchovat tu pěknou iluzi
Není tady
Luci, děkuju za nástěnku, a s tím blinděním při klukovi - to nevím, ale pořád jsem čekala, kdy to přejde, a kdyby mi někdo řekl, že budu zvracet půl roku, tak ho kopnu. Teď už můžu být jen mile překvapená. Přeju ať se na to brzo kašel vykašle.
Není tady
Ahoj maminky, tak co jak se daří?
Není tady
Ahoj, nějak nestíhám sem koukat, doufám, že se máte holky všechny dobře!
Není tady
Čau holky,jak je? U nás nic novýho..v pondělí jdu na tu první část screeningu tak se těším a zároven mám obr strach,jeslti je vše o.k.
Jinak jsem byla celý týden s Naty doma,tak už se těším příští týden do práce
a co vy..co bříška,jako na mě už je těhu fakt vidět
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
co bříška,jako na mě už je těhu fakt vidět
fakt jo?
metřík ti letí neskutečně rychle
všem jarním těhulkám gratuluji
Není tady
Luci, v pondělí budu držet pěsti, ať dopadnete na
co se týká pupenda, tak kalhoty už mám těsné, ale vzhledem k mojí tělesné konstituci si spíš asi lidi myslí, že jsem zase přibrala příští týden už budu vyhlížet nějaké těhu kalhoty
každopádně zítra dojde k ofiko odhalení u širší rodiny, mamina zítra slaví narozky, sejdeme se všichni sourozenci s partnery, rodiče a babča, tak jsme nechali udělat dort a bude to venku... Já totiž nesnáším proslovy, tak ať se s tím poperou jak chcou
Není tady
Čau holky,
sice sem úplně nepatřím, spíš do zimňat, ale s některými se znám, tak vám sem asi občas polezu . Luci, držím palce na screening, určitě to dopadne dobře, neboj.....
.
Popi, ať se vám "odhalení" vydaří
Jinak já dostala průkazku až někdy začátkem 14. týdne, protože sem přecházela k jinýmu gyndrovo, tak mi jí dali až tam - tak tak sem stíhala registraci do porodky.....
Já teď už spíš čekám na ten genetický ultrazvuk ve 20. týdnu, a dovolila sem si konečně koupit na netu pár hadříků.... .
Není tady
Ahojky, prosím máte někdo zkušenost s ranní nevolností? Já ji mam ráno, odpoledne večer. Co proti tomu??
Díky...
Není tady
Pity, jediný, co jsem slyšela, že na to někomu zabírá, jsou zázvorový lízátka (mají je v lékárně) nebo možná i zázvorovej čaj. Já zkoušela ty lízátka, ale nijak zvlášť mi nepomáhaly teda.... ale já sem nezvracela, jen mi bylo šoufl, ale zato zas většinou celej den....
Není tady
Téma zavřeno